Engelli Kadın

Engelli Kadın

Son dakika engelli kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.164 engelli kadın haberi bulunmuştur. Tüm engelli kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp, soruşturma başlatıldı.
18.03.2024 Gündem
Kirasını ödeyemeyen engelli anneye haciz şoku! 3 çocukla dışarıda kaldı
Kirasını ödeyemeyen engelli anneye haciz şoku! 3 çocukla dışarıda kaldı Bursa’da 10 yıl önce eşinden boşanan 3 çocuk annesi engelli kadın maddi durumundan dolayı ödeyemediği kirası sebebiyle ev sahibi tarafından mahkeme kararı ile çıkarıldı. 3 çocuğuyla parkta kalan annenin evindeki eşyalar haciz edildi. Annelerini bırakmak istemeyen çocuklar, “Yurda gitmektense bu durumda annemizin yanında oluruz” dedi. Göz yaşlarını tutamayan annenin tek isteği ise evlatlarıyla başlarını sokabilecek bir yuva.
15.06.2023 Yaşam
Antalya'da yoğun yağış iki ilçede sele neden oldu, evleri su bastı!
Antalya'da yoğun yağış iki ilçede sele neden oldu, evleri su bastı! Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur sele döndü. Özellikle Kumluca'da ilçenin tamamında etkili olan sağanak yağmur sebebiyle çok sayıda evde su baskını yaşanırken araçlar da zarar gördü. Taşan derelerden akan sel suları ile park halindeki otomobiller sürüklenirken, her iki ilçede çok sayıda ev ve iş yerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, örtü altı üretim merkezi olan ilçede seralarda da çok büyük zarar meydana geldiğini belirtirken, "50 yıldır böyle bir şey görmedik. Sular bir anda yukarıya çıkarak arabaları sürükledi. Teyakkuz halindeyiz" dedi. Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan sel sebebiyle okullar bugün tatil edildi.
12.12.2022 Gündem
Şiddetli yağmur sebebiyle su basan evde mahsur kalan engelli kadını ve yaşlı anneyi polis kurtardı
Şiddetli yağmur sebebiyle su basan evde mahsur kalan engelli kadını ve yaşlı anneyi polis kurtardı Antalya'da etkili olan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Evinde yemek hazırladığı esnada evini su basan ve evde mahsur kalan engelli kadın ve yaşlı anneyi polis kurtardı. Tabanı suyla dolu olan evde kanepede oturan engelli kadın ve annesini gören polis, "Abla, üşümenize gönlüm razı değil, gerekirse seni sırtımda taşır çıkartırım" dedi, ancak engelli kadın kabul etmedi. İtfaiyenin gelmesini beklemeyen polis, engelli kadın ve yaşlı annesine destek verip yürüterek evden çıkardı.
11.12.2022 Gündem
Sosyal hizmetlerde yeni dönem! Bakan Yanık duyurdu: Araçlar yola çıktı
Sosyal hizmetlerde yeni dönem! Bakan Yanık duyurdu: Araçlar yola çıktı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, afet ve acil durumlarda ya da afet ve acil durumların yaşanmadığı dönemlerde, sosyal hizmet merkezlerinin bulunmadığı yerleşim alanlarında faaliyet yürütmek üzere mobil Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) araçlarını hizmete aldıklarını belirterek, “Mobil SHM araçlarımız ile vatandaşlarımızın sosyal hizmetlere erişimi daha da kolaylaşacak” dedi.
5.03.2022 Gündem
Yaşlı, engelli, hasta, çalışan milyonları ilgilendiriyor! 2022'de değişti, 2.354 TL...
Yaşlı, engelli, hasta, çalışan milyonları ilgilendiriyor! 2022'de değişti, 2.354 TL... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Zam geldi. Başvuranlar gerekli şartları taşıması durumunda her ay alıyor. Yeni yılla birlikte ödeme miktarı 2.354 TL'ye yükseldi. Yaşlı, engelli, hasta, çalışan pek çok kişi yararlanıyor. Devlet destekleri 2022'de artarak devam ediyor. Yüzde 33 zam yapıldı. İhtiyaç sahibi yaşlı, hasta, engelli, kadın çalışanlar talepte bulunmaları durumunda devlet tarafından destekleyici ödemeler alıyor. 65 yaş ve üzerinde olan vatandaşlardan hiçbir güvencesi olmayanlara yaşlılık aylığı bağlanıyor. Bu aylık yüzde 33 artarak 1084 liraya yükseldi.
9.02.2022 Ekonomi
Yangında mahsur kalan bebek ile engelli kadını itfaiye kurtardı
Yangında mahsur kalan bebek ile engelli kadını itfaiye kurtardı İstanbul Beyoğlu'nda, 4 katlı binanın 2'nci katında yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle binada mahsur kalan bebek ile engelli kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenenlere ilk müdahale ambulansta yapıldı.
20.12.2021 Yaşam
Asgari ücret 2021 ne kadar olacak? Asgari ücret belli oldu mu? İşte 2021 asgari ücret zammı!
Asgari ücret 2021 ne kadar olacak? Asgari ücret belli oldu mu? İşte 2021 asgari ücret zammı! Milyonlar yeni yılda "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusunun merak ederken ikinci toplantı da Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun beş kişilik işçi heyetinde bu yıl asgari ücretle çalışan bir engelli kadın işçi de katılacak. Gözler 15 Aralık'ta yapılacak toplantıya çevrildi. Peki, 2021 yılı asgari ücret zammı ile ilgili tahminler neler? 2021 Asgari ücret ne kadar olacak? İşte 2021 asgari ücret ile ilgili olası senaryolar...
14.12.2020 Ekonomi
Asgari Ücretlinin sesi olacak! Türk-İş açıkladı
Asgari Ücretlinin sesi olacak! Türk-İş açıkladı Milyonlarca çalışan asgari ücrete ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Asgari Ücret Komisyonu'nun ikinci toplantısı 15 Aralık'ta yapılacak. Türk-İş'ten asgari ücret artışı ile ilgili açıklamalar ise gelmeye devam ediyor. Türk-İş, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun beş kişilik işçi heyetinde bu yıl asgari ücretle çalışan bir engelli kadın işçiye de yer verdi. Adalet Bakanlığı'ndan büro görevlisi olarak çalışan evli ve iki çocuk annesi Özgül Yardımcı, milyonlarca asgari ücretlinin sorunlarını dile getirmek için pazarlık masasında olacak.
11.12.2020 Çalışan Hakları
Kamuda yeni dönem pazartesi başlıyor
Kamuda yeni dönem pazartesi başlıyor Milyonlarca memur merakla bekliyordu. Kamuda yeni dönem pazartesinden itibaren başlıyor. Cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlanmasının ardından kamu kurumlarında uzaktan ve dönüşümlü çalışma uygulamalarına geçiliyor.
29.08.2020 Memur
Adana'dan çarpıcı kare! Hayata böyle tutundu...
Adana'dan çarpıcı kare! Hayata böyle tutundu... Adana'da, sağanak nedeniyle alt katları su basan hastanede mahsur kalan bedensel engelli kadın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Öte yandan, şiddetli rüzgar yüzünden çok sayıda ağaç devrildi, ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi, sağanak yağış nedeniyle cadde ve otoyollar su ile doldu, çok sayıda araç mahsur kaldı.
19.06.2020 Gündem
Boğulmak üzereydi! Dalgıç polis son anda kurtardı
Boğulmak üzereydi! Dalgıç polis son anda kurtardı Adana'da, sağanak nedeniyle alt katları su basan hastanede mahsur kalan bedensel engelli kadın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
19.06.2020 Haber
Kayıp kadının cesedi bulundu
Kayıp kadının cesedi bulundu Manisa’da 15 gün önce kaybolan ve arama çalışması başlatılan zihinsel engelli kadın, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.
21.02.2020 Yaşam
Antalya'da engelli kadın bıçaklanarak öldürüldü!
Antalya'da engelli kadın bıçaklanarak öldürüldü! Bedensel engelli kadının eşi aranıyor, kayınbiraderi gözaltına alındı...
24.09.2019 Yaşam
Oğlunun dövdüğü engelli kadından acı haber!
Oğlunun dövdüğü engelli kadından acı haber! Karabağlar'da yaklaşık iki ay önce oğlu tarafından darbedildikten sonra hastaneye kaldırılan görme engelli kadın, yaşam savaşını kaybetti.
20.09.2019 Yaşam
Engelli kadın, annesi tarafından eve kilitlendi
Engelli kadın, annesi tarafından eve kilitlendi Konya'da, annesi tarafından eve kilitlenen zihinsel ve bedensel engelli Alev E. (38), çilingire kapı açtırılıp, içeri girilmesiyle kurtarıldı. Alev E., ailesine ulaşılamaması üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince korumaya alındı.
28.08.2019 Gündem
İğrenç olay otopside ortaya çıktı!
İğrenç olay otopside ortaya çıktı! Özel bir rehabilitasyon merkezinde zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan engelli kadın ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.Kadının ilk otopsisinde cinsel saldırı bulgularına rastlandığı öğrenildi.
21.07.2019 Gündem
Adana'da asansörde korkunç ölüm!
Adana'da asansörde korkunç ölüm! Adana'da engelli bir kadın,3 katlı evine yaptığı asansörün halatının kopmasıyla hayatını kaybetti.
24.04.2019 Yaşam
Bakan Selçuk'tan flaş istihdam açıklaması
Bakan Selçuk'tan flaş istihdam açıklaması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2019'da, engelli, kadın, genç ve uzun süreli işsiz gibi toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde İstanbul'da İŞKUR aracılığıyla özel sektörde 377 bin vatandaşın işe yerleştirildiğini belirterek, "Sene sonuna geldiğimizde, işverenlerimizin desteğiyle 2 milyon 500 bin istihdam sözümüzü işverenlerimizin tutacağına inanıyoruz. Sadece İstanbul'da verilen söz 900 bin civarındaydı. 2019 bitmeden bu rakamı hedefliyoruz." dedi.
24.04.2019 Ekonomi
450 temizlik personeli alınıyor!
450 temizlik personeli alınıyor! İŞKUR, Türkiye geneli temizlik personeli iş ilanları yayınladı. Birçok kurum huzurevleri,hastanelere hasta bakıcı, fabrika projelerinde ve restoranlarda görevlendirilecek temizlik personeli almak için ilan açtı. İlkokul mezunu olan herkes bu ilana başvurabilecek.
21.03.2019 Personel Alımı
Başakşehir'de yangın! Engelli kadın hayatını kaybetti
Başakşehir'de yangın! Engelli kadın hayatını kaybetti Başakşehir'de bir evde çıkan yangında engelli bir kadın dumandan zehirlenerek, hayatını kaybetti.
28.01.2019 Yaşam
Afganistan'da ilk kez engelli bir birey milletvekili adayı oldu!
Afganistan'da ilk kez engelli bir birey milletvekili adayı oldu! Afganistan'da 20 Ekim'de yapılacak seçimde ilk kez bir engelli kadın da yarışacak. Gazne vilayetinde doğan ve hukuk mezunu olan Sabri Ender, ülkesinde cumartesi günü yapılacak genel seçimden önce AA muhabirine konuştu.
17.10.2018 Dünya
Kira ve faturalarını ödeyemeyen görme engelli kadın sokağa atıldı
Kira ve faturalarını ödeyemeyen görme engelli kadın sokağa atıldı Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde ev kirasını ve faturalarını ödeyemeyen engelli dul kadın iddiaya göre ev sahibi tarafından sokağa atıldığını iddia etti
6.10.2018 Dünya
İstanbul'da engelli kadına tecavüz eden 6 kişi yakalandı
İstanbul'da engelli kadına tecavüz eden 6 kişi yakalandı Bağcılar'da arkadaşlarının düğününe katıldıktan sonra pencerede çarşaf silkelerken gördükleri yüzde 70 zihinsel engelli 44 yaşındaki kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'sinin eve girdiği diğerlerinin apartman içinde bekledikleri öğrenildi. Şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.10.2018 Yaşam
İşitme engelli kadına dayak
İşitme engelli kadına dayak Antalya’da işitme engelli bir kadın, korna sesini duymadığı gerekçesiyle aracın sürücüsü tarafından dövüldü. Darp edilen kadının kolu kırıldı.
20.09.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.