Enerji Piyasası

Enerji Piyasası

Son dakika enerji piyasası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enerji piyasası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enerji piyasası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enerji Piyasası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enerji piyasası gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.332 enerji piyasası haberi bulunmuştur. Tüm enerji piyasası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını bildirdi.
29.03.2024 Ekonomi
Fatura desteği alanlara güvence bedeli kararı
Fatura desteği alanlara güvence bedeli kararı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından alına karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan elektrik faturası desteği alan 3 milyon 721 bin hak sahibi, elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli ödemeyecek.
22.03.2024 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar verildi. Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uyguladıkları ekonomik programın sonuçlarının bu yılın ikinci yarısından itibaren görülmeye başlanacağını belirterek, "Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz, istihdamımız, üretimimiz, ihracatımız, tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı
EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına Mustafa Yılmaz’ın atanmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
4.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi BOTAŞ, 2024 yılı Şubat ayı doğal gaz toptan satış tarifesine zam yapılmadığını açıkladı.
30.01.2024 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ açıkladı BOTAŞ, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını açıkladı.
29.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını duyurdu.
30.11.2023 Ekonomi
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı Karadeniz'de son 3 ayda üretilen doğalgaz 284 milyon metreküpü aşarken, ekonomiye katkısı 4.3 milyar TL oldu. Günlük 1.5 milyon hanenin ihtiyacı karşılandı.
29.11.2023 Ekonomi
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir
EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı: Kar ortaklığı söz konusu değildir Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), son günlerde sosyal medyada da yayılmaya başlayan “kar ortaklığı modeline dayalı yenilenebilir enerji kaynaklardan elektrik üretme” iddiasındaki dolandırıcılık amaçlı reklamlara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması, bu şirketlerin elektrik üretim lisansı yoksa mutlak surette yatırımdan kaçınılması gerektiğine dikkat çekti. EPDK tarafından ilgili reklamlara yönelik gerekli adli ve hukuki süreçler başlatıldığı bildirildi.
18.11.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Cumhurbaşkanımızın çok önem verdiği İstanbul Finans Merkezi’nde bir enerji ve ticaret borsası oluşturmak istiyoruz. Burada enerji ve maden ticareti yapılacak. Ayrıca İstanbul Finans Merkezi’nde bir uluslararası ticaret platformu kurabiliriz. Bu da tüm taraflara, ticaret yapanlara, aracılara ve diğer paydaşlara büyük fırsatlar ve teşvikler sunabilir. Ortaklarımızla yoğun bir şekilde çalışmamız halinde bunu 2024 yılı içerisinde oluşturabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
EPDK'dan flaş karar! deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi
EPDK'dan flaş karar! deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, deprem bölgesindeki şirketlerin avans ödemelerine erteleme ve bu süre boyunca piyasa işletmecisi ve katılımcısına temerrüt faizi uygulamama kararı aldı.
30.09.2023 Ekonomi
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmediğini açıkladı.
1.09.2023 Ekonomi
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL?
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL? Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarına da yansıdı. Son günlerde yüksek ivme takip eden benzimden indirim haberi geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalarda son olarak motorine 22 Ağustos tarihinde 1 TL'lik bir zam geldi. Bu zammın ardından araç sahiplerini sevindirecek indirim yapıldı.
31.08.2023 Ekonomi
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar
Marketlerden gramaj hilesi! Vatandaşları gram gram böyle soyuyorlar Marketleri gramaj oyunu ortaya çıktı. Pek çok gıda ürünün fiyatını değiştirmeden gramı ile oynayan marketler vatandaşları gram gram soyduğu belirlendi. Peki vatandaş böyle bir durumda ne yapmalı? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
19.08.2023 Ekonomi
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enerji Piyasası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enerji piyasası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.