Enerji Bakanlığı

Enerji Bakanlığı

Son dakika enerji bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enerji bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enerji bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enerji Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enerji bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.855 enerji bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm enerji bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı.
18.07.2023 Gündem
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu...
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu... Çevrimiçi arkadaşlık sitesinde başlayan flört korku filmine dönüştü. ABD’de çöpçatanlık sitesinden tanıştığı adamın evlendiğini öğrenen kadın, adamın karısını öldürtmek için tetikçi tutunca yakalandı.
6.06.2023 Dünya
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Fatih Dönmez, görevi Alparslan Bayraktar'a devretti. Dönmez ve Bayraktar devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumartesi günü açıklanacak yeni kabineye dair son kulis bilgilerini paylaştı. Ahmet Hakan da yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Seçim günü görev alacak arıza ekip personeli sayılarını belirledik ve kriz merkezlerini oluşturduk. Meteoroloji verilerinin takibini düzenli olarak yapıyoruz. Öngörülen bütün risklere yönelik eylem planlarımızı hazırladık. Seçimin güven içerisinde tamamlanması için elektrik tarafında hem bakanlığımız hem de dağıtım şirketlerimiz hazırlıklarını tamamladı. İnşallah hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız" dedi.
8.05.2023 Gündem
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." dedi. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini değerlendirdi. Yarar, "Şu an Türkiye'de 80 bin varil petrol üretiyor, Türkiye günlük olarak 800 bin varil petrol tüketiyor. Türkiye'nin yüzde 20 ihtiyacını karşılacak bir miktardan bahsediyoruz. Cari açığın azalması için önemli bir keşif." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle depremzede çocuklarla Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Çocukların bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden milletimizin size olan güvenini, bilimin ve değerlerimizin ışığında kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek güçlendirmenizi istiyorum" dedi.
23.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce anketi! Dikkat çeken bakanlık teklifi iddiası
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce anketi! Dikkat çeken bakanlık teklifi iddiası Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi ne zaman olacak? Kılıçdaroğlu, İnce'ye ne teklif edecek? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında son kulis bilgilerini aktardı. Canova, "Görüşme nisan ayının ilk haftası gerçekleşebilir. CHP lideri ziyaret öncesi birkaç anket görmek istiyor" dedi. İşte haberin detayları...
24.03.2023 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, bugün açılan Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Demir ayrıca Milli Muharip Uçak (MMU), Hürjet, Anka-3 ve Atak-2 projeleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İsmail Demir "Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak" dedi.
19.03.2023 Ekonomi
Virüs sırrı yıllar sonra ortaya çıktı! İşte Biden’a sunulan istihbarat raporu
Virüs sırrı yıllar sonra ortaya çıktı! İşte Biden’a sunulan istihbarat raporu Yıllarca koronavirüs ile mücadele eden dünya ABD'den gelen haber ile sarsıldı. Yeni istihbarat sonuçlarını inceleyen ABD Enerji Bakanlığı koronavirüsün kökeni ile ilgili flaş bir sonuca ulaştı. İşte haberin detayları...
27.02.2023 Dünya
Enerji Bakanlığı: Elektrik ve doğal gaz akışında sorun yok
Enerji Bakanlığı: Elektrik ve doğal gaz akışında sorun yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği 11 ilde elektrik ve doğal gaz iletim hatlarına ilişkin sorun bulunmadığını duyurdu.
22.02.2023 Ekonomi
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." dedi. CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, "2030'larda enerji ihraç edebilen bir ülke konumunda olmamız için atılan en büyük adım bu adım." açıklamasında bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk de bulunan gazın çok temiz ve kaliteli olduğunu belirtti.
26.12.2022 Ekonomi
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki yeni doğal gaz keşfini duyurdu. Enerji Uzmanı Doç. Dr. Yunus Furuncu, bu keşiflerdeki aslan payının filonun kurulmasında olduğunu ifade etti. Furuncu, "Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde alınan gemiler ile kurulan filo enerji yolculuğundaki en stratejik hamleydi." diye konuştu.
26.12.2022 Ekonomi
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç Türkiye'de enerji alanında dev bir yatırım daha hizmete alındı. Türkiye'nin ilk yer altı doğalgaz tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi hizmete girdi. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
16.12.2022 Ekonomi
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, arsa fiyatlarının artıp artmayacağı konusunda vatandaşları bilgilendirerek, "Konut projesine başvuranlar arsaya da başvurabilirler. İkisi de çıkarsa birini tercih etmek durumundalar. Arsalarda taksitlerde fiyat artışı olmayacak. Taksitler sabit olacak. Aynı anda başvuran çiftlerden biri müracaat ettikleri bankaya gidip başvurusunu çekmek durumunda. Başvuru ücreti de tarafına iade edilecek." dedi. Takvimle ilgili de Kurum, "Mart 2023’e kadar kuralar çekilecek. Noter huzurunda, adaletli bir şekilde yapılacak. Dileyenler yerinde görecek, dileyenler de canlı yayından takip edebilecek. İlk gün ya da son gün başvuran arasında bir fark olmayacak. Kura sonrasında da gerekli işlemler gerçekleştirilecek." diye konuştu.
17.10.2022 Ekonomi
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar
Petrol fiyatları yükselişe geçti! İşte yeni fiyatlar Petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. OPEC+ koalisyonunun 2 yılın en yüksek üretim kesintisi kararını takiben hızla yükselen petrol fiyatlarında yukarı yönlü hareket sınırlı da olsa devam ediyor. ABD geri adım talep etti.
6.10.2022 Ekonomi
Enerji Bakanlığı'ndan Abdullah Beyazıt Niyazoğlu açıklaması! Yasal yollara başvurulacak
Enerji Bakanlığı'ndan Abdullah Beyazıt Niyazoğlu açıklaması! Yasal yollara başvurulacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Abdullah Beyazıt Niyazoğlu'nun görevden alındığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada yasal yollara başvurulacağı belirtildi.
19.09.2022 Ekonomi
Zelenskiy'den Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı
Zelenskiy'den Rusya-Ukrayna savaşı açıklaması: 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın saldırıları karşısında karşı atağa geçerek işgal edilen toprakların geri alınmaya başlandığını söyleyerek, "Eylül ayının başından bu yana 6 bin kilometrekare alan kurtarıldı" dedi.
12.09.2022 Dünya
Rumlar tartışmalı 6’ncı parsel önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı
Rumlar tartışmalı 6’ncı parsel önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı Kıbrıs Rum yönetimi, Antalya açıklarında bir bölümü Türkiye’nin kıta sahanlığı içinde yer alan 6 numaralı parselde önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı. 6’ncı parsel, Türkiye’nin yetki alanıyla çatışan bölgede yer alıyor.
23.08.2022 Dünya
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat...
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat... Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin bugünkü köşesinde Türkiye'nin enerjide yaptığı büyük meydan okumayı yazdı. Zafer Şahin, Putin boşuna “Avrupa, Rusya’dan kesintisiz doğal gaz akışı dolayısıyla Türkiye’ye minnettar olmalı” demiyor, notuyla Türkiye'nin enerjide küresel bir güç olduğunun altını çizdi
12.08.2022 Gündem
ABD'de doğal gaz üretiminde rekor bekleniyor
ABD'de doğal gaz üretiminde rekor bekleniyor Dünyanın en büyük doğal gaz üreticisi ABD'de Enerji Bilgi İdaresi (EIA) üretimin bu yıl rekor kırmasının beklendiğini açıkladı.
10.08.2022 Dünya
Abdülhamid Han göreve başlıyor! Yunanistan'da 6. parsel paniği...
Abdülhamid Han göreve başlıyor! Yunanistan'da 6. parsel paniği... Abdülhamid Han sondaj gemisi, bugün Mersin Taşucu’ndan törenle görev yerine uğurlanıyor. Kıbrıs Rum Yönetimi ile Yunanistan, Abdülhamid Han’ın ENI ve Total şirketlerinin yeni doğalgaz bulduğu söylentileri yayılan 6’ncı parsele gitmesinden endişe duyuyor...
9.08.2022 Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan 'Akkuyu' açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan 'Akkuyu' açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca, Akkuyu Nükleer Güç Santralinin (NGS) ve yüklenici Titan 2-IC İçtaş konsorsiyumu arasında ihtilafların yaşandığının kamuoyuna yansıdığı belirtilerek, "Bu süreçte Bakanlığımız tarafların arasındaki ihtilafın çözümü için gerekli girişimlerde bulunmuştur" açıklaması yapıldı.
2.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enerji Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enerji bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.