Gazete Vatan Logo

Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu...

Çevrimiçi arkadaşlık sitesinde başlayan flört korku filmine dönüştü. ABD’de çöpçatanlık sitesinden tanıştığı adamın evlendiğini öğrenen kadın, adamın karısını öldürtmek için tetikçi tutunca yakalandı.

Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu...

2020 yılında ABD’de çevre uyum uzmanı olarak çalışan Melody Sasser (47) ve Enerji Bakanlığı’nda çalışan David Wallace, çevrimiçi arkadaşlık platformunda tanıştı. Match.com üzerinden yürüyüş arkadaşı olmak üzere konuşmaya başladılar. Birlikte zorlu parkurlarda yürüyüşlere çıktılar. Ancak ilişkileri, David’in nişanlısı Jennifer’la evlenmeye karar vermesiyle bitti. Melody, bu haberi olumlu karşılamadı. “Umarım uçurumdan düşüp ölürsünüz” dedi. Wallace çifti 2022’de evlendi. Bunun üzerine Melody, Jennifer’ı takip ederek onun bir spor uygulaması kullandığını öğrendi.

10 YIL HAPİS

Strava isimli bu uygulama üzerinden günlük konumuna kolaylıkla ulaşabiliyordu. Daha sonra kiralık katil sitesi gibi görünen ‘Online Killers Market’ isimli siteye üye oldu. Burada tetikçi bulmaya çalıştı. Hatta istediği kadar hızlı bulamayınca siteye “2 ay 11 gündür bekliyorum. Bir işi beceremediniz” diye şikayet mesajı bile gönderdi. Bir kişiyle yazışmaları ve para transfer etmesi üzerine polis harekete geçti. Jennifer korumaya alındı. Melody Sasser 18 Mayıs’ta tutuklandı. 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haberin Devamı