Arkadaşlık Sitesi

Arkadaşlık Sitesi

Son dakika arkadaşlık sitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arkadaşlık sitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arkadaşlık sitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arkadaşlık Sitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arkadaşlık sitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 arkadaşlık sitesi haberi bulunmuştur. Tüm arkadaşlık sitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu...
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu... Çevrimiçi arkadaşlık sitesinde başlayan flört korku filmine dönüştü. ABD’de çöpçatanlık sitesinden tanıştığı adamın evlendiğini öğrenen kadın, adamın karısını öldürtmek için tetikçi tutunca yakalandı.
6.06.2023 Dünya
Fatih'te kaçırılmak istenen çocuğun babaannesi o anları anlattı: 'Hiç uyuyamadık'
Fatih'te kaçırılmak istenen çocuğun babaannesi o anları anlattı: 'Hiç uyuyamadık' Fatih'te sokakta oynarken yabancı uyruklu T.A. tarafından kaçırılmaya çalışıldığı iddia edilen M.G.'nin (7), babaannesi Seher Güngör, yaşananları anlattı. Güngör, "Etraftakiler de babası sanıp karışmak istememiş. Sonra 'İmdat bizi kaçırıyorlar' diye bağırınca o sırada yoldan geçen bir kurye çocuğumuz durumu fark etmiş ve kaskını çıkararak kaçmaya çalışan adama vurmuş" dedi.
5.08.2022 Yaşam
Kadınların yaptıkları şaşkına çevirdi! Arkadaşlık sitesi üzerinden erkeklerle tanışıp buluştular, gecenin sonunda...
Kadınların yaptıkları şaşkına çevirdi! Arkadaşlık sitesi üzerinden erkeklerle tanışıp buluştular, gecenin sonunda... Antalya’nın Alanya ilçesinde kadınların, arkadaşlık sitelerinde hedef aldıkları tatilcileri ortak hareket ettikleri eğlence mekanlarında götürüp fahiş fiyat aldıkları, itiraz edenlerin darp ve gasp edildikleri belirlendi. 8 ilden çok sayıda mağdurun korkarak şikayetçi olmadığı olayda 4'ü kadın 9 şüpheli gözaltına alındı.
5.08.2022 Yaşam
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi? Bir zamanlar fenomen programı "Gelinim Olur musun" ile tanınan Caner Toygar sosyal medya hesabı üzerinden kötü bir haber paylaştı. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner Toygar Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
31.05.2022 Televizyon
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar...
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar... Rusya-Ukrayna savaşında neredeyse iki ay geride kalırken, Ukrayna’dan ayrılan sivillerin sayısı 3,5 milyonu geçti. Yetkililer, savaşın şiddetlenmesi durumunda yaşanacak göç dalgasıyla birlikte başta kadınlar olmak üzere 8 ila 10 milyon kişinin daha mülteci durumuna düşeceğini belirtiyor. Mülteci kadınlara karşı yaklaşımı ise korkunç gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi.
17.04.2022 Dünya
Elleri bağlanıp, ağzına havlu sıkıştırılmış halde cesedi bulunmuştu! İtiraf ettiler
Elleri bağlanıp, ağzına havlu sıkıştırılmış halde cesedi bulunmuştu! İtiraf ettiler Antalya'da yalnız yaşadığı evinde elleri bağlı, ağzına da havlu sıkıştırılmış cansız bedeni bulunan kargo firmasında kurye Erşan Aydemir'in (34), internetten bir arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı Samet Eren Emelce (21) ve Oğuzhan Ülker (24) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Emelce ve Ülker, hırsızlık amacıyla Aydemir'in evine girdiklerini, karşı koyunca bayıltma amacıyla darbedip ellerini bağladıklarını ileri sürdü.
1.10.2021 Gündem
Kolay para kazanmak isteyen erkeklere tuzak!
Kolay para kazanmak isteyen erkeklere tuzak! İnternette jigolo ilanı verip 6 ayda 9 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi. “Gold üyelik” adı altında para toplayan çetenin, kurbanlarını FETÖ tuzağıyla ikinci kez dolandırdığı ortaya çıktı. Cinsel ilişki üzerinden para kazanma heveslisi çok sayıda erkeği ağına düşüren çetede kadın üyelerin devreye girdiği andan itibaren olanlar adeta "pes" dedirtti.
15.01.2021 Yaşam
Arkadaşlık sitesi üzerinden ayda 1 milyon lira kazandılar
Arkadaşlık sitesi üzerinden ayda 1 milyon lira kazandılar Kurdukları sahte arkadaşlık sitesi üzerinden ayda 1 milyon lira kazanan dolandırıcı çetesi, Muğla Asayiş Büro ekiplerince çökertildi. İstanbul’daki ultra lüks villaya baskın yapan ekipler, 6 kişiyi yakaladı.
5.10.2020 Yaşam
Evlilik sitelerine dikkat! 'Utanıp şikayet etmiyorlar'
Evlilik sitelerine dikkat! 'Utanıp şikayet etmiyorlar' Evlilik sitelerinde, evlenme vaadiyle dolandırılanların sayısı her geçen gün artıyor. Sosyal medya üzerinden de yapılan dolandırıcılıkların pandemi döneminde artış gösterdiği bildirildi.
10.09.2020 Gündem
17 yaşındaki çocuğa 'corona' tehdidiyle cinsel istismar
17 yaşındaki çocuğa 'corona' tehdidiyle cinsel istismar İstanbul’da, online arkadaşlık sitesinde yaşını küçük göstererek tanıştığı 17 yaşındaki gence bıçak zoruyla cinsel istismarda bulunan ve "Sana virüs bulaştırdım" diyen 42 yaşındaki Seval D. hakkında 52 yıl hapis talebiyle dava açıldı.
7.04.2020 Gündem
Arkadaşlık sitesinden gelen dehşet!
Arkadaşlık sitesinden gelen dehşet! İzmir'de arkadaşlık sitesi üzerinden tanışarak sevgili olduktan sonra, Adana'dan gelen Meral Polat'ı (38) kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada öldürerek, deniz kenarında bir yere gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Hüseyin Emiroğlu'nun (42) yargılanmasına başlandı. Meral Polat, kaybolduktan 2 gün sonra adına hastanenin acil servisine kayıt açtırıldığı ortaya çıktı.
27.11.2019 Yaşam
Çete lideri Zübeyde'nin iğrenç şantajı! Erkeklerin çıplak fotoğraflarını çekip...
Çete lideri Zübeyde'nin iğrenç şantajı! Erkeklerin çıplak fotoğraflarını çekip... İstanbul Ümraniye'de internet üzerinden yayın yapan arkadaşlık sitelerinde ağlarına düşündükleri erkeklerle beraber gittikleri adreslerde, çeteye mensup kişiler tarafından silah zoruyla çıplak fotoğraflarını çektirip zorla senet imzalatan ve gasp eden 2 kadın çete mensubu, 2 erkekle birlikte yakaladı. Çeteye Zübeyde S. isimli kadının liderlik yaptığı belirlenirken, zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
23.11.2019 Yaşam
Sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarının reklamları yasaklandı
Sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarının reklamları yasaklandı Ticaret Bakanlığı, sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarıyla hizmetlerinin reklamlarına yasak getirdi.
28.12.2018 Ekonomi
Hababam Sınıfı’ndaki o sahne gerçek oldu
Hababam Sınıfı’ndaki o sahne gerçek oldu New York’ta bir genç kızın Tinder’da tanışıp randevu verdiği yüzlerce erkek, aynı anda aynı yere gelince buluşma adresi miting alanına döndü
22.08.2018 Dünya
Evlilik siteleri internette patladı
Evlilik siteleri internette patladı İzdivaç programları TV’de yasaklandı ama internetteki evlilik sitelerinde patlama yaşanıyor.
5.06.2018 Yaşam
Gaspçıların yeni tuzağı deşifre oldu
Gaspçıların yeni tuzağı deşifre oldu Akıllı cep telefonlarına indirilen "Hornet" arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı mağdurlarıyla önce ilişkiye giren daha sonra onları gasp eden Murat G. tutuklandı.
16.03.2018 Gündem
Kız öğrencilere yönelik şoke eden reklam!..
Kız öğrencilere yönelik şoke eden reklam!.. Belçika'da bir arkadaşlık sitesinin, kız öğrencileri 'yaşlı ve zengin partner bulmaya' teşvik eden afişleri ve bu afişlerin üniversite yakınlarındaki panolara asılması tepkiye neden oldu
26.09.2017 Dünya
Aracına bomba koyulduğunu söyleyen şahıs polisi alarma geçirdi
Aracına bomba koyulduğunu söyleyen şahıs polisi alarma geçirdi Konya’da bir şahıs arkadaşlık sitesinde tanıştığı kişiyle buluşmak için gittiği sırada aracına bomba koyulduğu mesajı üzerine polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis araçta fünye ile patlatma yaptı ancak herhangi bir bomba izine rastlanmadı.
12.06.2017 Yaşam
IŞİD'in yeni hedefi arkadaşlık siteleri!
IŞİD'in yeni hedefi arkadaşlık siteleri! Ürdün istihbaratının yeni açıkladığı bilgiler, IŞİD hakkında bir kez daha insanları şaşırttı...
18.05.2016 Dünya
Burcunuzun hassas noktasını kontrol edin
Burcunuzun hassas noktasını kontrol edin Herkesin zaafları, sevinçleri ve üzüntüleri tabii ki vardır ama kişiden kişiye farklılık gösterir...
6.07.2015 Astroloji
Gönüllü jigolo olmak için para yatırdı, talibi çıkmayınca...
Gönüllü jigolo olmak için para yatırdı, talibi çıkmayınca... İNTERNETTE gezerken gördüğü reklama tıklayarak jigolo olmak isteyen 47 yaşındaki N...
18.06.2015 Yaşam
İran çöpçatanlığa soyundu
İran çöpçatanlığa soyundu Hızlı nüfus artışına gem vurmak için yıllarca çalıştıktan sonra politika değişikliğinde giden 80 milyon nüfuslu İran, gençleri evlenip çocuk sahibi olmaya teşvik etmek adına çevrimiçi bir adım attı...
18.06.2015 Dünya
Yurtdışında Siberalem’i kullananların oranı son üç ayda yüzde 22 arttı
Yurtdışında Siberalem’i kullananların oranı son üç ayda yüzde 22 arttı Arkadaşlık sitesi Siberalem’in verilerine göre, yaz ayları yaklaşırken memlekete gelme hazırlığı yapan yurt dışındaki Türklerin internette aşk arayışı hızlandı. Siberalem.com üzerinden sohbet oranı, Mart ayından bu yana yüzde 22 arttı.
10.06.2015 Advertorial
Çok kritik uyarı! Bilgileriniz çalınabilir
Çok kritik uyarı! Bilgileriniz çalınabilir Dünyaca ünlü bilişim firması IBM yaptığı araştırmalar sonucunda arkadaşlık sitelerinin yüzde 60ının güvenlik açığı bulunduğunu, kişisel bilgi ve görsellerin yanı sıra şirket bilgisayarlarından ya da wifi internetinden yapılan girişlerde tüm şirket bilgileri de riske edilmiş oluyor...
13.02.2015 Bilim ve Teknoloji
İnternetten tanıştığı kadına defalarca tecavüz etti
İnternetten tanıştığı kadına defalarca tecavüz etti İnternetten tanıştığı kadını karavan kampına götürüp defalarca tecavüz etti. Kadının çocuğunu da öldürme tehdidinde bulunan adam hapse atıldı.
1.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Arkadaşlık Sitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arkadaşlık sitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.