Gazete Vatan Logo

Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?

Bir zamanlar fenomen programı "Gelinim Olur musun" ile tanınan Caner Toygar sosyal medya hesabı üzerinden kötü bir haber paylaştı. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner Toygar Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?

Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?

ATV ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" muhabirlik yapan Caner Toygar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, herkesi korkuttu.

Caner Toygar hasta mı, neyi var?

Toygar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Yarın beynimdeki görünen kitle için ilaçlı mr çekilecek, umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim" yazdı. 

Caner Toygar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. Eğitim hayatını lise tahsiline kadar burada sürdüren Caner, sonrasında "Biz Evleniyoruz" isimli evlilik programına katılmış ve burada Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmiştir. Caner programa katılışını şöyle ifade ediyor;

"Annem babamdan ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmişti ve onunla birlikte Almanya’ya gitmek zorunda kaldık. Ben 5. sınıftaydım Almanya'ya gittiğimde ve çok zorlandım. Devamlı Türkiye’ye dönmek istediğimi söylüyordum. Polis yada savcı olmak gibi hayallerim vardı. 22 yaşına geldiğimde yine Türkiye'ye gelmek için can atıyordum. Sonra “Biz Evleniyoruz” programı Almanya'da da çok izleniyordu. İşin ilginç yanı ben o yaşlarda evlenmeye hazırdım. Annem izlerken katılsam mı diye düşündüm. Programda ev, araba ve iyi bir para ödülü verdiklerini öğrendim İnternet kafeye gittim ve başvuru yaptım. Aynı günde aradılar beni. Ertesi günde hemen ertesi gün görüşmeye gittim. Ve ardından yarışmaya alındım."

Haberin Devamı

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.

2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve "Naber Fıstık" isimli albümü çıkarmıştır.

Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

Caner Toygar; Kaynana Semra, Çiçekçi Kız ve Lanetli Anahtar yapımlarında oyunculuğunu sergilemiştir.

Haberin Devamı