Jigolo

Jigolo

Son dakika jigolo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jigolo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jigolo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jigolo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jigolo gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 jigolo haberi bulunmuştur. Tüm jigolo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jigolo vaadiyle 26 kişiyi 575 bin lira dolandırdılar! Kotayı dolduramayanları cezalandırmışlar
Jigolo vaadiyle 26 kişiyi 575 bin lira dolandırdılar! Kotayı dolduramayanları cezalandırmışlar Jigolo olma vaadiyle erkekleri dolandıran şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 26 kişiyi 575 bin lira dolandıran 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
29.02.2024 Gündem
Güzel kadın fotoğraflarıyla erkekleri avladılar! Şok eden detaylar
Güzel kadın fotoğraflarıyla erkekleri avladılar! Şok eden detaylar İnternette ‘elit aşk’, ’hayalimdeki aşk’ ve ’hoşça sohbet’ adlarıyla kurdukları arkadaşlık siteleri üzerinden erkekleri ağlarına düşürerek dolandıran 11 kişiden oluşan ‘alo randevu’ çetesi çökertildi. Çetenin, internet sitelerinde yer verdikleri paketlere göre para aldığı belirlendi. Akşam yemeği paketi için 2 ile 5 bin TL para alınırken, evlilik paketi için 50 bin TL civarında para aldıkları anlaşıldı. Çetenin şu ana kadar tespit edilebilen vurgununun 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu öğrenildi. İşte tüm detaylar...
26.12.2022 Gündem
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Yer: Trabzon... 57 yaşında jigolo olmak isteyince hayatının şokunu yaşadı
Yer: Trabzon... 57 yaşında jigolo olmak isteyince hayatının şokunu yaşadı Sosyal medyada gördüğü bir linke tıklayarak jigolo olmak için form dolduran Trabzonlu 57 yaşındaki şahıs kendisini arayan kişinin verdiği banka hesap numarasına 74 Bin Türk Lirası parayı havale ederek göndermesi sonrasında dolandırıldığını anlayarak polis merkezine giderek şikayette bulundu.
9.12.2022 Yaşam
Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı ve şarkıcı Cüneyt Demiral kimdir?
Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı ve şarkıcı Cüneyt Demiral kimdir? Türkücü sevgilisi tarafından dolandırılan Safiye Çallı yeniden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Cüneyt Demiral ile yeniden görüşen Çallı, tekrar 20 bin lira dolandırıldığını iddia etti. Söz konusu olay program ile yeniden yeniden gündeme geldi. Peki, Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Cüneyt Demiral kimdir? İşte Safiye Çallı Cüneyt Demiral olayı…
14.02.2022 Yaşam
Jigolo sitesiyle büyük vurgun! Hepsi yakalandı
Jigolo sitesiyle büyük vurgun! Hepsi yakalandı Mersin merkezli 3 ilde, internette kurdukları jigolo sitesi aracılığıyla 68 kişiyi 1 milyon 100 bin lira dolandıran çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
13.10.2021 Gündem
Ünlü oyuncuya şok jigolo suçlaması!
Ünlü oyuncuya şok jigolo suçlaması! Nilüfer Açıkalın, 19 yıllık sevgilisi yönetmen Orhan Oğuz’la ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamıştı. Nilüfer Açıkalın'a eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz'dan şok suçlama geldi. Ebru Oğuz, sosyal medyada Nilüfer Açıkalın'ı hedef alan "Babamın parasıyla kendisine jigolo tutmuş. Paraları yemeye devam ediyor" diye paylaşım yaptı.
10.09.2021 Yaşam
Jigolo olmak isterken hayatı karardı!
Jigolo olmak isterken hayatı karardı! Jigolo olmak için bir internet sitesine üye olan 50 yaşındaki Y.A., 77 bin lira dolandırıldı. Yanlış yaptığının farkında olduğunu söyleyen Y.A. "Her şeyim altüst oldu" dedi.
17.08.2021 Yaşam
Jigolo olmak isterken hayatı karardı
Jigolo olmak isterken hayatı karardı Jigolo olmak isterken hayatı karardı
17.08.2021 Haber
Erkeklere çıplak fotoğraflı şantaj!
Erkeklere çıplak fotoğraflı şantaj! Jigolo yapma vaadiyle 100 bine yakın kişiyi dolandıran, bazı mağdurlara şantaj yapan ve İstanbul Siber Polisleri'nin operasyonuyla çökertilen çetenin bir internet kafede çalışanı olan 22 yaşındaki mağduru E.A., yakın bir arkadaşının "Çok para kazanırsın" tavsiyesi üzerine çetenin açtığı internet sitesine girdiğini ve o arkadaşının da çete üyesi olduğunu öğrendiğini anlattı.
5.07.2021 Gündem
Jigolo çetesine tahliye kararı
Jigolo çetesine tahliye kararı Jigololuk yaparak para kazanma vaadi ile yüzlerce kişiyi dolandırmakla suçlanan şebekeye yönelik yargılama süreci başladı. 91 sanıklı davada, mahkeme ilk duruşmada 18 tutuklunun tahliyesine karar verdi.
4.07.2021 Yaşam
İstanbul Esenyurt'ta 'jigolo' baskını! 13 bin kişi...
İstanbul Esenyurt'ta 'jigolo' baskını! 13 bin kişi... Son dakika haberine göre; Esenyurt'ta jigololuk vaadiyle dolandırıcılık yapan şüphelilere düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. 7 şüpheli tutuklanırken, operasyon anları kameralara yansıdı.
25.06.2021 Yaşam
Jigolo çetesi mahkemede! İfadesi pes dedirtti
Jigolo çetesi mahkemede! İfadesi pes dedirtti İstanbul’da internet sitelerine jigolo ilanları veren ve jigolo olmak isteyen kişileri 6 ayda 9 milyon lira dolandırdığı iddia edilen 91 sanıklı çete hakim karşısına çıktı. Aralarında müzisyen Çağatay Ö.’nün de bulunduğu 18 tutuklu sanık ilk duruşmada tahliye edildi. Çağatay Ö. mahkemede yaptığı savunmada suçlamaları reddederek, “İşim gereği çevrem geniştir. Beni tanıyabilirler ama bu benim onları tanıyacağım anlamına gelmiyor” dedi.
15.06.2021 Gündem
Jigolo olmak isterken tüm parasını kaptırdı! Akılalmaz olay
Jigolo olmak isterken tüm parasını kaptırdı! Akılalmaz olay Jigolo olmak isteyen adamın başına gelmeyen kalmadı. Kolay yoldan para kazanmak isteyen erkekleri hedefleyen bir şahıs ise "Jigolo adayları arıyoruz" diyerek daha önceden ağına düşürdükleri genci bir de 'Terör örgütüne para aktarmışsınız' yalanıyla iki kez dolandırdı.
25.05.2021 Yaşam
Emekli adamı kolay para vaadiyle kandırdı
Emekli adamı kolay para vaadiyle kandırdı 57 yaşında emekli ve evli olan H.G., ‘jigolo’ yapılma vaadiyle dolandırıldı. Olayla ilgili tutuklanan İsmail E.’nin., başkalarını da toplamda 160 bin TL dolandırdığı anlaşıldı.
11.03.2021 Yaşam
Jigolo çetesine müzisyen lider! Günlük ciro 1 milyon lira...
Jigolo çetesine müzisyen lider! Günlük ciro 1 milyon lira... Son dakika haberine göre; Liderliğini müzisyen Çağatay Öztürk’ün (44) yaptığı 91 kişilik jigolo çetesine ilişkin hazırlanan iddianamede, dolandırılanlara dair önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Yüzlerce kişiyi, haftalık 5-10 bin liralık kazanç vaadi ile dolandıran jigolo çetesine yönelik soruşturma tamamlandı. 18’i tutuklu 91 sanıklı dosyada, uygulanan yöntemler ise film senaryolarını aratmıyor. “Ayda 5 bin TL nakit para karşılığı dul ve elit bayanlarla birlikte olmak istedim” diyen inşaat ustası Erdoğan G. yüzlerce kurbandan sadece biri. Konyalı döküm işçisi Veysel S. (29) ise jigolo üyeliği için kendisini arayan kadın için “Sesi çok güzeldi. Toplamda 10 bin lira yatırdım” diye konuştu.
9.02.2021 Gündem
Kolay para kazanma vaadiyle 98 erkeği kandırdılar!
Kolay para kazanma vaadiyle 98 erkeği kandırdılar! Balıkesir’de 98 erkeği ‘jigolo yapma vaadiyle’ dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10'u kadın 49 şüpheliden 23'ü adliyeye sevk edildi.
8.02.2021 Yaşam
jigolo çetesi! Bu kâğıt her şeyi ortaya çıkardı
jigolo çetesi! Bu kâğıt her şeyi ortaya çıkardı Balıkesir’deki jigolo çetesi operasyonundan yeni detaylar ortaya çıktı. Şebekenin ‘çağrı merkezi’ gibi düzenleyip faaliyetlerini yürüttüğü dairede, jigolo adaylarıyla yapılan görüşmelerde kullandıkları not da bulundu. Nottaki detaylar kurbanların nasıl tuzağa düşürüldüğünü gösteriyor.
31.01.2021 Yaşam
Kolay para kazanmak isteyen erkeklere tuzak!
Kolay para kazanmak isteyen erkeklere tuzak! İnternette jigolo ilanı verip 6 ayda 9 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi. “Gold üyelik” adı altında para toplayan çetenin, kurbanlarını FETÖ tuzağıyla ikinci kez dolandırdığı ortaya çıktı. Cinsel ilişki üzerinden para kazanma heveslisi çok sayıda erkeği ağına düşüren çetede kadın üyelerin devreye girdiği andan itibaren olanlar adeta "pes" dedirtti.
15.01.2021 Yaşam
Kolay para kazanmak isteyen erkekleri avlıyorlar
Kolay para kazanmak isteyen erkekleri avlıyorlar Kolay yoldan para kazanma arzusundaki erkekleri ‘jigolo’ yapma vaadiyle dolandıran çete, temmuz ayında polis operasyonuyla çökertilmişti. O günlerde hız kesen şikâyetler, son dönemde yine çığ gibi arttı. Kolay yoldan para kazanma arzusundaki erkekleri ‘jigolo’ yapma vaadiyle dolandıran çete, temmuz ayında polis operasyonuyla çökertilmişti. O günlerde hız kesen şikâyetler, son dönemde yine çığ gibi arttı.
15.12.2020 Yaşam
Yüksek kazanç vaadiyle cinsel ilişki tuzağı!
Yüksek kazanç vaadiyle cinsel ilişki tuzağı! Jigolo çetesi ile ilgili şoke eden detaylara ulaşıldı. Mahkeme evraklarına göre evli bir kişi internet üzerinden gördüğü jigolo sitesine başvuru yaptı. Üyelik parası, komisyon ve vergi adı altında 6 ayrı havale işlemi ile jigolo çetesinin hesabına 12 bin 200 lira para yatırdı. Olayla ilgili 6'sı tutuklu 8 üye hakkında dava açıldı. Çetenin bu yöntemle milyonlarca lira kazanç sağladığı belirlendi.
17.11.2020 Gündem
Midyeci her şeyi itiraf etti! 'Jigolo vergisi'
Midyeci her şeyi itiraf etti! 'Jigolo vergisi' Kurdukları jigolo siteleri üzerinden çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke, Bursa’da yakayı ele verdi. Üyelik parası, sigorta bedeli, komisyon ve vergi adı altında iki kişiden 40 bin liraya yakın para alan şebekenin 6’sı tutuklu 8 üyesi hakkında dava açıldı.
16.11.2020 Yaşam
Çete lideri ünlü şarkıcı çıktı!
Çete lideri ünlü şarkıcı çıktı! Polis ekipleri, erkekleri jigolo yapma vaadiyle 10 milyon TL’nin üzerinde dolandıran çetenin elebaşının bilgisayarını incelemeye aldı. Şu ana kadar kayıtların yüzde 30’unu inceleyen polis ekipleri, 2 binden fazla mağdurun olduğunu tespit etti. Ayrıca çete liderinin şarkıcı olduğu ve bazı dizilerde rol aldığı ortaya çıktı.
28.07.2020 Gündem
Akılalmaz dolandırıcılıkla ilgili şok detaylar ortaya çıktı!
Akılalmaz dolandırıcılıkla ilgili şok detaylar ortaya çıktı! İstanbul'da internet sitelerine jigolo ilanları verip çok 6 ayda 9 milyon lira dolandırıcılık yaptığı belirlenen şebekeye yapılan operasyon polis kamerasına yansıdı. Üye yapılırken, üyeliğin derecesine göre bin ile 2 bin TL arasında kayıt parası alınıyordu. Tuzağa düşürülen erkek, şebeke kadın üyesi tarafından aranıyordu. Şebekenin başka bir üyesi ise tuzağa çekilmiş erkeği arayarak, "Sen FETÖ'cülerin hesabına para yatırmışsın. Başın belada ancak biz sana yardım edeceğiz. Bunun için para gerekli" diyerek, verdikleri hesaba ek para yatırması isteniyordu.
27.07.2020 Gündem
Erkeklere büyük tuzak! VIP için ekstra para, 6 ayda 9 milyon TL vurgun!
Erkeklere büyük tuzak! VIP için ekstra para, 6 ayda 9 milyon TL vurgun! İstanbul’da elebaşılığını Ç.Ö.’nün yaptığı bir çete internet sitelerine jigolo ilanları veriyordu. İlanlarda jigolo adayları arandığı belirtilerek, erkeklere kadınlarla tanışıp yüklü miktarlarda para kazanabilecekleri vaat ediliyordu. Kolay yoldan para kazanma fırsatı bulduğunu düşünenler, çetenin kurduğu internet sitelerine kişisel bilgilerini girerek VIP ya da Gold üye yapılıyordu.
26.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jigolo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jigolo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.