Emre Kaya

Emre Kaya

Son dakika emre kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.010 emre kaya haberi bulunmuştur. Tüm emre kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor Coutinho ve Lanzini gibi 10 numaralarla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov'u gündemine aldı.
5.07.2023 Beşiktaş
Dream Türk ve Radyo D’de haftanın konuğu!
Dream Türk ve Radyo D’de haftanın konuğu! Dream Türk ve Radyo D müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyolarında ağırlamaya devam ediyor.
29.11.2022 Televizyon
Ünlü şarkıcı Emre Kaya hastaneye kaldırıldı!
Ünlü şarkıcı Emre Kaya hastaneye kaldırıldı! “Usta Şarkılar” projesinde yer alan birbirinden değerli eserleri kendine has yorumuyla seslendiren ve son ayların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan şarkıcı Emre Kaya, konser sonrası sahneden inerken düştü. Hastaneye kaldırılan ünlü popçunun, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
31.08.2022 Magazin
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
Merve Boluğur yeni hedefini açıkladı: Ömrümü çürütemem!
Merve Boluğur yeni hedefini açıkladı: Ömrümü çürütemem! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Merve Boluğur, tatil sezonunu Çeşme'de açtı. Dizi setlerinden artık bıktığını söyleyen ünlü oyuncu, yeni kariyer hedefini açıkladı.
3.05.2022 Magazin
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt!
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt! Murat Dalkılıç, 2 sene evli kaldığı Merve Boluğur ile düğününe de gelen arkadaşı Emre Kaya hakkında çıkan aşk haberlerini değerlendirdi. Uzun süredir birlikte olduğu Sitare Akbaş'la ilişkisinden bahseden 38 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay Fenerbahçe Beko-Real Madrid basketbol maçında pişti olduğu eski sevgilisi Hande Erçel sorusuna da yanıtladı.
2.03.2022 Magazin
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ile ilgili şaşırtan iddia! O isim düğünlerine katılmış!
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ile ilgili şaşırtan iddia! O isim düğünlerine katılmış! Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlilikleri sadece üç yıl süren ve sonrasında aşkta aradığı mutluluğu uzun süredir bulamayan güzel oyuncu Merve Boluğur'un ismi, bir süredir şarkıcı Emre Kaya ile anılıyordu. Aralarında çıkan aşk söylentilerini yalanlayan Merve Boluğur ve Emre Kaya ile ilgili bir bilgi hayranlarını şaşırttı. Emre Kaya’nın, 2015 yılında evlenen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un düğününe katıldığı ortaya çıktı.
23.02.2022 Magazin
Merve Boluğur: Evleneceğim kişiyle aramda tutku olmalı
Merve Boluğur: Evleneceğim kişiyle aramda tutku olmalı Oyuncu Merve Boluğur, 2015 yılında nikah masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç'tan Eylül 2017'de tek celsede boşanmıştı. Sonrasında sevgilileri olsa da Boluğur aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı.
22.02.2022 Magazin
Su isteme bahanesiyle eve girip, 15 bin lira için öldürmüş
Su isteme bahanesiyle eve girip, 15 bin lira için öldürmüş Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde Hacer Evlice'nin (58) evinde boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Fatih Arısoy (21) cinayeti 3 kişi planladıklarını, su isteme bahanesiyle eve girip, Evlice'nin boğazını maket bıçağıyla kestikten sonra 15 bin lira ve 1 çeyrek altını alıp kaçtığını itiraf etti.
14.02.2022 Yaşam
Merve Boluğur’dan samimi pozlar! Yine kafa karıştırdı!
Merve Boluğur’dan samimi pozlar! Yine kafa karıştırdı! Mutluluğu uzun süredir bulamayan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un ismi bir süredir şarkıcı Emre Kaya ile anılıyordu. Sık sık Emre Kaya ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ancak, "Aşk yok, iş var" açıklamasında bulunan oyuncu Merve Boluğur’un paylaşımları kafaları karıştırdı.
13.02.2022 Magazin
Emre Kaya'nın eski eşi olan menajeri Demir'den "yaş" açıklaması!
Emre Kaya'nın eski eşi olan menajeri Demir'den "yaş" açıklaması! Ünlü popçu Emre Kaya, oyuncu Merve Boluğur ile aşk yaşadıklarına ilişkin yazılıp çizilenlere sessiz kalmaya devam ederken, Merve Boluğur’un "Aşk değil iş" şeklindeki açıklamasının ardından şu günlerde, bu kez magazin gündeminde aralarındaki yaş farkının konu edilmesine, ünlü popçunun eski eşi olan menajeri Gizem Demir’den yanıt geldi.
10.02.2022 Magazin
Merve Boluğur yeni şarkısıyla ilgili konuştu!
Merve Boluğur yeni şarkısıyla ilgili konuştu! Merve Boluğur, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü oyuncu uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni şarkısı hakkında konuştu.
10.02.2022 Magazin
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var Ünlü popçu Emre Kaya ile oyuncu Merve Boluğur, birlikte objektiflere poz verdi. İkili arasındaki aşk dedikoduları kafaları karıştırırken, Kaya sessiz kaldı. Merve Boğulur ise “Aşk yok, iş var” ifadelerini kullandı.
7.02.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan Erkan Şen açıklaması!
Merve Boluğur'dan Erkan Şen açıklaması! İşletmeci Erkan Şen ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran oyuncu Merve Boluğur, çok geçmeden yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Hiç vakit kaybetmeyen Boluğur, yine Emre Kaya ile görüntülendi. Aşk sorularına sessiz kalırken, Erkan Şen sorusunu pas geçmedi.
27.01.2022 Magazin
Merve Boluğur kafaları karıştırdı! Önce ayrılık, sonra sürpriz isimle yakınlaşma!
Merve Boluğur kafaları karıştırdı! Önce ayrılık, sonra sürpriz isimle yakınlaşma! Ünlü oyuncu Merve Boluğur, önce Erkan Şen ile ayrılık daha sonra Emre Kaya ile sürpriz bir yakınlaşma haberi ile gündeme geldi. İşletmeci Erkan Şen'le birlikteliği iki ay süren oyuncunun, ayrılık haberinin basına yansıdığı gün, Arnavutköy'de şarkıcı Emre Kaya ile görüntülenmesi kafaları karıştırdı.
23.01.2022 Magazin
Emre Kaya: Demet Akalın’la kırgınlığımız geçti
Emre Kaya: Demet Akalın’la kırgınlığımız geçti Emre Kaya, Etiler'de bir mekanda görüntülendi. Kaya, bir dönem kırgın oldukları Demet Akalın'la ilgili konuştu.
5.09.2021 Magazin
"Evde kaz partisi var"
"Evde kaz partisi var" Şarkıcı Emre Kaya, yeni aldığı son model aracıyla Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kaya, kendisini çeken gazetecileri yemeğe davet etti.
19.01.2020 Magazin
Sosyal konut projesi vatandaşları sevindirdi
Sosyal konut projesi vatandaşları sevindirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle başlatılan 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi kapsamında Erzurum'a 2 bin 500 konut inşa edilecek. Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek konutlar Erzurumluları sevindirdi.
27.12.2019 Gündem
Ayşe Akın ile Metin Hara aşk mı yaşıyor?
Ayşe Akın ile Metin Hara aşk mı yaşıyor? Adriana Lima’yla yaşadığı ilişkiyle uzun süre gündemden düşmeyen Metin Hara’nın adı Ayşe Akın’la anılıyor.
25.12.2019 Magazin
Motosiklet cenaze nakleden kalabalığın arasına daldı
Motosiklet cenaze nakleden kalabalığın arasına daldı Üsküdar'da motosiklet, arızalanan araçtaki cenazeyi başka araca nakleden kalabalığın arasına daldı. Kazada 5 kişi yaraladı.
8.11.2019 Gündem
Emre Kaya: Chloe bekar ama 'yengeci' değilim
Emre Kaya: Chloe bekar ama 'yengeci' değilim Serdar Ortaç’ın 2014’te evlenip geçen ağustosta boşandığı İrlandalı manken Chloe Louhgnan’ın popçu Emre Kaya ile yakınlaştığı iddia edildi.
5.11.2019 Magazin
Burdur'da Emre Kaya rüzgarı
Burdur'da Emre Kaya rüzgarı Burdur Gölü'ndeki çekilmeye dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Uluslararası Burdur Gölü Festivali'nde sahneye çıkan Emre Kaya, yüzlerce seveniyle buluşup şarkılar söyledi.
21.09.2019 Magazin
Erzurum'da feci olay! Annesi sesleri duyunca...
Erzurum'da feci olay! Annesi sesleri duyunca... Erzurum'da, mutfaktaki ısıtıcıda bulunan kaynar suyun üzerine dökülmesiyle 2 yaşındaki Yunus Emre'nin başı, kolları ve vücudunun çeşitli yerleri yandı.
12.09.2019 Yaşam
Ünlü şarkıcıya icra şoku!
Ünlü şarkıcıya icra şoku! Şarkıcı Emre Kaya, anlaşma sağladığı organizatörden aldığı 70 bin lirayı geri vermeyince icralık oldu.
7.09.2019 Magazin
Bayram ekranında 'Çarkıfelek' coşkusu!
Bayram ekranında 'Çarkıfelek' coşkusu! Kanal D’nin fenomen yarışma programı “Çarkıfelek”, arife günü ve Kurban Bayram’ı boyunca renkli konukları ve sürprizleriyle izleyici karşısında olacak.
8.08.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Emre Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.