Emirdağ

Emirdağ

Son dakika emirdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emirdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emirdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emirdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emirdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 emirdağ haberi bulunmuştur. Tüm emirdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz
Bakan Göktaş: Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, göç konusunda Türkiye’nin insan odaklı siyaseti ile tüm dünyaya örnek olduğuna inandıklarını ifade ederek, “Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz. Benzer şekilde, Türklerin yurt dışı yaşamının iyileşmesinde ve ayrımcılıkla mücadelede ev sahibi ülkelerin de sorumluluğu olduğuna inanıyoruz” dedi.
6.08.2023 Gündem
Göktaş'ı bakan olarak ilk defa karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı
Göktaş'ı bakan olarak ilk defa karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakan olduktan sonra ilk defa gittiği köyünde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı. Göktaş’ı dedesinin amcaoğlu bakan olarak ilk defa karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı.
6.08.2023 Gündem
Salih Mutlu Şen kimdir? Yeni Mısır Büyükelçisi kim, 10 yıl sonra Mısır'a atanan Salih Mutlu Şen hangi görevlerde yer aldı? Salih Mutlu Şen’in biyografisi…
Salih Mutlu Şen kimdir? Yeni Mısır Büyükelçisi kim, 10 yıl sonra Mısır'a atanan Salih Mutlu Şen hangi görevlerde yer aldı? Salih Mutlu Şen’in biyografisi… Büyükelçi atamalarına ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Mısır Arap Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Salih Mutlu Şen atandı. Salih Mutlu Şen kimdir? Yeni Mısır büyükelçisi Salih Mutlu Şen’in biyografisi…
22.07.2023 Gündem
Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kim oldu? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kim oldu? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, ? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
3.06.2023 Gündem
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı?
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı? TOKİ Afyonkarahisar kura çekilişi başladı. Afyonkarahisar'ın Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin, Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa ve Başmakçı ilçelerinde kura çekilişi 8 Mart 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kuralar noter huzurunda TOKİ'nin resmi kanalında canlı olarak yayınlanacak. Afyonkarahisar TOKİ kura çekilişlerini canlı takip etmek isteyenler 'Afyonkarahisar TOKİ canlı izle, Afyonkarahisar Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Bayat TOKİ kura çekilişi ve 8 Mart TOKİ Afyonkarahisar kazananlar isim listesi…
8.03.2023 Ekonomi
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı Avrupa ve dünya çapında önemli başarılara sahip Eskişehirli ünlü aktör ve dövüş sporları ustası Emin Boztepe, Kovid-19 salgınıyla birlikte ABD’nin Los Angeles şehrindeki hayatını bırakıp, baba ocağı olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Bağlıca Köyü’nde alabalık tesisi açtı.
17.08.2022 Yaşam
Dehşete düşüren olay! Mide küçültme ameliyatı sonrası...
Dehşete düşüren olay! Mide küçültme ameliyatı sonrası... Afyonkarahisar’da mide küçültme ameliyatı olan 52 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, ameliyattan yaklaşık 2 ay sonra kan kusarak hayatını kaybetti. Ağzı ile birlikte boşaltım sisteminde meydana gelen yoğun kanama soncu hastaneye kaldırılan kadının yakınları kendilerine cenazesinin teslim edildiğini kaydederken, hastane yönetimi ise olayın değerlendirme sürecinde olduğunu belirtti.
4.08.2022 Yaşam
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 2'si ağır, 27 yaralı
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 2'si ağır, 27 yaralı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2'si ağır 27 kişi yaralandı.
29.05.2022 Yaşam
15 yaşındaki çocuk annesini öldürüp, 3 komşuyu yaraladı! Babası ile birlikte yakalandı
15 yaşındaki çocuk annesini öldürüp, 3 komşuyu yaraladı! Babası ile birlikte yakalandı Eskişehir’de İ.A. adlı erkek çocuğu (15), 1 yıl önce babası Erkan A.'dan boşanan annesi Serap Bor'u (35) pompalı tüfekle öldürürken, 3 komşuyu da yaralayıp, otomobille kaçtı. Polis ekiplerinin incelemeleri sonucunda yapılan çalışmalarla 15 yaşındaki cinayet şüphelisi İ.A., azmettiricisi olduğu iddia edilen babası Erkan A. ile birlikte yakalandı. Olayın olduğu Fevziçakmak Mahallesi’nde yaya halde yakalanarak gözaltına alınan İ.A. ile babası Erkan A.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
19.05.2022 Yaşam
Denizli’de evinde ölü bulunan polis son yolculuğuna uğurlandı
Denizli’de evinde ölü bulunan polis son yolculuğuna uğurlandı Denizli’de yalnız yaşadığı apartta ölü bulunan polis memuru memleketi Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
21.04.2022 Yaşam
Bakan Varank: Yüksek hızlı şarj istasyonu destek programını yarından itibaren başvuruya açıyoruz
Bakan Varank: Yüksek hızlı şarj istasyonu destek programını yarından itibaren başvuruya açıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank elektrikli araçlar için yüksek hızlı şarj istasyonları destek programına başvuruları yarın açacaklarını söyleyerek, "1500'den fazla yüksek hızlı şarj istasyonunun kurulacağı 300 milyon lira bütçeli destek programını yarından itibaren başvuruya açıyoruz. Başarı için kamunun gayretlerini özel sektörün girişimciliğinin takip etmesi gerekiyor. Bu manada işletmelerimize büyük sorumluluklar düşüyor" dedi.
15.04.2022 Ekonomi
E harfi ile şehir isimleri - E ile başlayan şehirler...
E harfi ile şehir isimleri - E ile başlayan şehirler... E harfi ile başlayan şehir ismi Türkiye'de 5 tane. İşte E harfi ile başlayan şehir isimleri
18.02.2022 Gündem
Bakan Varank: Şirketlerimizi birer global marka haline getireceğiz
Bakan Varank: Şirketlerimizi birer global marka haline getireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yabancı yatırımcıların ve fonların Türk şirketlerine olan ilgisinden bahsederek, "Şirketlerimizin değerini artırarak, onları birer global marka haline getireceğiz" dedi.
12.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Son 50 yılın en sıcak 6'ncı ağustosu yaşandı
Son 50 yılın en sıcak 6'ncı ağustosu yaşandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2021 yılı Ağustos ayı sıcaklık analiz raporuna göre, son 50 yılın en sıcak 6'ncı Ağustos'u kayıtlara geçti. En yüksek sıcaklık, 47,5 derece ile Cizre'de yaşandı. Büyük yangınların yaşandığı Manavgat, Marmaris başta olmak üzere Ege ve Akdeniz'de 22 noktada yeni ekstrem (maksimum) sıcaklık oluştu.
12.09.2021 Gündem
116 yaşında koronavirüsü yendi, yoğum bakımdan çıktı
116 yaşında koronavirüsü yendi, yoğum bakımdan çıktı Eşkişehir'de koronavirüse yakalanan 116 yaşındaki Ayşe Karatay, 3 haftalık tedavisi sonrası hastalığı yendi. Karatay'ın oğlu İbrahim Karatay, annesinin yoğun bakımda çıktığını belirterek "Annem 116 yaşında Covid-19 hastalığına tutuldu. 3 hafta yoğun bakımda kaldı. Şu anda yoğun bakımı atlattı, normal servise çıkacak. Sıhhati şu anda çok iyi, iyiye de gidiyor" dedi.
4.09.2021 Sağlık
Ekmeği bölünce şok oldu! ‘Çekiyorum ama çıkmıyor’
Ekmeği bölünce şok oldu! ‘Çekiyorum ama çıkmıyor’ Afyonkarahisar'da bir vatandaş, ekmeğin içinden çıkan maddeyle şok yaşadı. O anları videoya çeken ve “Çekiyorum ama çıkmıyor” diyen vatandaş, olayla ilgili şikayette bulundu.
9.07.2021 Gündem
Gece yarısı korkunç kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Gece yarısı korkunç kaza: 3 ölü, 2 yaralı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
15.04.2021 Yaşam
Şirketler dijital dönüşümle hız kazanıyor
Şirketler dijital dönüşümle hız kazanıyor Capital ve Ekonomist dergilerinin Turkcell ana sponsorluğunda düzenlediği The Tech Room panelinin ikincisi ‘Hızlanma Zamanı’ temasıyla gerçekleşti. Panelin açılış konuşmasını yapan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Turkcell olarak sektörlerin dönüşümüne öncülük ediyor, Türkiye’yi dijitalleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
27.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Defineciler iki türbeye zarar verdi
Defineciler iki türbeye zarar verdi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki İsa Dede ve Veysel Karani türbeleri define aramak için kaçak kazı yapan kişilerce tahrip edildi. Defineciler, mezarları, zemini ve çevresini kazdı.
19.01.2021 Gündem
İzzet Ulvi Yönter kimdir? İzzet Ulvi Yönter'in hayatı...
İzzet Ulvi Yönter kimdir? İzzet Ulvi Yönter'in hayatı... MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter internette merak edilen isimler arasında geliyor. Daha önce Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliği yapan İzzet Ulvi Yönter MHP Genel Başkan Yardımcısı görevini yürütüyor. Peki, İzzet Ulvi Yönter kimdir, kaç yaşında ve nereli? İzzet Ulvi Yönter'in geçmişi...
9.12.2020 Gündem
2 gündür kayıp! 13 yaşındaki İshak her yerde aranıyor
2 gündür kayıp! 13 yaşındaki İshak her yerde aranıyor Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Aşağıpiribeyli beldesinde, 2 gündür kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki İshak Akkuleli'nin bulunması için jandarma ve AFAD ekiplerince arama- kurtarma çalışması başlatıldı.
27.09.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Emirdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emirdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.