Emeklilik Yaş

Emeklilik Yaş

Son dakika Emeklilik yaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emeklilik yaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emeklilik yaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emeklilik Yaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emeklilik yaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.890 emeklilik yaş haberi bulunmuştur. Tüm emeklilik yaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı Emeklilik başvurusu yapacak vatandaşlar için önemli değişiklikler hükümetin gündeminde yer aldı. Özellikle 8.9.1999 tarihinden önce ve sonra sigortalı olanlar için farklı emeklilik şartları bulunuyor. Bu kapsamda, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı gibi farklı sigorta kolları için belirlenen prim ödeme günleri ve emeklilik yaş sınırları vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilgi vererek dikkat çeken detaylardan bahsetti.
14.11.2023 Emekli
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı EYT'de gazeteciler ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Basın yayın da çalışanlar için 1.10.2008 tarihine kadar olan süreler için itibari hizmet olduğu için bu tarihe kadar emeklilik yaş ve sigortalılık süreleri ayrı hesaplanıyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.
SGK'dan Emekli Sandığı ve Bağ-Kur'lularla ilgili 'EYT' açıklaması
SGK'dan Emekli Sandığı ve Bağ-Kur'lularla ilgili 'EYT' açıklaması Sosyal Güvenlik Kurumu'nca (SGK), emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili yasanın, 23 Mayıs 2002 tarihi itibarıyla 3 yıldan az hizmeti bulunan Emekli Sandığı ve Bağ-Kur çalışanlarını kapsamadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
8.03.2023 Çalışma Hayatı
Emekli maaşında 30 gün detayı! SGK, SSK’lı, Bağkur’lu, milyonları ilgilendiriyor
Emekli maaşında 30 gün detayı! SGK, SSK’lı, Bağkur’lu, milyonları ilgilendiriyor İşçi, işveren, emekli, işçi, memur, SSK’lı, Bağkur’lu, dul yetim herkes merak ediyordu. Tek tek açıkladı. Emekli aylıkları müracaat tarihi itibariyle 30 gün içerisinde bağlanmaktadır. Ancak bazı istisnai durumlar da olabiliyor. Çalışanların evlilik izni üç gün. Bu hafta sonuna denk gelse bile izinden düşülür. Bağkur sigortalıların emeklilik yaş şartları 01.06.2002 tarihinden önceki toplam hizmet süresine göre belirleniyor. İşyerinde hafif şekilde iş kazası geçirdim. Daha sonrasında hastaneye gitmem için izin verildi, hastaneye gittim ve işyerinde oldu dedim. Birkaç ay sonra servisimizdeki amir yanıma geldi ve hastaneye iş kazası diye kayıt yaptırmışsın ve bildirmemişsin. Senin yüzünden ceza yazıldı, bunu ücretinden düşeceğiz dediler. Ceza da maaşım kadar, böyle bir hakları var mıdır? Keserlerse ne yapmam gerekir? Merhaba, bölgesel SGK teşvikleri tekrardan açılacak mı acaba? Merhaba, evlat edinenlerin de doğum borçlanması hakkı var mı acaba? Türkiye’den emekli olan yurt dışında çalışabilir mi? gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır yanıt verdi…
30.05.2022 Uzmana Sor
Erken emeklilik fırsatı! SGK'lı,SSK'lı ,memur, Bağkur'lu, engelli milyonları ilgilendiriyor...
Erken emeklilik fırsatı! SGK'lı,SSK'lı ,memur, Bağkur'lu, engelli milyonları ilgilendiriyor... İşçi, işveren, memur milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Erken emekli olabilirsiniz. Birçok kişi merak ediyordu. Bazılarında yaş şartı aranmıyor. Sigortalı kadınlar doğum borçlanmasıyla emeklilik için prim ve zaman kazanıyor. Çocuğa bağlı borçlanmalar, staj sigortası gibi detaylar kadınların daha erken emekli olmasını sağlıyor. Öte yandan diğer çalışanlara göre engelli kişilerde emeklilik için yaş şartı aranmıyor. Emeklilik şartları da engellilik derecesine göre değişiyor. Ayrıca sağlık raporu ve engellilik raporu da gerekli belgeler. Engellilerin emekliliğinde Ekim 2008 tarihi önemli bir tarih. Bu tarihten önce işe başlayanların emeklilik şartları farklı, bu tarihten sonra işe başlayanların ise farklı. İşte kadınlar ve engellilerin erken emekliliği ile ilgili detaylar..
20.05.2022 Emekli
Erken emeklilik fırsatı! Yaş şartı değişiyor, tarih öne çekiliyor, bir ay içerisinde...
Erken emeklilik fırsatı! Yaş şartı değişiyor, tarih öne çekiliyor, bir ay içerisinde... Emeklilik planı yapanlara güzel haber! Erken emeklilik imkanı doğdu. Tarih değişiyor. İki yıl daha erken emekli olmak mümkün oluyor. Uzun süre çalışma hayatında olan kişiler ne zaman emekli olacaklarını araştırmaya başlıyor. Emeklilik tarihini öne çekmek isteyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Emeklilik yaşı işe girilen tarihe göre değişiyor. Çalışma mevzuatında bazı durumlarda erken emekli olma imkanı bulunuyor. Örneğin engelli vatandaşların emekliliğinde yaş şartı aranmıyor. Ayrıca engelli çocuğu bulunan kadın çalışanlar da erken emeklilik hakkından yararlanabiliyor. Engelli ve engelli çocuğu olanlara kolay emekli olma imkanı sağlanıyor. Bunların dışında kadın çalışanlar doğum borçlanması, erkek çalışanlar ise askerlik borçlanması yolu ile erken emekli olabiliyor. İşte erken emeklilik imkanı ile ilgili detaylar...
5.05.2022 Uzmana Sor
Askerlik borçlanması emekliliği öne çeker mi? Askerlik borçlanmasının emekliliğe etkisi nedir?
Askerlik borçlanması emekliliği öne çeker mi? Askerlik borçlanmasının emekliliğe etkisi nedir? Emekliliğe gün sayan ancak eksik prim nedeniyle emekli olmayanlar dikkat! Hizmet sürelerine ekleme yapmak mümkün! Vatani görevini er, erbaş ya da yedek subay olarak gerçekleştiren vatandaşlar askerlik borçlanması ile emekliliğini öne çekebilir. Fiili hizmet süresine eklenebilen askerlik süresi, prim yüzünden emekli olamayan vatandaşlar için bir fırsat. Peki, ? Askerlik borçlanmasının emekliliğe etkisi nedir? Askerlik borçlanması emekliliği öne çeker mi? Askerlik borçlanması ne kadar? İşte detaylar…
4.05.2022 Emekli
Erken emeklilik imkanı! Yaş şartı ve prim günü...
Erken emeklilik imkanı! Yaş şartı ve prim günü... Emeklilik şartları ile ilgili önemli bir detay dikkat çekiyor. Bu şartı taşıyanlar erken emekli oluyor ve hemen maaş bağlanıyor. SGK'ya bizzat başvuran ve gerekli şartları taşıyanların prim ödeme gün sayılarının dörtte biri, ödenen prim gün sayılarına eklenerek emeklilik yaş hadlerinden indiriliyor. Böylece erken emekli olmak mümkün oluyor. Peki kimler erken emeklilikten yararlanabiliyor? Emeklilik yaşını öne çekmenin bazı yolları bulunuyor. Örneğin doğum ve askerlik borçlanması ile hem kadın hem de erkekler daha erken emekli oluyor. Ancak bunun dışında da erken emeklilik imkanı sağlayan durumlar bulunuyor. Engelli çocuğu olan kadınlar Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvurarak erken emekli olabiliyor. SGK emeklilik talebi olan kişiyi sağlık kurumuna yönlendiriyor. Engellilik durumunun belgelenmesinin ardından emeklilik işlemleri başlıyor.
23.03.2022 Uzmana Sor
Erken emeklilik ile ilgili kritik detay! Sağlık raporu yetiyor, prim gün sayısı ve yaş şartı...
Erken emeklilik ile ilgili kritik detay! Sağlık raporu yetiyor, prim gün sayısı ve yaş şartı... Emeklilik şartları ile ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Bu şartı taşıyanlar erken emekli oluyor, ödenmesi gereken prim gün sayısının dörtte biri kadarı yetiyor. Emeklilik yaş haddinden indiriliyor ve erken emeklilik yolu açılıyor. Sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekiyor, o hastalar malulen emekli oluyor. Ayrıca engelli çocuğu bulunan kadın çalışanlar da erken emeklilik hakkından yararlanabiliyor. Bu durumda olan kadın çalışanların, prim ödeme gün sayılarının dörtte biri, ödenen prim gün sayılarına ekleniyor. Ağır engelli çocuğu olan kadın çalışanların prim ödeme gün sayılarının dörtte biri, emeklilik sürelerinden düşülüyor. Böylece erken emekli olarak emekli maaşı alabiliyor. Parkinson tanısı konulan vatandaşlar için de malulen emeklilik imkanı bulunuyor. Çalışma gücünde en az yüzde 60 kayıp olan ve bunu raporla belgeleyenler, prim gün sayısına göre malulen emekli oluyor. İşte erken emeklilik ve malulen emeklilik ile ilgili bilinmeyen detaylar...
16.02.2022 Uzmana Sor
Memurlar için emeklilik yaşının hesabında sigortalı işe giriş tarihi belirleyici mi? Emeklilik tarihini öne çeker mi?
Memurlar için emeklilik yaşının hesabında sigortalı işe giriş tarihi belirleyici mi? Emeklilik tarihini öne çeker mi? Memuriyetten önce sigortalı bir işte çalışmış kişilerin emeklilik tarihinde değişiklik olup olmayacağı merak edilen konuların başında geliyor. Bu durumda olan binlerce kişi “SSK hizmetinin memurluk ilk işe giriş tarihini öne çeker mi?” sorusunu merak ediyor. Peki, Memurlar için emeklilik yaşının hesabında sigortalı işe giriş tarihi belirleyici mi? Emeklilik tarihini öne çeker mi? İşte detaylar…
8.02.2022 Memur
Emeklilikle ilgili flaş detay! 41 yaşında aylık bağlanıyor
Emeklilikle ilgili flaş detay! 41 yaşında aylık bağlanıyor Kamu görevlilerine emekli aylığı bağlanmasında özel şartlar söz konusu. Yaş şartı yapılan göreve göre farklılık gösteriyor. 41 yaşında emekli olma imkanı bulunuyor. Yaş haddi asteğmen, teğmen ve üsteğmenlerde 41 olarak uygulanıyor. Bu rütbelerdeki askerlere, 5400 günü, yani 15 yıl primleri bulunuyorsa, yaş haddinden emekliye ayrıldıklarında aylık bağlanıyor.
3.11.2021 Emekli
E-devlet'te yeni dönem! Milyonları kapsayan yenilik
E-devlet'te yeni dönem! Milyonları kapsayan yenilik E-devlet'te yeni özellik! E-devlet uygulamasıyla ulaşılan www.turkiye.gov.tr adresine milyonları ilgilendiren yeni bir özellik eklendi. Yeni eklenen Çalışma Hayatım özelliğiyle ne zaman emekli olacağınızın bilgisine, SGK’ya ait borçlarınıza, öğrenim belgelerinize, İŞKUR kayıtlarınıza ve tedavi bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz.
11.10.2021 Gündem
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli! Erken emeklilik imkanı
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli! Erken emeklilik imkanı Erken emekli olma imkanı sağlanıyor. Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı, Tarım İşçileri ve İsteğe Bağlı Sigortalı olanlar yararlanabiliyor. İş hayatına başlayan pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırmaya başlıyor. Bazı durumlarda çalışanlar için erken emekli olma fırsatı doğuyor. Ağır engelli çocuğu bulunan sigortalı anneler de erken emeklilik imkanından yararlanabiliyor.
7.10.2021 Ekonomi
Eşler arasındaki yaş farkı dul maaşı almaya engel mi?
Eşler arasındaki yaş farkı dul maaşı almaya engel mi? Dul maaşı olarak bilinen ölüm aylığının hangi durumlarda kesileceği sıklıkla merak edilen konular arasında geliyor. Dul aylığı genel olarak kadınlara ödenen bir para gibi algılansa da uygulamada cinsiyet ayrımı yapılmıyor. Hem eşi vefat eden erkekler hem de eşi vefat eden kadınlar dul maaşından yarralanabiliyor. Hatta ölen eşin çalışıyor ya da emekli olmasına da bakılmıyor. Ölüm aylığının kesilmesine neden olan tek değişiklik ise ikinci bir evlilik. Pek çok kişi de eşler arasındaki yaş farkının dul maaşını etkileyip etkilemeceğini merak ediyor. Peki, Eşler arasındaki yaş farkı dul maaşı almaya engel mi? İşte dul maaşı ile ilgili merak edilenler…
2.10.2021 Memur
Yaşı beklemek için istifa eden memur vefat ederse ne olur?
Yaşı beklemek için istifa eden memur vefat ederse ne olur? Emeklilik hayali kuran milyonlarca vatandaş emeklilik koşullarını araştırırken, beklenmedik durumlarla karşılaşabilirler. Ölüm bu beklenmedik durumların başını çekiyor. Peki, yaşı beklemek için istifa eden memur vefat ederse ne olur?
15.06.2021 Emekli
Memur, işçi, esnaf milyonları kapsıyor!  İşte izin, emeklilik, yarım çalışmanın tüm detayları
Memur, işçi, esnaf milyonları kapsıyor! İşte izin, emeklilik, yarım çalışmanın tüm detayları Memur, işçi, esnaf milyonlarca kadın çalışanı kapsıyor. Doğum yapan işçi ve memurlara doğumdan önce 8, doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere 16 hafta analık izni verilir. Esnaf (4/b) statüsündeki kadınlar da aynı dönemde istirahat raporu alırlar. Çoğul gebelik halinde doğum öncesi süreye 2 hafta eklenir. Ayrıca başkasının bakımına muhtaç derecede ağır engelli çocuğu bulunan annelerin erken emeklilik hakkı bulunuyor. Engelli çocuğuna bakarken bir yandan da sigortalı olarak çalışmaya devam eden veya isteğe bağlı sigorta primi ödeyen annelerin prim süresine, bu şekilde geçen günlerin dörtte biri oranında ilave yapılıyor. Bu süre ayrıca emeklilik yaş haddinden indiriliyor. İşte çalışan annelerin, doğum izninden emekliliğine kadar tüm hakları...
10.05.2021 Çalışan Hakları
Çalışanları ilgilendiriyor! Yazılı belge vermeyen tazminatsız işten çıkarılır
Çalışanları ilgilendiriyor! Yazılı belge vermeyen tazminatsız işten çıkarılır Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Birçok kişi ise farkında olmadan yapıyor. Gizlenmesi çalışan açısından sorun yaratıyor. Belge ile kanıtlanıp işverene iletilmesi gerekiyor. Aksi halde işveren çalışana tazminat ödemesi yapmadan işten çıkarma hakkına sahip oluyor. Devlet tarafından kadınların iş hayatında daha fazla yer alması için pek çok hak sunuluyor. Doğum izni, ücretsiz izin, bakıcı parası, engelli çocuğu olan kadına erken emeklilik imkanı gibi haklar ile kadınlar destekleniyor. Kadınların çalışma hayatında doğum ve sonrası kritik öneme sahip. Çoğu kadın bu süreçte iş hayatını bırakıyor. Fakat sağlanan imkanlar anne olan kadınların işlerine devam etmesi için büyük kolaylık sağlıyor. Kadınların adım adım yapması gerekenler bulunuyor. Öncelikle hamile olduğun öğrenen kadın çalışanın bunu alacağı raporla işverene iletmesi gerekiyor. Böylece yasalardan kaynaklanan haklarını kullanmaya başlayabiliyor.
Emeklilik yaşı kararı! Resmen değişti, binlerce kişiyi ilgilendiriyor
Emeklilik yaşı kararı! Resmen değişti, binlerce kişiyi ilgilendiriyor Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren emeklilik kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Müjde geldi. Ek ödeme kararı da çıktı. Uzman erbaşların emeklilik yaş haddi Emekli Sandığı Kanunu gereği 55 yaş olarak belirlendi. Böylece, uzman erbaşların sözleşme sürelerinin yaş haddine kadar uzatılabilmesi, uzman erbaşların yaş haddini doldurdukları yılın ağustos ayı içinde emekliye sevk edilmeleri düzenlendi. 40 yaşını doldurmuş, komando olarak istihdam edilen uzman erbaşlar, istihdam edildikleri sınıfların yönetmelikte belirlenen uygun kadro görev yerlerine atanacak. Astsubay meslek yüksek okullarında görevlendirilecek yabancı uyruklu öğretim elemanları; Astsubay Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün talebi ve Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğünün ihtiyaç göstermesi üzerine sözleşmeli olarak çalıştırılacak. Milli Savunma Üniversitesi ve bağlı kurumları ile TSK bünyesindeki diğer okullarda emekli kamu görevlileri, devlet memurları, emekli TSK personeli, emekli öğretim elemanları ile diğer yüksek öğretim kurumlarından görevlendirilen öğretim elemanları ders verebilecek.
4.03.2021 Çalışma Hayatı
Emeklilik yaşı kararı! Meclis'ten geçti, binlerce kişiyi ilgilendiriyor...
Emeklilik yaşı kararı! Meclis'ten geçti, binlerce kişiyi ilgilendiriyor... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren emeklilik kararı Meclis'te kabul edildi. Müjde geldi. Ek ödeme kararı da çıktı. Uzman erbaşların emeklilik yaş haddi Emekli Sandığı Kanunu gereği 55 yaş olarak belirlendi. Böylece, uzman erbaşların sözleşme sürelerinin yaş haddine kadar uzatılabilmesi, uzman erbaşların yaş haddini doldurdukları yılın ağustos ayı içinde emekliye sevk edilmeleri düzenlendi. 40 yaşını doldurmuş, komando olarak istihdam edilen uzman erbaşlar, istihdam edildikleri sınıfların yönetmelikte belirlenen uygun kadro görev yerlerine atanacak. Astsubay meslek yüksek okullarında görevlendirilecek yabancı uyruklu öğretim elemanları; Astsubay Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün talebi ve Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğünün ihtiyaç göstermesi üzerine sözleşmeli olarak çalıştırılacak. Milli Savunma Üniversitesi ve bağlı kurumları ile TSK bünyesindeki diğer okullarda emekli kamu görevlileri, devlet memurları, emekli TSK personeli, emekli öğretim elemanları ile diğer yüksek öğretim kurumlarından görevlendirilen öğretim elemanları ders verebilecek.
18.02.2021 Çalışma Hayatı
TSK Personel Kanun teklifi Meclis'te yasalaştı!
TSK Personel Kanun teklifi Meclis'te yasalaştı! Milli Savunma Bakanlığı kadrolarında görevli personelin tecrübelerinden daha uzun süreli ve etkin şekilde yararlanılması, özlük haklarının iyileştirilmesi gibi düzenlemeleri içeren TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda yasalaştı.
18.02.2021 Gündem
Emeklilik fırsatı, İndirim, para iadesi... Başvuran hepsinden yararlanıyor
Emeklilik fırsatı, İndirim, para iadesi... Başvuran hepsinden yararlanıyor işçi, memur, serbest meslek erbabı... Kadın ya da erkek... Herkesi ilgilendiriyor. Birçok kişi bu haktan haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. İndirim hakkı bulunuyor ve para iadesi alınabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödeme yapılıyor. Tamamının yapılması gibi bir zorunluluk yok. İhtiyacınız ne kadarsa o kadar yapabiliyorsunuz. Zamanaşımı söz konusu. 5 yıl süresi bulunuyor. Erkek çalışanlar askerlikte geçen süreleri, kadınlar ise doğum sonrası boşta geçen sürelerin 2 yıla kadar olan kısmının primini ödeyerek emekliliklerine saydırabiliyor. Askerlik ve doğum borçlanmasında vergi avantajı bulunuyor. Çalışırken borçlanma yapanlar, vergi matrahından indirerek ödedikleri tutarın bir kısmını geri alabilirler. İşte tüm detaylar...
9.02.2021 Ekonomi
Askerlik süresi uzatıldı mı 2021? Askerlik kaç ay oldu, 18 ay mı? Yeni askerlik düzenlemesi teklifi Meclis’te kabul edildi, düzenleme neleri içeriyor?
Askerlik süresi uzatıldı mı 2021? Askerlik kaç ay oldu, 18 ay mı? Yeni askerlik düzenlemesi teklifi Meclis’te kabul edildi, düzenleme neleri içeriyor? Askerlik kaç aya çıktı, 18 aya mı çıktı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Uzman erbaşların emeklilik yaş haddi 55 olacak. Seferin gereği olarak lüzum görülmesi ve sağlık durumlarının elvermesi halinde uzman erbaşlar 60 yaşına kadar en gençlerinden başlanarak orduya alınabilecek. Milli Savunma Bakanlığı kadrolarında görevli personelin tecrübelerinden daha uzun süreli ve etkin şekilde yararlanılması, özlük haklarının iyileştirilmesi gibi düzenlemeleri içeren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, dün TBMM Milli Savunma Komisyonunda kabul edildi. Yeni askerlik düzenlemesi teklifinin kabul edilmesiyle askerlik süreleri gündeme getirildi. Peki, askerlik 18 ay mı oldu?
29.01.2021 Gündem
Sağlık Astsubaylarına ek ödeme verilecek mi?
Sağlık Astsubaylarına ek ödeme verilecek mi? TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığı kadrolarında görevli personelin tecrübelerinden daha uzun süreli ve etkin şekilde yararlanılması, özlük haklarının iyileştirilmesi gibi düzenlemeleri içeren TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Sağlık astsubaylarına ek ödeme mi verilecek?
28.01.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emeklilik Yaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emeklilik yaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.