Emekli Zamları

Emekli Zamları

Son dakika emekli zamları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli zamları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli zamları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Zamları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli zamları gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 emekli zamları haberi bulunmuştur. Tüm emekli zamları haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT zam yok mu, EYT zamdan faydalanacak mı 2023? Emekli zammı EYT’lileri kapsıyor mu, emekli zammı EYT’ye nasıl yansıyacak, EYT’lilere zam yapılacak mı, EYT zam var mı?
EYT zam yok mu, EYT zamdan faydalanacak mı 2023? Emekli zammı EYT’lileri kapsıyor mu, emekli zammı EYT’ye nasıl yansıyacak, EYT’lilere zam yapılacak mı, EYT zam var mı? Memur, işçi ve BAĞ-KUR emeklilerinin zam oranı için ek teklif sunuldu. Emeklilerin zam oranı yüzde 25 olarak belirlendi. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen memur maaşında zam artışı ilgili vergi düzenlemelerini kapsayan kanun teklifine önerge ile yeni bir madde ihdas edildi. Maddeye göre, işçi, memur ve BAĞ-KUR emeklilerinin zam oranı yüzde 25’e çıkarıldı. Yüzde 25’lik zam oranından 2023 yılı Ocak ayından önce ve 2023 yılı Ocak ayında emekli aylığı bağlanmış kişiler faydalanabilecek. Emekli zamlarının belli olmasının ardından EYT zam yok mu, EYT zamdan faydalanacak mı 2023, EYT’lilere zam yapılacak mı, EYT zam var mı?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
8.07.2023 Emekli
Emekli zamları ne zaman açıklanacak? 2023 Temmuz emekli maaş zammı ne kadar olacak? SGK emekli maaş zammı Temmuz 2023
Emekli zamları ne zaman açıklanacak? 2023 Temmuz emekli maaş zammı ne kadar olacak? SGK emekli maaş zammı Temmuz 2023 Emekli zamları ne zaman açıklanacak, SGK emekli maaş zammı Temmuz 2023 ne kadar olacak?Asgari ücret zammının ardından gözler 3 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak haziran ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. Bayramı geride bırakırken emekli maaşları kendilerine ne kadar zam geleceğini sorguluyor. Zam oranı enflasyon farkıyla netlik kazanacak.
29.06.2023 Emekli
Aralık ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Emekli zamları belli oluyor! TÜİK enflasyon farkı açıklandı mı?
Aralık ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Emekli zamları belli oluyor! TÜİK enflasyon farkı açıklandı mı? Aralık ayı enflasyon oranları için araştırmalar devam ediyor. Memur ve emekli zamlarında yılın son enflasyon verisi belirleyici olacağından gözler TÜİK’e çevrildi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memurun ve emeklinin alacağı zam oranı belli olacak. Peki, Aralık ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? TÜİK enflasyon farkı açıklandı mı, TÜİK enflasyon farkı saat kaçta açıklanacak?
2.01.2023 Ekonomi
Emekli maaşları ne zaman yatacak? SSK ve Bağkur emekli maaşları ne zaman ödenecek? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?
Emekli maaşları ne zaman yatacak? SSK ve Bağkur emekli maaşları ne zaman ödenecek? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli maaşı temmuz zammı TÜİK’in ay başında açıkladığı enflasyon verileri ile birlikte belli oldu. TÜİK’ın açıkladığı verilere göre, haziran ayında enflasyon yıllık yüzde 78.62 aylık olarak da yüzde 4,95 gerçekleşti. 6 aylık değişim ise yüzde 42,35 oldu. Buna göre, SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri temmuz zam oranı yüzde 42.35 oldu. Emeklinin alacağı zam oranının kesinlik kazanmasıyla birlikte gözler maaşların ödeme tarihlerine çevrildi. Maaşların Kurban Bayramı öncesi ödenmesi bekleniyordu ancak ödemeler maaşların alındığı tarihlerde yapılacak. Peki, Emekli maaşları ne zaman yatacak? SSK ve Bağkur emekli maaşları ne zaman ödenecek? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En yüksek emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zamları ne zaman yatacak? İşte detaylar…
10.07.2022 Emekli
Temmuzda emekli zam alacak mı? Memur ve SSK emeklisi zam alacak mı? Emekli maaş zammı ile ilgili Bakan Bilgin’den açıklama!
Temmuzda emekli zam alacak mı? Memur ve SSK emeklisi zam alacak mı? Emekli maaş zammı ile ilgili Bakan Bilgin’den açıklama! Milyonlarca emeklinin gözü temmuz ayında yapılacak zamlarda! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den maaşlara yapılacak zamla ilgili açıklama geldi. Hükümetin temmuz ayı çalışmaları ile ilgili konşan Bakan Bilgin, “Temmuz'da yapacağımız çalışmalar enflasyon karşısında nefes aldıracak.” diye konuştu. Peki, Temmuzda emekli zam alacak mı? Memur ve SSK emeklisi zam alacak mı? SSK emeklisi ne kadar zam alacak? İşte Bakan Bilgin’in açıklamalarından detaylar…
24.06.2022 Emekli
Emekli maaş farkları ne zaman verilecek? Memur emekli zamları ne zaman yatacak?
Emekli maaş farkları ne zaman verilecek? Memur emekli zamları ne zaman yatacak? Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Memur ve emekli maaşlarına ek zammı içeren yasa teklifi Meclis'ten geçti. Bu düzenleme ile memur ve emeklilerinin ücretlerine toplam yüzde 30.95 artış yapılması öngörülüyor. Yasal düzenleme ile toplu sözleşmenin dışında, yasal düzenlemeye ihtiyaç duyulduğu için yüzde 2,5'luk fark ve işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin taban aylığının 1500 liradan 2500 liraya çıkarılmasıyla birlikte bir yasal düzenleme gerekmişti, geçtiğimiz hafta bir genel kurul toplanmadı. Peki, Emekli maaş farkları ne zaman verilecek? Memur emekli zamları ne zaman yatacak? 14 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
22.01.2022 Emekli
Çiftçiye büyük destek yolda! Gübre, mazot, yem...
Çiftçiye büyük destek yolda! Gübre, mazot, yem... Gübre, mazot ve yem desteğiyle ilgili son dakika açıklaması! Çiftçiye büyük destek. Asgari ücret, emekli zamları ile dar gelirli kesimlerin rahatlamasını sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarım sektörü için de düğmeye bastı. Çiftçinin gübreyi alıp kullanması, ödemesini ürünlerini sattıktan sonra yapması modeli üzerinde duruluyor.
21.01.2022 Ekonomi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi Emekli vatandaşlar uzun süredir zam oranlarının netleşmesini bekliyordu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli zammı da netleşti. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerin maaşlarına ocak ayında, yılın ilk yarısı için yüzde 23,65 oranında zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olduğunu duyurdu. Böylece en düşük emekli maaşı yüzde 66 artmış oldu. Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar zamdan nasıl yararlanacaklarını merak ediyor. Emekli aylığına yapılan bu iyileştirme ile ilgili merak edilen detaylar netleşti . Öte yandan Ak Parti de emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili harekete geçti. TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.
4.01.2022 Emekli
Bakan Bilgin: Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzün arkasındayız
Bakan Bilgin: Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzün arkasındayız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzün arkasındayız” dedi.
3.01.2022 Siyaset
Memur, memur emeklisi, SSK, Bağkur emekli zamları açıklandı! İşte yeni maaşlar...
Memur, memur emeklisi, SSK, Bağkur emekli zamları açıklandı! İşte yeni maaşlar... Milyonlar bekliyordu. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı aralık ayı enflasyon verileri ile birlikte memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak ek zam merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu. Enflasyon rakamlarının dışında ek zam da verilecek. Kim ne kadar zam alacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Öğretmenden polis memuruna, hemşireden ebeye, hizmetliden mübaşire tüm memurların maaşları netleşti. Ardın bir müjde de
3.01.2022 Memur
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Yılın son Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün mü olacak?
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Yılın son Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün mü olacak? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Toplantıda son dönemde yaşanan döviz kurlarındaki hareketlilik, ekonomik durum ana gündem konusu olurken, Merkez Bankası'nın dolar fiyatlarına doğrudan müdahaleleri ve sonuçları, fahiş fiyat artışları ve stokçular, koronavirüste son durum ve memur ve emekli zamları da ele alınacak. Peki, Kabine bugün mü toplanacak?
20.12.2021 Gündem
Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli zammı ne kadar oldu?
Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli zammı ne kadar oldu? Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekliler emekli maaş farklarının ne zaman yatırılacağını ve zamlı maaşlarını ne zaman alacaklarını merak ediyor. Haziran enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığına tabi emeklilerin 5,75 oranında artış alacağı kesinleşmişti. Emekliler şimdiden maaş farklarının hesabını yapmaya başladı. Peki, Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli zammı ne kadar oldu? İşte emekli maaş farkları ve zamlı maaşların yatırılacağı tarih...
7.07.2020 Emekli
Haziran ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2020 memur maaş zammı belli oldu mu? İşte Enflasyon Beklenti Anketi
Haziran ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2020 memur maaş zammı belli oldu mu? İşte Enflasyon Beklenti Anketi Temmuz ayı ile birlikte devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklileri açıklanacak haziran ayı enflasyon rakamlarını bekliyor. Peki, Haziran ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Memurlar zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını ne zaman alacak? 2020 memur maaş zammı belli oldu mu? Enflasyon oranı belli oldu mu? İşte Temmuz 2020 memur maaş zammı ve Enflasyon Beklenti Anketi...
1.07.2020 Memur
Emekli maaşı hesaplama | İşçi emekli zammı belli oldu mu 2020? Ne kadar zam yapılacak, zamlı maaş ne zaman yatar?
Emekli maaşı hesaplama | İşçi emekli zammı belli oldu mu 2020? Ne kadar zam yapılacak, zamlı maaş ne zaman yatar? İşçi emekli zammı belli oldu mu? Zamlı maaş ne zaman yatar? soruları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Aralık ayı enflasyon rakamlarının yarın açıklanacak olması, emekli vatandaşlarda heyecan yarattı. Milyonlarca emeklinin ocak zammı yarın netleşecek. Peki, işçi emekli zammı belli oldu mu? Zamlı maaş ne zaman yatar? Emeli maaşı hesaplama nasıl yapılır? İşte detaylar…
2.01.2020 Emekli
2020 emekli maaşı zamları ne oldu (ne olacak)? Kasım ayı enflasyon rakamları memur maaşını etkileyecek mi?
2020 emekli maaşı zamları ne oldu (ne olacak)? Kasım ayı enflasyon rakamları memur maaşını etkileyecek mi? 2020 emekli maaşı zam oranları ne oldu? emeklilerin yanıtlanmasını beklediği sorulardan bir tanesidir. Kasım ayı enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından sonra emekliler 2020 yılında maaşlarına ne kadar zam geleceğini merak ediyor. Milyonlarca vatandaşın gözü enflasyon rakamlarında. Kasım ayı enflasyon rakamlarına göre belirlenecek emekli maaş zammı 2020 yılının ilk 6 ayında geçerli olacak. Peki, 2020 emekli maaşı zamları ne oldu? 2020’de emekli maaşı ne kadar olacak? Emeklilere müjde son dakika haberi var mı? İşte detaylar…
5.12.2019 Emekli
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak?
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ- Kur emeklisine Ocak ayında 6 aylık enflasyon oranında zam yapılacak. Yeni Ekonomi Programı'ndaki enflasyon tahminine göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı yüzde 6.65 olacak.
3.10.2019 Emekli
2019 Emekli zamları belli oldu mu?
2019 Emekli zamları belli oldu mu? Emekli maaşı zam oranı ne kadar olacak? SGK, Bağ-kur ve memur emeklilerinin sabırsızlıkla beklediği 2019 emekli zammı ne zaman netleşecek? İşte milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren detaylar...
2.01.2019 Gündem
Emekliye en az 311 TL zam
Emekliye en az 311 TL zam Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Ocak'ta milyonlarca memur emeklisine beklenti anketindeki tahmine göre yüzde 10.49 enflasyon farkı göründü. Bu durumda memur emeklisinin zammı yüzde 14.49'a çıkacak.
23.11.2018 Ekonomi
Emekliye en az 307 lira zam
Emekliye en az 307 lira zam Ocak'ta yüzde 4 zam alacak memur emeklilerinin beklenti anketine göre yüzde 10.28 enflasyon farkı alması bekleniyor. İşte bu oranlarla yeni memur emekli maaşları...
23.10.2018 Ekonomi
Milyonların beklediği son dakika haberi: 3 zam birden...
Milyonların beklediği son dakika haberi: 3 zam birden... On milyondan fazla insanın beklediği zam haberiyle ilgili son dakika detaylar belli olmaya başladı. Emeklilere enflasyon ve ek ödeme artışı yapılacak. Emekli memurlar da farkını alacak. İşte bütün detaylar...
18.10.2018 Ekonomi
Son dakika: 456 lira zam gelecek
Son dakika: 456 lira zam gelecek Milyonlarca emeklinin merakla beklediği rakamlar belli olmaya başladı. Hem SSK'lıların hem Bağ-Kurluların zam oranı 3 aylık enflasyon rakamlarına göre yüzde 9'u buldu. Bu oran maaşlarda 95,4 ile 456,93 lira arasında artış getirecek. İşte detaylar...
5.10.2018 Ekonomi
Son dakika: Emeklinin zamlı maaşı belli oluyor
Son dakika: Emeklinin zamlı maaşı belli oluyor Emeklileri ilgilendiren son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emeklinin gözü ocak ayında gelecek zamda. Beklentilere göre SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zammı yüzde 9.56 olacak. Peki en az emekli maaşı kaç lira olacak. Emekli maaşlarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde...
14.09.2018 Ekonomi
Emekli zammı yarın belli oluyor
Emekli zammı yarın belli oluyor Emekli zamları yarın belli oluyor. İlk işaret İstanbul enflasyonu ile geldi. Zam oranı yüzde 5.5’i bulacak. Bu oran memur ve memur emeklileri için def ark anlamı taşıyor
2.01.2018 Ekonomi
2017 Memur ve emekli zamları açıklandı
2017 Memur ve emekli zamları açıklandı Emeklilik ve Memurlar için açıklanan zam oranları ve promosyonlar açıklandı. Peki 2017'de memur ve emekliler için hangi promosyonlar vardır? Zam oranları nelerdir? Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
2017 yılı emekliye ve memura yapılan zamlar!
2017 yılı emekliye ve memura yapılan zamlar! Her yıl başında ve ortasında, Ocak ve Temmuz aylarında yapılan zamların 2017 yılındaki durumu da belli oldu. Buna göre en düşük ve en yüksek emekli ve memur maaşları ve zam yüzdeleri belirlendi. 2017 yılında yapılan ilk zamlara dair detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Zamları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli zamları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.