Elektrik Tarife Değişikliği

Elektrik Tarife Değişikliği

Son dakika Elektrik tarife değişikliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elektrik tarife değişikliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elektrik tarife değişikliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Tarife Değişikliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik tarife değişikliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 elektrik tarife değişikliği haberi bulunmuştur. Tüm elektrik tarife değişikliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30...
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30... Doğal gaz faturaları için yardım, su faturalarına indirimin ardından elektrik faturaları için de destek mesajı geldi. Milyonlarca kişi bekliyordu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır” dedi. Bu gelişmeden sonra enerji uzmanları merak edilenler soruları tek tek yanıtladı. Düzenlemeler faturalara nasıl yansıyacak? Enerji Uzmanı Altuğ Karataş, "210 KW eşik sınır belirlenmişti. Şunu anlıyoruz, bugüne kadar bu düzenleme yapıldığından beri Türkiye’de düzenlenmiş faturalardaki toplam bedeller üzerinden yüzde 64 ödeme, 1.37 TL'den gerçekleşmiş. Benim beklentim 210 KW sabit tutulacak ama Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre 1.37 TL'lik birinci kademe fiyatlar, 2,06'lık ikinci kademe fiyatta bir düzenleme" dedi.
17.02.2022 Ekonomi
KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Milyonların gözü Kabine toplantısındaydı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. KDV indirimi, ekonomideki gelişmelerin ele alındığı kritik toplantı sonrasında kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine kararlarını açıkladı. Peki, KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
16.02.2022 Gündem
Elektrik faturaları düşecek mi? En düşük elektrik tarifesi ne oldu? İşte elektrik tarife değişikliği!
Elektrik faturaları düşecek mi? En düşük elektrik tarifesi ne oldu? İşte elektrik tarife değişikliği! Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabinenin gündeminde yüksek elektrik faturalarının ardından toplumun farklı kesimlerinden gelen talepler yer aldı. Konut elekriğinde yeni düzenleme yapılması bekleniyordu. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik faturaları ile ilgili yapılacak yeni düzenlemenin ayrıntılarını paylaştı. Peki, Elektrik faturaları düşecek mi? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
16.02.2022 Gündem
Kademeli elektrik tarifesi ile ilgili flaş gelişme! Limitler değişiyor mu? Fatura tutarı...
Kademeli elektrik tarifesi ile ilgili flaş gelişme! Limitler değişiyor mu? Fatura tutarı... Elektrik faturalarında kademeli tarifeye geçilmesi ile birlikte yeni bir dönem başladı. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibiyle yolla çıkılan değişiklikte vatandaşlar yüksek gelen faturalardan şikayetçi. Kademeli tarife sonrası pek çok tüketicinin elektrik faturası yükseldi. Yeni yıl ile birlikte elektrik fiyatlarına yapılan zam kademeli şekilde abonelere yansıtılıyor. 150 kilovatsaatten daha az tüketim yapanların elektrik faturasının düşük gelmesi gerekiyor. Ancak uzmanlarına göre kademeli tarifedeki 150 kilovatsaatlik baraj küçük bir evin sadece beyaz eşya kullanımı ile aşılıyor ve bu durumda vatandaş kabarık bir fatura ile karşılaşıyor. Bu nedenle kademeli tarifede limit değişikliği gündeme geldi. Bakan Dönmez konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Limit değişikliğine gidebiliriz. 150 kilovatsaat kalacak diye bir kaidemiz yok" diye konuştu. Öte yandan isteyen tüketiciler kademeli tarifen çıkabiliyor. Bunun için öncelikle elektronik sayaç gerekiyor. Eğer elektronik sayaç mevcutsa, elektrik temin edilen şirkete başvuruluyor. Çoklu tarifede, 06.00-17.00, 17.00-22.00, 22.00-06.00 saatleri arasında farklı birim fiyatlar üzerinden elektrik harcaması hesaplanıyor. Çoklu tarife, gündüz saatlerinde tek zamanlı tarifeye göre daha pahalı. Ancak özellikle 22.00’den sabaha kadarki harcamalarda önemli avantaj sağlıyor. Bu yüzden, elektrik harcamasının önemli bölümünü gecenin geç saatlerine kaydırabilenler için bir alternatif olabilir.
26.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular...
Elektrik faturasının 118 TL'sini devlet ödüyor! Başvurular... Binlerce aboneyi ilgilendiriyor. Elektrik faturası ödemelerine devlet desteği sağlanıyor. Faturanın 118 TL'lik kısmı devlet tarafından ödeniyor. Fatura desteği pandemi sürecinde de devam ediyor. Elektrik faturasını ödemekte zorlananlar başvuruda bulunmaları halinde elektrik fatura yardımı alıyor. Dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen elektrik tüketim desteğinden 2 milyon hane yararlanıyor. Ödemeler PTT'ye yapılıyor. Ayrıca tam kapanma sürecinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gecikmiş burcu bulunan abonelerin elektriği kesilmeyecek.
3.05.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor Yüz binlere güzel haber... Elektrik faturalarında devlet desteği! Yüz binleri ilgilendiriyor. Her ay 118 TL ödeme yapılıyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından karşılanıyor. Böylece maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar fatura desteği ile rahat bir nefes almış oluyor. Başvuruların şahsen yapılması gerekiyor. Ödemeler ise PTT aracılığı ile yapılıyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine ise 200 liraya kadar elektrik faturası desteği veriliyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulamasından 2 milyondan fazla kişi faydalanıyor. Başvuru yapanlardan gerekli şartları taşıyanlar bu destekten yaralanmaya devam ediyor. Söz konusu yardım için sorgulama e devlet üzerinden yapılabiliyor. TC Kimlik Numarası ve E Devlet Şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra arama bölümüne "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" yazmanın yeterli oluyor.
4.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından ödeniyor. Dar gelirli vatandaşlara fatura desteği sağlanıyor. Başvuranların elektrik faturaları devlet tarafından ödeniyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine 200 liraya kadar destek sağlanıyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulaması 1 Mart 2019 tarihinde başlamıştı. 2021’de de devam eden uygulama kapsamında 2 milyondan fazla hanede, her ay ortalama 118 liraya kadar olan elektrik faturasını devlet ödüyor.
14.02.2021 Ekonomi
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40...
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturası düşüyor. Tüm aboneler için geçerli. Fiyatlar değişiyor. Elektrik faturasını düşürmek isteyenler için çeşitli seçenekler sunuluyor. Kendinize en uygun olanı seçerek faturalarınızda indirim sağlayabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken sizin için uygun olan tarifeyi bulmak ve ona geçmek.
24.01.2021 Ekonomi
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak?
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşım ücret tarife değişikliği teklifi görüşüldü. Toplantıda, İstanbul’da toplu ulaşıma oy çokluğuyla yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Minibüslerde 0-7 kilometrelik mesafeler arasında tek fiyat uygulamasına geçildi. Bu fiyat da 12 TL oldu. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlıyor, İETT zamlı tarife ne zaman geçerli?
9.08.2023 Gündem
Edirne'de ciğere tarifesiz zam yapan esnafa 'kapama' uyarısı!
Edirne'de ciğere tarifesiz zam yapan esnafa 'kapama' uyarısı! Edirne'de 75 liraya satılan tava ciğerde, bazı esnafın maliyetleri neden gösterip tarifenin üzerinde fiyatla porsiyonunu 90 liraya çıkarmasının ardından kentte denetimler sıklaştırıldı. Edirne Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, 2 kez üst üste ceza yiyen esnafa 3'üncüde işletme kapatma cezası gelebileceği uyarılarından bulundu.
25.11.2022 Ekonomi
Elektriğe yüzde 30 zam gelecek mi? EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz iddiaları yanıtladı
Elektriğe yüzde 30 zam gelecek mi? EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz iddiaları yanıtladı Son dakika haberine göre; EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik fiyatlarına yüzde 30 oranında zam yapılacağı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Söz konusu iddiayı yalanlayan Yılmaz, "Gündemimizde herhangi bir tarife değişikliği yok. Vatandaşlarımızın böylesi mesnetsiz haberlere itibar etmemesini rica ediyorum." ifadelerini kullandı.
21.06.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan yeni sistemi duyurdu
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan yeni sistemi duyurdu Kirada oturan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Bakan kira fiyatları ile ilgili yeni formülü resmen açıkladı. Artık değişiyor, yeni düzenleme ile vatandaş rahat bir nefes alacak. Kira ile ilgili 4 bakanlığın yaptığı ortak çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Oran üzerinden bir belirleme yapacağız, miktar üzerinden değil. Oran üzerinden yaptığımızda maliyet, her miktara göre farklı şekilde oluşacaktır. Bunun üzerinde son aşamaya gelindiğini ifade etmek isterim" dedi.
1.06.2022 Ekonomi
Elektrik abonesi milyonları kapsıyor! Elektrik faturasında yüzde 30 düşüş! Faturası 116 TL'nin üzerinde olanlar dikkat
Elektrik abonesi milyonları kapsıyor! Elektrik faturasında yüzde 30 düşüş! Faturası 116 TL'nin üzerinde olanlar dikkat Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! Elektrik faturasında yüzde 30 düşüş sağlıyor. Elektrik faturası 116 liranın üzerinde gelen milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 2022 yılı için elektrikte serbest tüketici limitini yıllık 1100 kilovatsaat (kWh) olarak belirledi. Buna göre, aylık olarak yaklaşık 116 TL’nin üzerinde elektrik faturası ödeyen vatandaşlar, serbest tüketici olma hakkını kazanarak internet aboneliğini değiştirir gibi elektrik tedarikçisini değiştirip, seçtiği elektrik şirketinin belirlediği tarifeleri kullanabilecek. Serbest tüketici, tedarikçiyle kurduğu ikili anlaşmada fiyat, faturalama sıklığı, ödeme kanalları, güvence bedeli ve diğer sözleşme şartlarını serbestçe belirleyebiliyor. Bu kapsamda, serbest tüketiciler için en önemli avantaj düşük fiyattan elektrik kullanımı olarak öne çıkıyor. İşte elektrik faturasıyla ilgili flaş detaylar...
2.04.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! EPDK resmen duyurdu, 6 ay...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! EPDK resmen duyurdu, 6 ay... Tüm tüketicileri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik fiyatları ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. EPDK kamuoyuna duyurdu. Uzun süredir aboneler merak ediyordu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'ndan yapılan son dakika elektrik açıklamasında artan elektrik giderlerine dikkat çekilerek çeşitli önlemler alınacağına vurgu yapıldı. Altı aylık süreye dikkat çekildi. EPDK elektrikte arz güvenliği veya fiyat artışlarının tüketicilere olan etkilerinin kısa ve uzun dönemli şekilde değerlendirilmesi ile serbest piyasa yapısını bozmadan ve piyasanın işleyişine müdahale etmeden 6 aya kadar önlem alınmasının sağlanacağını açıkladı.
17.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları nasıl okunur?
Elektrik faturaları nasıl okunur? Elektriğe gelen zamlar ve yeni düzenlemelerle birlikte vatandaşların kafası karışmaya devam ediyor. Birkaç kez değişen Kademeli Elektrik Tarifesinin birim fiyat uygulamasının limiti son olarak aylık 240 kWh olarak belirlendi. Faturalardan TRT payı ve enerji fonu kaldırıldı. Peki, bu değişiklikler faturaları nasıl etkiliyor? Elektrik faturaları nasıl okunur? Elektrik faturası nasıl hesaplanır? İşte detaylar…
14.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk'ı tanımasıyla ilgili "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Elektrik faturaları ne olacak, elektrik faturalarında indirim olacak mı? Gözler elektrik zirvesinde!
Elektrik faturaları ne olacak, elektrik faturalarında indirim olacak mı? Gözler elektrik zirvesinde! Elektrik faturalarında indirim olacak mı? Elektrik faturalarına indirim talebi için Enerji Bakanlığı harekete geçirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik dağıtım şirketlerinin üst düzey yöneticileriyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Peki, elektrik faturaları ne olacak?
11.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu...
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu... Türkiye'de herkes elektrik faturalarını konuşuyor. Hükümet harekete geçti. Elektrik faturaları ile ilgili yeni düzenleme yapılacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, dağıtım şirketlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticileri ile bugün bir araya gelecek. Toplantıda ilk gündem maddesi elektrik fiyatlarına yönelik nasıl bir adım atılacağı olacak. Doğal gaz ve elektrik desteğiyle ilgili son dakika açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den geldi. “Isınma yardımı alan hanelere destekler genişletilerek doğal gaz da dâhil edilmiştir. Yaklaşık 3 milyar TL’lik doğal gaz desteğinden 4 milyon hane yararlanacak. Hane başı yıllık doğalgaz destek miktarı ise 450 ila 1150 TL arasında olacak” dedi. Bakan Dönmez, elektrikte birinci kademede yaklaşık yüzde 50, doğal gazda ise yüzde 75’lik devlet desteğinin devam ettiğini söyledi.
11.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni dönem! Bakan duyurdu tarife değişikliği sinyali
Elektrik faturalarında yeni dönem! Bakan duyurdu tarife değişikliği sinyali Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! Elektrik faturasında yeni dönem! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren elektrik faturası gelişmesi. Kademeli faturalandırmanın temel amacın dar gelirli aileleri korumak olduğunu ifade eden Dönmez, yapılan incelemeler ve hesaplamalar sonucu 150 kilovatsaatlik bir dilimi birinci kademe olarak belirlediklerini aktardı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üzerinden yaklaşık 2 milyon 100 bin hanenin 150 kilovatsaate kadar olan elektrik tüketimin karşılandığını belirten Dönmez, benzer bir durumun doğal gazda da başlatılacağını dile getirdi. Elektrikte birinci kademedeki 150 kilovatsaatlik dilimin artırılmasına ilişkin soruya ise Bakan Dönmez, "Bu ilk defa yıl başında başladığımız bir uygulama. Bu yıl içinde, belki 6 ayda da olabilir, biz verileri alacağız. Burada vatandaşımızın 150 kilovatsaat altında kalan tüketimleri ne kadar, kaç hanemiz 150 kilovatsaatin altında kalmış, kaç hanemiz birinci kademenin üstüne çıkmış. Bu verileri alacağız, değerlendireceğiz. Hakikaten bir ihtiyaç varsa burada tekrar bir miktar değişikliğine gidebiliriz. 150 kilovatsaat dedik bundan sonra hep 150 kilovatsaat gidecek diye bir kaidemiz yok. Şubatta bu kademeli uygulamanın ilk etkilerini almış olacağız. Zaman içinde de oturup burada bir ihtiyaç varsa tabi güncellenebilir." dedi. Bakan Dönmez, bazı vatandaşların faturaların geç okunduğu yönünde şikayetlerini olduğuna dair soruya ise, "Bazen birkaç gün önce, bazen birkaç gün sonra okunabilir. Biz orada günlük 5 kilovatsaati dikkate alıyoruz. Dolasıyla güne göre bakıyoruz. Yani 28 günlük bir faturaysa birinci kademe 140 kilovatsaat olacak birinci kademe. Eğer 32 günde okunduysa 160 kilovatsaat dikkate alınacak. Bir diğer husus aralıkta kullanılan elektriğin zamlı yansıtıldığı iddiası. Aralıktaki tüketiminiz eski birim fiyatlardan, ocaktan itibaren ise yeni birim fiyatlardan hesaplanıyor" diyerek cevap verdi.
25.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Kademeli tarifenin bilinmeyenleri, 206 TL...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Kademeli tarifenin bilinmeyenleri, 206 TL... Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor. 1 Ocak itibarı ile kademeli tarifeye geçildi. Pek çok kişi faturalarının ne kadar geleceğini merak ediyor. Yüksek elektrik faturası gelmesinden endişe edenler tüketim miktarını düşürmeye çalışıyor. Kademeli Elektrik tarifesinde amaç elektrik tüketimi düşük olanların daha az fatura ödemesinin sağlanmasıydı. Peki gerçekten öylemi kademeli tarifede kimler düşük fatura ödeyecek? Ortalama fatura gideri ne kadar olacak? Öte yandan kademeli tarifeden çıkmak isteyen tüketiciler için de başvuruda bulunmaları halinde tarife değişikliği mümkün oluyor. Çoklu tarifeye geçiş sağlanabiliyor. Peki hangi tarife daha avantajlı? İşte elektrik faturaları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
19.01.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar resmen değişti, ocak ayında ve...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar resmen değişti, ocak ayında ve... Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Faturalar değişti. Ocak ayından itibaren resmen başladı. Kademeli tarife ile ilgili yeni açıklama. Tek tek açıkladılar. Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), elektrik faturalarında 2021 Aralık ayına ait tüketimlerin eski tarifeye göre, 2022 Ocak ayına ait tüketimlerin ise mevcut dönem tarifesiyle kademeli olarak fiyatlandırıldığını bildirdi.
12.01.2022 Ekonomi
Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor! Müşteriler artık...
Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor! Müşteriler artık... Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu ve aboneler için önemli açıklama geldi. Yeni yapılanmaya gidildi. Müşteri temasının fazla olduğu o bölgeler için harekete geçildi. Elektrik dağıtım hizmeti sunan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul Avrupa Yakası’nda abonelerinin talep ve ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm getirmek için ‘Müşteri Operasyon ve Destek Merkezi’ (MOD) oluşturulduğunu duyurdu. Hangi ilçelerde var? MOD'larda ne gibi işlemler yapılıyor? İşte detaylar...
30.03.2021 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş karar! Tüm aboneleri ilgilendiriyor, artık...
Elektrik ile ilgili flaş karar! Tüm aboneleri ilgilendiriyor, artık... Elektrik ile ilgili milyonları kapsayan yeni karar açıklandı. Yeni uygulama hayata geçirildi. Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu. Tüm aboneleri yakından ilgilendiren yeni karara göre mağduriyet sona erecek. İlk defa hayata geçirilen uygulamada artık vatandaşlar SMS ile bilgilendirilecek. Planlı ve plansız kesintilerde bu bilgilendirme sayesinde kullanıcılar kesintinin ne zaman başlayacağını önceden bilecek ve kendini ona göre ayarlayabilecek. Mağduriyetlerin de önüne geçilmiş olacak. Aynı zamanda dijitalleşme ile ilgili de 3 ana hedef açıklandı.
16.03.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık...
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş karar! Uygulanacak tarifeler değişti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Elektrik ve doğal gaz faturalarında yeni dönem başladı. 2021'de geçerli olacak. EPDK tüm elektrik ve doğal gaz abonelerine yeni kararı duyurdu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 2021'de elektrik ve doğal gazda uygulanacak tarifelerde ve bedel fiyatlarında düzenlemeye gitti.
29.12.2020 Ekonomi
Elektriğe zam gelecek mi? Flaş açıklama...
Elektriğe zam gelecek mi? Flaş açıklama... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Elektrik faturası ile ilgili flaş açıklama geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), "Düzenleme ile bir zam ya da fiyat değişikliği yapmadı. Kesinlikle tarifelere yeni bir unsur ya da yeni bir gider kalemi eklenmedi açıklaması yaptı.
12.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Tarife Değişikliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik tarife değişikliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.