El Hareketi

El Hareketi

Son dakika el hareketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el hareketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el hareketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Hareketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el hareketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.620 el hareketi haberi bulunmuştur. Tüm el hareketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi!
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi! Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi büyük tepki çekti.
13.04.2024 Trabzonspor
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi Orta Doğu'da İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken Pasifik'te ABD ile Çin karşı karşıya geldi. Orta Doğu'da sadece İsrail ve Hamas değil İran ve ABD de Orta Doğu'da çatışmalar nedeniyle karşı karşıya. Analistler, bu iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumunda dünyanın bir kırılma noktası yaşayacağını hatta dünyanın yeni bir küresel savaşa sürüklenebileceğini söylüyor.
19.10.2023 Dünya
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir?
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir? Bir kimsenin cinsel olarak taciz eden kişi hakkında şikayette bulunması halinde TCK 105 cinsel taciz suçundan dava açılmış olur. Bu dava sonucu kişilere üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ya da adli para cezası verilir.
26.08.2023 Gündem
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor Kocaeli'de özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan milyonlarca sivrisineğin görüntüsü, görenleri hayrete düşürüyor. Bir AVM'nin de içini adeta istila eden sinekler için vatandaşlar ve iş yeri yetkilileri yardım bekliyor.
29.06.2023 Yaşam
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı Nevşehir'de babalarından kalan mirası ablalarına vermek istemeyen kardeşler terör estirdi. Aynı binada yaşayan 2 kardeş, aralarında miras yüzünden husumet bulunan ablalarını darp etti, o anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.
31.03.2023 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı! Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davada tanıkların dinlenmesine devam edildi. Mahkeme önceki duruşmada hakkında zorla getirilme kararı çıkartılan ancak, duruşmaya katılmayan Seren Serengil ve diğer tanıklar hakkında zorla getirilme kararı çıkartılmasına karar verdi.
30.01.2023 Magazin
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
Edirne’de 1 kız ve 1 erkek çocuğuna taciz iddiasıyla tutuklandı!
Edirne’de 1 kız ve 1 erkek çocuğuna taciz iddiasıyla tutuklandı! Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, 1 kız çocuğuna ve 1 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
8.08.2022 Yaşam
Genç kızı adım adım takip etti! Görüntüler ele verdi
Genç kızı adım adım takip etti! Görüntüler ele verdi Bir erkek tarafından takip edildiğini anlayınca kaçan Selin Ö.’ye, “Senden hoşlandığımı göre göre neden kaçıyorsun?” diyen ve Ö.’nün şikayeti sonrası, “Takip etmedim” diyen şüpheliyi kamera görüntüleri ele verdi. Öte yandan şüpheli hakkında, “cinsel taciz” suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
27.06.2022 Yaşam
Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi?
Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi? Melek Mosso el hareketi ne, Melek Mosso ne yaptı? Soruları Isparta Gül Festivali’nde yapılacak konserinin iptal olası nedeniyle merak ediliyor. 2019 yılında konser verdiği sırada bacaklarını açarak orta parmak işareti yapan Melek Mosso, o dönem gelen eleştirilere de cevabını vermişti. Peki, Melek Mosso olayı nedir, ne dedi, konseri neden iptal oldu?
31.05.2022 Televizyon
Melek Mosso Kocaeli konseri iptal mi, 2022 Full Fest Kocaeli konseri neden iptal edildi?
Melek Mosso Kocaeli konseri iptal mi, 2022 Full Fest Kocaeli konseri neden iptal edildi? Kocaeli Melek Mosso konseri iptal m, neden iptal edilid? Isparta Gül Festivali'nde vereceği konseri ahlaki gerekçeler nedeniyle iptal edilen Melek Mossa’nın bir konseri için daha iptal kararı alındı. Valilik kararıyla iptal edilen konserin neden iptal edildiği sorgulanıyor. Peki, Melek Mosso Kocaeli konseri neden iptal edildi?
30.05.2022 Kültür Sanat
Oğlu uyuşturucu bağımlısı olan annenin feryadı: Oğlumu bu illetten kurtarın!
Oğlu uyuşturucu bağımlısı olan annenin feryadı: Oğlumu bu illetten kurtarın! Antalya’nın Manavgat ilçesinde oğlu yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalanan E.K. isimli kadın, oğlunun 8 yıldır uyuşturucu kullandığını, adım adım ölüme gittiğini belirterek “Ne olur oğlumu bu illetten kurtarın” diye feryat etti. Aynı dakikalarda mahkemeye çıkarılan oğlu ise kameralara el hareketi çekerek poz verdi.
15.04.2022 Yaşam
Kadın komşu canlarından bezdirdi! Çareyi taşınmakta buldular
Kadın komşu canlarından bezdirdi! Çareyi taşınmakta buldular Ümraniye'de 6 ay kadar önce ailesiyle yaşamak için bir ev kiralayan Özkan Özdemir o evde ancak 5 ay kalabildi. Alt katta oturan komşusu hemen her gün şikayetlere gelip komşusuna huzur vermedi. Üst katın merdivenlerini su yoluna çeviren alt komşu sonunda pes ettirdi. Özkan Özdemir, "Biz evde yokken bile ses geliyor diye yöneticiyi arayıp şikayet etti. Biz tatildeydik o zaman dahi şikayete geldi. Kadın her evde olan çamaşır makinası sesine yukarı çıkıyor. Bize makinayı kapatın diye tehditler savuruyor. En sonunda tartıştık. Kafam yarıldı. Daha fazla dayanamadım o evden taşındık. Mahkememiz devam ediyor" dedi. Alt komşunun onlarca kez gelip gittiği anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
4.04.2022 Yaşam
Gösterdiği tavırla takdir toplayan öğretmen Eyüp Sağlık, Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu…
Gösterdiği tavırla takdir toplayan öğretmen Eyüp Sağlık, Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu… Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, İngilizce Öğretmeni Eyüp Sağlık'a bir öğrencisi tarafından yapılan ve son günlerde oldukça konuşulan el hareketi olayına yer verildi.
25.03.2022 Televizyon
Aleyna Tilki yine tepkileri çekti! 'Sen iyice zıvanadan çıktın'
Aleyna Tilki yine tepkileri çekti! 'Sen iyice zıvanadan çıktın' Bir süredir Londra'da yaşayan Aleyna Tilki, cesur sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Aleyna Tilki, bu defa yatak odası pozuyla sosyal medyada olay oldu. Tilki, el hareketi çektiği anları takipçileriyle paylaştı.
2.03.2022 Magazin
Kocaeli'nde 7’nci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşen Sedefnur olayında kan donduran detay! 12 dakika boyunca...
Kocaeli'nde 7’nci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşen Sedefnur olayında kan donduran detay! 12 dakika boyunca... Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın, polis memuru sevgilisiyle misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralandığı olayın detayları ortaya çıktı.
14.01.2022 Gündem
Genel cerrahide robotik cerrahinin avantajları nelerdir?
Genel cerrahide robotik cerrahinin avantajları nelerdir? Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İlknur Erenler Bayraktar, robotik cerrahi ve genel cerrahideki avantajlarını sizler için anlattı.
11.01.2022 Sağlık
Kılıçdaroğlu: İttifak kabul ederse aday olurum
Kılıçdaroğlu: İttifak kabul ederse aday olurum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?" sorusuna ilk kez net yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "İttifak adaylığımı kabul ederse bundan onur duyarım" ifadelerini kullandı. Bir topluma 84 milyona kazık atılmışsa isyan etmemeniz münkün değil" dedi. Meclis'te yaptığı el hareketine yönelik eleştirilere yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bir topluma 84 milyona kazık atılmışsa isyan etmemeniz münkün değil" dedi. "Helalleşme" çıkışına da değinen Kılıçdaroğlu, özeleştiri yaptı.
15.12.2021 Siyaset
Meclis'te 'el hareketi' ve 'küfür' gerginliği!
Meclis'te 'el hareketi' ve 'küfür' gerginliği! TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün, AK Parti'li Zühtü Demirbağ'a el hareketi yapıp küfretmesinin duyulması üzerine gerginlik yaşandı. AK Parti'li kadın milletvekilleri Öztürk'e tepki gösterip, özür dilemesini istedi.
9.12.2021 Siyaset
TBMM'de Kılıçdaroğlu'nun tansiyonu yükselten hareketi! AK Partililerden tepki!
TBMM'de Kılıçdaroğlu'nun tansiyonu yükselten hareketi! AK Partililerden tepki! TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında partisinin adına konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kürsüden yaptığı hareket tansiyonun yükselmesine neden oldu.
6.12.2021 Siyaset
Yenilenen Forester yolda!
Yenilenen Forester yolda! İç ve dış tasarımı yenilenen ve iyileştirilmiş teknolojik özelliklere kavuşan Subaru Forester e-BOXER yüksek standart donanım seviyesi ile Türkiye’de satışa sunuldu.
30.11.2021 Otomobil
Otoyol'da makas atıp yarışan araçlarda Gökhan Çıra izi
Otoyol'da makas atıp yarışan araçlarda Gökhan Çıra izi Hasdal İstanbul Havalimanı yolunda 3 sürücü, 1 cip 2 otomobil olan araçlarını yan yana durdurup trafiği kapatarak, yarış startı verdi. Yarışan araçlardan birinin Selin Cigerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın sosyal medya hesabında paylaştığı lüks otomobil olduğu görüldü.
16.11.2021 Gündem
Kaçırılırken 'Yardıma ihtiyacım var' işaretini yapan genç kız böyle kurtarıldı!
Kaçırılırken 'Yardıma ihtiyacım var' işaretini yapan genç kız böyle kurtarıldı! ABD’nin Kentucky eyaletinde 61 yaşındaki şüpheli tarafından kaçırılan 16 yaşındaki genç kız, kaçırılma sırasında TikTok’ta gördüğü yardım işaretini kullandı. Otoyolda seyir esnasında yardım işaretini tanıyan bir motosiklet sürücüsü, polisi arayarak genç kızın kurtarılmasında rol oynadı.
8.11.2021 Dünya
Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı!
Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı! Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Adana’da sahne almış ve sahnede kendisine yakışmayan argo ifadeler kullanarak Beşiktaş camiasına hakaret etmişti. Yaşanan bu olayın ardından "Büyük terbiyesizlik yaptım" diyerek defalarca özür dileyen Serdar Ortaç’ın eski aşkı Seçil Gür’den şaşırtan bir itiraf geldi.
29.09.2021 Magazin
Genç kadınlara kabusu yaşattılar! Önce taciz sonra...
Genç kadınlara kabusu yaşattılar! Önce taciz sonra... Esenyurt'ta hasta ziyaretinden döndüğü sırada yanındaki arkadaşı ile birlikte sözlü tacize uğrayan ve ardından darbedilen Nehir Gödek, dehşet anlarını anlattı. ‘İmdat’ diye bağırdığını fakat sesini kimseye duyuramadığını dile getiren Gödek, "Duydular ama gelmediler. Herkes kulağını kapattı" dedi.
7.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Hareketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el hareketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.