Gazete Vatan Logo

Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi?

Melek Mosso el hareketi ne, Melek Mosso ne yaptı? Soruları Isparta Gül Festivali’nde yapılacak konserinin iptal olası nedeniyle merak ediliyor. 2019 yılında konser verdiği sırada bacaklarını açarak orta parmak işareti yapan Melek Mosso, o dönem gelen eleştirilere de cevabını vermişti. Peki, Melek Mosso olayı nedir, ne dedi, konseri neden iptal oldu?

Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi?

Isparta'daki Melek Mosso konserinin "ahlaki" gerekçelerle iptal edilmesinin ardından aynı festivalde yer alacak olan Derya Uluğ ve Funda Arar da bu etkinlikte sahneye çıkmama kararı aldı. Melek Mosso tartışmaları devam ederken “Melek Mosso ne yaptı, el hareketi ne?” sorularına yönelik yapılan aramalar da arttı.

MELEK MOSSO NE YAPTI?

Konser verdiği sırada bacaklarını açarak orta parmak işareti yapan Melek Mosso, gelen tepkilere cevap verdi.

"AÇMAK İSTİYORSANIZ AÇIN"

Şarkıcı Melek Mosso bir konserinde bacaklarını açarak; "Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok. Aksini söyleyenlere." ifadelerini kullanması Twitter gündemine bomba gibi düştü.



Yaptığı hareketle tepki toplayan Mossoya, eleştiri mesajları yağdı. Mosso kendisine gelen eleştirilere aynı üslupla cevap verdi.

Haberin Devamı