Melek Mosso

Melek Mosso

Son dakika Melek Mosso haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melek Mosso ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melek Mosso haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melek Mosso

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melek mosso gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 melek mosso haberi bulunmuştur. Tüm melek mosso haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’ Melek Mosso, önceki gece verdiği bir konserde sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.
9.02.2024 Magazin
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyinde yer alan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine verdiği sözü tuttu. Haluk Levent, Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Evin eşyalarını ise Melek Mosso’nu alacağı belirtildi.
20.01.2024 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi
Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi Şarkıcı Melek Mosso bir süredir birlikte olduğu Serkan Sağdıç ile nikah masasına oturdu. Mosso'nun düğününden ilk kareler paylaşıldı.
12.10.2023 Magazin
Melek Mosso'nun mutlu günü! Haluk Levent yalnız bırakmadı
Melek Mosso'nun mutlu günü! Haluk Levent yalnız bırakmadı Rock müziğin Türkiye'deki başarılı temsilcilerinden biri olan Haluk Levent, model sevgilisi Serkan Sağdıç ile nişanlanan ünlü şarkıcı Melek Davarcı’nın mutluluğuna şahit oldu.
28.09.2023 Magazin
Melek Mosso'dan düğün açıklaması: 'O parayla bağış yapacağız'
Melek Mosso'dan düğün açıklaması: 'O parayla bağış yapacağız' Şarkıcı Melek Mosso, klip çekiminde tanışarak aşk yaşamaya başladığı manken Serkan Sağdıç’tan geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi almış ve “Evet” yanıtını vermişti.
21.08.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Melek Mosso, ekim ayında evleneceği sevgilisi Serkan Sağdıç ile tatil pozlarını paylaştı. Melek Mosso'nun kendisi gibi dövmeli sevgilisiyle tatil pozları çok konuşuldu. Mosso bir açıklamasında ”Annesi kapalı, kızı çıplak dediler ama annem benimle gurur duyuyor” demişti.
20.07.2023 Magazin
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 9 kişinin hayatını kaybettiği arazi kavgasında yaralı olarak kurtulan Ahmet Alyamaç (63), iki aile arasındaki husumetin 70 yıldır devam ettiği söyledi. Alyamaç, “Ateş salınan arazi ile tartışmalara konu olan arazi değil. 2 kardeşim, 1 oğlum ve bir yeğenim yaşamını yitirdi. Devletin önlem alması lazım. Her yere bu meselenin böyle olacağını söylemiştik. Bu arazilerin davasının 70-80 yıl sürmesi gerekmiyor. İnsanları bu şekil mağdur etmelerine gerek yok. Tapu kadastro mahkemelerinin hepsinin sona ermesi lazım” dedi.
17.06.2023 Yaşam
Melek Mosso konseri sonrası Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti
Melek Mosso konseri sonrası Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti Tekirdağ'da, Uluslararası Kiraz Festivali'nde şarkıcı Melek Mosso'ya konser verdirdiği için eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'den açıklama geldi.
17.06.2023 Gündem
Melek Mosso: Esprim amacını aştı, herkesten özür dilerim
Melek Mosso: Esprim amacını aştı, herkesten özür dilerim Seçim dönemi yaptığı paylaşımlar ve PowerTürk Müzik Ödülleri’ndeki konuşmasıyla gündem olan Melek Mosso’nun bugün Kuruçeşme Açıkhava’da vereceği konser iptal edildi.
8.06.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 160. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 160. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Melek Mosso, tarifi dinleyerek "Mini Taco" yapmaya çalışacak.
2.06.2023 Televizyon
Melek Mosso'dan düğün açıklaması!
Melek Mosso'dan düğün açıklaması! Son zamanlarda adından söz ettiren şarkıcı Melek Mosso, klip çekiminde tanışarak aşk yaşamaya başladığı manken Serkan Sağdıç'la evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sağdıç'ın evlilik teklifini kabul etmişti. Melek Mosso geçenlerde nişanlısı Serkan Sağdıç ile katıldığı ödül töreninde düğün ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
13.05.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Melek Mosso: 10 yaşında kadın oldum, anne oldum
Melek Mosso: 10 yaşında kadın oldum, anne oldum Son dönemde çıkardığı şarkılarla hızlı bir çıkış yapan Melek Mosso ulusal bir kanalda yayınlanan televizyon programına katıldı. Mosso, katıldığı programda tüm samimiyetiyle çocukluk yıllarında yaşadığı olayları anlattı.
2.05.2023 Magazin
Melek Mosso sevgilisinin evlilik teklifini kabul etti!
Melek Mosso sevgilisinin evlilik teklifini kabul etti! Şarkıcı Melek Mosso, klip çekiminde tanışarak aşk yaşamaya başladığı oyuncu ve manken Serkan Sağdıç'ın evlilik teklifini kabul etti. İkilinin teklif esnasında çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü şarkıcıya tebrik mesajları yağdı.
12.03.2023 Magazin
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor!
Ünlü isimler Hatay'ın köylerine yardım ulaştırıyor! Gizem Karaca, Melek Mosso, Binnur Kaya, Ecem Erkek ve Hazal Subaşı, AHBAP Derneği ile birlikte Hatay’ın köylerini gezmeye devam ediyor.
19.02.2023 Magazin
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı Ufak tefek estetik operasyonlar geçirdiğini gizlemeyen Melek Mosso, bu kez de kalçasını yaptırdı. Silikon taktıran Mosso'nun son hali merak edildi.
5.02.2023 Magazin
Melek Mosso hakkında 'Musa Orhan'a hakaret' davası!
Melek Mosso hakkında 'Musa Orhan'a hakaret' davası! 2020 yılında intihar eden 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan eski Uzman Çavuş Musa Orhan, 'tutuksuz yargılanmak üzere tahliye' kararına sosyal medyadan tepki gösteren ünlü oyuncular Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya'ya dava açmıştı. Dava listesine giren son isim şarkıcı Melek Mosso oldu.
20.02.2023 Magazin
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi!
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi! Mersin'de evlenmeye hazırlanan Mirhat Ekmen ve Lara Katiukha çifti düğün için çekime gittikleri esnada trafik kazası geçirdi. Kazadan yaralı olarak kurtulan çift hastaneden taburcu edildi. Fakat kaza dolayısıyla psikolojisi bozulan genç kadın kendi düğününe katılmadı.
23.01.2023 Magazin
Melek Mosso'dan estetik açıklaması!
Melek Mosso'dan estetik açıklaması! Son dönemin konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz akşam yavru vatan Kıbrıs’ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, hakkında çıkan estetik haberleriyle ilgili, "Bırakın da yaptırayım 35 yaşındayım" açıklamasında bulundu.
23.01.2023 Magazin
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları… Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Melek Mosso oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
3.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konukları ve 3 Aralık konsepti! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?
Şarkılar Bizi Söyler konukları ve 3 Aralık konsepti! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler? Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” üçüncü sezonuyla devam ediyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her akşam farklı konuklarla evlere konuk olan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni hafta konukları araştırılıyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuklar kim? İşte 3 Aralık Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları...
3.12.2022 Televizyon
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler 60. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 60. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in 3 Aralık Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölümünde "Eskimeyen Şarkılar" konsepti yaşanacak.
27.11.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Melek Mosso ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melek mosso haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.