Ece

Ece

Son dakika ece haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ece ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ece haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.447 ece haberi bulunmuştur. Tüm ece haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı? Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Netflix platformunda 9 Mayıs'ta ilk sezonuyla gösterime girecek. Ece Yörenç imzalı Kimler Geldi Kimler Geçtiği dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylara gelin birlikte bakalım.
16.04.2024 Magazin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek Müzik, yaratıcılık ve teknolojinin birleştiği Sónar İstanbul, bu yıl 8. kez müzikseverlerle buluşacak.
28.03.2024 Magazin
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu  “Recep İvedik” serisiyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, son filmi “Erdal ile Ece”de hüsran yaşadı.
27.02.2024 Magazin
Erkeklerin yüzde 40'ını etkiliyor! Temasla bulaşıyor, umumi tuvaletler, hamamlar ve ortak havlulara dikkat
Erkeklerin yüzde 40'ını etkiliyor! Temasla bulaşıyor, umumi tuvaletler, hamamlar ve ortak havlulara dikkat HPV virüsü, sadece kadınları değil, erkekleri de etkiliyor. Rahim ağzı kanseri gibi kadınlarda sık görülen kanserlerin yanı sıra, anal kanserler, penis kanseri, gırtlak kanseri gibi çeşitli kanser türlerinin de nedenlerinden biri olan HVP virüsünden aşı ile korunmak mümkün. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel de HPV'nin genellikle erkekler aracılığıyla bulaştığını belirtiyor ve bu nedenle HPV aşısının erkekler için de önemli olduğunu vurguluyor. Erkeklerin de aşılanması, hastalığın yayılmasını önlemede kritik bir rol oynuyor.
17.02.2024 Sağlık
Adanalı judocular başarıya ulaştı
Adanalı judocular başarıya ulaştı Adanalı Judo sporcuları Nevşehir’de hedefi 12’den vurdular. Başarıya ulaşan sporcuları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
13.02.2024 Adana
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor Ece Erken'in başı, daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor" diyerek isyan etti.
5.02.2024 Magazin
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul aşığı olarak tanınan ve 66 yaşında hayatını kaybeden ünlü yazar Mario Levi Kadıköy'de Acıbadem Musevi Mezarlığında bulunan Sinagog'da yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Mario Levi'nin eşi Ece Erdoğuş Levi ile ailesi ve yakınları katıldı.
1.02.2024 Gündem
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir?
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir? İkinci yeni akımı 1950 senesinden sonra Garip akımına karşılık olarak ortaya çıkmış bir harekettir. En önemli temsilcileri arasında Ülkü Tamer, Edip Cansever ve Cemal Süreya vardır. 
29.01.2024 Gündem
Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı
Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı Antalya'da polis ekipleri, Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülen motokurye Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ın (26) cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı. Boyacı'nın, arkadaşını olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi.
25.01.2024 Gündem
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
22.01.2024 Magazin
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki iş yerine akşam saatlerinde haciz işlemi yapıldı. İş yerinden alınan eşyalar kamyonetlere yüklenerek götürüldü.
4.01.2024 Gündem
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi?
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi? Ecem Taşer’in eşi Ali kimdir? Merak konusu oldu. Ecem Taşer'in Fas tatilinde eşini aldattığı iddaiları sonrası gündeme gelen Ali Taşer için araştırmalar yoğunlaştı.
27.12.2023 Gündem
HPV aşısı Ece Taşer olayı! HPV nedir, HPV aşısı erkeklere yapılır mı, kimlere ücretsiz? HPV aşısının fiyatı
HPV aşısı Ece Taşer olayı! HPV nedir, HPV aşısı erkeklere yapılır mı, kimlere ücretsiz? HPV aşısının fiyatı Eşini Fas tatilinde aldattığı dönüşte de HPV aşısı yaptırdığı iddialarıyla gündemde olan Ecem Taşer zehir zemberek sözlerle yaşananlara tepki gösterdi. Söz konusu olayın ardından dikkatler HPV aşısına çevrildi. Peki, HPV nedir, HPV aşısı erkeklere yapılır mı, kimlere ücretsiz? HPV aşısı nedir, ne kadar?
27.12.2023 Sağlık
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
25.12.2023 Magazin
Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Pendik ve Kocaeli'de eski eşi Mehmet Bilir'e ait işyerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay adli kontrolle serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 3 kişi ise tutuklandı.
18.12.2023 Magazin
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü Pendik ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
18.12.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ronay, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.
15.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
14.12.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ece Güner, partinin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da iş birliği tekliflerini reddetmesi nedeniyle İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.
14.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ece ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.