Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti

Son dakika kızılcık şerbeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızılcık şerbeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızılcık şerbeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılcık şerbeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 kızılcık şerbeti haberi bulunmuştur. Tüm kızılcık şerbeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları 15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024 Magazin
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı? Bu hafta, Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri beklenmedik ayrılıklarla şaşırtacak. Dizide, uzun süredir takip edilen iki karakterin hikayesi sona erecek. Peki, Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
13.03.2024 Magazin
Taburcu olması bekleniyordu! Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı!
Taburcu olması bekleniyordu! Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı! 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilen Settar Tanrıöğen, iki ameliyata alınmıştı. Kızılcık Şerbeti’nden de ayrılan Tanrıöğen’in bugün taburcu olması bekleniyordu, Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.
7.03.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu!
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah belli oldu. Oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi ve hastaneye kaldırılmasıyla birilikte diziden ayrılığı kesinleşti. Nursema'nın babası, Pembe'nin kocası olacak yeni Abdullah da oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Peki Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?
26.02.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık sorunu nedeniyle diziye ara veren usta oyuncu ara vermişti. Peki Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönüyor?
23.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu!
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu! Beyin kanaması geçirerek iki kez ameliyat olan 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi. Yapılan açıklamada Tanrıöğren’in bir süre daha hastanede tedavisine devam edileceği belirtildi.
22.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi ünlü oyuncu Ebru Destan duyurdu. Kızılcık Şerberi dizisinde Apo karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
27.01.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu?  NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI?
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu? NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI? Kızılcık Şerbeti 46. bölümüyle ekrana geldi. Seyircileri şaşkına uğratan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Apo karakterinin kalk krizi geçirdiği görülürken, Mustafa’nın Nilay’a çocuk benden değil dediği görülüyor. Fragmanı izleyen vatandaşlar “Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Apo diziden ayrılıyor mu, Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, hamile mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay’ın çocuğu kimden?
20.01.2024 Televizyon
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi Yiğit Kirazcı, önceki Bebek'te görüntülendi. Sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, meslektaşlarının aksine lüks değil, sade ve ekonomik bir araç tercih etmesiyle dikkat çekti.
9.01.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu? Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu?
Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu? Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı diziden bir ayrılık haberi geldi. Uzun süredir hastalığıyla gündeme gelen Ömer karakteri Kızılcık Şerbeti'ne veda ediyor.
16.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı!
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı! Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba karakteriyle yer alınca yorumlar da gecikmedi. Bihter filminin yankıları sürerken şimdi de Show TV'nin güçlü dizisi Kızılcık Şerbeti ziyareti başarılı oyuncuyu gündemde tutmaya yetti. Sosyal medyada yer alan bazı yorumlar Farah Zeynep Abdullah'ı göklere çıkarırken bazıları ise acımasızdı.
1.12.2023 Televizyon
Geline kırmızı kurdele neden 3 kere bağlanır? Kuşak neden 3 kere bağlanır?
Geline kırmızı kurdele neden 3 kere bağlanır? Kuşak neden 3 kere bağlanır? Geline kırmızı kuşak neden bağlanır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema'nın gelinlik giydiği sahneler sosyal medyada gündeme geldi. Peki Geline kırmızı kuşak neden 3 kere bağlanır?
30.11.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti!
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm 2. fragmanı: Nilay, Alev'e yemi attı, Umut kaçak elektrik çekti! Kızılcık Şerbeti 41 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay, babasının cep telefonundan Alev'e yemi atıyor. Öte yandan Umut'un kaçak elektrik çektiği anlaşıldı.
27.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle... Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz vardı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu. Ömer'in ikiz kardeşi Bekir'in tekrar geldiği fragmanda Abdullah da bu kez Mustafa'ya yakalandı. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne dair detaylar...
24.11.2023 Magazin
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu?
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu? Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir transfere imza atmak üzere... Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin yeni gelin adayı olacak.
24.11.2023 Televizyon
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var!
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var! Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Seyirci dizide uzun süredir hastalıkla mücadele eden Ömer'in (Barış Kılıç) ölümünün beklerken ters köşe geldi. İşte Kızılcık Şerbeti'ne veda edece o isim...
13.11.2023 Televizyon
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kızılcık Şerbeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılcık şerbeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.