Düşük Faiz

Düşük Faiz

Son dakika düşük faiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşük faiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşük faiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşük Faiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşük faiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.971 düşük faiz haberi bulunmuştur. Tüm düşük faiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir?
Kredi çekmek isteyenlere hayati uyarı! Kredi notu nasıl yükseltilir? Kredi notuyla ilgili çok önemli açıklama yapıldı. Krediye ihtiyacın yükseldiği bu günlerde vatandaşlar kredi notu nasıl yükseltilir sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Faizlerdeki yükselişe rağmen, tüketicinin ihtiyaç kredisine ilgisi devam ediyor. Kredi almak isteyenlerin kredi durumlarını, ödeme alışkanlıklarını ve krediyle alakalı bilgileri kapsayan Findeks Kredi Notu, kredi çekerken çok büyük bir önem taşıyor. Kredi notunuz iyiyse daha düşük faiz oranlarıyla kredi çekmeniz mümkün olabilir. Peki kredi notunun yükselmesi için neler yapılması gerekiyor? İşte kredi notunu yükseltecek püf noktaları...
18.04.2024 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! Düşük faiz ve kredi fırsatı, hareketlilik başladı
Ev alacaklar dikkat! Düşük faiz ve kredi fırsatı, hareketlilik başladı Ev alacak herkesi ilgilendiriyor. Geçtiğimiz günlerde konut satış rakamları açıklanmıştı. Türkiye genelinde Şubat ayında 93 bin 902 konut satıldı. Gayrimenkul piyasasında kısmen yavaş da olsa bir hareketlenme var. Peki konut satışında piyasa ne zaman düzelir? İşte detaylar...
16.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 17 yıl sonra bir ilk! Tam 80 milyar lira
Merkez Bankası'ndan 17 yıl sonra bir ilk! Tam 80 milyar lira Merkez Bankası depo alım ihalesini bugün gerçekleştirdi. 17 yıl sonra ilk kez yapılan ihaleye 193,8 milyar liralık teklif gelirken 80 milyar TL'lik tutarla ihale gerçekleşti. İhaleye 193,8 milyar lira talep gelirken 80 milyar liralık kısmı ihale edildi. İhalede en düşük faiz yüzde 41,50 olurken, en yüksek faiz yüzde 42,40 oldu.
22.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek " Bütçeyi düzeltmek için KDV, akaryakıtta ÖTV gibi enflasyonu artıran vergi artışlarına gittik. Bu vergi artışları tekrarlanmayacak, gelecek sene sistemden çıkmış olacak" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi Banka müşterisi milyonlarca kişi Kredili Mevduat Hesabını bilgisi dahilinde ya da hesabında yetersiz para olduğunda bilgisi olmadan kullanımı mümkün oluyor. Acil paraya ihtiyaç olduğunda, otomatik fatura ödemelerinde, kira ve taksit gibi düzenli ödemelerde hesapta bakiye yoksa Kredili Mevduat Hesabı devreye giriyor. Müşterilerinin zor zamanlarda yanında olan bankalar kullandırdıkları KMH'lar için ise faiz işletiyor.
7.11.2023 Yaşam
Satış rekoru kırıldı! TOKİ harekete geçti, yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkanı
Satış rekoru kırıldı! TOKİ harekete geçti, yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkanı TOKİ 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satacak. Aralarında İstanbul, Ankara İzmir ve Muğla, Antalya gibi arsa fiyatlarının yüksek olduğu şehirler yer alıyor. Peki TOKİ arsaları cazip mi? Ödemeler nasıl olacak? İşte detaylar...
18.10.2023 Ekonomi
Dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Bakanlık harekete geçti, uygun kredi ve peşinat imkanı
Dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Bakanlık harekete geçti, uygun kredi ve peşinat imkanı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12. Kalkınma Planı kapsamında 2024'ten 2028'in sonuna kadar dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut yapacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz geçtiğimiz aylarda "Kamu olarak ilk konut edinimini destekleyici çerçeve içinde hareket edeceğiz" açıklaması yapmıştı. Bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan düşük faizli konut kredisi başvuruları kapsamında, tüm ayrıntıların ne zaman netleşeceği merak konusu oldu.
17.10.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu Yargıtay 2. Hukuk Dairesi’nin, bir boşanma davasında kadına nafaka bağlanmasına yönelik mahkeme kararını, “kadının kaynanasına hakaret ettiği” gerekçesiyle bozduğu ortaya çıktı.
24.09.2023 Yaşam
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak YSK Başkanı Ahmet Yener, 1 Ocak’tan itibaren yerel seçim takviminin başlayacağını açıkladı. Deprem bölgesiyle ilgili de “Depremzedeler için rahatça adres taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda kurul kararlarıyla bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.
24.09.2023 Gündem
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin depreme hazırlıklı hale gelmesi için çalışmaları devam eden düzenlemenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Meclis açılır açılmaz gündeme getirilmesi planlanan yasa teklifi kapsamında çürük binalar rezerv alanlara taşınacak, dönüşüm düşük faiz ve uzun vadeli taksitler ile sağlanacak.
24.09.2023 Ekonomi
Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün toplanıyor
Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün toplanıyor Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek.
15.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
Bakan Nebati Togg için ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! Detayları merak konusu oldu
Bakan Nebati Togg için ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! Detayları merak konusu oldu Yerli otomobil TOGG’un piyasaya çıkışı sonrası ‘TOGG’a özel kredi paketi’ beklentisi ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili en net açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yapmıştı. Peki TOGG’a özel kredi nasıl olacak? İşte detaylar...
19.04.2023 Ekonomi
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz'
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz' Aylık gelirin, giderleri karşılamada yetersiz kaldığı noktada ilk akla gelen kredi kartları ve tüketici kredileri oluyor. Pek çok kişi nakit ihtiyaçlar söz konusu olduğunda bankaların yolunu tutuyor. Özellikle özel bankalar müşteri çekmek için dönemsel olarak faiz kampanyaları yapıyor. Öyle ki sıfır faizli nakit avans imkanı sunan bankalar bile bulunuyor.
11.04.2023 Ekonomi
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
Silicon Valley Bank neden battı? ABD’de bankalar neden battı, Silikon Vadisi Bankası kimin?
Silicon Valley Bank neden battı? ABD’de bankalar neden battı, Silikon Vadisi Bankası kimin? ABD bankaları neden batıyor, Silicon Valley Bank neden battı? ABD’nin en büyük bankalarından biri olan Silikon Vadisi Bankası (Sillicon Valley Bank) iflas etti. Bankanın iflası edişi 2008 krizinden sonra ABD'deki en büyük banka krizi olarak nitelendirildi.
16.03.2023 Ekonomi
0.69 faiz oranı ve 15 yıl vade imkanı ile ev sahibi olmak mümkün!
0.69 faiz oranı ve 15 yıl vade imkanı ile ev sahibi olmak mümkün! Konut kredisinde limitler arttı. 5 milyon lira değerinde yeni bir konut alanların en düşük faiz oranıyla aylık taksitleri 74 bin liraya geliyor. Değeri 1.5 milyon lira olan ikinci el bir evde ise peşinat 450 bin lira, aylık ödeme de 17 bin liranın üzerinde. Evi olmayan ve gelir şartını sağlayanlar ise düşük faizli yeni konut kampanyasından faydalanabiliyor. Sıfır konutları kapsayan ve 15 yıla kadar vade imkânı sağlanan kampanyada faiz oranları, 2 milyon liraya kadar olan finansman için yüzde 0.69 olarak belirlendi
26.02.2023 Ekonomi
2 yıl geri ödemesiz, düşük faizli kredi! Riskli bölgelerde yaşayanlar dikkat
2 yıl geri ödemesiz, düşük faizli kredi! Riskli bölgelerde yaşayanlar dikkat Depremden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Doç. Dr. Serpil Kahraman, deprem bölgelerinin yanı sıra riskli bölgelerdeki vatandaşların da yararlanabileceği 'Bina Güçlendirme Kredisi'ni hatırlatarak, düşük faiz oranıyla 2 sene geri ödemesiz ve 10 yıla kadar vadelerle alınabileceğine dikkat çekti. Öte yandan banka bazında değişmekle birlikte 6 aya varan vadelerde geri ödemesiz kredi paketleri oluşturuldu.
21.02.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Tek hedefimiz var, enflasyonu düşüreceğiz
Bakan Nebati: Tek hedefimiz var, enflasyonu düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Yüksek bir enflasyon yaşadık. Şu anda tek hedefimiz var, enflasyonu düşüreceğiz. Nasıl düşüreceğimizi ilan ediyoruz ve bunu adım adım gerçekleştiriyoruz. İncitmeden, kırmadan, dökmeden yapıyoruz. Büyümeden taviz vermeden yapıyoruz. İnsanlar işini kaybetmeden yapıyoruz” dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Borsa neden düştü 31 Ocak 2023? Borsa İstanbul neden düşüyor?
Borsa neden düştü 31 Ocak 2023? Borsa İstanbul neden düşüyor? KKM'de faiz üst sınırının kaldırılması yatırımcıların tedirgin olmasına neden oldu bu da borsayı etkiledi. Hisse senetleri tasarrufların korunmasında enflasyonun rolü sürerken borsa İstanbul’da gün içinde yüzde 2 oranında düşüş yaşandı. Peki, 31 Ocak borsa neden düşüyor, borsa İstanbul neden düştü?
31.01.2023 Ekonomi
Orta gelir ne kadar 2023? Orta gelirli kimdir, kimler orta gelirli sayılır, yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL?
Orta gelir ne kadar 2023? Orta gelirli kimdir, kimler orta gelirli sayılır, yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL? Orta gelir ne kadar, orta gelir maaşı kaç TL, orta gelirli kime denir? Sorularının yanıtı orta gelirliye konut kampanyası sonrası merak ediliyor. Düşük faiz ve geniş taksit imkanıyla ev sahibi olma imkanı tanıyan yeni evim kampanyasına katılmak isteyenler orta gelir kavramını sorguluyor. Peki, Yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL?
5.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin kilometre öteye hamburger yemeye giden kendi ülkesindeki teknolojilerden habersiz vizontele muhalefetini de kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün. Bir şeyler kaparsın. Her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok" dedi.
12.12.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Düşük Faiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşük faiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.