Duruş

Duruş

Son dakika duruş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duruş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duruş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duruş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duruş gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.005 duruş haberi bulunmuştur. Tüm duruş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?İsrail'de, UNRWA'yı "terör örgütü" ilan eden, ülkedeki çalışmalarını yasaklayan ve çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören 3 yasa tasarısı, meclisteki ilk oylamadan geçti. Peki, UNRWA nedir (açılımı), UNRWA ne demek?
24.07.2024Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
23.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yok
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yokİş dünyasının önde gelen temsilcileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıldönümünde daha güçlü bir Türkiye için milli irade, birlik, beraberlik ve istikrar mesajları verdi.
15.07.2024Ekonomi
Devlet Bahçeli'den 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü mesajı
Devlet Bahçeli'den 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü mesajıMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "15 Temmuz, milli kahramanlığın dış bağlantılı ihanet ve işgal girişimine iman ve iradeyle direniş ve dik duruş mefkuresidir" dedi.
15.07.2024Gündem
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla siyasiler peş peşe mesaj yayınladı.
15.07.2024Gündem
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldı
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldıFETÖ'nün hain darbe girişimi karşısında Türk halkının iradesini gösteren fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi" İstanbul Havalimanı'nda açıldı.
12.07.2024Gündem
Bakan Güler: Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz
Bakan Güler: Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğizMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bakanlığımızın hain FETÖ'yle mücadelesi, örgütle iltisaklı tek bir personel kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
12.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 75. NATO Zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye terörün kanlı yüzünü iyi bilen bir ülkedir. 40 yıldır örgütüne ve farklı yapılara karşı ağır bedeller ödeyerek mücadele ediyoruz. Müttefiklerimizden dayanışma bekliyoruz. Müttefiklik hukuku bunu gerektirir. Bazı müttefiklerimizin terör örgütleriyle kurduğu çarpık ilişkiyi kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
11.07.2024Gündem
Merkez Bankası faiz kararı belli oldu
Merkez Bankası faiz kararı belli olduPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu yılın 6'ncı faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
27.06.2024Ekonomi
AK Parti'den asgari ücret açıklaması
AK Parti'den asgari ücret açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcıısı Hamza Dağ, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
25.06.2024Ekonomi
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuz
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuzDışişleri Bakanı Hakan Fidan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesinin detaylarını açıkladı. Avrupa ve ABD'deki seçimlere dikkat çekti. İşte detaylar...
24.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya-İtalya dönüşü gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon hedefleriyle ilgili konuşarak, "Yılın son çeyreğini bekleyeceğiz. Yılın son çeyreğinde inşallah bunlar tam manasıyla görünecek. Şu anda işi sıkı tutuyoruz. Ama bütün mesele yine geliyor, faiz olayına dayanıyor. İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız. Nitekim ekonomide dengelenmeye yönelik politikalar meyvelerini veriyor. Cari işlemler açığı önemli ölçüde azaldı. Mayıs itibarıyla yıllık ihracatımız 260 milyar doları aştı. İthalatımızdaki düşüş aynı şekilde sürüyor." dedi.
15.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli.' dedi.
15.06.2024Gündem
AK Parti'den ilk açıklama! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin detayları
AK Parti'den ilk açıklama! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin detaylarıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, beklenen iade-i ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Görüşmeye dair AK Parti'den ilk açıklama geldi.
11.06.2024Gündem
Gaziantep'te skolyoz hastalığı olan kız çocuğu sağlığına kavuştu
Gaziantep'te skolyoz hastalığı olan kız çocuğu sağlığına kavuştuÜç yıl önce skolyoz hastalığı tanısı konulan kız çocuğu, Gaziantep Şehir Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.
11.06.2024Gaziantep
Aziz Yıldırım'ın kürsü konuşması ortaya çıktı! Ali Koç'a sert sözler
Aziz Yıldırım'ın kürsü konuşması ortaya çıktı! Ali Koç'a sert sözlerFenerbahçe kongresinde yaşanan gerginlik sebebiyle kongreden erken ayrılan başkan adayı Aziz Yıldırım'ın hazırladığı kürsü konuşması belli oldu.
8.06.2024Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş göreceğiz, tek haneye inecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş göreceğiz, tek haneye inecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TİM 31. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sizlere müjdeli haber vermek istiyorum. İhracatçılar için döviz bozdurma zorunluluğunu yüzde 40'tan yüzde 30'a indirdik. Bu düzenleme Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak" dedi.
8.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesinCumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Anadolu Medya Ödülleri Töreni”nde konuştu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili olarak Erdoğan, "Terörle sivil siyaset yan yana durmaz. Terörle demokrasi bir arada bulunmaz. Sırtını elinde kaleşnikof olana, molotof olana, bomba olana dayanarak meşru siyaset yapılmaz. Biz de bugüne kadar meşru siyasete söz söylemedik. Yargının Hakkari ile ilgili verdiği karar kimseyi rahatsız etmesin. Yargı kanunu değil hukuku konuşturmuş ve kararını da buna göre vermiştir. " dedi.
5.06.2024Gündem
Merkez Bankası açıkladı! Sistemden 550 milyar TL likidite çekildi
Merkez Bankası açıkladı! Sistemden 550 milyar TL likidite çekildiTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti'nde, TL mevduat ve Kur Korumalı Mevduat hesaplarına uygulanan zorunlu karşılık oranları artırılarak sistemden yaklaşık 550 milyar TL likidite çekildiği bildirildi.
30.05.2024Ekonomi
Saldırgan köpek sorunu nasıl çözülecek? Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplenilmesini amaçlıyoruz
Saldırgan köpek sorunu nasıl çözülecek? Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplenilmesini amaçlıyoruzCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Refah'taki görüntülere bakmaya can dayanmıyor. Dünya kanla beslenen vampir Netanyahu'nun barbarlığını izliyor. Ey ABD, bu soykırımdan siz de İsrail kadar sorumlusunuz" dedi. Erdoğan ayrıca sahipsiz sokak köpek sorunun nasıl çözüleceğini açıkladı. İşte detaylar...
29.05.2024Gündem
Çalışan binlerce kişi aynı sorunu yaşıyor! 'Saat başı mutlaka ara verilmesi gerekiyor'
Çalışan binlerce kişi aynı sorunu yaşıyor! 'Saat başı mutlaka ara verilmesi gerekiyor'Günlük yaşamda hareketsiz kalan ve işi gereği bilgisayar başındaysa uzun saatler geçirmek zorunda olan kişiler bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu da duruş bozukluğuna ve bunun sonucunda da boyun düzleşmesi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Peki boyun düzleşmesi beraberinde hangi hastalıkları getiriyor? Tedavi süreci nasıl ilerliyor? İşte özellikle masa maşı çalışanların merak ettiği konun detayları...
28.05.2024Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu yılın 5'inci faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit tuttu.
23.05.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duruş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duruş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.