Duruş

Duruş

Son dakika duruş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duruş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duruş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duruş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duruş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.993 duruş haberi bulunmuştur. Tüm duruş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.04.2024 İddaa
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Turistik hatlarımız sayesinde vatandaşlarımız kültürel ve tarihi değerleri daha yakından görme imkanı bulacak" dedi.
11.04.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması!
Bakan Özhaseki'den iklim açıklaması! İklim değişikliği ile mücadelede 6 yıllık stratejisini belirleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, '2024-2030 İklim Değişikliği Azaltım Stratejisi ve Eylem Planı' ile 'İklim Değişikliğine Uyum Stratejisi ve Eylem Planı' hazırlandı. Özhaseki, "Ülkemizin iklim değişikliğiyle mücadelesinde bir dönüm noktası olarak görülmeli" dedi.
7.04.2024 Gündem
Borsada alım dalgası başladı! Dikkatler yabancıya çevrildi
Borsada alım dalgası başladı! Dikkatler yabancıya çevrildi Merkez Bankası’nın mart enflasyonu ve yerel seçimleri beklemeden yaptığı faiz artırım hamlesi, ‘piyasa dostu’ olarak görüldü ve iyimserlikle karşılandı. Perşembe günü TCMB’nin faiz artırımıyla birlikte Borsa İstanbul’a gelen alım dalgasında yabancı yatırımcıların payının olması çok muhtemel. Ayrıca CDS’deki düşüş yabancı finans çevrelerinin olumlu tepkisi olarak da görülebilir. Seçim sonrası mevcut sıkı para politikasının devamı konusunda kararlı duruş mesajı gelirse ayrıca motivasyon sağlar.
24.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?  Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı)
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Faiz artarsa dolar, borsa ne olur? (2024 TCMB mart ayı PPK kararı) Dolar, altın, borsa ve banka mevduat faizi yatırımcıları tarafından merakla beklenen mart ayı Merkez Bankası faiz kararı öncesinde ekonomistler, politika faiziyle ilgili beklentilerini açıklamıştı. Mart ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Türkiye ekonomisini yakından takip eden yatırımcılar tarafından beklenen kritik faiz kararıyla birlikte güncel piyasa verileri takip ediliyor
21.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararındaydı. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ikinci kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, sürpriz bir kararla politika faizinde 500 baz puan artırıma giderek, faizi yüzde 50 seviyesine çekti.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" dedi.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Tatvan'a gitmek isteyenlere müjde! Detayları açıklandı
Tatvan'a gitmek isteyenlere müjde! Detayları açıklandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Müdürlüğü, X hesabından Ankara-Tatvan turistik treni için bireysel bilet satışlarının başladığını duyurdu.
18.03.2024 Gündem
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak." dedi.
14.03.2024 Gündem
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Masa başı çalışanlar dikkat! Ara vermeyenler risk altında, 5 günden sonrası tehlikeli
Masa başı çalışanlar dikkat! Ara vermeyenler risk altında, 5 günden sonrası tehlikeli Günlük yaşamda hareketsiz kalan ve işi gereği bilgisayar başındaysa uzun saatler geçirmek zorunda olan kişiler bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu da duruş bozukluğuna ve bunun sonucunda da boyun düzleşmesi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Peki boyun düzleşmesi beraberinde hangi hastalıkları getiriyor? Tedavi süreci nasıl ilerliyor? İşte özellikle masa maşı çalışanların merak ettiği konun detayları...
4.03.2024 Gündem
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Bekle-gör tavrı gelebilir, kar satışları gündemde
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Bekle-gör tavrı gelebilir, kar satışları gündemde Yabancı satışları, yaklaşan yerel seçimler, ocak ayının ilk günlerinden bu yana oluşan primler ve mevduat faizlerindeki yükseliş kâr satışlarının gerekçeleri olarak görülebilir. Yatırımcılardaki temkinli duruş seçimlere bağlı olarak bekle-gör tavrını beraberinde getirebilir. Ancak yüksek enflasyona karşı getiri arayışı ve dıştaki rekor denemeleri Borsa İstanbul’a ilginin sürmesini sağlıyor.
3.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘Ankara-Diyarbakır’ ve ‘Ankara-Tatvan’ hatlarında yemekli ve yataklı vagonlardan oluşan yeni turistik trenlerin sefere başlamaya hazırlandığını duyurdu.
1.03.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ilk kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 45 seviyesinde sabit bıraktı.
22.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”nde konuştu. Bahçeli, "Zor şartları milli beraberlik şuuru ile aştık. Türkiye’nin toprak altında kalmasını dileyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Başaramazlar diyen kimler varsa, kızarmayan yüzleriyle deşifre oldular ve mahşeri vicdan tarafından mahkûm edildiler. Hiçbir felakete teslim olmayız. Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı" dedi.
6.02.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, göreve gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.
4.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Duruş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duruş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.