Duran Kalkan

Duran Kalkan

Son dakika duran kalkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duran kalkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duran kalkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duran Kalkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duran kalkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 duran kalkan haberi bulunmuştur. Tüm duran kalkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK İran Gençlik Koordinasyonu sözde Sorumlusu Tolhildan Kandil kod Barzan Hesenzade’yi Irak/Kandil’de etkisiz hale getirdi.
21.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye/Kelar sorumlusu Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! 10 şehidin faili etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! 10 şehidin faili etkisiz hale getirildi MİT, 2012'de Şırnak'ta 10 askerin şehit edildiği saldırının faillerinden, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Fatma Sakana'yı Suriye'de operasyonla etkisiz hale getirdi
16.02.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusu "Doğan" kod adlı Kadri Encu’yu düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.08.2023 Gündem
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan ve Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan şahsın terör operasyonunda gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan Mardin'in Nusaybin ile Kızıltepe ilçelerinde, 'Terör örgütüne yardım ve yataklık' ettikleri iddiasıyla aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski ilçe eş başkanlarının da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.
23.05.2023 Gündem
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir
Bakan Soylu: Türkiye'nin bütün güvenlik maliyeti, Batı'nın kontrollü hataları sebebiyledir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Sahil Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'nı Avrupa ve ABD üzerinden okuduklarını belirterek, "Çünkü, trafik kazaları ve asayiş olayları hariç Türkiye'nin neredeyse bütün güvenlik maliyeti, bu ülkelerin küresel olarak yaptıkları kontrollü hatalar sebebiyledir" dedi.
12.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi.
18.11.2022 Siyaset
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı Sahte kimlikle Kazakistan'a gitmeye çalışan 'Kendal Numan Amed' kod adlı PKK'lı terörist Serhat Özel İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Serhat Özel'in HDPnin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş'tan eğitim aldığı ve terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Duran Kalkan tarafından Suriye'de görevlendirildiği öğrenildi.
18.10.2022 Gündem
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı Gaziosmanpaşa'daki Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenlediği iddiasıyla tutuklanan Besra Yalçın hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Besra Yalçın hakkında 60 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
11.10.2022 Gündem
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li vekillerin eylemlerine dikkat çekerek "Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var. Bunlar terör örgütünün esiri" ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, "Bundan 1 ay önce Duran Kalkan bir talimat veriyor. 81 ilden Bursa Gemlik'e gideceksiniz ve burada protesto edeceksiniz. Türkiye'nin hiçbir yerinde adım attırılmadı" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan flaş Duran Kalkan açıklaması!
Bakan Soylu'dan flaş Duran Kalkan açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bunu da açık söylüyorum. Duran Kalkan'ın talimatıyla harekete geçen milletvekilleri çiğiliklerini, yozluklarını, aşağılıklarını bu millete yansıtmayı, biz temizlemeden terörle mücadele sona ermeyecektir. Bunlar milletvekili değil, bunlar yüz karasıdır." ifadelerini kullandı.
14.06.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 12 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 12 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
28.04.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Tunceli'de 622 askerin katılımıyla operasyon başlatıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Tunceli'de 622 askerin katılımıyla operasyon başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Tunceli'de 622 personelin katılımıyla Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu başlatıldı.
28.04.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Sancaktepe'de terör hücresi çökertildi
Bakan Soylu duyurdu! Sancaktepe'de terör hücresi çökertildi İstanbul Sancaktepe'de DKP- BÖG hücre evinde 3 teröristin yakalandığı ve patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı ile bomba düzeneklerinin ele geçirildiği bildirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sancaktepe’de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi." açıklamasını yaptı.
27.04.2022 Gündem
Terörist elebaşı Duran Kalkan itiraf etti: Bizi ortadan kaldıracaklar bu gerçeği görmek lazım
Terörist elebaşı Duran Kalkan itiraf etti: Bizi ortadan kaldıracaklar bu gerçeği görmek lazım Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu, PKK elebaşı Duran Kalkan'ın uykularını kaçırdı. Örgüt medyasına konuşan Kalkan, "Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." itirafında bulundu.
27.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK'nın sözcüsü olan HDP'nin Anayasaya göre yüzde yüz kapatılması gerektiğini söyledi. Destici, "Kemal Kılıçdaroğlu, HDP eş başkanlarıyla görüştüğünde bir sorsa Semra Güzel nerede diye. Gelsin yargıya teslim olsun ama biliyoruz ki o soluğu Kandil'de aldı" dedi.
9.04.2022 Siyaset
PKK'da iğrenç cinsel istismar ağı! Önce tecavüz sonra infaz
PKK'da iğrenç cinsel istismar ağı! Önce tecavüz sonra infaz İğrenç cinsel istismar ağı! Güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadeleri, bölücü terör örgütü PKK/YPG içindeki kadın ve çocukların acımasızca cinsel istismar ve tecavüze uğradığını bir kez daha ortaya koydu. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, düzenlenen başarılı operasyonlarla ağır darbe alan ve aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu birçok elemanını kaybeden bölücü terör örgütünde kadın ve çocukların uğradığı cinsel istismar ve tecavüz olayları örgütün kirli yüzünü gözler önüne seriyor.
30.12.2021 Gündem
Flaş Duran Kalkan detayı! Korkuyu ensesinde hissetti
Flaş Duran Kalkan detayı! Korkuyu ensesinde hissetti Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Son bir haftada Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen MİT operasyonlarında 10 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Peki MİT'in terör örgütüne yönelik operasyonlarındaki şifreler neler? Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalağını yapan PKK'lının yakalanıp Türkiye'ye canlı olarak getirilmesi ne anlam ifade ediyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
3.12.2021 Gündem
Emrah Adıgüzel kimdir, Duran Kalkan’ın koruması Türkiye’ye mi getirildi?
Emrah Adıgüzel kimdir, Duran Kalkan’ın koruması Türkiye’ye mi getirildi? PKK'lı terörist Duran Kalkan'ın koruması yakalanarak Türkiye'ye getirildi. Peki, Emrah Adıgüzel kimdir, nerede yakalandı?
2.12.2021 Gündem
Terörist Emrah Adıgüzel ve Pervin Arslan Türkiye'ye getirildi! PKK'ya MİT'ten darbe!
Terörist Emrah Adıgüzel ve Pervin Arslan Türkiye'ye getirildi! PKK'ya MİT'ten darbe! PKK/KCK terör örgütü mensupları 'Mazlum Jir Agiri' kod adlı Emrah Adıgüzel ve 'Sarina/Diljin' kod adlı Pervin Arslan, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen operasyonla Türkiye’ye getirildi. Yakalanan teröristlerin PKK'nın sözde üst düzey sorumlularından Duran Kalkan korumalığını yaptığı ifade edildi.
2.12.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı!
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı! Milliyetçi Harekete Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "24 Haziran seçimlerine girerken hazırlamış olduğumuz beyannamede neyi vaat ettiysek arkasındayız. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 Ek Gösterge'nin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir." dedi.
16.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Duran Kalkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duran kalkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.