Dünya Tiyatro Günü

Dünya Tiyatro Günü

Son dakika Dünya Tiyatro Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dünya Tiyatro Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dünya Tiyatro Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Tiyatro Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya tiyatro günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 dünya tiyatro günü haberi bulunmuştur. Tüm dünya tiyatro günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Tiyatro Günü’nü meydanda kutladılar
Dünya Tiyatro Günü’nü meydanda kutladılar Avcılardaki bir grup amatör tiyatrocu, Havuz Meydanı’nda bir araya gelerek, 'Dünya Tiyatro Günü'nü tanınmış isim ve sanatçıların özdeyişlerini seslendirerek kutladı.
27.03.2022 Kültür Sanat
Avcılar’da Dünya Tiyatro Günü’nü meydanda kutladılar
Avcılar’da Dünya Tiyatro Günü’nü meydanda kutladılar Avcılarda bir grup amatör tiyatrocu, Havuz Meydanı’nda bir araya gelerek, 'Dünya Tiyatro Günü'nü tanınmış isim ve sanatçıların özdeyişlerini seslendirerek kutladı.
27.03.2022 Kültür Sanat
Dünya Tiyatro Günü’nü meydanda kutladılar
Dünya Tiyatro Günü’nü meydanda kutladılar Avcılar’daki bir grup amatör tiyatrocu, Havuz Meydanı’nda bir araya gelerek, 'Dünya Tiyatro Günü'nü tanınmış isim ve sanatçıların özdeyişlerini seslendirerek kutladı.
27.03.2022 Yaşam
Dünya Tiyatro Günü kutlandı!
Dünya Tiyatro Günü kutlandı! Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' tiyatro oyuncularının katıldığı yürüyüş ve bir birinden renkli ekinliklerle kutlandı.
27.03.2022 Kültür Sanat
Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' kutlandı
Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' kutlandı Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' tiyatro oyuncularının katıldığı yürüyüş ve bir birinden renkli ekinliklerle kutlandı.
27.03.2022 Kültür Sanat
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor.
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor. Bodrum Belediyesi ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile başlatılan “Öğrencilere Ücretsiz Tiyatro” Programı Kapsamında, Bodrum Belediye Şehir Tiyatrosu’nun Harikalar Mutfağı adlı çocuk oyununun gösterimine Atatürk İlköğretim Okulu, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, Amiral Turgutreis okulu olmak üzere toplamda 350 öğrenci katıldı.
23.03.2022 Kültür Sanat
Mudanya Tiyatro Günleri başlıyor
Mudanya Tiyatro Günleri başlıyor Kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi, Dünya Tiyatro Günü kapsamında 24-27 Mart tarihlerinde 4 farklı oyunu tiyatroseverlerle buluşturuyor.
23.03.2022 Kültür Sanat
Devlet tiyatroları ile özel tiyatrolar, Tiyatro Günü'nü birlikte kutlayacak
Devlet tiyatroları ile özel tiyatrolar, Tiyatro Günü'nü birlikte kutlayacak Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, "İlk defa devlet tiyatroları ile özel tiyatrolar, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü birlikte kutlayacak" dedi.
17.03.2022 Kültür Sanat
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan destek açıklaması!
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan destek açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatrocularla bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımızdan gelen bir talep vardı. Biz de bakanlık olarak uygun görüyoruz. Özellikle bu yıl özel salonlarımıza enerji desteği vermek istiyoruz" dedi.
25.02.2022 Kültür Sanat
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç hayatını kaybetti
Nedret Güvenç hayatını kaybetti Usta sanatçı Nedret Güvenç, 90 yaşında yaşamını yitirdi
31.07.2021 Magazin
Dünya Tiyatrolar Günü kutlama mesajları! Dünya tiyatrolar günü ne zaman kutlanır? 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sözleri ve mesajları, şiirleri
Dünya Tiyatrolar Günü kutlama mesajları! Dünya tiyatrolar günü ne zaman kutlanır? 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü sözleri ve mesajları, şiirleri Dünya Tiyatro Günü her yıl 27 Mart’ta tüm dünyada kutlanıyor. Tiyatroseverler Dünya Tiyatro Günü kutlama mesajları ve sözleri ile ilgili araştırmalarına başladı. 1961'de Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından ilan edilen Dünya Tiyatrolar Günü sözleri ve mesajlarını haberimizde derledik. İşte Dünya Tiyatro Günü hakkında merak edilenler ve kısa, uzun, en güzel 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü mesajları ve sözleri…
27.03.2021 Gündem
Dünya Tiyatrolar Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı?
Dünya Tiyatrolar Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı? Bugün 27 Mart Dünya Günü! Dünya Tiyatro Günü. Daha önce çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Tiyatrolar Günü, bu sene Corona virüsten dolayı diğer senelerden farklı bir şekilde kutlanıyor. Şu anda bütün tiyatrolar önlem amaçlı kapanmış durumda. Fakat tiyatrolar, hepimiz için çok önemli bir yere sahip. Peki Dünya Tiyatrolar Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı? İşte detaylar…
27.03.2020 Gündem
Dünya Tiyatro Günü'nde Şehir Tiyatroları evlere konuk oluyor
Dünya Tiyatro Günü'nde Şehir Tiyatroları evlere konuk oluyor Corona virüs salgını nedeniyle etkinliklerini durduran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için iki oyununu internet sitesi üzerinden sanatseverlerle buluşturacak.
26.03.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Tiyatro Günü' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Tiyatro Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '27 Mart Dunya Tiyatro Gunu' nedeniyle yayımladığı mesajda, "Kultur ve sanat alanındaki zenginliklerimizin yasatılması, korunması ve gelecek nesillere aktarılması, kaliteli ve seckin eserlerle Turkiye'yi bu alanda daha ileriye tasıyacak adımların atılması hususunda calısmalarımızı surdurecegiz" dedi.
26.03.2019 Siyaset
'Baba Sahne'yi Savaş Dinçelin doğum gününde açtı!
'Baba Sahne'yi Savaş Dinçelin doğum gününde açtı! Şevket Çoruh, Kadıköy'deki tiyatrosu Baba Sahne'yi, Savaş Dinçel'in 75'inci doğum gününde açtı.
2.04.2017 Kültür Sanat
Bu kez şarkılarla sahnedeler
Bu kez şarkılarla sahnedeler Sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, Dünya Tiyatro Günü’nü özel bir geceyle kutladı.
28.03.2017 Magazin
ENKA'da Tiyatro Günü için coşkulu kutlama!
ENKA'da Tiyatro Günü için coşkulu kutlama! ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ne özel olarak düzenlediği gecede, Çiğdem Erken ve orkestrası eşliğinde çok sayıda oyuncuyu ağırladı.
28.03.2017 Kültür Sanat
Tiyatro izlemeyen çocuk kalmasın
Tiyatro izlemeyen çocuk kalmasın Yarın Dünya Tiyatrolar Günü ve çocukları Zorlu PSM’de özel bir tiyatro gösterisi bekliyor
26.03.2016 Arşiv
Elit Cambridge Koleji'nde Sanat Dolu Bir Gün
Elit Cambridge Koleji'nde Sanat Dolu Bir Gün Elit Cambridge Koleji öğrencileri 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında “Arkadaşım Hoşgeldin”in sempatik müzisyeni Özer Atik’i ve usta oyuncu Haldun Boysan’ı ağırladı.
27.03.2015 Eğitim
Notre Dame’ın çanları ilk kez İstanbul’da çalacak!
Notre Dame’ın çanları ilk kez İstanbul’da çalacak! Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Fransa’nın en başarılı müzikali “Notre Dame’ın Kamburu” var...
4.04.2014 Arşiv
Bugün Dünya Tiyatro Günü!
Bugün Dünya Tiyatro Günü! Dünya Tiyatro Günü 1961’de Uluslararası Tiyatrolar Birliği (International Theatre Institute) tarafından yaratıldı...
27.03.2014 Kültür Sanat
'Ne ödlekler başa geçip...'
'Ne ödlekler başa geçip...' CHP liderinden ilginç mesaj!
27.03.2013 Siyaset
Hangi tiyatroya gitsek?
Hangi tiyatroya gitsek? 27 Mart “Dünya Tiyatro Günü” için geri sayım başladı
21.03.2013 Kültür Sanat
"İnsanlık dışı..."
"İnsanlık dışı..." Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Genco Erkal, televizyon dizisi sektörünü eleştirdi
14.04.2012 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Tiyatro Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya tiyatro günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.