Düğünler

Düğünler

Son dakika düğünler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğünler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğünler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğünler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğünler gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 düğünler haberi bulunmuştur. Tüm düğünler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Takı töreni 5 saat sürdü! Damada 6 milyon lira, geline 4 kilo altın takıldı
Takı töreni 5 saat sürdü! Damada 6 milyon lira, geline 4 kilo altın takıldı Van'ın Başkale ilçesinde 2 gün 2 gece süren aşiret düğününe yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 5 saat süren takı merasiminde damada 6 milyon lira, geline yaklaşık 4 kilo altın takıldı. Masanın üzerine konulan paralar ise 10 kişi tarafından sayıldı.
25.06.2023 Yaşam
Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu açıkladı! 'Beklemediğim bir şeydi'
Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu açıkladı! 'Beklemediğim bir şeydi' Ayhan Aşan (55), önceki gün eşi Ayla Aşan ile birlikte Nişantaşı'nda yer alan bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, ameliyat olduğunu açıklayarak; "Ani bir ameliyat oldu, beklemediğim bir şeydi" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Magazin
Evlilik hazırlığı yapanların tüm planları değişti! Düğünler bir bir erteleniyor
Evlilik hazırlığı yapanların tüm planları değişti! Düğünler bir bir erteleniyor Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması evlilik hazırlığı yapanların tüm planlarını değiştirdi. 27 ve 28 Mayıs'a gün alanlar erteleme telaşına düştü. İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, "Elimizden geldiği kadar mağdur etmemek için çözüm yolları bulduk. Biz davetiye usulü ile çalıştığımız için çiftlerimiz önceden davetiyelerini basmışlardı, seçimin ikinci tura kalmasından sonra revizyona gittiler" dedi.
19.05.2023 Gündem
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek Seçim yasakları dün saat 18.00 itibarıyla devreye girdi. Sabah 6'dan gece 24'e kadar alkollü içki satışı yasak olacak. Propaganda yasağı 24 saat devam edecek.
14.05.2023 Gündem
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar...
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar... Türkiye sandık başına gidiyor. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle seçim yasakları devreye girdi.
13.05.2023 Gündem
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir?
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir? 14 Mayıs seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları neler? 14 Mayıs seçim günü yasaklarının açıklanmasının ardından vatandaşların yasaklara yönelik aramaları da arttı. Peki, Seçim günü AVM’ler kapalı mı, restoran ve kafeler kapalı mı olacak? Seçim yasakları nelerdir?
5.05.2023 Gündem
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı!
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı! Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı eteklerinde görkemli aşiret düğününe binlerce kişi katıldı. Düğünde davetliler için 45 koyun kesilirken, yarım kilo altın ve 1 milyon lira para takıldı.
5.05.2023 Yaşam
Kuyumcuların gözü, gurbetçi ve düğünlerde
Kuyumcuların gözü, gurbetçi ve düğünlerde Elazığ’da durgun bir sezon yaşayan kuyumcular, dört gözle gurbetçilerin gelmesini ve düğün sezonunun açılmasını bekliyor.
1.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor Şanlıurfa'da konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Huzur, barış, güvenlik her yerde; dağda da ovada da merada da. Hayvanların dahi dağlarda gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor, düğünler yapılıyor. Bu istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür" dedi.
17.04.2023 Gündem
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı  Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçim günü uygulanacak kuralları, oy kullanma saatlerini ve bir sandık bölgesindeki seçmen sayısını belirlediği kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 14 Mayıs'ta tüm ülke genelinde oy verme başlangıç ve bitiş saati 08.00-17.00 olarak belirlendi.
12.03.2023 Gündem
Seçim günü düğün olur mu? 14 Mayıs seçim günü nikah kıyılır mı?
Seçim günü düğün olur mu? 14 Mayıs seçim günü nikah kıyılır mı? Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini açıklamasıyla birlikte o gün düğün yapacak vatandaşlar da araştırmalara başladı. Peki seçim günü düğün olur mu, nikah kıyılır mı? İşte detaylar...
18.01.2023 Gündem
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil!
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil! İngiliz Kraliyet ailesinde son günlerdeki Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki çekişme yeni bir boyut kazandı. Araları açık olan eltiler Türk asıllı modacı Erdem Moralıoğlu yüzünden yeni bir gerilim yaşadı.
16.01.2023 Dünya
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti Avustralya’nın Tasmanya adasında çiçek tarımı yapan Kate Dixon, düğün sezonu için dekoratif ‘fırfırlı pembe gelincik’ çiçeği yetiştirdiğini düşünürken şoke oldu. Paylaştığı fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti ve tüm çiçekleri söktü.
26.11.2022 Dünya
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Haftalık izinler ile ilgili karar verildi. 1 Ekim itibarı ile başlıyor. Erkek berberleri, kadın kuaförleri ve güzellik salonları haftada bir gün dükkanlarını kapatarak haftalık izin yapacak. Genel eğilim berberlerin ‘pazar’ kuaförlerin ‘salı’ günü izin yapmak istediği yönünde.
13.09.2022 Çalışma Hayatı
Bulgaristan'ın gurbetçileri de Edirne'den alışveriş yapıyor
Bulgaristan'ın gurbetçileri de Edirne'den alışveriş yapıyor Edirne'ye günübirlik alışveriş için geçen Bulgar turistlere, Avrupa'da yaşayan ve yaz izinlerinde ülkelerine gelenler de eklendi. Edirne esnafından Metin Barmanbay, "Bulgaristan'ın da gurbetçileri var. Diğer Avrupa ülkelerinde çalışıp, orada 2 bin euro alıp, kendi ülkesinde 4 bin leva yapıp, o 4 bin leva'yı da ülkemize getirerek harcaması, onların da işlerine geliyor" dedi.
21.06.2022 Yaşam
Yeni evli çiftin tüm hayalleri bir ‘tuşla’ yıkıldı
Yeni evli çiftin tüm hayalleri bir ‘tuşla’ yıkıldı Antalya’da 11 ay önce dünya evine giren genç çift, düğün sonrası ortaya çıkan gerçekle şoke oldu. Tek tuşla hayalleri yıkılan çift, şimdi ise arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında mutluluk arıyor.
5.06.2022 Yaşam
Aşiret düğününde damat ve geline takılan para şok etti! Görülmemiş rakam
Aşiret düğününde damat ve geline takılan para şok etti! Görülmemiş rakam Van'da Gevdan Aşiret Lideri Mehmet Aslan’ın oğlu Ceyhun Aslan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 150 küçükbaş hayvanın kesildiği düğünde, damada 4 milyon 123 bin TL, geline ise 3 kilo altın takıldı.
30.05.2022 Yaşam
Düğünlerle ilgili flaş takı kararı! Yasaklandı! Bir ilde gençlere güzel haber
Düğünlerle ilgili flaş takı kararı! Yasaklandı! Bir ilde gençlere güzel haber Bursa'nın Kozbudaklar köyünde ihtiyar heyetinin aldığı karar uyarınca bundan böyle düğünlerde ve nişanda gelin adaylarına küpe, yüzük, saat ve 4 adet 20 gram bilezik haricinde başka takı takılmayacak.
6.05.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız  Esenler''deki İyilik Fuarı'nın açılışında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah şahidimiz olsun. Nasıl Doğu ve Güneydoğu'ya huzur getirmişsek Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye'yi de, Irak'ı da kurtaracağız, oralara da huzur getireceğiz" dedi.  
16.04.2022 Siyaset
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin! Şu an1.500 TL ama...
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin! Şu an1.500 TL ama... Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik tahmin geldi. Altın fiyatlarında yükseliş sürecek mi? Özellikle evlilik planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Sektör temsilcileri altın fiyatlarının yükseliş trendinin devam edeceğini vurguluyor. Alyans ve altın takı almak isteyenler ne kadar eken hareket ederse o kadar karlı çıkacak. Şu an alyans fiyatları ortalama 1.500 TL'den başlıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte düğün alışverişi dönemi de başladı. Piyasanın hareketlenmesi bekleniyor.
6.03.2022 Ekonomi
Fiyatlar 25 bin liradan başlıyor! Yüzde 50 fiyat avantajı bulunuyor, erken davranan karlı çıkıyor
Fiyatlar 25 bin liradan başlıyor! Yüzde 50 fiyat avantajı bulunuyor, erken davranan karlı çıkıyor Baharın yaklaşmasıyla birlikte düğün planları yapılmaya başladı. Çiftlerin büyük bölümü hayallerindeki düğünü planlarken hava şartlarını dikkate alıyor. Özellikle yaz ayları çiftlerin en fazla tercih ettiği zamanlar oluyor. Ancak yaşanan ekonomik gelişmeler düğünleri de etkiliyor. Yeni hayatlarına borçsuz bir şekilde başlamak isteyenler en uygun koşullarda, az masrafla ama hayallerinden de vaz geçmeden dünya evine girmek istiyorlar. Talebin yoğun olması nedeniyle yaz ayları, hafta sonu günleri düğün organizasyonlarında fiyat değişikliğine neden oluyor. Ancak erken davranan karlı çıkıyor, fiyat avantajından yaralanıyor. Yapılan tercihler de aynı mekanda farklı fiyatların uygulanasını sağlıyor. Evlilik planlayan gençlerin en merak ettiği soru ise; 'Düğün bize kaç liraya mal olacak?' oluyor. Düğün organizasyonunda fiyatlar 25 bin liradan başlıyor. Kır düğünü tercih edeceklerin cebinden biraz daha fazla para çıkacak. Kır düğünü fiyatları 50 bin liradan başlıyor. Eğer otelde bir düğün planınız var ise en az 100 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor.
18.02.2022 Ekonomi
Prof. Dr. Ceyhan: 'Bağışıklığını kaybedenlerin sayısı aşılanan sayısından fazla'
Prof. Dr. Ceyhan: 'Bağışıklığını kaybedenlerin sayısı aşılanan sayısından fazla' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, daha önce yüksek sayılarda aşılama yapıldığını ancak şimdi düşüşe geçildiğini belirterek, "Bu yüzden aşılama ile elde ettiği bağışıklığı kaybeden sayısı, her gün yeni aşılanan sayısından daha fazla. Geldiğimiz noktadan geriye doğru gidiyoruz, bunu tersine çevirmemiz lazım" dedi.
14.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düğünler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğünler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.