Düğün Salonu

Düğün Salonu

Son dakika düğün salonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğün salonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğün salonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Salonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün salonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 düğün salonu haberi bulunmuştur. Tüm düğün salonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı Düğün solanları işletmecilerinin, ruhsatı olmamasına rağmen düğün organizasyonları yapan otellere karşı verdikleri hukuk mücadelesine dair Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı. Kararla birlikte, turizm belgesi olmayan otellerde düğün yapılamayacak.
4.12.2023 Gündem
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu Zeynep Bastık son yılların sevilen sanatçılardan biri olarak açıklamaları, paylaşımları yakından takip ediliyor. Son olarak şarkıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
22.11.2023 Magazin
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı Bolu'da, dış cephesini boyadığı düğün salonundan istediği ücreti alamadığını iddia eden boya ustası Sinan Dursun (44), gece yarısı salonun duvarlarına 'Emek ödenmedi' yazdı.
30.07.2023 Yaşam
Yargıtay'dan emsal karar: Kiracı ve mülk sahiplerini ilgilendiriyor
Yargıtay'dan emsal karar: Kiracı ve mülk sahiplerini ilgilendiriyor Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kiracı ile mal sahiplerini ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, "Kiralanan kullanıma elverişli bir durumda bulunmasa bile kira bedelinin tam olarak ödeneceği yönünde sözleşmeye konulan hükümler geçersizdir" dedi.
30.07.2023 Ekonomi
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulaması hayata geçirildi. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalattı.
20.05.2023 Yaşam
Evlilik hazırlığı yapanların tüm planları değişti! Düğünler bir bir erteleniyor
Evlilik hazırlığı yapanların tüm planları değişti! Düğünler bir bir erteleniyor Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması evlilik hazırlığı yapanların tüm planlarını değiştirdi. 27 ve 28 Mayıs'a gün alanlar erteleme telaşına düştü. İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, "Elimizden geldiği kadar mağdur etmemek için çözüm yolları bulduk. Biz davetiye usulü ile çalıştığımız için çiftlerimiz önceden davetiyelerini basmışlardı, seçimin ikinci tura kalmasından sonra revizyona gittiler" dedi.
19.05.2023 Gündem
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı Düğün mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sahipleri ve işletmeler hazırlıklara başladı. Evlilik hazırlığı yapan ve aylar öncesinden düğün salonu tutan çiftler, anlaşmazlık durumunda ayrılık yaşayabiliyor ve düğün iptal edilebiliyor. Ya da bazı sebeplerden dolayı erteleme de talep edebiliyorlar. Bu durumda kaporanın düğün sahiplerine iadesi söz konusu oluyor. İşletmeler kaporanın iadesinin yapılamayacağını söylüyor ancak Yargıtay aynı görüşte değil. İşte detaylar...
19.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı Kartal’da seçim çalışmalarını yürüten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’da 410 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı 73 bine ulaştı. Kartal’da tek bir mülkiyet problemi bırakmayacağız.  Tapusuna kavuşmayan tek bir Kartallı kalmayacak. Kartal’da hiç kimse riskli evlerde yaşamayacak, hepimiz yeni yuvalarımıza kavuşacağız" açıklamasında bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok   Üsküdar’da sertifika töreni, tapu dağıtımı, anahtar teslim ve temel atma programlarında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İSMEK’i kapattılar. Biz daha iyisini, güzelini, buradaki hanım kardeşlerimizle inşa ettik. Şimdi de ÜSMEK’te mezunlar veriyoruz. Bu anlayışla çalışacağız, mezunlarımızı tebrik ediyorum. 14 Mayıs’ta çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçim eserlerle, hizmetlerin yarışı olacaktır. Ama görüyoruz ki karşıda herhangi bir eser, hizmet yok. Tek yaptıkları algı üretmek, yalanla, iftirayla ‘16 milyon İstanbulluya hizmet ediyoruz’ deyip de milleti ayrıştırmak” dedi.  
27.04.2023 Gündem
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Düğün sonrası kurşun yağmuru!
Düğün sonrası kurşun yağmuru! Küçükçekmece'de gece saatlerinde düğün salonundan çıkan kişilerin bulunduğu otomobile uzun namlulu silah ve tabancalarla saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası çok sayıda kurşunun isabet ettiği iki otomobilde bulunan 3 kişi yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırının hemen ardından düğün salonundan korku ile çıkan davetliler güvenlik kamerasına yansıdı.
15.01.2023 Yaşam
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik'
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik' İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan olay bir evlenme arifesindeki çifti ayrılığın eşiğine getirdi. Düğün salonu yıkıldı, düğünleri iptal edildi, ödedikleri parayı da geri alamadı. Kendilerine başka bir salon da ayarlanmadığını belirten Doruk Kilerci, başından geçenleri anlattı.
8.01.2023 Yaşam
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olay Aydın’da gündem oldu.
6.01.2023 Gündem
Asker eğlencesinde silahlı kutlama: 1i ağır 2 kişi yaralandı
Asker eğlencesinde silahlı kutlama: 1i ağır 2 kişi yaralandı Niğde'de asker kınasında tabanca ile rastgele ateş açılması sonucu  1i ağır 2 kişi yaralandı.
26.11.2022 Yaşam
Doğum günü kutlaması kana bulandı!
Doğum günü kutlaması kana bulandı! Fatih’teki bir düğün salonunda doğum günü kutlaması yapılırken “kız meselesi” yüzünden çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheliler gözaltına alındı.
19.10.2022 Yaşam
Avcılar’da düğünde kavga
Avcılar’da düğünde kavga Avcılar’da düğün salonunda çıkan kavgada Türkmenistanlı gelin ve damadın yakınları kavga etti. Kavgada bir kişi başına aldığı darbe ile yaralanırken, 6 kişi gözaltına alındı.
3.10.2022 Yaşam
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum!
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum! Oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan hapis cezasına çarptırılan Merve Şarapçıoğlu, Bebek’te basın açıklaması yaptı.
11.09.2022 Magazin
Tavuklu pilavdan 200 kişi zehirlendi! Düğün salonunun kapısına mühür vuruldu
Tavuklu pilavdan 200 kişi zehirlendi! Düğün salonunun kapısına mühür vuruldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen sünnet cemiyetinde, ikram edilen tavuklu pilavdan yaklaşık 200 kişinin zehirlendiği salon zabıta ekiplerince mühürlendi.
25.07.2022 Yaşam
Karamollaoğlu: Asgari müşterekte birleşmek mecburiyetindeyiz
Karamollaoğlu: Asgari müşterekte birleşmek mecburiyetindeyiz Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6'lı masanın amacının seçime girerken belli konularda ittifak etmiş olmak ve süratle bu sistemi değiştirmek olduğunu belirtip, "Sistem değiştikten sonra her parti kendi politikalarına eksiksiz uygulama yoluna da gidecektir. Ancak seçim öncesinde de olsa bir koalisyon oluşturuyorsa, asgari müşterekte birleşmek mecburiyetindeyiz" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Yeni evli çiftin tüm hayalleri bir ‘tuşla’ yıkıldı
Yeni evli çiftin tüm hayalleri bir ‘tuşla’ yıkıldı Antalya’da 11 ay önce dünya evine giren genç çift, düğün sonrası ortaya çıkan gerçekle şoke oldu. Tek tuşla hayalleri yıkılan çift, şimdi ise arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında mutluluk arıyor.
5.06.2022 Yaşam
Muharrem İnce: Muhalefetin RTÜK ve HSK'dan şikayet etme hakkı yok
Muharrem İnce: Muhalefetin RTÜK ve HSK'dan şikayet etme hakkı yok Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, RTÜK'ün bazı televizyon kanallarına verdiği para cezalarının yanı sıra CHP'nin bu konudaki politikalarını da eleştirerek, "Hem RTÜK'ü eleştireceksin hem RTÜK'e üye vereceksin. 'Bu düzen, doğru bir düzen değil' deyip boykot edeceksin, üye vermeyeceksin. Ne RTÜK'ten ne HSK'dan bu muhalefetin şikayet etme hakkı yoktur" dedi.
31.05.2022 Siyaset
Kır düğünü hayali kuran çifte halı saha şoku! 30 bin TL tazminat kararı: ‘Korkunçtu’
Kır düğünü hayali kuran çifte halı saha şoku! 30 bin TL tazminat kararı: ‘Korkunçtu’ Antalya’da düğünlerinin açık havada yapılması için organizasyon şirketiyle anlaşan çift, yağmur yağınca hayallerini 2,5 saat gecikmeli olarak halı sahada gerçekleştirebildi. Yaşadıkları halı saha hüsranın ardından mahkeme yolunu tutan çift, 30 bin TL tazminat kazandı. Mağdur Berrin Pamukçu, "Düğünümüz ciddi anlamda korkunçtu. Bizim gibi mağdur olanlar hakkını arasın, bizim davamız bir emsal olsun” dedi.
28.05.2022 Yaşam
Bunu yapan işveren yandı! Çalışanları da çok yakından ilgilendiriyor, haksız bulundu...
Bunu yapan işveren yandı! Çalışanları da çok yakından ilgilendiriyor, haksız bulundu... Bunu yapan işveren için kötü haber geldi! Çalışan milyonlarca kişiyi de çok yakından ilgilendiriyor. Yargıtay'dan emsal bir karar geldi ve mahkum oldular... Düğün salonunda tadilat işleminde çalışan bir elektrik ustasını elektrik çarptı ve hayatını kaybetti. Şirket yetkilileri hakkında dava açıldı. Mahkeme 'Taksirle öldürme' suçundan mahkumiyet kararı verirken, temyiz sonucu dava Yargıtay'a gitti. Emsal bir karara imza atan Yargıtay ise eğitimsiz ve belgesiz tekniker çalıştıran işverenleri haksız buldu.
9.04.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Salonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün salonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.