Dörtlü Zirve

Dörtlü Zirve

Son dakika dörtlü zirve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dörtlü zirve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dörtlü zirve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dörtlü Zirve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dörtlü zirve gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 dörtlü zirve haberi bulunmuştur. Tüm dörtlü zirve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Rusya'daki dörtlü zirve sona erdi
Rusya'daki dörtlü zirve sona erdi Rusya Dışişleri Bakanlığından Türkiye, Rusya, İran ve Suriye Dışişleri Bakanları arasında Moskova'da gerçekleştirilen dörtlü toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, "Bakanlar, Türkiye-Suriye ilişkilerinin geliştirilmesi için yol haritası belirlenmesi konusunda mutabık kaldı" ifadeleri kullanıldı.
10.05.2023 Gündem
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, İsveç'in NATO üyeliği için Türkiye ile yaptığı anlaşmaya değinerek, “İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasındaki anlaşma yerine getirilecek, terör örgütlenmelerin önüne geçilecektir” dedi.
18.10.2022 Siyaset
Aliyev, Paşinyan, Macron ve AB Konseyi Başkanı Michel'den Prag'da dörtlü zirve
Aliyev, Paşinyan, Macron ve AB Konseyi Başkanı Michel'den Prag'da dörtlü zirve Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ve Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel bir araya geldi.
6.10.2022 Dünya
Ermenistan, Azerbaycan, Fransa ve AB Prag’da dörtlü zirve yapacak
Ermenistan, Azerbaycan, Fransa ve AB Prag’da dörtlü zirve yapacak Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenecek olan Avrupa Siyasi Topluluğu Toplantısı'nda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile dörtlü zirve yapacaklarını belirtti.
5.10.2022 Dünya
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: Arıcıların ihtiyaçlarının karşılanması esastır
Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: Arıcıların ihtiyaçlarının karşılanması esastır Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47. APIMONDIA Uluslararası Arıcılık Kongresi'nde konuştu. Bakan Kirişci "Bizim arıcıyı korumadan, arıyı korumamız, çevreyi korumamızda asla mümkün değil. Çünkü bu arıcılarla ilgili kendi ülkemizde de, dünyada da yaşadıkları zorluklar olduğunu dikkate aldığımızda bu zorlukların mutlak suretle giderilmesi ve arıcı kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması esastır" diye konuştu.
24.08.2022 Ekonomi
ABD Başkanı Biden, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılımına onay veren belgeleri imzaladı
ABD Başkanı Biden, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılımına onay veren belgeleri imzaladı ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da düzenlenen imza töreni ile Finlandiya ve İsveç’in NATO'ya katılımına onay veren belgeleri imzaladı.
9.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üye olma yolu açıldı! Putin açık açık tehditler savurdu
Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üye olma yolu açıldı! Putin açık açık tehditler savurdu Son dakika gelişmesi... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NATO'nun İttifak'a girişlerinin ardından Finlandiya ve İsveç'e altyapı kurması halinde aynen karşılık vereceğini söyledi. Ayrıca Fransız AFP haber ajansının bildirdiğine göre; Putin, Kremençuk'taki alışveriş merkezi saldırısında Rusya'nın sorumluluğunu ise reddetti.
29.06.2022 Dünya
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Mutabakatın çıktığı dörtlü zirve sonrası Türkiye'den ilk açıklama
Mutabakatın çıktığı dörtlü zirve sonrası Türkiye'den ilk açıklama İspanya’nın başkenti Madrid’te gerçekleştirilen Türkiye-İsveç-Finlandiya-NATO görüşmesinin ardından imzalanan momeranduma ilişkin Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, “PKK ve uzantılarıyla mücadelede Türkiye’yle tam işbirliği” konusunda somut adım atıldığı kaydedildi. Öte yandan PKK ve uzantılarıyla mücadelede Türkiye’yle tam işbirliği, terörizmin tüm biçim ve tezahürleriyle mücadelede Türkiye’yle dayanışma sergilenmesi, PYD/YPG ve FETÖ'ye destek sağlamama taahhüdü verilirken bu madde ile FETÖ ilk kez uluslararası bir metne terör örgütü üyesi olarak girdi.
28.06.2022 Siyaset
NATO Karargahında 4'lü üyelik zirvesi sona erdi... 'Türkiye istediğini aldı' başlığıyla bildiri
NATO Karargahında 4'lü üyelik zirvesi sona erdi... 'Türkiye istediğini aldı' başlığıyla bildiri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in katıldığı dörtlü zirve sona erdi. Görüşme sonrası liderler ortak bildiri imza törenine katıldı. 'Türkiye istediğini aldı' başlığıyla verilen ortak bildirinin detayları belli oldu
28.06.2022 Gündem
Kritik zirve sona erdi! 3 ülke arasında ortak bildiri imzalandı
Kritik zirve sona erdi! 3 ülke arasında ortak bildiri imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29-30 Haziran olarak 2 gün sürecek olan NATO Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Madrid'e ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in katıldığı dörtlü görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Kısa bir aradan sonra liderler tekrar 4'lü masada buluştu. Yaklaşık bir saat süren ikinci oturum sona erdi. 4 lider görüşmenin ardından ortak mutabakat metni imzaladı.
28.06.2022 Siyaset
Tarihi NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Bitti o iş...
Tarihi NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Bitti o iş... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi için İspanya'ya hareketi öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda konuştu. Erdoğan, İspanya ziyareti öncesi düzenlediği basın toplantısında "Bu sabah Sayın Biden ile de görüştük, bir araya gelme arzusunu ifade etti biz de olabilir dedik." dedi. Yunan Başbakan Miçotakis'e tepki gösteren Erdoğan, "İkili görüşme yapmam mümkün değil, bitti o iş." ifadelerini kullandı.
28.06.2022 Siyaset
NATO’da tarihi zirve! İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği için son dakikaya kadar müzakere...
NATO’da tarihi zirve! İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği için son dakikaya kadar müzakere... Soğuk Savaş’ın sona ermesinden sonra en kritik zirvelerden biri İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleşecek. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in daveti üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Madrid’de NATO’ya üye olmak isteyen, ancak Türkiye’nin veto kartıyla karşı karşıya olan Finlandiya ve İsveç liderleriyle dörtlü bir zirvede bir araya gelecek. Türkiye, bu iki ülkeyle ilgili güvenlik kaygılarının giderilmediğini belirtiyor.
28.06.2022 Dünya
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ın vefatı, erken seçim tartışmaları, büyükelçilerin Osman Kavala açıklaması, siyasi cinayetler iddiası, Birleşmiş Milletler, Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile anlaşması konularıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "F-35'ler için şu anda tabi alt düzeyde bu görüşmeler söz konusu. Ama biz bu 1 milyar 400 milyon dolarımızı öyle veya böyle alacağız." dedi.
21.10.2021 Siyaset
Afrika'daki dörtlü zirveden bildiri
Afrika'daki dörtlü zirveden bildiri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika'daki görüşmesi sonrası dört liderin imzasıyla bildiri yayımlandı. Bildiride DEAŞ ve FETÖ dahil terörle mücadelede iş birliği vurgusu yapıldı, uluslararası topluma salgınla mücadelede vaatlerine uyma çağrısı yapıldı.
19.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 sürecinde uluslararası temasları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 sürecinde uluslararası temasları Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde 19 ülkenin liderleriyle telefonda görüşürken, 3 zirveye video konferans yöntemiyle katıldı.
24.04.2020 Siyaset
Rusya'dan Türkiye açıklaması!
Rusya'dan Türkiye açıklaması! Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Türk ve Rus kuvvetlerinin Suriye’de karşı karşıya gelme ihtimalini değerlendirerek, 6 Mart’ta yapılacağı iddia edilen İdlib konulu dörtlü zirvenin gerçekleşmeyeceğini söyledi.
3.03.2020 Gündem
Emeklilerin ikramiyesi kesilecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Emeklilerin ikramiyesi kesilecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyelerinin kesileceği iddiası ile ilgili "Öyle bir şey yok. Böyle bir sahtekarlık olur mu? Bunu ortaya atanların derdi başka" dedi.
26.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rusya, rejim güçlerine en üst düzeyde destek veriyor. İnkar etseler de bu tespit bizde" dedi.
25.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saat 18.00'de Putin ile görüşeceğim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saat 18.00'de Putin ile görüşeceğim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Saat 18.00 gibi Sayın Putin ile benim bir telefon görüşmem olacak. Bu telefon görüşmesinde de biz şu an itibarıyla İdlib'deki tüm gelişmeleri tepeden tırnağa ele alacağız. Bu akşam ki görüşmenin neticesi bizim oradaki tavrımızı belirleyecektir. Rejim, bu noktada İdlib halkına zulmü durdurmadığı sürece oradan çekilmek söz konusu değil. Ateşkesi ancak bu şekilde yapabiliriz" dedi.
21.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dörtlü Zirve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dörtlü zirve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.