Finlandiya

Finlandiya

Son dakika finlandiya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan finlandiya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını finlandiya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Finlandiya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan finlandiya gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.376 finlandiya haberi bulunmuştur. Tüm finlandiya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
20.04.2024 İddaa
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.
2.04.2024 Gündem
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.03.2024 İddaa
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 İddaa
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 Futbol
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
İsveç 32. üye oldu! NATO’ya katılım resmileşti
İsveç 32. üye oldu! NATO’ya katılım resmileşti İsveç, NATO’ya resmen katıldı. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda düzenlenen törende, İsveç bayrağı göndere çekildi.
11.03.2024 Dünya
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
İsveç NATO'nun 32. üyesi oldu
İsveç NATO'nun 32. üyesi oldu İsveç, 18 Mayıs 2022'de NATO'ya üyelik başvurusu yapmıştı. Bugün katılım belgelerini ABD'ye teslim eden İsveç, NATO'nun 32'nci üyesi oldu.
7.03.2024 Dünya
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ara tatil kararı! Yaz tatili ve yılda 200 gün okul süresi
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ara tatil kararı! Yaz tatili ve yılda 200 gün okul süresi Milli Eğitim Bakanlığı, kasım ve nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulamasını devam ettirme kararı aldı. Öte yandan 180 olan eğitim iş günü süresi uzatılacak. Öğrencilerin yılda 200 gün okula gidecek şekilde bir takvim oluşturulması için çalışmalara başlandı.
14.02.2024 Gündem
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Doğal Destan Ne Demek? Dünyada Doğal Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Doğal Destan Ne Demek? Dünyada Doğal Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir? Destanlar, doğal destan ve yapay destan olmak üzere iki farklı şekilde incelenebilmektedir. Doğal destanlar, yazarı belli olmayan yani anonim eserler olarak ifade edilebilmektedir. Aynı zamanda doğal destanların ilkel dönemlerde yazılmış olan destanlar olarak da ifade edilmesinin mümkün olduğu söylenebilmektedir. Doğal destanların çoğunun İslamiyet öncesi dönemde ortaya çıkan eserler olduğu bilinmektedir. 
27.01.2024 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti İsveç’in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi Meclis Dışişleri Komisyonu tarafından kabul edildi. Teklife AK Parti, MHP ve CHP evet oyu verirken, İYİ Parti hayır oyu verdi. DEM Parti ise oylamaya katılmadı.
26.12.2023 Gündem
AB ülkeleri ile vize sorunu! Diplomatik kaynaklar: 2024'te işlemler hızlanacak
AB ülkeleri ile vize sorunu! Diplomatik kaynaklar: 2024'te işlemler hızlanacak AB ülkeleri ile yaşanan vize sorunu ile açıklama geldi. Çözüm için görüşmelerin hız kazandığı öğrenildi
18.12.2023 Ekonomi
Bakan Fidan, Norveç’te dışişleri bakanları toplantısına katıldı
Bakan Fidan, Norveç’te dışişleri bakanları toplantısına katıldı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Temas Grubu üyesi mevkidaşları ile temaslarda bulunmak üzere geldiği Norveç’te Belçika, Danimarka, Hollanda, İsveç, İzlanda, Lüksemburg, Finlandiya ve Norveç dışişleri bakanları ile bir araya geldi.
15.12.2023 Gündem
Beyaz Zambaklar Ülkesinde Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Beyaz Zambaklar Ülkesinde Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Beyaz Zambaklar Ülkesinde Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Beyaz Zambaklar Ülkesinde Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabı günümüzde popüleritesini koruyan ve hala tercih edilen oldukça başarılı kitaplardan biri olarak karşımıza çıkar. Özellikle, M. Kemal Atatürk'ün de askeri okulların müfredatında görmeyi emrettiği bu kitabın kısa ve uzunluğu özeti de oldukça fazla tercih edilmektedir. 
15.12.2023 Eğitim
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Finlandiya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki finlandiya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.