Don Uyarısı

Don Uyarısı

Son dakika Don uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Don uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Don uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Don Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan don uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 730 don uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm don uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Martta kara kış! Kar lapa lapa yağacak
Martta kara kış! Kar lapa lapa yağacak Kar yağışı ve yağmur için tarih verildi. Kar ve yağmur ile ilgili son dakika gelişmesi. Martta kara kış yaşanıyor. Kar lapa lapa yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Bazı illerde sağanak yağmur beklenirken bazı illerde de kar yağışı hakim olacak. Öte yandan Meteoroloji bazı iller için zirai don uyarısı yaptı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
19.03.2024 Gündem
Meteoroloji'den çiftçilere fırtına ve zirai don uyarısı
Meteoroloji'den çiftçilere fırtına ve zirai don uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya'nın yarın sabahtan itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini açıklayarak, fırtına ve zirai don uyarısında bulundu.
27.03.2023 Gündem
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı
Meteorolojiden son dakika buzlanma ve don uyarısı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, bölge geneli için buzlanma ve don uyarısında bulundu.
8.01.2023 Gündem
Meteoroloji ve valilik peş peşe uyardı! Pazar gününe kadar sürecek
Meteoroloji ve valilik peş peşe uyardı! Pazar gününe kadar sürecek Meteoroloji, Malatya, Tunceli ve Bingöl illeri için zirai don uyarısı yaptı. Öte yandan Ankara Valiliği, yarın ve hafta sonu il genelinde hava sıcaklarının düşmesi nedeniyle zirai don riskine karşı uyarıda bulundu.
20.10.2022 Gündem
Kara kış geri döndü! Kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti
Kara kış geri döndü! Kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti Kars, Nisan ayında kışı yaşıyor. Kentte gece başlayan kar yağışı etrafı yeniden beyaza bürüdü.
13.04.2022 Yaşam
Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağışı!
Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağışı! Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat 14.30 sıralarında kar yağışı başladı.
11.04.2022 Gündem
Ankara Valiliği'nden 'zirai don' uyarısı
Ankara Valiliği'nden 'zirai don' uyarısı Ankara Valiliği, kentte beklenen zirai don riskine karşı tarımsal faaliyetlerde bulunanları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
10.04.2022 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Tehlike sürüyor...
Meteoroloji'den kritik uyarı! Tehlike sürüyor... Meteoroloji tarafından yeni uyarı yayımlandı. Yapılan uyarıda, "Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), Karadeniz Bölgesi'nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde, önümüzdeki bir haftalık periyotta çığ tehlikesi bulunmaktadır." denildi.
14.02.2022 Gündem
Yarın kar yağacak mı, İstanbul'da 9 Şubat'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 55 kent için son dakika hava durumu uyarısı!
Yarın kar yağacak mı, İstanbul'da 9 Şubat'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 55 kent için son dakika hava durumu uyarısı! Yarın kar yağacak mı? Meteoroloji 55 kent için alarm verdi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'ya sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Meteoroloji tarafından paylaşılan son hava durumu raporuna göre Isparta, Kütahya, Afyon, Bilecik, Konya, Eskişehir, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Ankara'da yoğun kar yağışı bekleniyor. İstanbul-Ankara karayolu için de uyarı yapıldı. Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen ise, İstanbul'da kar yağışı için gün, saat verdi. Peki, İstanbul’da yarın kar yağacak mı?
8.02.2022 Yaşam
MGM son dakika duyurusu! Alarm verildi, Meteoroloji 'sarı kod' ile bildirdi, iller tek tek açıklandı, bugün başlıyor ve...
MGM son dakika duyurusu! Alarm verildi, Meteoroloji 'sarı kod' ile bildirdi, iller tek tek açıklandı, bugün başlıyor ve... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Vatandaşlar olumsuz hava koşullarına karşı uyarıldı. MGM tarafından yayınlanan yeni raporda sarı kodlu uyarı dikkat çekti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'da kar yağışının etkili olacağını duyurdu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün Marmara'nın batısı dışında kalan ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Şırnak'ın doğusu, Van'ın güneyi ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji yoğun yağış nedeniyle 8 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.
4.02.2022 Gündem
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul’da cumartesi ve pazar yağış var mı, hava nasıl olacak?
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul’da cumartesi ve pazar yağış var mı, hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Türkiye genelinde hava sıcaklıkları artmaya başlarken, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kar yağışlarının devam etmesi bekleniyor. Peki, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak, cumartesi ve pazar hava nasıl olacak, güneşli mi?
28.01.2022 Yaşam
Bugün kar yağacak mı? İstanbul’da kar ne zaman bitecek? İstanbul hava durumu!
Bugün kar yağacak mı? İstanbul’da kar ne zaman bitecek? İstanbul hava durumu! Cuma gecesinden bu yana İstanbul’da etkisini sürdüren kar yağışı, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Zaman zaman yağan kar ulaşımda aksamalara neden olurken bugün kar yağıp yağmayacağı merak ediliyor. Peki, Bugün kar yağacak mı? İstanbul’da kar ne zaman bitecek? İstanbul hava durumu!
26.01.2022 Gündem
Çok yoğun kar yağışı uyarısı! Son dakika açıklaması geldi ve belli oldu! İstanbul'da kar yeniden başlıyor, saat verildi ve...
Çok yoğun kar yağışı uyarısı! Son dakika açıklaması geldi ve belli oldu! İstanbul'da kar yeniden başlıyor, saat verildi ve... Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! 51 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. 5 gün boyunca devam edecek. 'Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın' uyarısı yapıldı. Türkiye dondurucu ve yoğun kar yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji'den açıklamalar peş peşe geldi. Valilikler de alarma geçti. Sıcaklıklar hissedilir şekilde düştü. Kuvvetli yağış, rüzgar, zirai don, çığ tehlikesi ve yoğun kar uyarıları geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de kar yağışının ne zamana kadar süreceğini açıklayarak, İstanbul'da kar yağışının yeniden başlayacağı saati duyurdu. Kar yağışının bu kez tüm semtlerde etkili olacağını belirtti. İşte kar yağışı ile ilgili yapılan son açıklamalar...
22.01.2022 Yaşam
Zirai don nöbeti başladı! 10 gün boyunca devam edecekler
Zirai don nöbeti başladı! 10 gün boyunca devam edecekler Mersin’de geceleri sıfır rakıma kadar eksilerde seyreden hava sıcaklığı ile birlikte zirai don önlemi alan çiftçiler, örtü altında soba, açık bahçelerde ise lastik yakarak dumanlama yöntemiyle dona karşı nöbet tutmaya başladı
20.01.2022 Yaşam
Akdeniz'de çiftçiler için kritik uyarı! 5 gün sürecek...
Akdeniz'de çiftçiler için kritik uyarı! 5 gün sürecek... Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü'nden (BATEM) Üretme ve İşletme Bölüm Başkanı Dr. Süleyman Bayram, Hatay'dan Muğla'ya kadar Akdeniz sahilinde başta avokado üreticileri olmak üzere, tüm çiftçilere 5 günlük zirai don uyarısında bulundu.
17.01.2022 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Bugün başlıyor! Çok kuvvetli olacak, iller tek tek açıklandı ve...
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Bugün başlıyor! Çok kuvvetli olacak, iller tek tek açıklandı ve... Meteoroloji'den son dakika kar açıklaması! Kar yağışı bugün başlıyor. MGM duyurdu. Çok kuvvetli olacak. İller tek tek açıklandı. Birçok ilde kar yağışı etkisini gösterecek. Harita paylaşıldı. Yarın ise kar yağışı sona erecek. Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacak. Kuvvetli rüzgar ve zirai don uyarısı da yapıldı. Bugün hangi illerde kar yağışı var? İşte MGM'nin son dakika kar açıklaması ve hava durumu...
11.11.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Sıcaklıklar ülke genelinde düşüyor. Kar yağışı etkili oluyor. Don tehlikesi bulunuyor. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışlı. İç Anadolu ve Doğu Anadolu ise kar yağışlı olacak. Batı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde kuvvetli poyraz etkili olurken, Doğu Anadolu Bölgesi'nde de lodos etkili olacak.
12.04.2021 Gündem
Meteoroloji'den flaş açıklama! Salı sabahına kadar...
Meteoroloji'den flaş açıklama! Salı sabahına kadar... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da devam eden sağanağın kuvvetlenerek akşam saatlerine kadar süreceğini bildirdi ve ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Öte yandan bu geceden itibaren 13 Nisan Salı sabahına kadar Trakya kesimi (Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) ile İstanbul ve bölgenin doğusunda (Kocaeli ve Sakarya) zirai don beklendiği belirtildi.
8.04.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Salıya kadar...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Salıya kadar... Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Tarih ve saat verildi. İller tek tek sıralanıp uyarıldı. Bugün akşam saatlerinde başlıyor. Salı gününe kadar sürecek. Meteoroloji 13'üncü Bölge Müdürlüğü'nce Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman için 'zirai don' uyarısında bulunuldu.
25.03.2021 Gündem
Meteoroloji'den flaş uyarı! İl il açıklandı, Bugün...
Meteoroloji'den flaş uyarı! İl il açıklandı, Bugün... Meteoroloji'den flaş uyarı. Son bir haftadır yurt genelinde soğuk ve kar yağışlı bir hava hakimdi. Vatandaşlar soğuk havanın ne zaman yurdu terk edeceğini merak ediyordu. MGM'den açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Şubat hava durumu raporuna göre hava sıcaklığı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği belirtildi.
21.02.2021 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için sarı alarm! Kuvvetli olacak, pazartesi gününe kadar...
Meteoroloji'den İstanbul için sarı alarm! Kuvvetli olacak, pazartesi gününe kadar... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için sarı uyarı yayınladı. Pazartesi sabah saatlerine kadar devam edecek. Yer yer kuvvetli olacak. Açıklamada, zirai don riski sebebiyle dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
20.02.2021 Gündem
Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteorolojiden sarı kodlu uyarı
Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteorolojiden sarı kodlu uyarı Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda çok sayıda kent için sarı kodlu uyarıda bulunuldu. Meteoroloji'nin açıklamasına göre sıcaklık kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artıyor. Bugün Doğu Anadolu'nun doğusu ile Kayseri, Rize, Artvin ve Siirt çevrelerinde kar yağışı bekleniyor.
20.02.2021 Gündem
Meteoroloji'den 33 ile kritik uyarı! Yoğun kar, sağanak
Meteoroloji'den 33 ile kritik uyarı! Yoğun kar, sağanak Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün İstanbul kıyılarında yağmur bekleniyor. Düzce, Zonguldak, Bartın çevreleri ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Marmara'da buzlanma ve don olayı ile birlikte sis beklenirken, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için de çığ uyarısı yapıldı.
19.02.2021 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? Kritik uyarı geldi
Bugün hava nasıl olacak? Kritik uyarı geldi Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre İstanbul'da etkili olan kar yağışı yerini yağmura bırakıyor. İstanbul ve çevresinde bugün ve yarın yağmur beklenirken sıcaklıklar batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak. İstanbul'da son yağışlarla birlikte baraj doluluk oranlarının yüzde 48'e yükseldiği, barajlardaki suyun en az 9 ay yeteceği belirtiliyor. Meteoroloji bugün Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun yüksek kesimleriyle Hakkari ve Şırnak'a yoğun kar uyarısında bulundu. İşte 18 Şubat perşembe hava durumu raporu...
18.02.2021 Gündem
Meteoroloji sarı ve turuncu kodla alarm verdi! Kar, fırtına geliyor...
Meteoroloji sarı ve turuncu kodla alarm verdi! Kar, fırtına geliyor... Gelen son dakika haberlerine göre; Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda 69 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunuldu. İstanbul'da sabah saatlerinde yeniden etkili olan ve kenti beyaza örtüyle kaplayan kar yağışı öğleden itibaren etkisini kaybedecek. Kocaeli, Sakarya, İç Anadolu’nun doğusu, Ordu, Giresun ve Tokat çevreleri, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Marmara ve Akdeniz'de kuvvetli, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun güneyinde ise fırtına bekleniyor. İstanbul'un da aralarında bulunduğu toplam 24 kentte yüz yüze eğitime kar nedeniyle ara verildi. İşte 17 Şubat çarşamba günü Meteoroloji'nin hava durumu raporu....
17.02.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Don Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki don uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.