Dolu Uyarısı

Dolu Uyarısı

Son dakika dolu uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolu uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolu uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolu Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolu uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 dolu uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm dolu uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
76 il yağmura teslim olacak! Meteoroloji son dakika açıkladı, çok kuvvetli geliyor
76 il yağmura teslim olacak! Meteoroloji son dakika açıkladı, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Sel, yağmur ve dolu uyarısı geldi. Çok sayıda ilde sağanak yağmur, sel ve dolu bekleniyor. Meteoroloji, yurdun orta ve doğu kesimlerinde devam eden sağanak yağışın şiddetleneceğini duyurdu. Toplam 20 ilde sarı kodlu uyarı verilirken, sıcak havanın gelmesini bekleyen vatandaşlar sağanağa hazırlıksız yakalandı. Ayrıca yağışların günlerce süreceği belirtildi.
30.05.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Sağanak yağmur, sel ve dolu! Tarih belli oldu
Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Sağanak yağmur, sel ve dolu! Tarih belli oldu Meteoroloji'den son dakika sel, yağmur ve dolu uyarısı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre çok sayıda ilde sağanak yağmur, sel ve dolu bekleniyor. Meteoroloji, yurdun orta ve doğu kesimlerinde devam eden sağanak yağışın şiddetleneceğini duyurdu. Toplam 28 ilde sarı kodlu uyarı verilirken, sıcak havanın gelmesini bekleyen vatandaşlar sağanağa hazırlıksız yakalandı. Ayrıca yağışların günlerce süreceği belirtildi. İşte tüm detaylar...
29.05.2023 Gündem
Kış tekrar geldi! Kuvvetli yağmur, sel ve dolu uyarısı, Meteoroloji son dakika duyurdu
Kış tekrar geldi! Kuvvetli yağmur, sel ve dolu uyarısı, Meteoroloji son dakika duyurdu Yağışlar yeniden başlıyor. 25 kent için sarı ve turuncu uyarı yapıldı. Meteoroloji son dakika hava durumu tahminlerini duyururken, peş peşe 'yağışlara dikkat' uyarıları da geldi. Batı bölgelerde ve Güneydoğu kesimlerinde yağışlar şiddetini artıracak. Sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar yaşanabilir. İşte o iller ve son dakik hava durumu değerlendirmeleri...
29.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Senet borcu olan herkesi ilgilendiren karar! İmzalarken dikkat: Tamamen geçersiz sayılıyor
Senet borcu olan herkesi ilgilendiren karar! İmzalarken dikkat: Tamamen geçersiz sayılıyor Senet borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ticari hayatın tartışılan konularından olan teminat senedine dair emsal nitelikte bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme’den senette yazılı “teminattır” kelimesi ile ilgili dikkat çeken bir karar geldi.
29.05.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış ve dolu uyarısı! El Nino etkisi başladı, süper hücreye dikkat
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış ve dolu uyarısı! El Nino etkisi başladı, süper hücreye dikkat Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! Havalar 15 gün daha serin geçecek, yeni tahmin geldi. Harita paylaşıldı; sarı ve turuncu uyarılar peş peşe geldi. Batı kesimlerde sıcaklık mevsim normallerinin altında seyrediyor. Bu kış kar yağışı yüzünü göstermezken, havalar hala mevsim normallerine göre serin geçiyor. El Nino etkisi ise yavaş yavaş kapıya dayandı. Peki hangi illerde yağış var? Bizi nasıl bir yaz bekliyor? Hava sıcaklığı ne zaman artacak? İşte tüm detaylar…
23.05.2023 Gündem
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı…
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı… Dolu yağacak mı, dolu uyarısı yapılan iller hangileri? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan yapılan açıklamada, İstanbul bugün öğle saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği, saat 22.00’e kadar etkili olması beklenen yağışla birlikte bazı bölgelerde dolu yağışına karşı tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.
24.08.2022 Yaşam
Dolu ne zaman yağacak, saat kaçta, Dolu yağışı İstanbul’da hangi ilçelerde olacak? İstanbul dolu uyarısı olan ilçeler!
Dolu ne zaman yağacak, saat kaçta, Dolu yağışı İstanbul’da hangi ilçelerde olacak? İstanbul dolu uyarısı olan ilçeler! AKOM İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yaparak dolu yağışına karşı dikkatli olmaya çağırdı. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce de açıklama yapılarak, öğleden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Yağışla birlikte bazı bölgelerde dolu yağışına karşı tedbirli olunması gerektiği de ifade edildi. Peki, Dolu ne zaman yağacak, saat kaçta? Dolu yağışı İstanbul’da hangi ilçelerde olacak? Meteoroloji dolu uyarısı…
24.08.2022 Yaşam
Meteoroloji'den turuncu ve sarı kodlu uyarı! AKOM duyurdu: İstanbul'a dolu ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor...
Meteoroloji'den turuncu ve sarı kodlu uyarı! AKOM duyurdu: İstanbul'a dolu ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor...   Meteoroloji günlerdir birçok ili kuvvetli yağışa karşı uyarıyor. Bugün de 11 kentte kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
24.08.2022 Gündem
Ankara için son dakika uyarısı! Sel, fırtına, dolu...
Ankara için son dakika uyarısı! Sel, fırtına, dolu... Son dakika sel, fırtına ve dolu uyarısı geldi. Ankara'da günlerdir süren yağış bugün de devam edecek. Ankara Valiliği, ani sel, dolu ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.
21.06.2022 Gündem
Son dakika 'dolu' uyarısı! Meteoroloji duyurdu, onlarca ilde başlıyor! Çok kuvvetli geliyor ve...
Son dakika 'dolu' uyarısı! Meteoroloji duyurdu, onlarca ilde başlıyor! Çok kuvvetli geliyor ve... Meteoroloji son dakika ile duyurdu. Yarın başlıyor, çok kuvvetli geliyor. Türkiye'nin büyük bir bölümünde cumartesi günü kuvvetli sağanak etkili olacak. Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik yok. İller tek tek açıklandı. Meteoroloji Denizli için 'sarı' uyarı verirken, Trakya için de dolu uyarısı yaptı. Akşam saatlerinden itibaren yağışlar etkisini göstermeye başlayacak. Bugün etkili olan yağışlar yarın da devam edecek. Pazar günü ise yağmur etkisini kaybedecek; sadece 14 ilde yağış bekleniyor. Hafta sonu hava nasıl olacak? Hangi illerde sağanak bekleniyor? İşte MGM'nin son dakika uyarıları ve son dakika hava durumu açıklaması...
3.12.2021 Yaşam
MHRS ve Alo 182 ile ilgili flaş açıklama! Hastane randevusu...
MHRS ve Alo 182 ile ilgili flaş açıklama! Hastane randevusu... MHRS ve Alo 182 ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul’daki kamu hastanelerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle ‘Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ ve ‘Alo 182’ üzerinden randevu bulmak oldukça zor. İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Saip, sorunun aile hekimlerinden sevk sistemiyle düzeltilebileceği görüşünde.
12.10.2021 Gündem
Dolu yağacak mı? İstanbul'da dolu uyarısı var mı, Meteoroloji açıkladı!
Dolu yağacak mı? İstanbul'da dolu uyarısı var mı, Meteoroloji açıkladı! İstanbul’a dolu yağacak mı, Meteoroloji İstanbul dolu uyarısı mı yaptı? Havalar bir anda soğudu. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada yoğun yağışlar sebebiyle su baskını ve taşkın riskine karşı uyarırken, tedbirli olmaları çağrısı yaptı. Daha çok Anadolu Yakası'nı vuran dolu olayları için vatandaşlar arabalarının üzerine battaniye ve kilim örterek önlem aldı.
21.05.2021 Gündem
Canlı yayında son dakika olarak duyuruldu! Kuvvetli geliyor, bu geceden itibaren...
Canlı yayında son dakika olarak duyuruldu! Kuvvetli geliyor, bu geceden itibaren... Meteoroloji'den flaş açıklama! Kuvvetli geliyor. Bu gece başlıyor. Uyarı yapıldı. Marmara bölgesi için kuvvetli yağış açıklaması geldi. Yarın aniden sıcaklıklar düşüyor. Yağışlar başlıyor. Meteoroloji'nin verilerine göre İstanbul'da hava sıcaklıkları cumartesi günü akşam saatlerinde 13 dereceye kadar düşecek. Pazar gününden itibaren ise sağanak doğu bölgelerine doğru kayacak. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında son hava durumu raporunu açıkladı.
20.05.2021 Gündem
Dolu yağacak mı? İstanbul dolu uyarısı sonrası kilim, battaniye önlemi!
Dolu yağacak mı? İstanbul dolu uyarısı sonrası kilim, battaniye önlemi! Dolu mu yağacak? Meteoroloji'nin İstanbul için öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetli yağış uyarısının ardından Anadolu Yakası'nın bazı ilçelerinde dolu yağışı olabileceğini düşünenler araçlarının üzerine kilim, battaniye ve bezler koyarak önlem aldı.
18.05.2021 Gündem
Dolu yağışı geliyor! Flaş uyarı, yarından itibaren...
Dolu yağışı geliyor! Flaş uyarı, yarından itibaren... Dolu yağışı ile ilgili flaş duyuru! Yarından itibaren dolu etkili olacak. İller tek tek açıklandı, uyarı yapıldı. İstanbul'a dün dolu yağmıştı. Önümüzdeki günlerde Marmara'da dolu beklenmiyor ancak yarından itibaren Karadeniz bölgesinde Samsun ve Sinop civarlarında dolu yağma ihtimali çok yüksek. İstanbul için ise aralıklarla havanın yağışlı olacağı belirtildi.
17.05.2021 Gündem
İstanbul'da yağış etkili oldu! İş yerlerini su bastı, yollar göle döndü
İstanbul'da yağış etkili oldu! İş yerlerini su bastı, yollar göle döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden, İstanbul Avrupa Yakası ile Tekirdağ için kuvvetli yağış ve dolu uyarısı yapıldı. İstanbul'da aniden başlayan yağış vatandaşlara ve trafikteki sürücülere zor anlat yaşattı. Bazı iş yerlerini su basarken cadde ve yollar da göle döndü.
29.10.2020 Yaşam
İstanbul'da beklenen yağış başladı! Peş peşe uyarılar...
İstanbul'da beklenen yağış başladı! Peş peşe uyarılar... İstanbul’da beklenen sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Yer yer etkili olan yağmura bazı vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Esenyurt'ta haziran ayındaki sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiği Pınar Mahallesi'nde, bodrum katındaki iş yerleri boşaltıldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre; yarın İç Anadolu'nun orta kesimi, Marmara, Ege ve Akdeniz'deki 26 il için sarı, 7 il için ise turuncu uyarı verildi.
8.10.2020 Gündem
Kasko dolu hasarı karşılar mı? Dolu hasarlarında kasko bozuluyor mu?
Kasko dolu hasarı karşılar mı? Dolu hasarlarında kasko bozuluyor mu? Meteoroloji Genel Müdürlüğü Perşembe ve Cuma günleri için sağanak yağış ve dolu uyarısı yaptı. Meteoroloji tarafından yapılan sağanak ve dolu uyarılarının ardından, araç sahipleri araçlarını korumak için kapalı otoparklara akın ederken, kaskonun dolu hasarını karşılayıp karışmadığı da araştırılıyor. Peki, kasko dolu hasarı karşılıyor mu?
8.10.2020 Gündem
8 Ekim dolu yağışı uyarısı! İstanbul'da dolu ne zaman ve saat kaçta yağacak? Meteoroloji saat verdi!
8 Ekim dolu yağışı uyarısı! İstanbul'da dolu ne zaman ve saat kaçta yağacak? Meteoroloji saat verdi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan dolu yağışı uyarısının ardından vatandaşlar araçlarını kapalı otoparklara çekmeye başladı. Otoparklarda yer bulamayan vatandaşlar ise araçlarını korumak için battaniye, halı ve kartonlarla kapattı. İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren il genelinde görülecek sağanak yağışların kuvvetli, yerel olarak çok kuvvetli (40-75 kilogram/ metrekare) olması bekleniyor. Peki, İstanbul'da dolu ne zaman ve saat kaçta yağacak? İşte Meteoroloji'den yapılan dolu uyarısı!
8.10.2020 Gündem
Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşüyor, sağanak geliyor...
Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar düşüyor, sağanak geliyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda ülkenin batısının 2 gün sürecek yağışlı ve serin havanın etkisi altına gireceği belirtildi. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre Ege Bölgesi'nin iç kesimleri ile Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yağmur geçişleri görülecek. Marmara ve Ege'de toz taşınımı devam ediyor. Gece saatlerinden itibarense Balkanlar'dan yağışlı hava yurda girecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların perşembe günü Marmara Bölgesinin tamamı ile Kuzey Ege'de kuvvetli olması bekleniyor. Yağışlı sistemle birlikte batı bölgelerinde sıcaklıkların 8 ila 10 derece düşeceği tahmin ediliyor.
7.10.2020 Yaşam
İstanbul için dolu uyarısı! Perşembe ve cuma gününe dikkat!
İstanbul için dolu uyarısı! Perşembe ve cuma gününe dikkat! İstanbul için dolu uyarısı! Perşembe ve cuma gününe dikkat!
6.10.2020 Haber
Meteoroloji, Marmara ve Ege için alarm verdi
Meteoroloji, Marmara ve Ege için alarm verdi Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre ülkemizin batı kesimlerinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, hava kalitesinde düşme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.Meteoroloji tarafından paylaşılan görselde, toz taşınımının gece saatlerine kadar süreceğine dikkat çekildi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, önümüzdeki günlerde aniden düşeceğini belirten uzmanlar, perşembe ve cuma günü, İstanbul’da dolunun etkili olabileceğini söyledi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, "Çamlıca'nın çevresindeki ilçeler, Üsküdar'ın belli bölümlerinin yoğun dolu alma olasılığı daha fazla görünüyor" dedi.
6.10.2020 Yaşam
İstanbul'da dolu yağışı! Yerler kısa sürede beyaza büründü
İstanbul'da dolu yağışı! Yerler kısa sürede beyaza büründü İstanbul'da Meteorolojinin uyarılarının ardından özellikle boğaz çevresi ve Kadıköy'de dolu yağışı etkili oldu. Yerler kısa sürede beyaza büründü. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Prof. Dr. Orhan Şen, Boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yağışın etkili olduğunu belirterek, "Aracınızı da güvenli bir yere koyun." uyarısı yaptı.
29.09.2020 Gündem
Kırıkkale’de toz fırtınası mı olacak? Meteoroloji uyardı!
Kırıkkale’de toz fırtınası mı olacak? Meteoroloji uyardı! Ankara'nın Polatlı ilçesinde çıkan şiddetli fırtına toz bulutuna neden oldu. Vatandaşlar toz bulutu nedeniyle korku dolu anlar yaşarken Ankara Valisi Şahin fırtına nedeniyle 6 kişinin yaralandığını açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Kırıkkale için de kuvvetli rüzgâr ve toz fırtınası bekleniyor. İşte Kırıkkale toz fırtısnası detayları...
13.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dolu Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolu uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.