Dolu

Dolu

Son dakika dolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.155 dolu haberi bulunmuştur. Tüm dolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Yeni Zelanda'da sevdiklerinize sarılma süresi 3 dakika!
Yeni Zelanda'da sevdiklerinize sarılma süresi 3 dakika!Yeni Zelanda'daki Dunedin Havaalanı'nda veda kucaklaşmalarının üç dakikayla sınırlı olduğunu belirten tabela ziyaretçileri şaşırttı. Havaalanının bırakma alanına dikilen bir tabelada şu uyarı yer alıyor: "Maksimum sarılma süresi 3 dakika. Daha sevgi dolu vedalar için lütfen otoparkı kullanın."
22.10.2024Dünya
Yenidoğan çetesi mağdurları artıyor! Dördüz doğuran annenin evlatlarına kıydılar
Yenidoğan çetesi mağdurları artıyor! Dördüz doğuran annenin evlatlarına kıydılarKocaeli'nde geçen sene özel bir hastanede dördüz doğum sonrası bebeklerinden 3'ünü kaybeden, birinin de gözlerinde görme kaybı meydana gelen Okutucu çifti, yenidoğan çetesi soruşturması sonrası bir kez daha yıkıldı. Yaşadıkları acı dolu günleri hatırlayan çift, yenidoğan çetesi ile ilgili açılan dosyaya dahil olmak için avukatları aracılığıyla dilekçe verdi.
21.10.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama: Mücadelemiz sürecek
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama: Mücadelemiz sürecekDışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası açıklamalarda bulundu. Teröristbaşı Gülen'in ölümünün istihbarat kaynaklarının tarafından da doğrulandığını belirten Bakan Fidan, 'Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman rehavete, gevşemeye itmeyecek. Bu örgüt, milletimizin tarihinde türüne ender rastlanan bir tehdit odağı olmuştur.' ifadelerini kullandı.
21.10.2024Gündem
Adana'nın eşsiz lezzetleri bir kez daha ülkeye ve dünyaya sunuldu!
Adana'nın eşsiz lezzetleri bir kez daha ülkeye ve dünyaya sunuldu!Adana Valiliği himayesinde Adana Büyükşehir Belediyesi, dört merkez ilçe belediyesi ve oda başkanlarının katkılarıyla 17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun katılımıyla, keyifli etkinlikler ve dolu dolu içeriklerle sona erdi.
20.10.2024Adana
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldı
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldıİstanbul'daki "yenidoğan çetesi" soruşturması kapsamında kolluk kuvvetlerince hazırlanan fezlekede, suç örgütünün şeması ve yaptıkları usulsüzlükler yer aldı.
20.10.2024Gündem
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesinde
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesindeDünya televizyon endüstrisinin en prestijli içerik fuarı MIPCOM, bu yıl 21-24 Ekim tarihleri arasında Cannes’da gerçekleşiyor. Türk televizyon sektörünün global liderlerinden Kanal D International, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği İnci Taneleri ve Annem Ankara dizilerinin oyuncularıyla gerçekleştireceği Meet Our Stars (Yıldızlarla Buluşmalar) etkinliği ile büyük bir çıkış yapacak.
20.10.2024Magazin
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru oldu
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru olduDünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan L'Étape by Tour de France, 19-20 Ekim’de ilk kez Türkiye’de! Radyo D İstanbul’da gerçekleşecek bu önemli organizasyonun radyo sponsoru oldu.
19.10.2024Magazin
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi"Kökleriyle Adana” sloganıyla gerçekleştirilen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Adana Valiliği tarafından organize edilen Pozantı ilçesindeki kahvaltı programı için Lezzet Treni, 5. Kez misafirlerini Belemedik Tabiat Parkına getirdi.
18.10.2024Adana
İnci Taneleri heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi: Dilber ne yapacak? Azem neye karar verecek?
İnci Taneleri heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi: Dilber ne yapacak? Azem neye karar verecek?Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Nehir’in Arcan’ların ailesine kardeşi Cihan’ı kuzeni olarak tanıtması izleyicilerin dikkatini çekti.
18.10.2024Magazin
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret etti
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret ettiTürkan Şoray, Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nın 50’nci yıl etkinliklerine katıldı. Ziyareti sırasında 50 yıl önce birlikte fotoğraf çektirdiği ve savaşta şehit olan askerlerin mezarına da giden sanatçı duygu dolu anlar yaşadı.
18.10.2024Magazin
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyor
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyorD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. Komedi filmi “Yanlış Paket” TV’de ilk kez MovieSmart Türk’te ekrana gelirken; Şahin Irmak’lı “Git Başımdan” ile Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’li “Can Feda” da hafta sonu seyirciyle buluşuyor.
18.10.2024Magazin
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...Danla Bilic, yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Bilic, ata bindiği sırada yere düştüğü anları paylaştı.
17.10.2024Vatan TV
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...Danla Bilic, yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Bilic, ata bindiği sırada yere düştüğü anları paylaştı.
17.10.2024Magazin
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdi
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdiAdana'da düzenlenen ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası' sona erdi.
16.10.2024Adana
Depreme canlı yayında yakalandı! 'Allah'ım sen yardım et'
Depreme canlı yayında yakalandı! 'Allah'ım sen yardım et'5.9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan Vuslat TV sunucusunun zor anları kameralara yansıdı.
16.10.2024Gündem
Depreme canlı yayında yakalandı! Sunucunun korku dolu anları...
Depreme canlı yayında yakalandı! Sunucunun korku dolu anları...5.9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan Vuslat TV sunucusunun zor anları kameralara yansıdı.
16.10.2024Vatan TV
Bitlis'te 32 yıl önce çektiği fotoğraflarla Nemrut Gölü'nü dünyaya tanıtmıştı! Yaşanan büyük değişi anlattı
Bitlis'te 32 yıl önce çektiği fotoğraflarla Nemrut Gölü'nü dünyaya tanıtmıştı! Yaşanan büyük değişi anlattıBitlis'in Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü'nü 32 yıl önce çektiği renkli panoramik fotoğrafla tanıtımına büyük katkıda bulunan Adem Sönmez (76), her yıl binlerce ziyaretçisi olan bölgede yaşanan değişimi anlattı. O günkü güzelliği artık göremediğini belirten fotoğraf sanatçısı Sönmez, “Çünkü o dönemde haziran ayının ortasında kar var, yeşillik var, göller su ile dolu. Küçük gölün orada yol olmadığı için arabalar da geçmiyordu. Geçen yılar içerisinde çevre bozuldu. İklim değişti. Sular çekildi. Kar eskisi gibi yerde kalmıyor, yeşillik olmuyor” dedi.
15.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Filistin'in Geleceği Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi ile uluslararası örgütlerin İsrail'in şımarıklıkları karşısında nasıl büyük acze düştüklerini hep beraber yüzümüz kızararak takip ettik. İnsan hakları örgütlerinin, küresel medya organlarının, konu Gazze'de öldürülen masum çocukların hakları olunca nasıl üç maymunu oynadığına şahitlik ettik" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İsrail durdurulmadığı takdirde bu yayılmacılığın nereye uzanacağını tahmin edebiliyoruz. Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyor, her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.
15.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasın
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasınMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. "DEM Parti'ye uzattığım el yanlış yorumlanmasın" diyen Bahçeli, "DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır" ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem
İzzet Yıldızhan az daha yanıyordu! Sahnede zor anlar..
İzzet Yıldızhan az daha yanıyordu! Sahnede zor anlar..Şarkıcı İzzet Yıldızhan sahne aldığı İzmir'de korku dolu anlar yaşadı.
15.10.2024Magazin
Uluslar Ligi’nde dev buluşma! Almanya – Hollanda karşılaşması Şampiyon Oranlar ile Misli’de
Uluslar Ligi’nde dev buluşma! Almanya – Hollanda karşılaşması Şampiyon Oranlar ile Misli’deFutbolda milli maçlarla dolu bir hafta devam ediyor. UEFA Uluslar Ligi gruplarında dördüncü maçlar oynanırken; son maçlara yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Dünyanın dört bir yanında milli maçlar oynanırken Misli de maçların heyecanını “Şampiyon Oranlar” ile ikiye katlıyor. UEFA Uluslar Ligi başta olmak üzere; tüm hafta boyunca Dünya Kupası Asya ve Güney Amerika Elemeleri, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri ile daha birçok lig ve turnuvada; Misli üyeleri normalin üzerinde oranlara oynama şansı yakaladı.
14.10.2024İddaa
Trump'a 3. suikast girişimi! Silahlı bir kişi yakalandı
Trump'a 3. suikast girişimi! Silahlı bir kişi yakalandıEski ABD Başkanı ve 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump'a yönelik 3. suikast girişimi, Coachella Vadisi'ndeki mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamın polisler tarafından durdurulmasıyla engellendi.
13.10.2024Dünya
Derbide Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2 golle geçti
Derbide Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2 golle geçtiKadın Futbol Süper Ligi'nin 6. hafta mücadelesinde lider Fenerbahçe kendi sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Heyecan dolu derbide ezeli rakibini 2-0 yenen sarı-lacivertliler üst üste 6. galibiyetini elde etti.
13.10.2024Şampiy10
Adana'da 8. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri başladı
Adana'da 8. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri başladıAdana'nın Kozan ilçesinde 8. Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri başladı.
13.10.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Dolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.