Dolandırıldı

Dolandırıldı

Son dakika dolandırıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolandırıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolandırıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolandırıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolandırıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 dolandırıldı haberi bulunmuştur. Tüm dolandırıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Vatan TV
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Gündem
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Gündem
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Promosyon almak isteyen emekliler dikkat! Maaşınızdan olabilirsiniz
Promosyon almak isteyen emekliler dikkat! Maaşınızdan olabilirsiniz Bankaların promosyon yarışı sürüyor. Emekli vatandaşlar maaş aldıkları bankadan her üç yılda bir promosyon ödemesi alabiliyor. İsteyen emekliler ise banka değiştirerek daha yüksek ödeme yapacağını vadeden bankaya geçebiliyor. Ancak işler her zaman emeklilerin istediği gibi ilerlemeyebiliyor. Kocaeli'de kendini banka görevlisi olarak tanıtan şahıs, promosyon ödemesi yalanıyla 57 yaşındaki adamı dolandırdı. İşte dolandırılma hikayesinin detayları...
15.01.2024 Gündem
Sosyal medyada gördüğü reklama tıkladı, 150 bin lirasından oldu
Sosyal medyada gördüğü reklama tıkladı, 150 bin lirasından oldu Kastamonu’da sosyal medyada gördüğü düşük vadeli kredi reklamına tıklayarak bilgilerini paylaşan vatandaş 150 bin TL dolandırıldı.
5.01.2024 Gündem
Dolandırıcılardan 'yetkili servis' oyunu! Hem parası hem televizyonu gitti
Dolandırıcılardan 'yetkili servis' oyunu! Hem parası hem televizyonu gitti Dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan Yüksel Yeşukan, internetten bulup çağırdığı, kendini yetkili servis görevlisi olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı. Parası ve televizyonu çalınan Yeşukan'ın avukatı Abdi Yaşar, "Son dönemde bu tür dolandırıcılık vakalarında artış var. Yetkili firma adı altında vatandaşları dolandıran çok fazla kişinin olduğunu tespit ettik" dedi.
14.12.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu Özel bir bankada müdürlük yapan Seçil Erzan'ın aralarında futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti. Fon vurgununda çekilen nakit paralar o kadar büyüktü ki banka hesaptan para çekenlerin evine bile gitti.
16.10.2023 Gündem
Arkadaşından gelen mesaj hayatını kararttı! Tıkladığı anda tüm parasını çektiler
Arkadaşından gelen mesaj hayatını kararttı! Tıkladığı anda tüm parasını çektiler Ordu’da bir kişi, kendisine whatsapp üzerinden gelen bir indirim linkine yanlışlıkla tıklayınca kredi kartından 7 parça halinde yaklaşık 30 bin TL para çekildi.
12.10.2023 Yaşam
Ev alma umuduyla dolandırıldıklarını öne sürerek eylem yaptılar
Ev alma umuduyla dolandırıldıklarını öne sürerek eylem yaptılar Gaziantep’te ev alma umuduyla bir inşaat firması tarafından dolandırıldıklarını öne sürülen aileler eylem yaptı.
1.10.2023 Yaşam
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
İstanbul'da gıda denetimi sırasında ceza yağdı! Tam 87 milyon lira
İstanbul'da gıda denetimi sırasında ceza yağdı! Tam 87 milyon lira İstanbul'da gıda üretimi ve tüketimi yapılan işletmelere yönelik denetim yapıldı. Ataşehir'de katıldığı denetimin ardından konuşan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca "2023 yılı başından itibaren 153 bin 500 gıda denetimi yapıldı. Uygunsuzluk tespit edilen 3 bin 308 işletmeye toplam 87 milyon TL civarında idari para cezası uygulandı" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklara kritik uyarı! 'Sahte siteyle' 400 bin lira dolandırıldı
Araba alacaklara kritik uyarı! 'Sahte siteyle' 400 bin lira dolandırıldı Balıkesir'de 2 milyon 100 bin liralık otomobil almak isteyen tekstilci Fatih Barlin (47), sahte siteyle 400 bin TL dolandırıldı. Polise şikayetçi olan Barlin, "Kendime o kadar çok güveniyordum ki. Hatta haberlerde görünce, 'Nasıl olabilir?' diyordum. Sakın böyle düşünmeyin. İnternet alışverişlerinde daha da dikkatli olun" dedi.
15.09.2023 Yaşam
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay İstanbul’da güvenilir bir online satış platformuna 2'nci el telefon ilanı koyan dolandırıcılar, ürünü almak için kendilerine ulaşan vatandaşı dolandırdı. 2'nci el telefon almak isteyen vatandaş, güvenilir siteden görüp aradığı şahsın kendi kopyaladıkları sitenin linkini göndermesi üzerine 3 kez ödeme yaptı. Dolandırıldığını anlayan mağdur savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
22.08.2023 Yaşam
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar Adana'da avukat Ahmet Erleblebici'nin (33) ofisine gelen dolandırıcılar, baro kimliğinin fotoğrafını çekip, sosyal medyada adına sahte ara bulucu hesabı açtı. Kadın profiliyle erkeklerle cinsel içerikli fotoğraf paylaşıp, bu profilden kişilere ulaşan dolandırıcılar, "Konuştuğunuz kız 16 yaşında, bu eylem 'Çocuğun cinsel istismarı' suçuna giriyor. Bu suç uzlaştırmaya tabidir. Ara bulucu olarak ben atandım. Uzlaşmazsanız dava açılacak" diyerek para talep etti. Yüzlerce kişi dolandırılırken, mağdurların ulaştığı avukat Erleblebici, şikayetçi oldu.
21.08.2023 Yaşam
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda Bakırköy'de bir kadın, polis olduklarını söyleyerek kendisinden evdeki para ve altınlarını isteyen şüpheliler tarafından dolandırıldı. Kadın, 1 kilogram altın, 3 bin 790 dolar ve 265 euro'yu bir poşete koyarak dolandırıcılara teslim ederken, o anlar kameraya yansıdı.
29.07.2023 Yaşam
Telefon dolandırıcılarına 1 kilo altını böyle teslim etti
Telefon dolandırıcılarına 1 kilo altını böyle teslim etti Bakırköy'de bir kadın, polis olduklarını söyleyerek kendisinden evdeki para ve altınlarını isteyen şüpheliler tarafından dolandırıldı. Kadın, 1 kilogram altın, 3 bin 790 dolar ve 265 euro'yu bir poşete koyarak dolandırıcılara teslim ederken, o anlar kameraya yansıdı.
29.07.2023 Haber
İş görüşmesine gitti hayatı kabusa döndü! Sakın bu hatayı yapmayın
İş görüşmesine gitti hayatı kabusa döndü! Sakın bu hatayı yapmayın İş görüşmesine gitti, hayatı bir anda kabusa dönüştü. İş arayan bir kadın, bir şirkete görüşmeye gitti. Görüşme sırasında telefonuna bir uygulama yüklemesi istendi. Kadın da hiç düşünmeden o uygulamayı indirdi. Dolandırıcılar iş başvurusunda kadının telefonunu kopyaladılar. Talihsiz kadın, tuzağa düştüğünü banka hesapları boşaltılınca anladı.
22.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dolandırıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolandırıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.