Doha

Doha

Son dakika doha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doha gelişmeleri de dahil olmak üzere 912 doha haberi bulunmuştur. Tüm doha haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya
İnsansız su üstü aracı OKHAN Katar'da görücüye çıktı
İnsansız su üstü aracı OKHAN Katar'da görücüye çıktı Kayacı Savunma, Katar'daki 8. Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı'nda (DIMDEX 2024) insansız su üstü aracı OKHAN'ı sergiledi.
12.03.2024 Adana
MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüştü
MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Katar'ın başkenti Doha'daki görüşmesinde, Gazze'deki gelişmeler, esir takası ve ateşkesin sağlanması konuları ele alındı.
3.02.2024 Gündem
3 maçta son dakika golleri geldi, tam 101 bin 479 TL kazandı!
3 maçta son dakika golleri geldi, tam 101 bin 479 TL kazandı! Misli üyeleri daha yüksek oranlarla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, 5 maçtan oluşan bir kupon yaptı.  Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
28.12.2023 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine öncülük edecek Ortadoğu’yu Asya ve Avrupa’ya bağlayan dijital bir koridor oluşturmak için Katar’ın başkenti Doha’da ilk imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Mohammed El Mannai refakatinde imzalanan mutabakat metni sayesinde Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine liderlik edecek.
10.12.2023 Gündem
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Thani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Thani ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’da resmi törenle karşılanmasının ardından Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Al Thani, baş başa gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına katıldı.
4.12.2023 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi Gazze'deki sivil katliamında İsrail'e büyük detsk veren Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Katar'ın başkenti Doha'daki havaalanında inişten sonra yaklaşık 30 dakika uçağın kapısında bekletildi.
30.11.2023 Dünya
Bakan Fidan: Kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir
Bakan Fidan: Kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir Katar'ın başkenti Doha'da İsrail'in Gazze'ye düzenleyeceği olası kara harekatı hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 'Gazze'ye yönelik bir kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir' dedi.
25.10.2023 Gündem
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yatırım turları devam ediyor. Bakan Şimşek Fransa'dan sonra Katar ve Suudi Arabistan'ı kapsayan turlarına devam ediyor.
24.10.2023 Ekonomi
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
Katar’ın en büyük AVM’sinde yeni mağaza
Katar’ın en büyük AVM’sinde yeni mağaza Ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Doqu Home’un yeni mağazası Katar’ın başkenti Doha’daki en büyük büyük alışveriş merkezinde açıldı.
3.10.2023 Ekonomi
Katar Bayrağı Anlamı Nedir? Katar Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Katar Bayrağı Anlamı Nedir? Katar Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Katar, Arap yarımadasının doğusunda yer alan bir körfez ülkesidir. Katar'ın tek kara sınırı komşusu Suudi Arabistan olarak karşımıza çıkar. 
10.09.2023 Eğitim
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan Kalkınma Ajansları 100'ü aşkın teknoloji girişimini ABD, Portekiz, Finlandiya ve Katar'daki global etkinliklere taşıyacak.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Challenger Kupası’nda finale yükseldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Challenger Kupası’nda finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar’ın ev sahipliğinde Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nın yarı finalinde Ukrayna’yı 3-2 mağlup etti ve finale yükseldi.
29.07.2023 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar’ın ev sahipliğinde Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nın çeyrek final maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
28.07.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.