Doğubeyazıt

Doğubeyazıt

Son dakika doğubeyazıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğubeyazıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğubeyazıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğubeyazıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğubeyazıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 doğubeyazıt haberi bulunmuştur. Tüm doğubeyazıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
Berlin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Berlin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Berlin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Berlin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin yapmış olduğu antlaşmalar içerisinde bazılarının olumsuz etkileri oldukça fazla olmuştur. Bu antlaşmalar içerisinde Berlin Antlaşması da yer almaktadır. Çünkü bu antlaşma neticesinde Osmanlı Devleti önemli derecede toprak kaybı yaşamıştır. Bunun yanında antlaşmaya imza atan devletlerin sayısı toplamda 7 olarak bilinir. Ayrıca Rusya Osmanlı'ya karşı önemli bir kazanç elde etmiştir.
4.09.2023 Eğitim
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti gerileme ve dağılma dönemlerinde pek çok savaş yapmış ve bu savaşların neticesinde birçok anlaşmaya imza atmıştır. Rusya ve Osmanlı Devleti arasında olan bu anlaşmalardan biri de Ayastefanos antlaşmasıdır. Ayastefanos Antlaşması diğer adı ile Yeşilköy Antlaşması olarak geçer. 93 harbinden sonra imzalanmış olan Ayastefanos Antlaşması Osmanlı Devleti için önemli ve ağır maddeler içerir.
3.09.2023 Eğitim
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Ağrı seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonucuyla birlikte belli olacak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı ve ittifak partilerinin yarışacağı genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldığı Cumhurbaşkanı oy sayıları da gazetavatan.com'da canlı olarak takip edilecek. Ağrı ilçe seçim sonuçları, Ağrı merkez seçim sonuçlarıyla birlikte YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla canlı oy dağılımıyla ekrana gelecek. Peki Ağrı'da hangi parti kazandı? Ağrı'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne?
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne? Ağrı otobüs kazası ölenlerin isimleri, kazanın son durumu merak ediliyor. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın karıştığı kazada, 7 kişinin hayatını kaybettiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve başsağlığı diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı. Kazada 21 kişinin yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıklanmıştı.
8.11.2022 Yaşam
MİT'ten PKK'ya operasyon! 2 terörist sınırda yakalandı
MİT'ten PKK'ya operasyon! 2 terörist sınırda yakalandı MİT, kırmızı bültenle aranan PKK/KCK mensubu Atilla Çiçek ve örgütün sözde sorumlularından Hüseyin Yıldırım'ı sınır hattındaki operasyonla yakalayarak Türkiye'ye getirdi
23.09.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 teröristin, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt'ta etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.08.2022 Gündem
Çocukların videosunu gizlice çekip sosyal medyada paylaştı! Savunması 'pes' dedirtti
Çocukların videosunu gizlice çekip sosyal medyada paylaştı! Savunması 'pes' dedirtti Gaziosmanpaşa'da oyun oynayan çocukları gizlice çekip sosyal medyada paylaştığı tespit edilen Pakistan uyruklu S.A. gözaltına alındı. Savcılığın talebini yerinde gören mahkeme S.A.'nın tutuklanmasına karar verdi. S.A. cezaevine götürüldü.
19.04.2022 Yaşam
Iğdır'da kaçak göçmenleri taşıyan minibüs devrildi!
Iğdır'da kaçak göçmenleri taşıyan minibüs devrildi! İran'dan kaçak yollarla Türkiye'ye gelen Afganistan uyrukla vatandaşların bulunduğu minibüs, Irdır'da virajlı yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 3 kaçak göçmen yaralanırken, soför ile yaklaşık 25 kaçak göçmenin ise yaya olarak bölgeden uzaklaştığı öğrenildi.  
13.12.2021 Yaşam
Bakan Soylu, şehit Hüseyin Keleş'in ailesini ziyaret etti
Bakan Soylu, şehit Hüseyin Keleş'in ailesini ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren-15 Operasyonu'nda şehit olan Hüseyin Keleş'in ailesini ziyaret etti.
9.06.2021 Gündem
İletişim Başkanlığı, "1915 Olayları Uluslararası Konferansı" düzenlendi
İletişim Başkanlığı, "1915 Olayları Uluslararası Konferansı" düzenlendi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 1915 olaylarının tarihsel arka planı, hukuki boyutu ve günümüze yansımalarını ele alma amacıyla düzenlenen "1915 Olayları Uluslararası Konferansı"nda, "Tarihsel Süreçte 1915 Olayları ve Ermeni Meselesi", "Uluslararası Hukuk Açısından 1915 Olayları", "1915 Olaylarının Günümüze Yansımaları ve Gelecek Perspektifi" başlıklı oturumlar gerçekleştirildi.
20.04.2021 Gündem
Ağrı'da 3,4 büyüklüğünde deprem!
Ağrı'da 3,4 büyüklüğünde deprem! Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.03.2021 Gündem
Ağrı'da korkutan deprem!
Ağrı'da korkutan deprem! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.03.2021 Gündem
Mehmetçik harekete geçti! Devriye ve pusu görevi...
Mehmetçik harekete geçti! Devriye ve pusu görevi... Milli Savunma Bakanlığı, Ağrı Doğubeyazıt'ta zorlu kış şartlarında görev yapan askerlerin fotoğraflarını paylaştı.
10.01.2021 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Bu halde yakalandılar! Yer: Samsun
Bu halde yakalandılar! Yer: Samsun Samsun'da, polis ekiplerince kontrol noktasında durdurulan TIR'a bağlı dorsede yapılan aramada 120 kaçak göçmen yakalandı, sürücü gözaltına alındı.
18.08.2020 Gündem
Ağrı'daki cinayetin şüphelileri JİHA ile yakalandı!
Ağrı'daki cinayetin şüphelileri JİHA ile yakalandı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde otomobille yanına yaklaştıkları İ.E. adlı kişiyi tabancayla öldürüp, kaçan 3 kişinin, Jandarma İnsansız Hava Aracının (JİHA) takibiyle yakalandığını açıkladı. İ.E.'nin vurulma ve şüphelilerin yakalanma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.
17.06.2020 Gündem
Sivilleri hedef alan 2 terörist daha etkisiz hale getirildi
Sivilleri hedef alan 2 terörist daha etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde, zırhlı servis aracına düzenlenen roketli saldırının faili 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
12.05.2020 Gündem
6 yaşındaki kıza cinsel istismardan tutuklandı!
6 yaşındaki kıza cinsel istismardan tutuklandı! Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sıva yapmak için gittiği evde 6 yaşında kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 7 çocuk babası M.E. (52) tutuklandı.
26.04.2020 Yaşam
Ağrı - Gürbulak Sınır Kapısı'nda doğal gaz boru hattında patlama
Ağrı - Gürbulak Sınır Kapısı'nda doğal gaz boru hattında patlama AĞRI'nın Doğubeyazıt İlçesinde Gürbulak Sınır Kapısı'nda İran'dan gelen Türkiye-İran Doğalgaz Boru hattında patlama meydana geldi. Patlama sonrasında çıkan yangında alevler yaklaşık 40 metreye yükseldi.
31.03.2020 Gündem
Sınırda korkutan deprem!
Sınırda korkutan deprem! Türkiye İran sınırında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, İran'ın Hoy şehri yakınlarında saat 17.14'te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
25.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğubeyazıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğubeyazıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.