Doğal Gaz Krizi

Doğal Gaz Krizi

Son dakika doğal gaz krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 doğal gaz krizi haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz krizi sonrası turistler Edirne’ye akın etti! ‘Ne gördüysek aldık’
Doğal gaz krizi sonrası turistler Edirne’ye akın etti! ‘Ne gördüysek aldık’ Bulgaristan’ın Bağımsızlık Günü kutlamaları çerçevesinde resmi tatili fırsat bilen Bulgar vatandaşlar, yaklaşan kış mevsimi öncesi ihtiyaçlarını karşılamak için Edirne’ye akın etti.
24.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbullu ile buluşturacak
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbullu ile buluşturacak Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Marmara Bölgesi’nin doğal gaz ihtiyacını karşılayan Silivri’deki Kuzey Marmara-Değirmenköy Depolama Tesisi, denizin 45 metre altında günde 25 milyon metreküp doğal gaz depoluyor.
23.09.2022 Gündem
Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye geliyorlar! Doğal gaz krizi sonrası akın başladı
Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye geliyorlar! Doğal gaz krizi sonrası akın başladı Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye akın ediyorlar. Doğal gaz krizi sonrası Avrupalı turist akını başladı. Doğal gaz alımlarında büyük ölçüde Rusya’ya bağlı olan Avrupa, sert bir kışa hazırlanıyor. Bu ülkelerden biri olan İsveç çareyi bazı kiliseleri kapatmaya hazırlanıyor. Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş ile başlayan enerji krizi Avrupa'yı derinden etkilemeye devam ediyor. Rusya’nın Avrupa’ya uyguladığı doğal gaz ambargosu nedeniyle pek çok Avrupa ülkesi, doğalgaz zamları ve kesintileri ile karşı karşıya kalacak. Bu durumdan rahatsız olan ve kışı rahat geçirmek isteyen Avrupalılar da çareyi Türkiye’ye gelmekte buldu. Avrupalılar, Türkiye’de bulunan otel ve kiralık evler için rezervasyon yapmaya başladı.
22.09.2022 Ekonomi
Her ay 2337 TL ödeme yapılıyor! Son dakika destek açıklaması
Her ay 2337 TL ödeme yapılıyor! Son dakika destek açıklaması Son dakika destek açıklaması... Her ay düzenli olarak 2337 TL ödeme yapılıyor. Yeni açıklama geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için Eylül 2022’de toplam 340 milyon 499 bin TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını bildirdi.
16.09.2022 Ekonomi
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yaşanan enerji kriziyle birlikte Avrupa'da bu kış çetin geçecek. Rusya'nın, Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmesi krizi iyice derinleştirdi. Enerji Uzmanları kış şartlarında ciddi tasarruflar yapılmazsa Ocak ayında Avrupa’nın depolarında doğalgaz kalmayacağını söyledi.
16.09.2022 Dünya
Türkiye'ye dolar yağacak! Doğal gaz krizi Türkiye'ye yaradı, dikkat çeken detay
Türkiye'ye dolar yağacak! Doğal gaz krizi Türkiye'ye yaradı, dikkat çeken detay Türkiye'ye dolar yağacak. Dolarlarıyla birlikte Türkiye'ye geliyorlar. Rusya’nın Avrupa’ya uyguladığı doğalgaz ambargosu nedeniyle pek çok Avrupa ülkesi, doğalgaz zamları ve kesintileri ile karşı karşıya kalacak. Bu durumdan rahatsız olan ve kışı rahat geçirmek isteyen Avrupalılar da çareyi Türkiye’ye gelmekte buldu. Avrupalılar, Türkiye’de bulunan otel ve kiralık evler için rezervasyon yapmaya başladı. Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş ile başlayan enerji krizi Avrupa'yı derinden etkilemeye devam ediyor. Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak'ın Türkiye açıklaması ise dikkat çekti.
16.09.2022 Ekonomi
Avrupa'dan Türkiye'ye talep yağıyor! 19 kat arttı: 400-500 euro
Avrupa'dan Türkiye'ye talep yağıyor! 19 kat arttı: 400-500 euro Rusya-Ukrayna savaşı sonrası enerji krizi, kış ayları öncesi Avrupalıları farklı ısınma yollarına itti. Son olarak Rusya'nın, doğal gaz akışını kesmesi sonrası tedirgin olan Avrupalılar için sobayla ısınmak da seçenek haline geldi. Geçen yıl yurt dışından 5-6 sipariş aldığını söyleyen üreticiler şu anda ise eylül ayına kadar 100'ün üzerinde sipariş olduğunu ifade etti.
9.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Trakya Birlik, yüzde 40 yağ oranlı ayçiçeği için tonuna 12 bin lira avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
8.09.2022 Ekonomi
Dolarlar Türkiye'ye yağacak! Doğal gaz krizi turizmini patlatabilir
Dolarlar Türkiye'ye yağacak! Doğal gaz krizi turizmini patlatabilir Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş Avrupa’yı da vurdu, Moskova yönetimi doğal gazı kısma kararı aldı. Birçok ilden art arda enerjide tedbir açıklaması geldi. Bu durum gerginliği bitirmede kilit konumda olan Türkiye’nin ise lehine oldu. Bu yıl turizmi 12 aya çıkarmayı hedefleyen Türkiye, 10-15 milyar dolar ek gelir bekliyor.
8.09.2022 Ekonomi
Türkiye'ye dolar yağacak! Doğal gaz krizi sonrası akın ediyorlar
Türkiye'ye dolar yağacak! Doğal gaz krizi sonrası akın ediyorlar Dolar yağacak. Dolarlarıyla birlikte Türkiye'ye geliyorlar. Rusya’nın Avrupa’ya uyguladığı doğalgaz ambargosu nedeniyle pek çok Avrupa ülkesi, doğalgaz zamları ve kesintileri ile karşı karşıya kalacak. Bu durumdan rahatsız olan ve kışı rahat geçirmek isteyen Avrupalılar da çareyi Türkiye’ye gelmekte buldu. Avrupalılar, Türkiye’de bulunan otel ve kiralık evler için rezervasyon yapmaya başladı.
8.09.2022 Ekonomi
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek Fransız enerji şirketi Engie, Rus enerji şirketi Gazprom'un bugünden itibaren gaz akışını daha da azaltacakları konusunda kendilerini bilgilendirdiklerini duyurdu.
30.08.2022 Dünya
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak...
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak... Hükümet harekete geçti, 81 ilde uygulanacak. Kredi ve faiz kararını Bakan Kurum resmen duyurdu. Kentsel dönüşümü hızlandıracak hamle geliyor. Kentsel dönüşümün hızlanması ve belediyelerin daha aktif rol alması için önemli bir adım atıldı. Bakan Murat Kurum, “Şimdi kentsel dönüşümde yeni bir döneme giriyor; belediyelerimizin İller Bankası’ndan aldıkları kredilerin faizinin yarısını biz karşılıyoruz” dedi. İşte yeni kararın ayrıntıları...
30.07.2022 Ekonomi
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. Avrupa Rusya ile yaşanan enerji krizi sebebiyle bugüne kadar görülmemiş tasarruf tedbirlerine gidiyor. Almanya’da Zafer Takı gibi kamu kurumlarının ışıkları kapanırken, sıcak su kullanımının azaltılması gündemde. Fransa’da maçların gece oynanması tartışılıyor. Hırvatistan toplu taşımayı teşvik ederken, İngiltere’de kışın ‘evcil hayvanlarınıza sarılın’ kamu spotları yayınlanıyor. Türkiye ise kışa gaz depoları tam kapasite giriyor.
30.07.2022 Ekonomi
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti Ayrılıkçı Donetsk bölgesi yetkilileri Ukrayna'nın gerçekleştirdiği bir bombardıman sırasında esir tutulan 40 Ukrayna askerinin öldüğünü açıkladı. Hayatını kaybeden askerlerin Mariupol'de esir alınan Ukraynalı askerler olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Dünya
Avrupa'da doğal gaz krizi! Sıcak su kesintisi başlıyor
Avrupa'da doğal gaz krizi! Sıcak su kesintisi başlıyor Almanya'nın kuzey şehirlerinden Hannover, Rusya ile yaşanan gaz krizinden doğrudan etkilenen bölgeler arasında başı çekiyor. Kentteki kamu binalarının yanı sıra, yüzme havuzlarında ve spor komplekslerinde de sıcak su kesintisi uygulanacak.
28.07.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Kriz geliyor mu? Bakanlık duyurdu
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Kriz geliyor mu? Bakanlık duyurdu Doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Petrol ve doğal gaz fiyatlarında yüksek seyri görüldüğünü doğal gazla ilgili bir krizin beklenmediğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Petrol ve doğal gaz fiyatlarında yüksek seyri görüyoruz. Daha önce 9.6 euro olan megabayt saat başı doğal gaz fiyatı 2021'de 47.5'e bugün itibariyle yaklaşık 160 euroya yükseldi. Bu doğal gaz fiyatlarındaki yüksek seyir önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor. Özellikle Ukrayna ve Rusya krizinden dolayı onunla ilgili de biliyorsunuz tüm Avrupa'da büyük bir endişe var. Türkiye bu konuda daha rahat bir pozisyonda inşallah önümüzdeki süreçte doğal gazla ilgili herhangi bir kriz beklenmemekte." ifadelerini kullandı.
25.07.2022 Ekonomi
Doğal gaz krizi büyüyor! Avrupa ülkesi acil durum ilan etti
Doğal gaz krizi büyüyor! Avrupa ülkesi acil durum ilan etti Macaristan Devlet Bakanı Gergely Gulyas, Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle artan enerji fiyatları nedeniyle Macaristan’ın enerji sektöründe “acil durum” ilan ettiğini duyurdu.
13.07.2022 Dünya
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun...
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun... İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilini geçirecekler, çadır ve karavan kamplarına yoğun ilgi gösterdi. Şile, Çatalca ve Sarıyer'de bulunan kamp alanlarında doluluk oranları yüzde 80'lere ulaştı. Kamp bedeli günlük 50 ila 200 TL arasında değişirken, karavan kiraları haftalık 14 bin TL'den başlıyor. Karavan park ücretleri ise 50 metrekare alan için haftalık 1200 lira olarak belirlendi.
28.04.2022 Ekonomi
Doğal gaz krizi başladı! Ve beklenen oldu
Doğal gaz krizi başladı! Ve beklenen oldu Rusya, Polonya ve Bulgaristan’a doğalgaz akışını kesti. Gazprom, bu adıma gerekçe olarak bu iki ülkenin doğalgaz ödemelerini Rus para birimi rubleyle yapmamasını gösterdi. Önceki gün 40 kadar ülkenin Ukrayna’ya silah desteği sağlamayı sürdüreceğini açıklamasının ardından gelen bu hamle, AB tarafından “şantaj” olarak nitelendirildi.
28.04.2022 Ekonomi
Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyaya kritik mesaj: Önceliğimiz Türkiye olur!
Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyaya kritik mesaj: Önceliğimiz Türkiye olur! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 45. güne girildi. Azerbaycan Cumhuriyeti Millî Meclisi Milletvekili ve akademisyen Prof. Dr. Anar İsgenderov, Karabağ’daki son gelişmeler başta olmak üzere Rusya-Ukrayna savaşı, Avrupa’nın Rusya yaptırımları ve doğal gaz krizi gibi kritik konularda Milliyet.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.
9.04.2022 Gündem
Altın ve petrol, doğal gaz fiyatlarında deprem etkisi! Denge bozuldu, uyarılar art arda geldi, rekor üstüne rekor geliyor...
Altın ve petrol, doğal gaz fiyatlarında deprem etkisi! Denge bozuldu, uyarılar art arda geldi, rekor üstüne rekor geliyor... Altın ve petrol, doğal gaz fiyatlarında deprem etkisi! Altın fiyatları son 18 ayın en yüksek seviyesini test etti, uyarılar art arda geldi. Doğal gaz fiyatları ve akaryakıt fiyatlarında kriz kapıda. Petrol fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, Avrupa için doğal gaz krizi uyarısı yapıldı. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın giderek şiddetlenmesi ile gelen Rusya’ya yönelik yaptırımlar, petrol tarafında arz endişelerini körükledi. Petrol, savaşın yedinci gününde yine rekor kırarak 110 doları aştı. Altın fiyatları ise sert dalgalanmalarını sürdürüyor. Rusya’nın en büyük petrol ve doğal gaz ihracatçısı olması ise piyasalardaki endişeleri giderek artırıyor. İşte savaşın yedinci günüde, altın fiyatları, doğal gaz fiyatları ve petrol fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
2.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz krizi! Fiyatlar 10 kat arttı! Avrupa Birliği harekete geçti...
Doğal gaz krizi! Fiyatlar 10 kat arttı! Avrupa Birliği harekete geçti... Doğal gaz fiyatlarına 10 kat zam geldi. Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Doğal gaz krizi dünyayı kasıp kavuruyor. Fiyatlar 6 ile 10 kat arasında arttı. Rusya-Ukrayna krizi sonrası AB harekete geçti. Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB ülkelerinde gaz fiyatlarının bir yıl öncesine kıyasla 6 ile 10 kat daha yüksek seviyelerde olduğunu, bunun elektrik fiyatlarını artırdığını bildirdi. Öte yandan Rusya’nın, AB ile yaşadığı her gerginlikte doğalgazı stratejik baskı unsuru olarak kullanmayı gelenek haline getirmesi birliği alternatiflere yöneltiyor. Kaynak çeşitliliğini büyütme çabalarını arttıran Brüksel’in tedarik için yeni hedefi Azerbaycan.
7.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz krizi! Putin satışı kesmekle tehdit etti...
Doğal gaz krizi! Putin satışı kesmekle tehdit etti... Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizi Moldova'yı etkisi altına aldı. İlk defa Rusya dışından başka bir ülkeden gaz olan Moldova Gazprom'un tehdidi ile karşı karşıya kaldı.
27.10.2021 Dünya
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez'den yeni açıklama
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez'den yeni açıklama Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Bakan Dönmez resmen duyurdu. Küresel enerji krizi Türkiye’de doğal gaz faturalarına yansıyacak mı? Havaların soğumasıyla birlikte herkes doğal gaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyordu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den yeni bir açıklama geldi. Yer altı doğal gaz depolarını 4'te 3'ünü doldurduklarını ifade eden Bakan Dönmez, “İnşallah önümüzdeki haftalarda da tamamını doldurmuş olacağız" dedi.
22.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz krizi! Hızla azalıyor, yüzde 74...
Doğal gaz krizi! Hızla azalıyor, yüzde 74... Doğal gaz krizi kapıda. Avrupa'da depolanan doğal gaz bir yılda 23 milyar metreküp azalırken, depolarda doluluk oranı Eylül 2020-Eylül 2021 döneminde yüzde 95'ten yüzde 74.6'ya geriledi. Türkiye'nin depolarında da, 3 milyar metreküpten fazla gaz bulunuyor. Uzmanlar, bu yıl kış mevsiminin beklenenden daha soğuk geçmesi durumunda Avrupa ülkelerinin daha ciddi sıkıntılar yaşayacağını öngörüyor.
21.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.