Diyarbakır Anneleri

Diyarbakır Anneleri

Son dakika Diyarbakır anneleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyarbakır anneleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyarbakır anneleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Anneleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır anneleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 diyarbakır anneleri haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır anneleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Diyarbakır Anneleri'ne ziyaret
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Diyarbakır Anneleri'ne ziyaret İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Anneleri ziyaretinde konuştu. Bakan Yerlikaya, terörü lanetlediğini vurgularken, 'Diyarbakır annelerimiz başta olmak üzere tüm ülkemizin bayramını tebrik ediyorum. Biz sizleri hep yanımızda gördük, daima yanınızda olacağız.' ifadelerini kullandı.
27.06.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı Emine Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Anne, gönüllere ışık tutan bir fenerdir. Duasıyla koruyan, vicdanıyla aydınlatan, şefkati dünyaya yetendir. Annemi rahmetle anarak, şehit annelerimizi ve onların şahsında evlat özlemi çeken tüm anneleri hürmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı”
Bakan Soylu: “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa’da sivil toplum kuruluşları yetkilileriyle birlikte toplantıya katıldı. Bakan Soylu, “Diyarbakır Anneleri terör örgütünün partisini seçime sokmadı” şeklinde konuştu.
1.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Soylu:Anayasa Mahkemesi'nin yapamadığını Diyarbakır anneleri yaptı
Bakan Soylu:Anayasa Mahkemesi'nin yapamadığını Diyarbakır anneleri yaptı  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır annelerinin ortaya koyduğu irade ile birlikte HDP'nin seçime giremediğini belirterek, "Anayasa Mahkemesi'nin yapamadığını ki; ihtiyaçta yok yapmasına artık, o Diyarbakır anneleri yaptı. Kepenklerini indirdi, seçime girmeye cesaretleri bile olamadı" dedi.
17.04.2023 Gündem
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp Üniversite öğrencilerine her yıl geleneksel olarak düzenlenen kış kampları, bu yıl on beş farklı temayla on beş farklı ilde gerçekleştirilecek. 30 Ocak–3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamplarda farklı şehirlerde öğrenim gören öğrenciler, ilgilerini çeken temalarla ilgili pek çok değerli isimle bir araya gelecek. Kamp süresince gençler, bulundukları şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatı da bulacak.
31.01.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay TBMM'deki bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "İşçi ve işveren kesiminin oy birliği ile kararlaştırılan 'Asgari Ücret Komisyonu', 2023 yılı asgari ücretini belirlemek üzere çalışmalarına Aralık ayında başlayacaktır." dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor
Evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi bin 105. gününde de sürüyor Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılması iddiasıyla HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, bin 105’inci gününde evlat nöbetine kararlılıkla devam ediyor.
11.09.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'da Evlat Nöbeti ziyareti Diyarbakır çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki eylemi 4üncü yılına girdi. Aileleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün Amerika olmasa PKK, PYD diye bir terör örgütü olmaz. PKK ve PYD'nin patenti Amerika'dır. Onların uşağıdır dedi.
3.09.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Evlat nöbetindeki iki aile daha çocuklarına kavuşuyor
Bakan Soylu duyurdu! Evlat nöbetindeki iki aile daha çocuklarına kavuşuyor İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır Anneleri'nden 2'sinin daha çocuklarına kavuştuğu belirtilerek, "Evlat nöbetinde kavuşan aile sayısı 37'ye, 2022 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla ülkemize teslim olan örgüt mensuplarının sayısı ise 53'e yükseldi" denildi.
1.07.2022 Gündem
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! Yunanistan'ın hamlesine çok sert yanıt
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! Yunanistan'ın hamlesine çok sert yanıt AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplandı. Toplantı devam ederken AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Adaların silahsızlandırılmasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Yunanistan'ın adaları silahlandırma hamlesiyle ilgili, "Efes Tatbikatı büyük bir katılımla dünyada büyük ses getirdi. Ege adalarının silahlandırılması konusunda Cumhurbaşkanımızın güçlü bir açıklaması oldu. Her zaman şunu söylüyoruz: Yunanistan bizim komşumuz, sorunları masada çözebileceğimize açığız. Ama Yunanistan sürekli olarak üçüncü ülkeleri işe katıyor. Paris Antlaşması, Meis adasının da dahil olarak 14 adanın silahsız olmasını teyit ediyor. Ne zaman hukuka davet etsek maalesef Yunanistan bunu 'Komşumuzun saldırganlığı, Türkiye'nin Yunanistan'ı tehdidi' gibisinden propagandalara çevirmeye çalışıyor." dedi.
14.06.2022 Gündem
Diyarbakır anneleri Neler Oluyor Hayatta programında!
Diyarbakır anneleri Neler Oluyor Hayatta programında! Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programı Diyarbakır anneleri haberi ile çok ses getirdi. Üç gün boyunca yayınlarında çocuklarını PKK’nın elinden kurtarmak için oturma eylemi yapan annelerin seslerini ekrana getiren programda duygu dolu anlar yaşandı.
3.06.2022 Gündem
Neler Oluyor Hayatta'da Diyarbakır annelerinin yürek yakan haykırışları!
Neler Oluyor Hayatta'da Diyarbakır annelerinin yürek yakan haykırışları! Sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Diyarbakır annelerinin haykırışları damga vurdu.
3.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'evlat nöbeti'ndeki annelere seslendi: Kirli düzeni kökünden yıkıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'evlat nöbeti'ndeki annelere seslendi: Kirli düzeni kökünden yıkıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla Diyarbakır annelerine seslendi. Erdoğan, "Artık çocuklarımızı kandıramayan terör örgütünün faaliyet sahalarını birer birer kapatıyoruz. Sizin evlatlarınız üzerinden kurulan kirli düzeni kökünden yıkıyoruz" ifadelerini kullandı.
29.05.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Annelerin cesareti, PKK ve tüm terör örgütlerini çökertecek
Bakan Soylu: Annelerin cesareti, PKK ve tüm terör örgütlerini çökertecek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Diyarbakır Anneleri'nin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki 'Evlat Nöbeti'nin 1000'inci gününe ilişkin, "Her defasında daha yüksek sesle haykırıyoruz: Annelerin cesareti, PKK ve tüm terör örgütlerini çökertecek" dedi.
23.05.2022 Siyaset
Bakan Soylu, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki ailelerle iftarda buluştu
Bakan Soylu, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki ailelerle iftarda buluştu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için Diyarbakır HDP binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerle iftar programında bir araya geldi.
21.04.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Pençe-Kilit harekatı ile ilgili açıklama: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz!!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Pençe-Kilit harekatı ile ilgili açıklama: Operasyonu buna dayanarak yapıyoruz!! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarla ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Bu saldırganlığı kınadığımızı, Kudüs'ün kırmızı çizgimiz olduğunu bir kere daha hatırlatıyoruz." dedi. Pençe - Kilit operasyonuyla ilgili olarak da "Operasyonu BM'nin 51. maddesine dayanarak yapıyoruz. Mehmetçiğin hedefine ulaşacağından şüphemiz yok." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Siyaset
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerji sektörü global bir alan ve bu alanda kadınlar için muazzam fırsatlar da söz konusu. Enerji sektörünü değiştirip, dönüştürecek kadın liderler arzusundayız. Türkiye geneli kadın istihdam yüzde 26 seviyesinde. Enerji sektöründe maalesef oldukça altındayız. Bu oran yüzde 12,1" dedi.
25.03.2022 Gündem
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama
Barış masası Türkiye'de mi kurulacak? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Ukrayna krizi MYK'mızın en önemli gündem maddelerinden bir tanesi. Önümüzdeki günlerde Hollanda Başbakanı Türkiye'ye gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın NATO'ya katılımı için bir Brüksel ziyareti gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız hem Sayın Putin hem de Sayın Zelenskiy ile görüşüyor. 35 liderle 38 görüşme gerçekleştirdi. Türkiye'nin yürüttüğü politikanın güvenilir bir politika olduğunu herkes ifade ediyor. Amacımız kalıcı ateşkesin sağlanması." dedi.
21.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş mülteci açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş mülteci açıklaması! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Uluslararası İyilik Ödülleri" programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyayı iyilik değiştirecek şiarıyla çıktığımız iyilik seferberliği hamdolsun yoluna güçlenerek devam ediyor" dedi. Türkiye'de yaşayan mültecilerle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ana muhalefetin başındaki ve yanındakiler 'Biz seçimi kazandığımızda mültecileri ülkelerine göndereceğiz' diyorlar. Biz göndermeyeceğiz. Biz ev sahipliğine devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
15.03.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, "CHP Genel Başkanı, Diyarbakır gezisi esnasında tarihimiz kirli, yüzleşmemiz gerekir diye konuşmuş. Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür."
15.03.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Rusya açıklaması: Türkiye her zaman BM yaptırımlarına katılıyor, onun dışındaki yaptırımlara mesafeli
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Rusya açıklaması: Türkiye her zaman BM yaptırımlarına katılıyor, onun dışındaki yaptırımlara mesafeli AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Türkiye'nin Montrö'yü uygulamasındaki ilkesel tavrı dünyanın her tarafından destek ve takdir görmektedir. Savaşı arttıracak bir yaklaşıma girilmemesi son derece kıymetli bulunmuştur. Yaptırımlara katılıp katılmayacağımız meselesinde bizim burada özel durumumuz var. Türkiye her zaman BM yaptırımlarına katılıyor, onun dışındaki yaptırımlara mesafeli duruyor." dedi.
7.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Anneleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır anneleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.