Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'evlat nöbeti'ndeki annelere seslendi: Kirli düzeni kökünden yıkıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla Diyarbakır annelerine seslendi. Erdoğan, "Artık çocuklarımızı kandıramayan terör örgütünün faaliyet sahalarını birer birer kapatıyoruz. Sizin evlatlarınız üzerinden kurulan kirli düzeni kökünden yıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır annelerinin başlattığı oturma eyleminin bininci gününde, canlı bağlantıyla Diyarbakır'daki ailelere hitap etti.

Erdoğan, "Bundan tam bin gün önce başlayan mücadeleniz eşine az rastlanır bir mücadele olarak tarihe altın harflerle yazıldı. Şahsım ülkem ve milletim adına sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Diyarbakır'da ve diğer şehirlerde annelerimizin verdiği mücadeleyi verdiğimiz operasyonlarla tamamlıyoruz. Artık çocuklarımızı kandıramayan terör örgütünün faaliyet sahalarını da birer birer kapatıyoruz. Sizin evlatlarınız üzerinden kurulan kirli düzeni kökünden yıkıyoruz. Güvenli koridoru inşallah en kısa sürede tamamlayacağız. Bu ülkenin siz Diyarbakır annelerine çok büyük şükran borcu vardır" dedi.