Diplomat

Diplomat

Son dakika diplomat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diplomat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diplomat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diplomat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diplomat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.474 diplomat haberi bulunmuştur. Tüm diplomat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!Sıcaklıkların 52 dereceye yaklaştığı Suudi Arabistan'a hac ibadeti için giden hacı adayları arasındaki binden fazla kişinin öldüğü bildirildi.
20.06.2024Dünya
Vatandaş Diplomat Projesi nedir? Vatandaş diplomat projesi tanıtım programı yapıldı
Vatandaş Diplomat Projesi nedir? Vatandaş diplomat projesi tanıtım programı yapıldıVatandaş Diplomat Projesi tanıtım programında konuşma yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, projeye dair ayrıntıları ve detayları paylaştı. Peki Vatandaş Diplomat Projesi nedir?
4.06.2024Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Türkiye'ye güvenen kimse piÅŸman olmadı
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Türkiye'ye güvenen kimse piÅŸman olmadıCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Albaraka Ä°slami Finans Zirvesi'nde konuÅŸtu. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, 'Kaos dünyanın rengi haline geldi. Uluslararası sistemde denge kaybolmuÅŸtur" ifadelerini kullandı. Dünyada gelir adaletinin bozulduÄŸunu söyleyen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Dünyadaki en zengin yüzde 1’lik kesimi toplam küresel servetin neredeyse yarısına sahip" tepkisinde bulundu. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Ä°stanbul’u küresel finans ve katılım finans merkezi yapacağız.Türkiye'ye güvenen hiç kimse piÅŸman olmadı" dedi.
24.05.2024Gündem
Bakan ÅžimÅŸek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz
Bakan ÅžimÅŸek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruzTürk Devletleri TeÅŸkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı Ä°stanbul'da yapıldı. Burada konuÅŸan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet ÅžimÅŸek, "Türk Yatırım Fonu'nu 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kuruyoruz. Türk Yatırım Fonu hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımızın ivmelenmesini saÄŸlayacaktır. Ayrıca, Fon birçok alanda projelere teknik destek verecektir" dedi.
18.05.2024Ekonomi
AK Parti'den Ä°srail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den Ä°srail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdiAK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren Ä°srailli diplomat için 'Ä°srail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM AnlaÅŸması'nı parçalaması Ä°srail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiÅŸtir' dedi.
11.05.2024Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD DışiÅŸleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD DışiÅŸleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyorDışiÅŸleri Bakanı Hakan Fidan, Ä°srail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son geliÅŸmelere iliÅŸkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024Gündem
MÄ°T ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MÄ°T ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldüIrak'ta Türk diplomat Osman Köse’nin ÅŸehit edildiÄŸi eylemin faillerinden PKK'lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MÄ°T ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleÅŸtirdiÄŸi ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
31.12.2023Gündem
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve Ä°çerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve Ä°çerisindeki Karakterler...Kiralık konak Yakup Kadri KaraosmanoÄŸlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve deÄŸiÅŸimler anlatılmıştır.Â
17.12.2023EÄŸitim
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdırMHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel BaÅŸkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teÄŸet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaÅŸmıştır'' dedi.
28.11.2023Gündem
Atatürk, en çok eÄŸitime önem verdi!
Atatürk, en çok eÄŸitime önem verdi!Anadolu’yu düşman iÅŸgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koÅŸan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduÄŸu çaÄŸdaÅŸ Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük deÄŸiÅŸimleri ise eÄŸitimde gerçekleÅŸtirdi.
10.11.2023Gündem
CHP Genel BaÅŸkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı?
CHP Genel BaÅŸkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı?Eski CHP Genel BaÅŸkanı Altan Öymen'in yeÄŸeni Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in genel baÅŸkanlık yarışında CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na rakip olacağı belirtildi. Peki, Örsan Öymen kimdir, CHP adayı mı? Örsan K. Öymen kaç yaşında, nereli, kimin oÄŸlu, Örsan Öymen’in babası kimdir?
15.09.2023Gündem
MÄ°T'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi
MÄ°T'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildiMÄ°T, PKK’nın sözde Irak istihbarat sorumlusu 'Hasan' kod adlı Celal Kaya'yı, Irak/Sülaymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
5.07.2023Gündem
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!Türkiye'nin gelmiÅŸ geçmiÅŸ en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar CumhurbaÅŸkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve baÅŸkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir baÅŸka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
DışiÅŸleri'nde Hakan Fidan dönemi! Ä°ÅŸte masasındaki konular...
DışiÅŸleri'nde Hakan Fidan dönemi! Ä°ÅŸte masasındaki konular...Hakan Fidan MÄ°T BaÅŸkanı olarak dahil olduÄŸu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaÅŸan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi baÅŸlıklar bekliyor?
5.06.2023Gündem
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! Ä°stanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi!
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! Ä°stanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi!Havaalanlarında oy kullanma baÅŸladı mı, oy kullanma ne zaman bitiyor? CumhurbaÅŸkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaÅŸlar, Ä°stanbul Havalimanı'nda oy kullanmaya baÅŸladı. Peki, oy kullanma ne zaman bitiyor? Ä°ÅŸte Havalimanlarında oy kullanma saatleri…
20.05.2023Seçim
CumhurbaÅŸkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma baÅŸladı
CumhurbaÅŸkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma baÅŸladıCumhurbaÅŸkanı Seçimi'nin 28 mayıs pazar günü yapılacak 2. tur oylaması için yurt dışına kayıtlı seçmenler gümrük kapılarında oy kullanma iÅŸlemi baÅŸladı.
20.05.2023Gündem
ABD DışiÅŸleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı
ABD DışiÅŸleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydıBiden'ın Çin politikasının mimarı Wendy Sherman istifa edecek. Mevcut yönetimde kilit bir dış politika oyuncusu olan Washington'un iki numaralı diplomatı, hükümetteki otuz yıllık kariyerine yakında son verecek.
13.05.2023Dünya
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! Ä°ÅŸte ABD'li yetkilinin kaydettiÄŸi o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! Ä°ÅŸte ABD'li yetkilinin kaydettiÄŸi o ses kaydıİlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023Dünya
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdırMilli Savunma Bakanı Hulusi Akar; sözde Ermeni Soykırımını destekleyen ülkelere tepki göstererek, "Tarihi; Türkiye'yi suçlayıcı siyasi açıklamalarla yeniden yazılamayacağı bilinmeli ve bu görüşte olanlar dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır. Bizim utanılacak bir tarihimiz yok çok şükür" dedi.
27.04.2023Gündem
Ä°ngiltere düÄŸmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar
Ä°ngiltere düÄŸmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılarSudan'dan gelen sıcak geliÅŸmeler dünya gündeminden düşmüyor. Sudan'daki çatışmalar giderek ÅŸiddetlenirken ülkeler de bölgedeki vatandaÅŸlarını ve diplomatlarını tahliye etmek için çalışmalar yürütüyor. Ä°ngiliz Hava Kuvvetleri (SAS) dün gerçekleÅŸtirdiÄŸi film gibi operasyonda diplomatlarını Hartum'dan çıkarmayı baÅŸardı. Ä°ngiliz askerleri, havaalanına giden 29 kilometrelik yolculukta gruba eÅŸlik etti.
24.04.2023Dünya
Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağızCumhuriyetin 100. Yılında Türk DışiÅŸleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuÅŸan DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın CumhurbaÅŸkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceÄŸiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inÅŸa edeceÄŸiz" dedi.Â
13.04.2023Gündem
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!Diplomat olan babasının Cibuti'de olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.
28.02.2023Magazin
Bakan Varank: Ä°HA ve SÄ°HA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada
Bakan Varank: Ä°HA ve SÄ°HA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sıradaSanayi ve Teknoloji Mustafa Varank, "Türkiye, savunma sanayisi alanında önemli bir ivme yakaladı. Ä°HA ve SÄ°HA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sıraya girmiÅŸ durumda. DoÄŸru zamanda, doÄŸru teknolojiye yatırım yapmaya baÅŸladık. EÄŸer doÄŸru zamanda, doÄŸru teknolojiye yatırım yaparsanız emin olun, baÅŸarısız olma ÅŸansınız yok" dedi.
2.02.2023Gündem
Üniversitelilere 15 ÅŸehirde tematik kamp
Üniversitelilere 15 ÅŸehirde tematik kampÃœniversite öğrencilerine her yıl geleneksel olarak düzenlenen kış kampları, bu yıl on beÅŸ farklı temayla on beÅŸ farklı ilde gerçekleÅŸtirilecek. 30 Ocak–3 Åžubat tarihleri arasında gerçekleÅŸtirilecek kamplarda farklı ÅŸehirlerde öğrenim gören öğrenciler, ilgilerini çeken temalarla ilgili pek çok deÄŸerli isimle bir araya gelecek. Kamp süresince gençler, bulundukları ÅŸehrin tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatı da bulacak.
31.01.2023EÄŸitim
Rusya, Estonya'nın Moskova Büyükelçisi'nden ülkeyi terk etmesini istedi
Rusya, Estonya'nın Moskova Büyükelçisi'nden ülkeyi terk etmesini istediEstonya DışiÅŸleri Bakanlığı'nın Rusya'nın Tallinn Büyükelçisi Lipayev'i çağırarak elçilikteki diplomat sayısının Åžubat ayına kadar 8'e indirilmesini talep etmesine karşı Rusya'dan misilleme geldi. Rusya DışiÅŸleri yetkilileri, Rusya karşıtı eylemleri yüzünden Estonya ile iliÅŸkileri maslahatgüzar seviyesine indirme kararı aldıklarını belirtti. Moskova'daki Estonya Büyükelçisi’nden ise ülkeyi 7 Åžubat’a kadar terk etmesi istendi.
23.01.2023Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Diplomat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diplomat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.