Diplomat

Diplomat

Son dakika diplomat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diplomat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diplomat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diplomat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diplomat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.471 diplomat haberi bulunmuştur. Tüm diplomat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Irak'ta Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
31.12.2023 Gündem
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Kiralık konak Yakup Kadri Karaosmanoğlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve değişimler anlatılmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı?
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı? Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in yeğeni Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in genel başkanlık yarışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olacağı belirtildi. Peki, Örsan Öymen kimdir, CHP adayı mı? Örsan K. Öymen kaç yaşında, nereli, kimin oğlu, Örsan Öymen’in babası kimdir?
15.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi MİT, PKK’nın sözde Irak istihbarat sorumlusu 'Hasan' kod adlı Celal Kaya'yı, Irak/Sülaymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
5.07.2023 Gündem
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular...
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular... Hakan Fidan MİT Başkanı olarak dahil olduğu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaşan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi başlıklar bekliyor?
5.06.2023 Gündem
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi!
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi! Havaalanlarında oy kullanma başladı mı, oy kullanma ne zaman bitiyor? Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, İstanbul Havalimanı'nda oy kullanmaya başladı. Peki, oy kullanma ne zaman bitiyor? İşte Havalimanlarında oy kullanma saatleri…
20.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma başladı
Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma başladı Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 mayıs pazar günü yapılacak 2. tur oylaması için yurt dışına kayıtlı seçmenler gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı.
20.05.2023 Gündem
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı Biden'ın Çin politikasının mimarı Wendy Sherman istifa edecek. Mevcut yönetimde kilit bir dış politika oyuncusu olan Washington'un iki numaralı diplomatı, hükümetteki otuz yıllık kariyerine yakında son verecek.
13.05.2023 Dünya
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; sözde Ermeni Soykırımını destekleyen ülkelere tepki göstererek, "Tarihi; Türkiye'yi suçlayıcı siyasi açıklamalarla yeniden yazılamayacağı bilinmeli ve bu görüşte olanlar dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır. Bizim utanılacak bir tarihimiz yok çok şükür" dedi.
27.04.2023 Gündem
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar Sudan'dan gelen sıcak gelişmeler dünya gündeminden düşmüyor. Sudan'daki çatışmalar giderek şiddetlenirken ülkeler de bölgedeki vatandaşlarını ve diplomatlarını tahliye etmek için çalışmalar yürütüyor. İngiliz Hava Kuvvetleri (SAS) dün gerçekleştirdiği film gibi operasyonda diplomatlarını Hartum'dan çıkarmayı başardı. İngiliz askerleri, havaalanına giden 29 kilometrelik yolculukta gruba eşlik etti.
24.04.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inşa edeceğiz" dedi. 
13.04.2023 Gündem
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı! Diplomat olan babasının Cibuti'de olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.
28.02.2023 Magazin
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada
Bakan Varank: İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sırada Sanayi ve Teknoloji Mustafa Varank, "Türkiye, savunma sanayisi alanında önemli bir ivme yakaladı. İHA ve SİHA'larımızı satın alabilmek için ülkeler sıraya girmiş durumda. Doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yapmaya başladık. Eğer doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yaparsanız emin olun, başarısız olma şansınız yok" dedi.
2.02.2023 Gündem
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp Üniversite öğrencilerine her yıl geleneksel olarak düzenlenen kış kampları, bu yıl on beş farklı temayla on beş farklı ilde gerçekleştirilecek. 30 Ocak–3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamplarda farklı şehirlerde öğrenim gören öğrenciler, ilgilerini çeken temalarla ilgili pek çok değerli isimle bir araya gelecek. Kamp süresince gençler, bulundukları şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatı da bulacak.
31.01.2023 Eğitim
Rusya, Estonya'nın Moskova Büyükelçisi'nden ülkeyi terk etmesini istedi
Rusya, Estonya'nın Moskova Büyükelçisi'nden ülkeyi terk etmesini istedi Estonya Dışişleri Bakanlığı'nın Rusya'nın Tallinn Büyükelçisi Lipayev'i çağırarak elçilikteki diplomat sayısının Şubat ayına kadar 8'e indirilmesini talep etmesine karşı Rusya'dan misilleme geldi. Rusya Dışişleri yetkilileri, Rusya karşıtı eylemleri yüzünden Estonya ile ilişkileri maslahatgüzar seviyesine indirme kararı aldıklarını belirtti. Moskova'daki Estonya Büyükelçisi’nden ise ülkeyi 7 Şubat’a kadar terk etmesi istendi.
23.01.2023 Dünya
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz saldırıya uğradı. Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya Öztürk Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Peki, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kimdir? Öztürk Yılmaz’ın sağlık durumu nasıl? Öztürk Yılmaz’a kim saldırdı, neden? Öztürk Yılmaz biyografisi!
7.12.2022 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Liberyalı diplomat İstanbul Havalimanı'nda intihar etti
Liberyalı diplomat İstanbul Havalimanı'nda intihar etti Diplomatik pasaport sahibi Liberyalı Aberkah Samuel Kkwame, İstanbul Havalimanı'nda intihar etti.
21.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Thodex kurucusu Özer’in ülkemize iadesini bekliyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Thodex kurucusu Özer’in ülkemize iadesini bekliyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bir mahkeme süreci var, bugün 4’üncü mahkeme görüldü. 5’inci mahkeme 10 Kasım’da olacak, hukuki sürecin bir an önce tamamlanması ile birlikte bu şahsın (Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer) ülkemize iadesini bekliyoruz. Çok sayıda vatandaşımızı dolandıran bir sahtekardır” dedi.
1.11.2022 Siyaset
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diplomat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diplomat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.