Digor

Digor

Son dakika Digor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Digor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Digor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Digor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan digor gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 digor haberi bulunmuştur. Tüm digor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kars'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kars'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kars'ın Digor ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.02.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 1'i yeşil, 1'i gri kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 1'i yeşil, 1'i gri kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'ın Kemah ilçesinde düzenlenen 'Kahramanlar- 28 Operasyonu'nda; terörden arananlar listesinde 1'i yeşil, 1'i gri kategoride yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.11.2023 Gündem
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı? Kars seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Kars ilçe seçim sonuçları da etkili oalcak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerde Kars parti oy oranları da yer alacak. Kars ilçelerinden Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçları canlı takip yapılabilecek. Kars AK Parti, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP, MHP oy oranlarının yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı oy sayıları da açıklanacak. Peki Kars hangi parti kazandı? Kars Cumhurbaşkanı kim kazandı? İşte Kars canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Hastaneye götürüldü, makatında tespit edildi!
Hastaneye götürüldü, makatında tespit edildi! Kars’ta polisin yol kontrolünde durdurduğu yolcu otobüsünde hareketinden şüphelenilen İran uyruklu kişinin hastanede çekilen röntgeninde, makatında uyuşturucu tespit edildi. Uyuşturucuyu doğal yollarla çıkaran şüpheli, tutuklandı.
6.03.2023 Yaşam
Kars’ta 14 düzensiz göçmen bir otomobilden çıktı
Kars’ta 14 düzensiz göçmen bir otomobilden çıktı Kars’ta bir otomobile balık gibi istiflenen 14 düzensiz göçmen, jandarmaya takıldı. Araç içerisinden ve bagajdan çıkarılan düzensiz göçmenler kameralara yansıdı.
22.12.2022 Yaşam
Kars'ta TIR'lar, buzlanma nedeniyle yolda kaldı
Kars'ta TIR'lar, buzlanma nedeniyle yolda kaldı Kars'ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. 2286 rakımlı Hanlar Geçidi'nde Özbekistan ve Gürcistan’dan gelen TIR'lar, buzlanma nedeniyle yolda kaldı.
13.12.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Tanju Gönen kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Digor Cemaldin aşiretine mensup Tanju Gönen!
Tanju Gönen kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Digor Cemaldin aşiretine mensup Tanju Gönen! Kocaeli'de düzenlenen Cemaldin ve Celali aşiretlerinin düğününde 11 milyon 500 bin TL para toplandı. Peki, Digor Cemaldin aşiretine mensup Tanju Gönen kimdir, nereli?
3.10.2022 Gündem
Banka değil, aşiret düğünü, 11 milyon 500 bin TL para toplandı
Banka değil, aşiret düğünü, 11 milyon 500 bin TL para toplandı Kocaeli'de düzenlenen Cemaldin ve Celali aşiretlerinin düğününde 11 milyon 500 bin TL para toplandı.
2.10.2022 Gündem
Yağmur yağması için asırlık geleneği canlandırdılar
Yağmur yağması için asırlık geleneği canlandırdılar Kars'ın Digor ilçesine bağlı Yaylacık köyünde, uzun zamandır yağmur yağmayınca çocuklar asırlık bir gelenek olan 'Yağmur gelini' isimli oyunu canlandırdı. Tahta parçasının üzerine yazma örterek oluşturdukları temsili gelinle ev ev dolaşan çocuklara hediyeler veren köylüler, yağmur yağması temennisiyle de üzerlerine su serpti.
22.07.2022 Yaşam
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek...
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek... Kar yağışı ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Günlerce sürecek. Tarih verildi ve belli oldu. Kar esareti İstanbul'da sona erse de bazı ilçelerde aralıklarla yağmur yağıyor. Çok sayıda ilde ise yağışlarla birlikte kötü hava koşulları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar ve sağanak yağışların günlerce devam etmesi bekleniyor. Bugün de dahil 4 gün boyunca kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Aynı zamanda bugün ve yarın için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller de belli oldu. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Sadece Trakya'da sıcaklıklar 2-4 dereceye kadar artacak. Vatandaşlar cumartesi ve pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki hafta sonu hava durumu nasıl? Hafta sonu kar yağışı hangi illerde var? İstanbul'da kar bekleniyor mu? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması...
24.03.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi Kars'ta yoğun kar yağışı ile sis, hava ve kara ulaşımını olumsuz etkiledi. Uçak seferleri iptal edilirken, traktör taşıyan bir TIR yola devrildi. Yaralanan TIR’ın sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
12.01.2022 Gündem
Bir il harekete geçti! Herkes 17 yaşındaki Nihat'ı arıyor
Bir il harekete geçti! Herkes 17 yaşındaki Nihat'ı arıyor Kars'ın Digor ilçesinde evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan genç için arama çalışması başlatıldı.
20.11.2021 Yaşam
Dua için para isteyen sahte din görevlilerine tutuklama
Dua için para isteyen sahte din görevlilerine tutuklama Kars'ın Digor ilçesinde, kendilerini 'din görevlisi' olarak tanıtıp, girdikleri evlerde dua edeceklerini söyleyerek altın ve para isteyen 2 şüpheli, tutuklandı.
25.09.2021 Gündem
106 yaşın formülü organik yiyecekler
106 yaşın formülü organik yiyecekler Kars'ın Digor ilçesine bağlı Bacalı köyünde kızı ve torunlarıyla yaşayan 106 yaşındaki Asya Yulalar, sağlığını doğal ve organik yiyeceklere borçlu olduğunu söyledi.
16.07.2021 Yaşam
Kars'ta kaybolan 14 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyor
Kars'ta kaybolan 14 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyor Kars'ta 2 gündür kayıp olan bir çocuğun bulunması için ekiplerce başlatılan çalışmalar sürüyor.
10.06.2021 Gündem
Bisikletle Türkiye turuna çıktı! Kars'ta donmak üzereyken kurtarıldı
Bisikletle Türkiye turuna çıktı! Kars'ta donmak üzereyken kurtarıldı Gaziantep'ten bisikletiyle Türkiye turuna çıkan Ömer Töremen (44), Iğdır'dan Karsa gelirken Digor Dağpınar karayolunda donma tehlikesi geçirdi. Hareket edemez hale geldiği için bisikletini yol kenarına bırakarak menfeze giren Töremen, kar ve tipiden kapanan köy yollarını açmak için bölgeye giden Digor Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.
27.03.2021 Yaşam
Kafa kafaya facia: 1'i uzman çavuş 2 kişi öldü
Kafa kafaya facia: 1'i uzman çavuş 2 kişi öldü Çorum'un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücüler Jandarma Uzman Çavuş Semih Uyar (21) ile Kahraman Yıldırım (67) hayatını kaybetti.
28.10.2020 Yaşam
Sıpaya eziyet eden 2 kişiye 947'şer lira ceza
Sıpaya eziyet eden 2 kişiye 947'şer lira ceza Kars'ın Digor ilçesinde, sıpayı göle atarak eziyet eden 2 kişiye 947'şer lira ceza uygulandı.
26.10.2020 Yaşam
HDP'nin topladığı fitre ve kurban derileri PKK'ya gitmiş!
HDP'nin topladığı fitre ve kurban derileri PKK'ya gitmiş! HDP ve PKK'nın özerkliği andıran yapılanmasının deşifre edildiği Kars'ta, tutuklanan HDP'li İl Başkanı Cengiz Anli'nin, topladığı fitre paralarını cezaevindeki teröristlere yolladığı ortaya çıktı. HDP'li belediye encümeni Hamit Taşdelen'in de PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'ye maddi destek sağlamak amacıyla kurban derisini HDP'ye bağışladığı tespit edildi.
21.10.2020 Gündem
PKK topladı HDP dağıttı! Kars'ta böyle örgütlenmiş...
PKK topladı HDP dağıttı! Kars'ta böyle örgütlenmiş... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Özerkliği andıran bir öz yönetim kurma çabası ve adımları söz konusu" dediği Kars'taki PKK/KCK soruşturmasında çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı.
19.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Digor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki digor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.