Devriye

Devriye

Son dakika devriye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devriye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devriye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devriye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devriye gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.201 devriye haberi bulunmuştur. Tüm devriye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdi
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdi İran'ın Paris Konsolosluğuna patlayıcı madde ile giren ve kendini havaya uçuracağını söyleyen bir şahıs polis tarafından yakalandı.
19.04.2024 Dünya
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı Adana’da motosikletli Murat A. (21) ve İsa Can Ö. (22) yol vermeme tartışmasında A.M.’yi (34) darbedip, bıçakla saldırdı. Eşi Ö.M.’nin engellemeye çalıştığı şüpheliler, A.M.’nin otomobilinin camlarını ve dikiz aynasını yumruklayarak kırıp, kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüpheliler, tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Adana’da 7 suçtan 21 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü polisten kaçamadı! GBT sorgusunda çıktı
Adana’da 7 suçtan 21 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü polisten kaçamadı! GBT sorgusunda çıktı Adana’da 7 farklı suçtan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü Seyhan polisi tarafından yakalandı.
28.03.2024 Adana
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor Dünyanın en büyük lale üreticisi Hollanda, devasa lale tarlalarında yapay zeka robotları kullanmaya başladı.
22.03.2024 Dünya
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor Adana’da Çukurova polisi 6’sı uzun namlulu tüfek olmak üzere toplam 20 ruhsatsız silah ele geçirdi.
22.03.2024 Adana
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu" Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024 Adana
Adana’da 10 ruhsatsız silah ele geçirildi
Adana’da 10 ruhsatsız silah ele geçirildi Yüreğir polisi yaptığı çalışmalarda 10 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 108 kişiyi de yakaladı.
20.03.2024 Adana
Adana’da bir haftada 43 silah 40 bin 751 uyuşturucu hap ele geçirildi! “Huzurunuz Gururumuz”
Adana’da bir haftada 43 silah 40 bin 751 uyuşturucu hap ele geçirildi! “Huzurunuz Gururumuz” Adana’da Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarla 43 ruhsatsız silah ve 40 bin 751 uyuşturucu hap ele geçirdi. Öte yandan çeşitli suçlardan aranan 284 kişi yakalandı.
11.03.2024 Adana
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz"
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz" Adana’da Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda 54 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheliyi de yakaladı.
5.03.2024 Adana
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı Beyoğlu Tophane’de bir emlakçı, araç parkı yüzünden kavga ettiği adamın oğluna kafa atıp, marketçiye silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan adam hayatını kaybederken, olayla alakasız bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameralara anbean yansırken, katil zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı.
8.02.2024 Gündem
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı ABD'den göçmen krizi büyüyor. Ülkedeki 25 eyalet, ABD Başkanı Joe Biden ile Teksas eyaleti arasında yaşan sınır güvenliği tartışmasında Teksas'a destek veren bildiri yayınladı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy ABD - Meksika sınırına giderek son gelişmeleri aktardı.
27.01.2024 Dünya
Ankara'da hareketli saatler! İçişleri Bakanlığı önünde 'dur' ihtarına uymayan şahıs vuruldu
Ankara'da hareketli saatler! İçişleri Bakanlığı önünde 'dur' ihtarına uymayan şahıs vuruldu Ankara'da, İçişleri Bakanlığı önündeki kulübede nöbet tutan polis memurları, 'dur' ihtarına uymayan sırt çantalı şüpheli Y.E.Ş.'yi (29), tabanca ile bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığı İçişleri Bakanlığı çevresindeki cadde ve sokaklar, yaya ve araç trafiğine kapatılırken, yaralı şüpheli polis nezaretinde hastanede tedavi altına alındı.
1.01.2024 Gündem
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti Avcılar'da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Pazar tezgahında ele geçirildi
Pazar tezgahında ele geçirildi Aydın’ın Didim ilçesinde Pazar tezgahında satışı yasak olan 6 adet muşta ele geçirildi.
24.12.2023 Gündem
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı Erzurum'da oto sanayi sitesinde devriye gezen polisin dikkati, 2 kişinin hayatını kurtardı. Kapalı bir iş yerinde çalışır haldeki otomobilde egzoz gazından zehirlenen Serhat Ç. (27) ile Zana O. (20), polis tarafından fark edilip, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
30.11.2023 Gündem
16 yaşındaki lise öğrencisine dehşeti yaşattı! Mide bulandıran anlar
16 yaşındaki lise öğrencisine dehşeti yaşattı! Mide bulandıran anlar Bursa’da, D.Ç.(16) isimli liseli kızı okul yolunda takip edip elle taciz eden Hüseyin Raci (25), güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilip, yakalandı. Sorgusunda, "Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Kendimi tutamadım” dediği öğrenilen Raci, tutuklandı.
10.11.2023 Gündem
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı...
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı... Evde başlayan tartışmada bıçakla yaralanan kadın çılgına döndü kocasını, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla sokak ortasına kadar kovalayıp göğsünden bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansırken, eşinin aracının lastiklerini de bıçaklayan kadın taksiyle kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
23.10.2023 Gündem
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Adana’da alacak-verecek meselesi yüzünden kuzenlerinin evini basan 2 kardeş, pompalı tüfekle vuruldu. Kardeşlerden biri ölürken, diğeri yaralandı.
23.10.2023 Yaşam
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun’da polisin yaptığı uygulamalarda, 20 şüpheli uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Devriye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devriye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.