Destek Paketi

Destek Paketi

Son dakika destek paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.673 destek paketi haberi bulunmuştur. Tüm destek paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi bayramdan önce yatacak mı? Aile destek yardımı nisanda verilecek mi? Aile Destek Ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi bayramdan önce yatacak mı? Aile destek yardımı nisanda verilecek mi? Aile Destek Ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024, aile destek ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Türkiye'de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan destek ödemesine yönelik araştırmalar bayramın yaklaşmaya başlamasıyla arttı. Destekten yararlananlar emekli bayram ikramiyesinin kendilerine verilip verilmeyeceğini de merak ediliyor. Nisan ayında yapılacak ödemeleri dışında Nisan 2024 aile destek parası alana bayram ikramiyesi var mı? Sorusunun yanıtı da sorgulanıyor. Peki, , Nisan ayı aile destek ödemeleri erken mi yatacak? İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihleri…
30.03.2024 Ekonomi
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024?
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024? Aile Bakanlığı, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak Aile Destek paketi için başvuruların başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunun ardından sosyal medyada Aile Bakanlığı’nın ramazan yardımı yapacağı iddiaları dolaşıma girdi. Peki, Ramazan yardımı verilecek mi?
11.03.2024 Ekonomi
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı Hükümet kentsel dönüşümün hızla gerçekleşmesi için destek paketi sağlayacak. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlara 700 bin TL hibe ve 700 bin TL kredi imkanı sunulacak. Bunun yanı sıra 100 bin TL karşılıksız kira yardımı yapılmasıyla toplamda 1.5 milyon liralık destek sağlanacak. Peki kimler faydalanacak? Geri ödeme nasıl olacak? Nasıl hesaplanacak? Son tarih ne? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.02.2024 Ekonomi
İstanbul için kentsel dönüşüm yardımı! Kredi ve hibe tutarları açıklandı
İstanbul için kentsel dönüşüm yardımı! Kredi ve hibe tutarları açıklandı İstanbul’da yürütülecek olan kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında yapım için yardım verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre hak sahibine bir konut için 700 bin TL’ye kadar hibe, 700 bin TL’ye kadar kredi; bir iş yeri için 350 bin TL’ye kadar hibe, 350 bin TL’ye kadar kredi; diğer her bir konut için 1 milyon 400 bin TL’ye ve diğer her bir iş yeri için de 700 bin TL’ye kadar kredi verilecek.
22.02.2024 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ı
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ı Yeni destek paketini açıklayan Ziraat Bankası, sunmuş olduğu paket ile esnaflara maliyet avantajı sağlayacak. Uygulama kapsamında müşterilerin kredi kartı ve banka kartı ile yapacakları alışverişlerde esnaflar tercihlerine göre 2 seçenek kullanabilecek.
14.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, "Fay hatları üzerinde yapılaşma olmayacak. Dere yatakları imara açılmayacak. Sıvılaşmanın olduğu zeminlerde yapılaşmaya izin verilmeyecek. Mimarlık ve mühendislik hizmetlerinde sıfır tolerans uygulanacak" dedi.
6.02.2024 Gündem
Şubat Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? e-Devlet Aile Destek Programı sorgulama ekranı...
Şubat Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? e-Devlet Aile Destek Programı sorgulama ekranı... Aile destek ödemelerine yönelik araştırmalar şubat ayının ilk haftasında hız kazandı. Hane içi gelir tutarına göre farklı tutarlarda yapılan Aile Destek Paketi Şubat ayı ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak?
5.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Aile destek paketi yılbaşından önce mı yatacak? Aile destek ödemesi bu ay zamlı mı yatacak, yılbaşından önce aile destek ödemesi yatar mı?
Aile destek paketi yılbaşından önce mı yatacak? Aile destek ödemesi bu ay zamlı mı yatacak, yılbaşından önce aile destek ödemesi yatar mı? 2024 yılının başlamasına az bir süre kaldı. Türkiye'de aile destek ödemelerine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Aralık ayının sonlarına doğru yaklaşılırken, vatandaşlar aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Dar gelirli ailelere sağlanan maddi destek kaynağı aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı, aile destek ödemesi ne zaman yatacak, bu ay aile destek paketi zamlı mı yatacak?
28.12.2023 Ekonomi
Aile destek paketi ne zaman yatacak, Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı? Aile destek paketi aralık ayında zamlı mı yatacak?
Aile destek paketi ne zaman yatacak, Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı? Aile destek paketi aralık ayında zamlı mı yatacak? Aile Destek Paketi yılbaşından önce mi yatacak? Aile Destek Programı kapsamında düzenlenen aylık ödemeler, yeni yılın başlamasına az bir süre kala gündem oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen program kapsamında, her ay düzenli olarak vatandaşların hesaplarına destek ödemeleri yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri yılbaşından önce yatar mı, Aile Destek Paketi yılbaşından önce mi yatacak? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, yılbaşından önce, erken yatar mı?
26.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi
Bakanlığın destek paketleriyle dönüşüm hızlanacak! E-ihracatın payı 10 kat artacak
Bakanlığın destek paketleriyle dönüşüm hızlanacak! E-ihracatın payı 10 kat artacak Ticaret Bakanlığı, genel ihracat içerisinde yalnızca yüzde 1.5 paya sahip olan e-ihracatta payın artması için harekete geçti. Buna göre, yeni destek paketleriyle ihracatçıların dönüşüme adapte olması sağlanacak ve sektöre yön verilecek. Yapılacak çalışmalarla e-ihracatın payının 10 kata yakın arttırılarak yüzde 10’a çıkarılması hedefleniyor.
1.08.2023 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı Ticaret Bakanlığı, oluşturdukları destek paketleri ile e-ihracatın genel ihracatın içerisindeki yüzde 1,5 oranındaki payını yüzde 10’a çıkarmayı hedefliyor.
31.07.2023 Ekonomi
15 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak, başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor
15 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak, başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatanaşlara ulaşmaya devam ederken Aile Destek Programı ile ilgili son dakika araştırmaları da hız kazandı. Başvuruların e-Devlet sistemi üzerinden alıdığı devlet desteğinde toplam ödeme miktarı 15 bin lirayı buluyor. İşte 3.7 milyon haneyi ilgilendiren destek paketi ile ilgili ayrıntılar...
5.07.2023 Ekonomi
Çalışan herkesi ilgilendiren emsal fazla mesai kararı! Yasal sınıra dikkat, tazminat hakkı doğuyor
Çalışan herkesi ilgilendiren emsal fazla mesai kararı! Yasal sınıra dikkat, tazminat hakkı doğuyor Bursa İş Mahkemesi, emsal teşkil edebilecek bir karara imza attı. Gıda sektöründe çalışan bir fabrika işçisi 2016 yılında 432,4 saat fazla mesai yaparak 270 saatlik yasal sınırı aştı. İşçi, kendi rızasıyla işten ayrılıp tazminat talep etti. Ancak işveren karşı çıktı. Bunun üzerine açılan davadan çalışan herkesi ilgilendiren bir karara imza atıldı.
24.06.2023 Çalışan Hakları
Aile Destek Ödemesi bayram öncesi yatar mı, Aile Destek Ödemesi ne zaman bitecek 2023? Aile Destek Paketi uzatıldı mı, Aile Destek Ödemesi bayramdan önce verilecek mi?
Aile Destek Ödemesi bayram öncesi yatar mı, Aile Destek Ödemesi ne zaman bitecek 2023? Aile Destek Paketi uzatıldı mı, Aile Destek Ödemesi bayramdan önce verilecek mi? Aile Destek ödemeleri bayram öncesi destekten faydalanacak vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında girdi. Her ay belirli tarihlerde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine verilen aile destek paketi hanelere gelirlerine göre 850 TL – 1.250 TL arasında yapılıyor. 12 ay verilmesi planlanan Aile Destek Programının uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu olurken, ödemelerin bayram öncesi verilip verilmeyeceği de sorgulanıyor. Peki, Aile Destek Ödemesi bayram öncesi yatar mı, Aile Destek Ödemesi ne zaman bitecek? Aile Destek Paketi uzatıldı mı, Aile Destek Ödemesi bayramdan önce verilecek mi?
24.06.2023 Ekonomi
Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Haziran ayı Aile Destek Paketi ödemeleri bayramdan önce yatacak mı?
Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Haziran ayı Aile Destek Paketi ödemeleri bayramdan önce yatacak mı? Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde miktar 850-1250 TL arasında değişiyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? Aile Destek Paketi uzatıldı mı, bitti mi?
10.06.2023 Çalışma Hayatı
Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek programı zamlı mı yatacak, aile destek ödemesi ne kadar oldu 2023, aile destek paketi uzatıldı mı?
Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek programı zamlı mı yatacak, aile destek ödemesi ne kadar oldu 2023, aile destek paketi uzatıldı mı? Mayıs ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, aile destek paketi uzatıldı mı? sorularının yanıtı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen Aile Destek ödemeleri her ayın ilk 10 gününde yatırılıyor. Hanedeki gelir durumuna göre 850-1250 TL arasında yapılan ödemelerin yapılacağı tarih merak konusu oldu.
24.05.2023 Çalışma Hayatı
Aile destek ödemeleri mayıs ayı ne zaman yatacak, aile destek ödemesi yattı mı? Aile destek programı ne zaman bitecek?
Aile destek ödemeleri mayıs ayı ne zaman yatacak, aile destek ödemesi yattı mı? Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek paketi yattı mı, aile destek programı ödemeleri ne zaman yapılacak, aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri konusunda, Mayıs ayı itibari ile vatandaşların araştırmaları hız kazandı. Aile Destek Programı çerçevesinde, her ay düzenli olarak hak sahiplerine yapılan destek ödemesi Temmuz ayına kadar devam edecek. Peki destek ödemeleri bu ay hesaplara ne zaman yatacak?
8.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
850-1250 TL aile destek ödemesi yattı mı, Türkiye aile destek ödemeleri nisan ayı neden yatmadı? Aile destek paketi ne zaman hesaplara yatacak? (Sosyal yardım sorgulama)
850-1250 TL aile destek ödemesi yattı mı, Türkiye aile destek ödemeleri nisan ayı neden yatmadı? Aile destek paketi ne zaman hesaplara yatacak? (Sosyal yardım sorgulama) Aile destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine 12 ay boyunca ödeniyor. Aile Destek Paketi başvuru işlemleri devam ederken, başvurusunu tamamlayan ve sosyal yardım desteğinden faydalanan vatandaşlar nisan ayı ile destek ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi sorguluyor. İhtiyaç sahiplerine ödenen destek ödemesi hakkında yapılan araştırmalar devam ederken, yardım alan vatandaşlar “Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, sosyal yardım parası neden hala yatmadı?
11.04.2023 Ekonomi
Aile destek ödemesi Nisan 2023! Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi neden yatmadı, sosyal yardım programı nisan ödemeleri yattı mı?
Aile destek ödemesi Nisan 2023! Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi neden yatmadı, sosyal yardım programı nisan ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemeleri nisan ayı ile birlikte sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, her ay ihtiyaç sahibi ailelere sağlanan destek ödemelerinin yapılacağı tarihi merak ediliyor. 850 TL ile 1250 TL aralığında değişen destek ödemeleri, temmuz ayına kadar devam edecek. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar şimdi de aile destek ödemeleri yattı mı, nisan ayı ile destek ödemesi ne zaman yatacak, ayın kaçında? İşte aile destek programı ödemeleri…
11.04.2023 Ekonomi
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek Çalışmak için gittiği şehirde, ev kiralamak isteyen genç kadın, emlakçı ve ev sahiplerinin 'bekara ev yok' cevabıyla sarsıldı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, emlakçı ve ev sahibi karı-kocanın ayrımcılık yasağı ihlali yaptığına hükmetti. Kurum, bekara ev vermeyen emlakçı ve ev sahiplerini 10'ar bin lira para cezasına çarptırdı.
11.04.2023 Ekonomi
Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı?
Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı? Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı, nisan ayıyla birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara her ay verilen aile destek ödemelerinin, hangi tarihlerde yatırılacağı merak ediliyor. Peki, nisan ayı aile destek parası neden yatmadı, aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri nisan ayı zamlı mı yatacak?
10.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Destek Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.