Destek Açıklaması

Destek Açıklaması

Son dakika destek açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.446 destek açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm destek açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Destek açıklaması! Ödemeler bugün başlıyor
Destek açıklaması! Ödemeler bugün başlıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyar liralık finansmanı deprem bölgesindeki işletmelerimize bugün aktarmaya başlıyoruz" dedi.
7.03.2024 Ekonomi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’nin Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) vereceği konserler Filistin’e destek açıklamaları nedeniyle iptal edildi.
21.10.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan vergi düzenlemesi taleplerine destek açıklaması geldi. Eylülde açıklanacak OVP çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileriyle Ankara’da ikinci kez bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi ve işveren kesiminin vergiyle ilgili taleplerini desteklediğini açıkladı. Bu konuda yoğun talep geldiğini vurgulayan Yılmaz köklü değişimlere işaret ederek, “Bu konuda çalışma yapılmalı. Bunu vergi artacak ya da azalacak diye değerlendirmemek gerekiyor. Buna vergi sisteminin modernize edilmesi, sadeleştirilmesi, daha dengeli hale getirilmesi diyelim” diye konuştu.
9.08.2023 Ekonomi
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: 14 Mayıs seçimi sonrası gerçek yüzleri çıktı
AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: 14 Mayıs seçimi sonrası gerçek yüzleri çıktı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gündeme dair soruları yanıtladı. Dağ, 14 Mayıs seçimlerinin ardından depremzedelere hakaret edilmesine tepki göstererek "Gerçek yüzleri ortaya çıktı. Bu zulmü kabul etmek mümkün değildir" dedi.
24.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemin merak edilen başlıklarını değerlendirdi. Sinan Oğan'ın ikinci tur desteğini de yorumlayan Erdoğan, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı." ifadelerini kullandı. "2. turda da milletim bu oyuna gelmeyecek gerekeni yapacaktır." diyen Erdoğan "Kılıçdaroğlu, iş 2. tura kalınca milliyetçiliğin önemini anladı. Milliyetçilerin adresi bellidir, Cumhur İttifakı'dır." diye konuştu.
22.05.2023 Gündem
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, ihanettir. Şu hususun özellikle bilinmesini isterim. Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK'nın en küçük bağı ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim, Türk milletinin şerefli mensuplarıdır" dedi.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Edirne mitinginde açıklamalarda bulundu. Erzurum'daki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler" dedi.
8.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, muhalefete yüklenerek “Devreye alacağımız projelerin bize sağlayacağı katkı, 300 milyar dolardan fazla. Londra’ya, Amerika’ya gidip para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de” dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil petrol üretecek rezerv tespit edildiğini hatırlatarak, “Cudi’de, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı o dağlarda, oralardan terörü sildik. Kökünü kazıdık. Dağlardan, taşlardan terörü temizledik. Allah’a hamd olsun topraklarımızdan bereket fışkırıyor şimdi” dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu Son dakika destek açıklaması geldi. Türkiye Aile Destek Programı’na iki yeni destek ödemesi eklendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Türkiye Aile Destek Programı 2023 Mart ayı ödemelerinin başladığını belirten Bakan Yanık, 4,4 milyar TL ödeme yapılacağını söyledi; aynı zamanda yeni ödemelere ilişkin de açıklamada bulundu.
12.04.2023 Ekonomi
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri? CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.
4.03.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ne yapacak? CHP'den ilk kulis bilgileri geldi
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ne yapacak? CHP'den ilk kulis bilgileri geldi CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun genel merkezden büyükşehir belediye başkanlarından destek açıklamasının istemesi üzerine CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini paylaştı.
3.03.2023 Gündem
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara gündemine bomba gibi düşen açıklamalarını uzman isimler değerlendirdi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, dün akşam gerçekleştirilen 6'lı masa toplantısındaki gergin anları anlattı ve bugünkü açıklamalarının ardından Meral Akşener'in kendi adaylığının gündeme gelebileceğini söyledi.
3.03.2023 Gündem
Deprem kira yardımına nasıl başvurulur? Deprem kira yardımı nasıl alınır, ne kadar, şartları ne, depremzedelere ne zaman yatacak?
Deprem kira yardımına nasıl başvurulur? Deprem kira yardımı nasıl alınır, ne kadar, şartları ne, depremzedelere ne zaman yatacak? Maraş merkezli deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması geldi. Kabine Toplantısı'nın ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedelere kira desteği ve taşınma yardımı yapılacağını bildirdi. Erdoğan ayrıca depremzede yakınlarına da yardım sağlanacağını bildirdi. Peki, deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır, depremzedelere ne kadar kira yardımı yapılacak? Kira yardımı şartları neler, kira yardımına nereden başvurulur? Deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
15.02.2023 Ekonomi
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kahramanmaraş bölgesinde meydana gelen sarsıntıların son yüzyılın en şiddetli depremlerinden olduğunu söyledi. Price, Türkiye'ye desteklerinin süreceğini ifade etti.
10.02.2023 Dünya
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? '41. madde açık ve net' deyip çözümü açıkladı
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? '41. madde açık ve net' deyip çözümü açıkladı EYT düzenlemesi ile ilgili gelişmeler art arda yaşanmaya devam ederken, prim ve kıdem tazminatı için destek açıklaması geldi. Son görüşmelerin yapılmasından sonra ise yaş sınırı getirilip getirilmeyeceği merak konusu oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Mehmet Akif Cenkci, hem borçlanma hem de yaş şartı ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.
8.12.2022 Emekli
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Maden işçilerini ilgilendiren prim ve destek açıklaması: Aylık bağlanacak
Maden işçilerini ilgilendiren prim ve destek açıklaması: Aylık bağlanacak Bakan Fatih Dönmez: TBMM Genel Kurul gündeminde yer alan düzenleme ile kömür ve linyit madenlerinin yer altı işlerinde meydana gelen iş kazası sonucunda vefat eden madencilerimizin genel sağlık sigortası primi dahil, prim ve prime ilişkin her türlü borçları terkin edilecek ve vefat tarihinde sigortalıya ilişkin şartlar aranmaksızın hak sahiplerine aylık bağlanacak. Bu şekilde bağlanan aylıklara ilişkin primlerin eksik olan kısmı devletimizce ödenecek.
16.11.2022 Ekonomi
Son dakika destek açıklaması! Nakdi yardım, faturalarda indirim, faizsiz konut kredisini kapsıyor
Son dakika destek açıklaması! Nakdi yardım, faturalarda indirim, faizsiz konut kredisini kapsıyor Devlet destekleri ile ilgili yeni açıklama Bakan Yanık'tan geldi. Derya Yanık tek tek açıkladı.İhtiyaç sahibi vatandaşlara para yardımı dışında fatura desteği, faizsiz konut kredisi kullanım hakkı, ÖTV muafiyeti hakkı tanınıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca şehit yakınları ve gazilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla istihdamdan ulaşıma, sağlıktan eğitime birçok alanda destek sunuluyor
18.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Destek Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.