Deprem Nerede Oldu

Deprem Nerede Oldu

Son dakika Deprem nerede oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deprem nerede oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deprem nerede oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Nerede Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem nerede oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 deprem nerede oldu haberi bulunmuştur. Tüm deprem nerede oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? 28 Eylül AFAD ve Kandilli deprem listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelenler “Son deprem nerede oldu, az önce deprem mi oldu?” sorularına yanıt arıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi günlük deprem verilerini paylaşıyor. Ülkemizde küçük çaplı depremlerin yanında zaman zaman şiddetli depremler de yaşanabiliyor. En ufak bir sarsıntı hisseden vatandaşların deprem mi oldu, diye Kandilli ve AFAD’ın son deprem verilerinin yer aldığı listeyi inceliyor.
28.09.2023 Gündem
11 Mart deprem oldu mu? Az önce nerede deprem oldu, bugün deprem mi oldu? AFAD KANDİLLİ deprem sorgulama: Türkiye’de son depremler listesi!
11 Mart deprem oldu mu? Az önce nerede deprem oldu, bugün deprem mi oldu? AFAD KANDİLLİ deprem sorgulama: Türkiye’de son depremler listesi! Bugün deprem oldu mu, 11 Mart deprem mi oldu, az önce deprem nerede oldu? soruları Maraş Merkezli depremlerin ardından gün aşırı sorulmaya başlandı. 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından binlerce artçı sarsıntı yaşanmaya devam ediyor. AFAD KANDİLLİ RASATHANESİ günlük son depremler listesi yayınlıyor. Bu listeyle vatandaşlar nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görebiliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, deprem mi oldu, bugün deprem oldu mu? Bugün deprem nerede oldu? AFAD KANDİLLİ deprem sorgulama ekranı ile Türkiye’de son depremler listesi burada. İşte son depremler listesi…
11.03.2023 Gündem
İstanbul için 80 binlik konut alanı!  MSB de onayladı
İstanbul için 80 binlik konut alanı! MSB de onayladı İstanbul’da 1.5 milyon konutluk büyük dönüşüm için planlamalar yapılırken, Avrupa Yakası’ndaki rezerv alanlarından biri Esenler’de olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un verdiği bilgiye göre 2019’da imar değişikliği yapılarak rezerv alanı ilan edilen Esenler’deki araziye 70-80 bin konut inşa edilecek. Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili detay ise dikkat çekti.
11.03.2023 Ekonomi
22 Şubat Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi! Az önce deprem nerede oldu, bugün deprem oldu mu, kaç şiddetinde?
22 Şubat Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi! Az önce deprem nerede oldu, bugün deprem oldu mu, kaç şiddetinde? Az önce nerede deprem oldu, deprem mi oldu? Türkiye’de yaşanan iki büyük depremin ardından vatandaşlar Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden son depremler listesini sorguluyor. Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin artçıları sürerken AFAD ve Kandilli son depremler listesi merakla takip ediliyor. Depreminin yaraları sarılırken artı depremleri hissedenler "22 Şubat 2023 Az önce deprem mi oldu, nerede deprem oldu, depremin büyüklüğü kaç?" sorularına yanıt arıyor. İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi...
22.02.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
7.4 ayeti nedir, ne anlama geliyor? Kuran'da 7. sure 4. ayet ne diyor?
7.4 ayeti nedir, ne anlama geliyor? Kuran'da 7. sure 4. ayet ne diyor? Türkiye'nin güneydoğusunda gerçekleşen 7.4'lük deprem tüm ülkeyi yasa boğdu. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinin merkez üssü olduğu deprem 10 ili etkiledi. Vatandaşların "7.4 deprem nerede oldu" sorgusu da başladı. Öte yandan Kuran-ı Kerim'de 7. sure 4. ayet de merak konusu oldu. Peki 7.4 ayeti nedir?
20.02.2023 Gündem
Artçı deprem ne kadar sürer? 10 ilde artçı depremler devam edecek mi? En son ne zaman artçı oldu?
Artçı deprem ne kadar sürer? 10 ilde artçı depremler devam edecek mi? En son ne zaman artçı oldu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Onbinlerce insanın hayatını kaybettiği bölgede binlerce bina yıkıldı. Artçı depremlerin sürdüğü bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor. AFAD ve Kandilli artçı depremleri duyuruyor. Peki artçı deprem ne kadar sürer? En son artçı deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu?
13.02.2023 Gündem
Türkiye deprem haritası ve Canlı AFAD Türkiye fay hattı deprem haritası! Türkiye’deki fay hatları nelerdir, fay hattı hangi illerden geçiyor?
Türkiye deprem haritası ve Canlı AFAD Türkiye fay hattı deprem haritası! Türkiye’deki fay hatları nelerdir, fay hattı hangi illerden geçiyor? Canlı deprem haritası, takibi ve izleme sürecine yönelik aramalar Türkiye’nin büyük deprem felaketini yaşayan vatandaşlar tarafından arttı. Depremin yıkımını görenler yoğun bir şekilde “En son deprem nerede oldu, az önce deprem mi oldu?” gibi sorulara yanıt arıyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 deprem 10 ilde felakete neden olurken, devam eden arttı sarsıntılar da 6.6 ulaşınca deprem bölgelerinde kalıcı hasar bıraktı. İşte 7 Şubat Çarşamba günü meydana gelen depremler ve artçılar...
8.02.2023 Gündem
İkinci depremde tamamen çökmüştü! Gerçeği AFAD görevlileri fark etti
İkinci depremde tamamen çökmüştü! Gerçeği AFAD görevlileri fark etti Malatya’da yıkılan binaların altında kalanları kurtarmak için çalışmalar aralıksız sürerken depremzedeler -6 derecede enkazların önlerinde yakınlarından umutlu bir haber bekliyor. Bu noktalardan biri ‘Hayat Sitesi’nin enkazı. Alt kattaki dükkânı genişletmek için binanın kolonlarının kesildiği iddia edildi.
8.02.2023 Gündem
Kızı, üç gün önce aldığı evin enkazında kaldı: Kızıma ev değil mezar almışım!
Kızı, üç gün önce aldığı evin enkazında kaldı: Kızıma ev değil mezar almışım! Kahramanmaraş’ta kızı, üç gün önce hediye ettiği evin enkazında kalan acılı anne, “Kızıma ev değil mezar almışım" dedi. 
8.02.2023 Gündem
Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.12.2022 Gündem
Balıkesir Gönen’de deprem! Kandilli Rasathanesi duyurdu!
Balıkesir Gönen’de deprem! Kandilli Rasathanesi duyurdu! Balıkesir Gönen’de deprem! 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremi Kandilli Rasathanesi duyurdu. Kandilli son depremler listesinde yer alan verilere göre, Balıkesir Gönen Kınalar mevkiinde meydana gelen depremin şiddeti 3.0 olarak açıklandı. Peki, Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? 25 Ekim 2022 AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
25.10.2022 Gündem
Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerde hissedildi? Afad ve Kandilli son depremler listesi (18 Ekim 2022)
Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerde hissedildi? Afad ve Kandilli son depremler listesi (18 Ekim 2022) Aydın’da deprem! AFAD verilerine göre 2 dakika arayla iki deprem oldu. Kuşadası ilçesinde saat 13.27’de 4.1, 13.29’da ise 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Peki, Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerden hissedildi? Aydın Kuşadası depremi kaç şiddetinde, saat kaçta oldu? Afad ve Kandilli son depremler listesi!
18.10.2022 Gündem
Erzurum’da deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
Erzurum’da deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi! AFAD duyurdu. Erzurum'un Çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'da 4,9 büyüklüğünde depremin ardından pek çok kişi de son depremler listesini araştırıyor. Peki, Son deprem nerede oldu? Erzurum’da deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
17.09.2022 Gündem
En son deprem nerede oldu? Deprem hangi illerde hissedildi? 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
En son deprem nerede oldu? Deprem hangi illerde hissedildi? 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi! Aydın'ın Kuşadası ilçesinda korkutan deprem! İzmir, Aydın ve Muğla’da hissedildi. Peş peşe depremler korkuya neden oldu. Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarındaRichter ölçeğine göre, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son deprem nerede oldu? Hangi illerde hissedildi? Son deprem kaç şiddetinde oldu? İşte 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
31.08.2022 Gündem
Ege'de 4.7, 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe depremler! AFAD'dan son dakika açıklaması geldi
Ege'de 4.7, 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe depremler! AFAD'dan son dakika açıklaması geldi Gelen son dakika bilgisine göre, Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aydın'ın yanı sıra İzmir'den de hissedilen deprem, paniğe neden oldu. Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, 12.56'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremden 14 dakika sonra 5.1'lik ikinci sarsıntı oldu. Vatandaşlar panikle sokağa döküldü. Son depremlerin ardından, 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
31.08.2022 Gündem
Son depremler! Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu?
Son depremler! Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? Son depremler gündemde! AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Van'ın Tuşba ilçesinde saat 12.37'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Pek çok kişi de Kandilli Rasathanesi ile AFAD son depremler listesini araştırıyor. Peki, Deprem nerede oldu? Van’da deprem kaç şiddetinde oldu? Van’da deprem mi oldu? İşte detaylar…
10.07.2022 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Korkutan deprem! AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl'ün Yedisu ilçesinde deprem meydana geldi. AFAD’dan gelen son dakika açıklamasına göre, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde saat 15.49'da 4 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
27.05.2022 Gündem
Ebru Cizdam’ın ölümünde flaş gelişme! Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı
Ebru Cizdam’ın ölümünde flaş gelişme! Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı Ortaköy’de lüks bir otelin 7'inci katından düşen Ebru Cizdam’ın hayatını kaybettiği o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kadın otel girişine düşüyor. O esnada ise otelin önünden geçen bir bisikletli kıl payı kurtuluyor.
23.03.2022 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Ege’de deprem! Aydın Nazilli’de deprem meydana geldi. Aydın’da 3.9 büyüklüğünde deprem son dakika olarak duyuruldu. AFAD’dan gelen son dakika açıklamasına göre, Aydın’ın Nazilli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
23.03.2022 Gündem
Deprem nerede oldu? Bugün deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depreMler listesi!
Deprem nerede oldu? Bugün deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depreMler listesi! Bursa'da Gemlik Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD saat 15:07'de meydana gelen depremin derinliğinin 7.04 km olduğunu duyurdu. Deprem İstanbul çevre illerden de hissedildi. Peki, Deprem mi oldu? Bugün deprem nerede oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
6.02.2022 Gündem
Ege’de deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Son depremler listesi!
Ege’de deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Son depremler listesi! Ege’de korkutan deprem! 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çok sayıda ilden hissedilen deprem sonrası gözler AFAD ve Kandilli yaşanan son depremlere çevrildi. AFAD’dan açıklama geldi. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre, Ege Denizi'nde saat 14.48'de 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, Ege’de deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? İşte detaylar…
16.01.2022 Gündem
En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu! Akdeniz’de hissedilen şiddetli deprem sonrası depremin büyüklüğünü, AFAD 6.4, Kandilli Rasathanesi ise 6.2 olarak duyurdu. Deprem Mersin, Antalya, Konya, Adana’da hissedildi. Peki, En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
11.01.2022 Gündem
Son dakika Van’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 24 Aralık 2021
Son dakika Van’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 24 Aralık 2021 AFAD ve Kandilli Rasathanesi bugün meydana gelen son depremler ile ilgili detayları açıkladı. 24 Aralık Perşembe günü en son nerede deprem oldu? İşte son dakika deprem haberleri…
24.12.2021 Yaşam
Peş peşe yaşanan depremler sonrası korkutan son dakika uyarısı! Yeni tehlikeyi açıkladılar: İstanbul, İzmir ve birçok ilde...
Peş peşe yaşanan depremler sonrası korkutan son dakika uyarısı! Yeni tehlikeyi açıkladılar: İstanbul, İzmir ve birçok ilde... Türkiye'de bir hafta içinde peş peşe depremler yaşandı. Bu depremler sonrası son dakika uyarısı geldi. Düzce, Malatya, Konya, Erzurum ve Tokat'ta meydana gelen depremler milyonlarca insanı tedirgin etti. Konuyla ilgili uzman isimler korkutan açıklamalarda bulundu. Uzmanlar, özellikle İzmir'de, İstanbul'da ve Orta Marmara'da fay hattıyla ilgili kritik gelişmeyi duyurdular. İşte haberin detayları...
20.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Nerede Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem nerede oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.