Denize Düştü

Denize Düştü

Son dakika denize düştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denize düştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denize düştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denize Düştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denize düştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 654 denize düştü haberi bulunmuştur. Tüm denize düştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı Kalamış açıklarında deniz taksi ile kanonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
27.04.2024 Gündem
Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya döndü! İşte ilk fotoğraflar
Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya döndü! İşte ilk fotoğraflar İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki misyonunu tamamladı ve Dünya'ya giriş sağlayan SpaceX Dragon kapsülü saat 16:29'da Florida açıklarında denize düştü. İlk Türk astronot Alper Gezeravcı kapsülden 17:28'de çıkış yaptı. Dönüş yolculuğundan ilk fotoğraflar geldi. İşte detaylar...
9.02.2024 Gündem
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü denize düştü. Otobüsün boş olduğu öğrenildi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.
17.08.2023 Haber
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü freninin boşalmasıyla birlikte denize düştü. Otobüsün boş olduğu öğrenildi.
17.08.2023 Yaşam
Evlilik teklifi hazırlığı yapan gencin talihsiz kazası! İşte o anlar
Evlilik teklifi hazırlığı yapan gencin talihsiz kazası! İşte o anlar Ordu'da Cem Günday'ın (24), kız arkadaşına evlenme teklif ettiği sırada kiraladığı tekneden denize düşen yüzük, bir dalgıç tarafından bulunup, çifte teslim edildi.
6.08.2023 Vatan TV
Teknede evlilik teklifi yapan genç yüzüğü denize düşürdü! İşte o anlar
Teknede evlilik teklifi yapan genç yüzüğü denize düşürdü! İşte o anlar Ordu'da Cem Günday'ın (24), kız arkadaşına evlenme teklif ettiği sırada kiraladığı tekneden denize düşen yüzük, bir dalgıç tarafından bulunup, çifte teslim edildi.
6.08.2023 Yaşam
Meksika’da uçak denize düştü! 3 kişi kayboldu
Meksika’da uçak denize düştü! 3 kişi kayboldu Meksika’nın Veracruz eyaletinde küçük bir uçak denize düştü. Uçakta bulunan 3 kişi kayboldu.
29.07.2023 Dünya
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’  notuyla paylaşmıştı...
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’ notuyla paylaşmıştı... Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü ile uçuş yapan Necip Ferhat Yayla, paraşütün iplerinin dolaşması nedeniyle 200 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Yayla, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
28.06.2023 Yaşam
Fedon denize 5 gün geç atladı!
Fedon denize 5 gün geç atladı! Hayatının büyük bir kısmını Bodrum'da geçiren Fedon, deniz sezonunu açtı. O anları takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, "Fedon denize düştü" dedi
3.05.2023 Magazin
Manzara seyrederken 20 metrelik falezlerden düştü
Manzara seyrederken 20 metrelik falezlerden düştü Antalya'da falezlerde manzara seyrederken dengesini kaybeden Cüneyt Karaaslan (31), 20 metreden denize düştü. Deniz polisinin hızlı müdahalesiyle denizden alınan Karaaslan, hastaneye kaldırıldı.
28.04.2023 Gündem
Yunan savaş uçağı denize düştü
Yunan savaş uçağı denize düştü Genelkurmay Başkanlığı, F-4 jetinin eğitim uçuşu sırasında saat 10.30 sularında denize çakıldığını, kaza bölgesinin Andarvida üssüne yaklaşık 40 kilometre olduğunu açıkladı.
30.01.2023 Dünya
Tuvana Türkay köpeği için serin sulara atladı!
Tuvana Türkay köpeği için serin sulara atladı! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tuvana Türkay'ın 3 aylık yavru köpeği talihsiz bir kaza sonucu denize düştü. Köpeğin denizde çırpındığını gören Türkay gözünü kırpmadan Boğaz'ın serin sularına atladı. Güzel oyuncu suda zor anlar yaşadı.
20.02.2023 Magazin
Zeynep Bastık sahnelere ara veriyor! Kötü haberi böyle duyurdu
Zeynep Bastık sahnelere ara veriyor! Kötü haberi böyle duyurdu Şarkıcı Zeynep Bastık'ın omurga kemikleri kırıldı. 2 gün önce merdivenlerden düştüğünü belirten Bastık, bir süre sahnelere ara verecek.
17.12.2022 Magazin
Doğuş klip çekiminde kaza geçirdi! Jet ski tekneye çarptı, denize düştü
Doğuş klip çekiminde kaza geçirdi! Jet ski tekneye çarptı, denize düştü Şarkıcı Doğuş, yeni parçasını dinleyicilerin beğenisine sundu. Antalya'da da bir klip çeken Doğuş, teknedeki çekim sırasında kaza geçirdi ve denize düştü.
17.12.2022 Magazin
Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü, bulundu mu? Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek hakkında merak edilenler
Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü, bulundu mu? Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek hakkında merak edilenler Türkiye Tiffany CO’nun sahibi sosyetenin ünlü ismi 1 çocuk annesi Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti’de içinde bulunduğu tekneden denize düşerek kayboldu. Ertek’i arama çalışmaları devam ediyor. Peki, Dilek Ertek kimdir, Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek öldü mü?
5.11.2022 Gündem
Gemiden denize düşen ünlü iş insanı Dilek Ertek'ten 9 gündür haber alınamıyor
Gemiden denize düşen ünlü iş insanı Dilek Ertek'ten 9 gündür haber alınamıyor Türkiye'de dünyaca ünlü mücevher markasının distribütörü olan ünlü iş insanı Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti'de içinde bulunduğu gemiden düştü. Ertek'ten 9 gündür haber alınamıyor.
4.11.2022 Gündem
Denizde korku dolu anlar, yüzenlerin arasına daldı! 'Büyük faciadan dönüldü'
Denizde korku dolu anlar, yüzenlerin arasına daldı! 'Büyük faciadan dönüldü' İzmir'in Menderes ilçesinde, açıktan kıyıya doğru gelen ve içerisinde 3 kişinin olduğu fiber tekne denizde yüzenlerin arasına dalıp, yan yattı. 1 kişinin hafif yaralandığı olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
18.09.2022 Yaşam
İş insanı ve oğlunun içinde bulunduğu cip, limandan denize uçtu!
İş insanı ve oğlunun içinde bulunduğu cip, limandan denize uçtu! Şile'de iş insanı İbrahim Kurşunoğlu ve oğlu Mecit Güçlü Kurşunoğlu'nun içinde bulunduğu cip, limandan denize düştü. Felçli olduğu öğrenilen iş insanı hayatını kaybederken, sürücü koltuğundaki oğlu kurtuldu. Görgü tanıklar aracın bir süre limanda bekledikten sonra hızla denize doğru hareket ettiğini belirtti. Vitesleri karıştırdığını söyleyen Mecit Kurşunoğlu ifadesinin ardından serbest kaldı.
19.07.2022 Yaşam
Yunanistan’da yangın söndürme helikopteri denize düştü: 2 mürettebat kayıp
Yunanistan’da yangın söndürme helikopteri denize düştü: 2 mürettebat kayıp Yunanistan’ın Sisam Adası’ndaki yangına müdahale eden yangın söndürme helikopterinin denize düştüğü ve helikopterde bulunan 4 mürettebattan 2’sinin kayıp olduğu bildirildi.
13.07.2022 Dünya
Bodrum'da tekne kazasında Ankaralı iş insanı ve eşi öldü, kızı yaralandı
Bodrum'da tekne kazasında Ankaralı iş insanı ve eşi öldü, kızı yaralandı Bodrum'da yaşanan tekne kazasında Ankaralı iş insanı ve eşi hayatını kaybederken, kızı yaralandı.
11.07.2022 Yaşam
Boğa denize düştü, vinçle kurtarıldı
Boğa denize düştü, vinçle kurtarıldı Rize’nin İyidere ilçesinde sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa denize düştü. Dalgalar arasında kalan boğa, vinçle kurtarıldı. Boğanın kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı
23.06.2022 Yaşam
Feribottan denize düşen yolcuyu KEGM ekibi kurtardı
Feribottan denize düşen yolcuyu KEGM ekibi kurtardı Çanakkale Boğazı'nda feribottan denize düşen yolcu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) ekipleri tarafından kurtarıldı.
16.06.2022 Yaşam
Sevgilisiyle birlikte balık tutmak istedi sonrası korkunç! Bu fotoğrafı paylaşıp...
Sevgilisiyle birlikte balık tutmak istedi sonrası korkunç! Bu fotoğrafı paylaşıp... İzmit'te iskelede balık tutarken alkol alan Mine D. (23) ve erkek arkadaşı Furkan Çiftçi (23), denize düştü. Mine D., çevrede bulunanlar tarafından kurtarılırken, Furkan Çiftçi hayatını kaybetti.  
15.05.2022 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda inanılmaz olay! Sabah namazında cami imamı fark etti
İstanbul Boğazı'nda inanılmaz olay! Sabah namazında cami imamı fark etti Üsküdar sahilinde arkadaşlarıyla gezip deniz kıyısında fotoğraf çektiren bir kişi, arkadaşlarıyla şakalaşırken denize düştü. Ekipler tarafından bölgede arama çalışmaları başlatıldı.
4.05.2022 Yaşam
Fedon kaç yaşında, Fedon denize düştü ne demek? Fedon kimdir?
Fedon kaç yaşında, Fedon denize düştü ne demek? Fedon kimdir? Hayatını Bodrum'da geçiren Fedon deniz sezonunu açtı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Ve Fedon denize düştü" ifadelerini kullandı. Söz konusu ifadelerin ardından “Fedon denize düştü ne demek?”, “Fedon kaç yaşında, nereli ve kimdir?” sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
28.04.2022 Ünlüler Dünyası

Benzer Haber Etiketleri

Denize Düştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denize düştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.