Deneyap

Deneyap

Son dakika Deneyap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deneyap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deneyap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deneyap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deneyap gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 deneyap haberi bulunmuştur. Tüm deneyap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Yaşam
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tüm çabamız, çocuklarımızın elinden tutarak, hayallerine giden yoldaki engelleri kaldırmak içindir. Tıpkı ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan Alev Alatlılar yetiştirebilmek içindir" dedi.
10.02.2024 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın da katıldığı Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı Bakü’de gerçekleşti
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın da katıldığı Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı Bakü’de gerçekleşti T3 Vakfı’nın global arenada yer aldığı Uluslararası Uzay Federasyonunun (IAF) organize ettiği, Türkiye Uzay Ajansının (TUA) platin sponsoru olduğu Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla Bakü’de yapıldı. Cumhurbaşkanı Aliyev, etkinlikte yaptığı konuşmasında, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için onur duyduklarını belirtti. Kongrenin açılış seremonisinde Mark Eliyahu’da sahne aldı.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST 27 Eylül’de İzmir’de
TEKNOFEST 27 Eylül’de İzmir’de Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü ve son durağı olan İzmir’de teknoloji severlerle buluşmaya hazırlanıyor.  TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanında 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
TEKNOFEST’in yeni yarışmasına başvuru için son gün 10 Ağustos
TEKNOFEST’in yeni yarışmasına başvuru için son gün 10 Ağustos Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in teknoloji yarışmalarına bir yenisi daha eklendi. TEKNOFEST Ankara’da ilk kez düzenlenecek olan Deneyap Kart Robolig Yarışması festival kapsamında robolig formatında düzenlenen ilk yarışma olacak. Yerli olarak geliştirilen Deneyap Kart’ın proje portföyünü genişletmek, proje üretkenliğini yüksek teknoloji tutkunlarıyla buluşturmak amacıyla hayata geçirilen yarışmaya başvuru için son gün 10 Ağustos olarak duyuruldu.
9.08.2023 Bilim ve Teknoloji
DENEYAP Kart Robolig yarışmasına başvurular başladı
DENEYAP Kart Robolig yarışmasına başvurular başladı Her yıl yüz binlerce gencin başvurduğu dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in teknoloji yarışmalarına bir yenisi daha eklendi.
14.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kacır: 64 binden fazla lisans ve lisansüstü öğrencisine 2,8 milyar lira burs sunduk
Bakan Kacır: 64 binden fazla lisans ve lisansüstü öğrencisine 2,8 milyar lira burs sunduk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "2018'den bugüne lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik burs ve destek programlarımız kapsamında, 64 binden fazla kişiye toplam 2 milyar 800 milyon lira destek sunduk" dedi.
9.06.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST’te bu yıl sadece 1 milyon öğrenci yarışmalara başvurdu
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST’te bu yıl sadece 1 milyon öğrenci yarışmalara başvurdu Kocaeli’de Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması finallerine katılan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “TEKNOFEST, bizim beklediğimizden de çok daha büyük bir toplumsal dalgaya dönüştü. Düşünün ki ilk yıl 550 bin ziyaretçi ağırladık, 20 bin öğrenci yarıştı. O bile çok büyük bir rakamdı ama bu yıl sadece 1 milyon öğrenci yarışmalara başvurdu. Yani üniversite sınavına başvurur gibi 40 farklı alandaki yarışmaya, ülkemizin gelecek teknolojilerine bir anlamda damgasını vurmak için 1 milyona yakın gencimiz yarıştı” dedi.
13.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Oyun ve etkinlik çadırında çocuklara moral ve eğitim desteği
Oyun ve etkinlik çadırında çocuklara moral ve eğitim desteği Deprem bölgesinde yardım çalışmalarını sürdüren T3 Vakfı, çadır kentlerde çocuklara hem moral hem de eğitim desteği vermeye devam ediyor.
1.03.2023 Eğitim
GSB Yurtlarında yerleştirme oranı yüzde 98 ile tarihi rekor kırdı
GSB Yurtlarında yerleştirme oranı yüzde 98 ile tarihi rekor kırdı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından 2022 yılında gençlik ve spor alanında yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılarla ilgili “GSB’de Geçen Yıl” videosu paylaştı.
1.01.2023 Diğer Sporlar
Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Deneyap sonuçlarına nereden bakılır?
Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Deneyap sonuçlarına nereden bakılır? DENEYAP öğrenci seçme sınavı 4. faz kapsamında 1 Ekim’de yapıldı. Deneyap sınavında ilk aşamayı geçen adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı
18.10.2022 Eğitim
Deneyap sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? Haziran DENEYAP sınav sonuçları 2022 nasıl öğrenilir? Deneyap sınav sonuçları sorgulama!
Deneyap sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? Haziran DENEYAP sınav sonuçları 2022 nasıl öğrenilir? Deneyap sınav sonuçları sorgulama! Deneyap sınavı sonuçları açıklandı mı, DENEYAP sınav sonuçları 2022 haziran ne zaman ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt aranıyor. Deneyap Atölyeleri Teknoloji adayları sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, nasıl sorgulanacağını sorguluyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıfta okuyan öğrencilerin girdiği e-sınava yönelik araştırmaları yoğunlaştı. Peki, Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Haziran DENEYAP sınav sonuçları 2022 nasıl öğrenilir? İşte Deneyap sınav sonuçları sorgulama…
22.08.2022 Eğitim
Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? 4, 5, 6, 7, 8, hazırlık ve 9. Sınıf Deneyap haziran sınav sonuçları 2022!
Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? 4, 5, 6, 7, 8, hazırlık ve 9. Sınıf Deneyap haziran sınav sonuçları 2022! Deneyap sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Deneyap Atölyeleri Teknoloji adayları sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıfta okuyan öğrencilerden e-sınava girdiler. Sınavın ardından öğrenciler merakla sınav sonuçlarını araştırmaya başladı. Peki, Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?
6.07.2022 Eğitim
Gençlerin tasarımları bilim sergisinde buluştu
Gençlerin tasarımları bilim sergisinde buluştu Bilim Beyoğlu’nda Deneyap, Üretim ve Tasarım atölyelerine katılan gençlerin 12 haftalık eğitimlerini tamamladı. Gençlerin tasarlayarak geliştirdikleri ürünler, ‘Genç Yetenekler Bilim Sergisi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
5.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Göğe bakma kuyruğu! Van rekor kırdı
Göğe bakma kuyruğu! Van rekor kırdı Gökyüzü Gözlem Etkinliklerine ilk kez bu yıl ev sahipliği yapan Van rekor kırdı. Etkinlik, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 10 bin gökyüzü meraklısını bir araya getirdi. Fidanlık Parkı’ndaki Van Gökyüzü Gözlem Etkinliği’nin açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gece de katılımcılarla birlikte gökyüzü gözlemi yaptı. Bakan Varank, 10 bin gökyüzü, uzay ve teknoloji meraklısının etkinlik alanını ziyaret ettiğini belirterek “Van, gerçekten geleceği parlak şehirlerimizden bir tanesi. Son dönemde yaptığımız yatırımlarla, istihdamda sıçrama yakalayan şehirlerimizden bir tanesi.” dedi.
5.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Pursaklar’da birinci proje şenliği
Pursaklar’da birinci proje şenliği Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından Yaşam Merkezi’nde kurulan Deneyap Pursaklar Atölyesinde, 3 ay eğitim sürecinin ardından Tasarım ve Üretim dersi alan öğrenciler tarafından yapılan projeler görücüye çıktı.
4.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Gökyüzü gözlem etkinliğine vatandaşlardan yoğun ilgi
Gökyüzü gözlem etkinliğine vatandaşlardan yoğun ilgi Van'da Gökyüzü Gözlem Etkinliğine katılan vatandaşlar, alana kurulan teleskoplardan ayı, gezegenleri, yıldızları inceledi. 
3.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Bu yıl ücretsiz başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Bu yıl ücretsiz başlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması ve Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan, eğitim-öğretimdeki ücretsiz kitap dağıtımına ilişkin "Bir yenilik daha yapıyoruz; yardımcı kaynaklarımızı da öğrencilerimize ulaştıracağız. Bu yeni uygulamanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
2.06.2022 Siyaset
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu ve resmen değişti! 50'ye düşürüldü, öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu ve resmen değişti! 50'ye düşürüldü, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen değişti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 50'ye düşürüldü. MEB'den yazılı açıklama geldi. Kurum açma, kapatma ve ad verme yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Yeni kararlar madde madde açıklandı. Nüfusu az ve dağınık olan köy ve benzeri yerleşim yerlerinde öğrenci sayısına bakılmaksızın ilkokul açılabilecek. E az 5 çocuk bulunması halinde ise ana sınıfı açılabileceği bildirildi. BİLSEM açılışlarında bulunması zorunlu derslik sayısı azaltıldı. Okul pansiyonlarının açılışında aranılan öğrenci kapasitesi şartı düşürüldü.
14.05.2022 Eğitim
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları 55 ilde başlıyor! İşte başvuru şartları ve başvuru alınan iller listesi!
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları 55 ilde başlıyor! İşte başvuru şartları ve başvuru alınan iller listesi! 2022 Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları başlıyor! Duyuru yayımlandı. Deneyap Teknoloji Atölyeleri 81 ilde öğrencilere teknoloji eğitimleri verecek. 42 ilde 1. faz öğrenci seçme sınavı çağrısı yapıldı. Peki, Deneyap Teknoloji Atölyeleri nedir? Deneyap sınavı 2022 başvuruları ne zaman? İşte Deneyap sınav başvuru şartları!
13.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Deneyap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deneyap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.