Demirören Lisesi

Demirören Lisesi

Son dakika demirören lisesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demirören lisesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demirören lisesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demirören Lisesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demirören lisesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 demirören lisesi haberi bulunmuştur. Tüm demirören lisesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı FIRST Robotcs Competton liselerarası robot yarışmasında öğrenciler büyük emek verip tasarladıkları robotlarını kullanarak verilen görevleri tamamlamak için zamanla yarıştı.
8.03.2024 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu Haziran ayında yapılması planlanan Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girecek öğrenciler, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deneme sınavı oldu. Sınava 8'inci sınıfa giden 43 öğrenci girdi. İki oturumda tamamlanan 90 sorudan oluşan sınav sonrasında öğrenciler, liseyi gezerek öğretmenlerden okulun imkanlarına yönelik bilgi aldı.
2.03.2024 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde öğrenci ve veliler konuştu: Haftada 24 saat İngilizce eğitim
Demirören Medya Lisesi'nde öğrenci ve veliler konuştu: Haftada 24 saat İngilizce eğitim İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği, Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (MTAL) eğitim alan öğrenciler ve velileri okulun eğitim şartları ve müfredatını övgüyle anlattı.
11.07.2023 Gündem
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişim ve medya’ çalışanlarını bekliyor.
6.07.2023 Vatan TV
13 yaşındaki öğrenci şoförü bayılan otobüsü durdurdu, 66 arkadaşını kurtardı
13 yaşındaki öğrenci şoförü bayılan otobüsü durdurdu, 66 arkadaşını kurtardı ABD’nin Michigan eyaletinde seyir halindeki okul otobüsünün şoförü, direksiyon başında bayılınca 13 yaşındaki öğrenci Dillon Reeves, müdahale ederek otobüsü güvenli bir yere çekip durdurdu. 66 öğrenciyi kurtaran Dillon’ın o anlarını, otobüsün güvenlik kamerası kaydetti.
29.04.2023 Dünya
TÜBİTAK Başkanı Mandal: İMECE'den sinyalimizi de aldık, hiçbir sorun yok
TÜBİTAK Başkanı Mandal: İMECE'den sinyalimizi de aldık, hiçbir sorun yok TEKNOFEST'te konuşan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, "İMECE'yi başarılı bir şekilde gönderdik, sinyalimizi de aldık hiçbir sorun yok. Şu an görüntü alma noktasında da her şey mükemmel, planlandığı şekilde ilerliyor. Çok güzel görüntüleri de çok yakın zamanda duyurmuş olacağız" dedi. 
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören lisesi öğrencilerine ziyaret
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören lisesi öğrencilerine ziyaret Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TEKNOFEST ziyaretinde bulundu. Bakanlık için ayrılan alanda kurulan stantları inceleyen ve projeler hakkında bilgi alan Özer, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine de özel röportaj verdi. Bakan Özer, "TEKNOFEST kuşağını çok daha güçlendirip, tüm eğitim kurumlarına yaygınlaştırdığımız zaman geleceğe çok daha fazla umutla bakacağız" dedi.
29.04.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla yurt genelinde öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de ilk karne heyecanını yaşadı
20.01.2023 Eğitim
İlber Ortaylı'dan Demirören Medya Lisesi'ne ziyaret
İlber Ortaylı'dan Demirören Medya Lisesi'ne ziyaret Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dün tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı ağırladı. Öğrencilerle sohbet edip habercilik ve Türkçeyi doğru kullanma üzerine konuşan Ortaylı, meraklı öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
3.11.2022 Vatan TV
İlber Ortaylı'dan Demirören Medya Lisesi'ne ziyaret
İlber Ortaylı'dan Demirören Medya Lisesi'ne ziyaret Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dün tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı ağırladı. Öğrencilerle sohbet edip habercilik ve Türkçeyi doğru kullanma üzerine konuşan Ortaylı, meraklı öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
3.11.2022 Eğitim
Demirören Medya Lisesi öğrencilerine ilk hafta sonunda müzikal etkinliği
Demirören Medya Lisesi öğrencilerine ilk hafta sonunda müzikal etkinliği 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk haftasını geride bırakan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, hafta sonunda 'Peter Pan ve Varolmayan Ülke' müzikalini seyretti.
18.09.2022 Gündem
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem
81 ilde okullarda şehitler için saygı duruşu
81 ilde okullarda şehitler için saygı duruşu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki okullarda şehitler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
15.01.2024 Gündem
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Bakan Tekin, "Bir mesleği iyi bilen yeteneklerini geliştiren elemanlara ihtiyaç olduğu her ortamda söyleniyor. Biz de Türkiye’de mesleki eğitimi küçük yaşlardan itibaren alıp çocuklarımızı severek, sektörün içerisinde yetişerek, belli meslekleri öğrenme formatına dönüştürmeye çalışıyoruz" dedi.
1.12.2023 Vatan TV
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti: Mesleği bilen gençler yetiştiriyoruz
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti: Mesleği bilen gençler yetiştiriyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Bakan Tekin, "Biz mesleki eğitimi revize edecek ve sektörün ihtiyaçlarını, Türkiye'deki bu anlamda nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayabilecek bir program hayata geçirmek istiyoruz. Bugün de burada bunun güzel örneklerinden bir tanesini gördük" dedi.
1.12.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı.
24.11.2023 Haber
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023 Gündem
Demirören Medya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği
Demirören Medya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Demirören Medya çalışanları, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünü, 'Cumhuriyet Tablosu' yaparak kutladı.
25.10.2023 Gündem
Demirören Medya'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Demirören Medya'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu Demirören Medya'da 29 Ekim etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Demirören Medya çalışanları ve Demirören Medya Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hep birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün görselini boyadı.
25.10.2023 Haber
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı'nın ortak projesi olarak geliştirilen 'www.dhapress.com' Şuşa'dan sonra bu kez de İstanbul'da tanıtıldı.
13.10.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Geçtiğimiz yıl açılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de bugün yeni dönem heyecanı vardı.
11.09.2023 Eğitim
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı
Demirören Medya Lisesi'nde 2. sene! Yeni eğitim öğretim yılı başladı 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Geçtiğimiz yıl açılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde de bugün yeni dönem heyecanı vardı.
11.09.2023 Eğitim
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor. Lise tercihlerinin bitmesine bir gün kala Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişimci ve medyacılarına kapılarını açıyor.
19.07.2023 Eğitim
Demirören Medya Lisesi'ne büyük övgü! 'Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuma fırsatı sunacak'
Demirören Medya Lisesi'ne büyük övgü! 'Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuma fırsatı sunacak' Hürriyet, Milliyet, Posta, gazetevatan.com, CNN Türk, DHA, Kanal D, Fanatik ve D-Smart gibi kurumlarda, sektör içinde öğrenme imkânına sahip olan liseliler ve velileri çok mutlu.
12.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Demirören Lisesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demirören lisesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.