Dekont

Dekont

Son dakika dekont haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dekont ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dekont haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dekont

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dekont gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 dekont haberi bulunmuştur. Tüm dekont haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-45” Operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşılarının da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
22.02.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı Diyarbakır’da banka hesabına yanlışlıkla 450 bin TL gönderildiğini fark eden Cebrail Çelebi, gizlilik politikası nedeniyle bankadan ulaşamadığı şahsı sosyal medyadan bularak parayı iade etti. Nefsine yenik düşmediğini belirten Çelebi, “Helal rızık işin malına bereket de koyar” dedi.
7.12.2023 Gündem
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Osman Kurtcu, “Bir ponzi sistemi. Bu bilgilere göre, bu durum bizim hukuk boyutumuzun dışarısında, vergi kaçağına sebebiyet veren bir sistem olabileceği kanaati var. Tabii ki hukuk noktasında değerlendirilecek ama elden para verilmesi de sorumluluk kapsamında” dedi.
29.11.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Dolandırıcıyı böyle dolandırdı! Yöntemi pes ettirdi: 180 bin TL'ye 200 TL
Dolandırıcıyı böyle dolandırdı! Yöntemi pes ettirdi: 180 bin TL'ye 200 TL Dolandırıcıyı dolandırdı. Yöntemi pes ettirdi. Sivas’ta bir sağlık çalışanı kurnazlığı ve ikna kabiliyetiyle, telefonla kendisini dolandırmaya çalışan dolandırıcıya tek kuruş kaptırmadan dolandırıcının parasını almayı başardı.
26.10.2023 Yaşam
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi Gaziantep'te bir ev sahibi, mühendis kiracısından yüzde 500 zam istedi. Ev sahibi, kiracının konuyu yargıya taşıyacağını bildirmesinin ardından ise akıl almaz bir oyuna başvurarak annesinin sahte imzasıyla kira sözleşmesi düzenledi. Olayın ortaya çıkması sonrası kiracı konuyu yargıya taşıdı.
24.09.2023 Yaşam
Twitter X resmen para dağıtıyor! Hesaplarındaki binlerce lirayı görenler şaşırıyor
Twitter X resmen para dağıtıyor! Hesaplarındaki binlerce lirayı görenler şaşırıyor Sosyal medya üzerinden içerik üreterek para kazananların sayısı her geçen gün artıyor. Pek çok kişi de sosyal medya platformları üzerinden nasıl para kazanabileceklerini araştırıyor. Twitter (X) kullanıcılarına para dağıtmaya başladı. Hesabında binlerce lirayı gören hesap sahipleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yatan parayla ilgili dekont paylaşımları dikkat çekti. Kimler bu haktan yararlanabiliyor? Hangi yollar izlenmeli? İşte merak edilen detaylar...
14.08.2023 Ekonomi
Satış sorumlusu genç, neye uğradığını şaşırdı: Yarım milyonluk dolandırıcılık!
Satış sorumlusu genç, neye uğradığını şaşırdı: Yarım milyonluk dolandırıcılık! Antalya’da su sporu araçları satan bir firma çalışanı, 580 bin TL’ye deniz scooterı satıp sahte dekontla dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. “Dekontun sahteliğini bankadakiler bile başta anlayamadı. 2 bin lira da fazla göndermiş” diyen çalışan, “Sattığım Seabob'u bana satmaya çalıştılar” diyerek şikayetçi olduğunu ifade etti.
31.07.2023 Yaşam
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce, "45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar." dedi.
11.05.2023 Gündem
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı İstanbul'da bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği iddiasıyla 19 yıl firari olarak aranan, 'binbir surat' lakaplı Elbeyi Alemdağ (61) tek hamlesiyle yakayı ele verdi. 19 yıl boyunca yakalanmayan Alemdağ ile ilgili mahkemeden flaş bir karar çıktı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Gündem
Depremzedelere yardım bahanesi ile dolandırıcılık yaptı!
Depremzedelere yardım bahanesi ile dolandırıcılık yaptı! Bursa'da Kahramanmaraş’taki depremzedelere AFAD adına battaniye gönderme vaadiyle sözde bağış kampanyası başlatarak 2 kişinin 350 ve 250 lirasını dolandırdığı öne sürülen Umut Can G. (22), şikayet üzerine gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, "Yazılım işiyle uğraşıyorum. Bazı fenomenler beni bu işe yönlendirdi. Amacım, depremzedelere battaniye göndermekti” diyen şüpheli tutuklandı. 
10.02.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 13 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 13 gözaltı Sosyal medyada ele geçirdikleri hesaplar üzerinden yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik İstanbul merkezli Diyarbakır, Mersin ve Antalya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
4.02.2023 Gündem
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da Kolay para kazanma hırsı hayatlarını kararttı. Bir saadet zinciri daha patladı. Dolandırıcılar binlerce kişiyi, yüksek kazançlı foreks yatırım vaadiyle ağlarına düşürdü. Kolay para kazanma vaadiyle dolandırıcıların tuzaklarına düşen vatandaşlar, WhatsApp gruplarında kazanılan kazanç ile alınan ev, dükkan, otomobil vb. şeylerin paylaşılması ile daha fazla para yatırmaya teşvik edildi. Dolandırılanlar arasında kredi çeken de, evini satıp parasını veren de var. 150 milyon TL'lik vurgunun detayları...
27.01.2023 Gündem
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım   Konya'da, 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk (26)  ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığı davanın duruşmasında, "'Sıvının zarar verebileceğini bilmiyordum. Küfür ediyordu. Susturmak için bir anlık öfkeyle attım" dedi. 
16.01.2023 Yaşam
Zimmetine para geçiren banka müdürü 19 yıl sonra yakalandı
Zimmetine para geçiren banka müdürü 19 yıl sonra yakalandı İstanbul'da bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken, müşterilerine boş dekont imzalattırarak, zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği suçlamasıyla, 19 yıldır aranan Elbeyi A. (61) polis tarafından yakalandı. Şüphelinin firarda olduğu dönemde, sosyal medya üzerinde tanıştığı kadınların yanında kaldığı, kılık değiştirip sahte kimlik kullandığı tespit edildi.  Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
8.01.2023 Yaşam
Kapora ve kimlik bilgisi tuzağı! 'Evde paketleme işi' yapmak isteyen herkesi kapsıyor
Kapora ve kimlik bilgisi tuzağı! 'Evde paketleme işi' yapmak isteyen herkesi kapsıyor 'İŞKUR evde paketleme işi', 'evde ek iş fırsatı' adı altında sosyal medyadan reklamlar yapılıyor ve gönderiler paylaşıyorlar. Karşı tarafa ek iş amacıyla para gönderen vatandaşlar da var, kimlik bilgilerini verenler de... Son aylarda şikayetler gittikçe artmaya başladı. Peki parasını geri alamayan ve kimlik bilgilerini paylaşan kişiler ne yapabilir? Burada çok önemli bir detay göz ardı ediliyor. İşte kritik bilgiler...
17.12.2022 Gündem
39/3 Trafik Cezası Kodu Nedir? 39/3 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
39/3 Trafik Cezası Kodu Nedir? 39/3 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Geçerlilik süresi dolmuş sürücü belgesi ile araç kullanmak yasaktır. Sürücü böyle bir ihlal yaprağında 39/3 trafik cezası uygulanır. 2918 sayılı kara yolları trafik kanuna göre “Sürücü belgelerine ait esaslar” başlığı altında 39. Maddesi baz alınarak 39-3 bendince cezai işlem uygulanır. 
3.12.2022 Ekonomi
36/3A Trafik Cezası Kodu Nedir? 36/3A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
36/3A Trafik Cezası Kodu Nedir? 36/3A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Türkiye’de uygulanan trafik cezaları belirli kodlar ile isimlendirilerek, bu şekilde işleme alınmaktadır. Bu isimlere trafik ceza kodları da denilmektedir. 36/3A kodu da bu trafik ceza kodları arasında yer almaktadır. He gün işleme alınan pek çok trafik ceza kodu bulunmaktadır. 36/3-a trafik ceza kodu ise ehliyetsiz araç kullanan sürücüler için uygulanan bir ceza maddesidir. 
3.12.2022 Ekonomi
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı!
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı! 30 milyonu aşkın kredi kartı kullanıcısını ilgilendiriyor. Yılın son 3 aylık döneminde bankalar kredi kartı aidatlarını müşterilerin hesaplarına yansıtmaya başladı. Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili online platformlar ve sosyal medyada şikayetler artarken müşteriler de bankaların bu tutarları iade etmediğini sıklıkla dile getiriyor. Kredi kartı aidatını alma konusunda bankalardan olumsuz cevap alanlar da kart iadesini almanın yollarını araştırmaya başladı. Peki, Banka tarafından kesilen kredi kartı aidatı iade edilmezse ne yapmalı? Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? Kredi kartı aidatlarını geri almanın yolları…
30.11.2022 Ekonomi
İzmir'de tefeci şebekesine helikopter destekli operasyon! Çok sayıda gözaltı
İzmir'de tefeci şebekesine helikopter destekli operasyon! Çok sayıda gözaltı İzmir'in Aliağa ilçesinde, faizle para verip, mağdur ettikleri kişilerin birçok taşınmazını tehdit ve cebirle kendi üzerlerine alan tefeci şebekesine helikopter destekli operasyonda, 17 şüpheli gözaltına alındı.
16.08.2022 Gündem
Ödemelerin bankalar ya da PTT aracılığı ile yapılması zorunlu! Çalışan- işveren yüz binleri kapsayan karar, 7.097 TL...
Ödemelerin bankalar ya da PTT aracılığı ile yapılması zorunlu! Çalışan- işveren yüz binleri kapsayan karar, 7.097 TL... Çalışan- işveren yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Bankalar aracılığı ile ödenmesi zorunlu. Eğer uyulmazsa para cezası var, 429 liradan 7.097 liraya kadar çıkabiliyor. 5 kişiden fazla işçi çalıştıran işverenlerin işçilerin ücretini banka aracılığıyla yapması gerekiyor. Konuya ilişkin Yargıtay kararı da bulunuyor. Buna göre, ücretin ödenmediği veya eksik ödendiği iddiasıyla açılan davalarda ücretin ödendiğini ispat yükü işverende bulunuyor. İşveren ödeme yaptığı zaman, ödeme amacını da mutlaka dekontun açıklama bölümüne yazması gerekiyor. İşvereni bekleyen diğer sorun ise ücretlerin ödendiğini eğer kanıtlayamazsa tekrar ödeme yapması gerekiyor.

Benzer Haber Etiketleri

Dekont ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dekont haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.