Davul

Davul

Son dakika davul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan davul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını davul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Davul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan davul gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.162 davul haberi bulunmuştur. Tüm davul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı Geçmiş dönem Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın devir teslime katılmaması üzerine Atlı, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'dan devraldı. Atlı, Kozan Belediyesinde düzenlenen törenle kapıda davul zurnalarla yüzlerce kişi tarafından karşılanarak makamında görevi dualarla başladı.
8.04.2024 Adana
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü Adana'da 'Örümcek Adam' kostümü giyen bir kişi davul çalarak sahurda vatandaşları kaldırdı. Sahurda davul sesine uyanıp Örümcek Adam'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
9.04.2024 Adana
Geleneksel hale geldi! 'Sahur halayı' etkinliğinde buluştular
Geleneksel hale geldi! 'Sahur halayı' etkinliğinde buluştular Elazığ'da ramazan ayının 23’üncü gününde geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘sahur halayı’ etkinliğinde toplanan yüzlerce kişi aynı anda halaylar çekti, çiftetelli oynadı. Etkinliğe katılanlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.
3.04.2024 Vatan TV
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024?
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Ramazan ayının başlaması ile birlikte ilk sahur gecesi geride kaldı. Davul sesini duymayan vatandaşlar Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Gündem
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon 160 bin 995 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira...
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira... Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 liraya satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yaparak, '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon liraya sattığını söyledi.
24.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı!
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı! Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç’in (44), cenazesinde davul zurna çalındığı ortaya çıktı. Çukurova'da yaşayan bazı Arap kökenli aileler, yakınları için cenazelerde aynı zamanda 'acının simgesi’ olarak da davul zurna çaldırıyor.
23.11.2023 Gündem
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
10 yaşındayken Atatürk'ü gören Nesibe nine o günü anlattı
10 yaşındayken Atatürk'ü gören Nesibe nine o günü anlattı Gaziantep'in islahiye ilçesinde yaşayan Nesibe Kaya (96), Mustafa Kemal Atatürk'ün 1937 yılında trenle Osmaniye'nin Bahçe ilçesine geldiğini anlatarak, ''Atatürk geldi dediler. Koşarak gittik. Atatürk'ü davul zurnayla karşılayıp, halaylar çekip oynadılar'' dedi.
29.10.2023 Yaşam
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Aşiret düğününde dudak uçuklatan takı! 15 kişi saydı
Aşiret düğününde dudak uçuklatan takı! 15 kişi saydı Van’da Gevdan Aşireti'nin önde gelenlerinden Nazım Acar'ın oğlu Serkan Acar ile Sibel Aslan, dünyaevine girdi. Gelin, eski geleneklere göre at üzerinde davul zurnayla babaevinden alınıp düğün alanına getirildi. Takı töreninde damada 3 milyon 300 bin TL, geline 1 milyon TL değerinde altın takıldı. Masaya konulan paraları, 15 kişi saydı.
11.07.2023 Haber
Aşiret düğününde dudak uçuklatan takı! 15 kişi tam 4 saatte sayabildi
Aşiret düğününde dudak uçuklatan takı! 15 kişi tam 4 saatte sayabildi Van’da Gevdan Aşireti'nin önde gelenlerinden Nazım Acar'ın oğlu Serkan Acar ile Sibel Aslan’ın düğünü dillere destan bir şekilde gerçekleşti. Gelin, at üzerinde davul zurnayla baba evinden alındı, düğün alanına getirildi. Takı töreninde damada ve geline takılan takı ve paralar dudak uçuklattı. Paraları, 15 kişi sayabildi. Bursa’da gerçekleşen başka bir düğünde ise gelin ve damada arkadaşları tarafından 45 metre para takıldı.
11.07.2023 Yaşam
Aşiret düğününde takılanlar ağızları açık bıraktı! 4 milyon 300 bin lira
Aşiret düğününde takılanlar ağızları açık bıraktı! 4 milyon 300 bin lira Aşiret düğününde gerçekleşen takı töreninde damada 3 milyon 300 bin TL, geline 1 milyon TL değerinde altın takıldı. Masaya konulan paraları, 15 kişi saydı.
11.07.2023 Gündem
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı Muğla’nın Marmaris ilçesinde Türklerin davullu zurnalı kız almasından etkilenen İngiliz Prenderville çifti, damadın ailesinin birkaç yıl önce yerleştiği Turunç’ta yapmak istedikleri düğünü Türk geleneklerine uygun yaptı. Düğün organizatörü Döne Yörük, "Hep kendi geleneklerine uygun düğün istiyorlardı, bu ilk defa oldu" dedi.
26.06.2023 Yaşam
Kozan il mi olacak? İlçenin il olma şartları neler, Kozan il mi oldu, ne zaman olacak?
Kozan il mi olacak? İlçenin il olma şartları neler, Kozan il mi oldu, ne zaman olacak? Kozan il mi olacak, Adana Kozan ne zaman olur? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il" açıklaması, Adana'nın Kozan ilçesinde büyük bir sevinçle karşılandı. Esnaflar Bahçeli tarafından yapılan açıklama sonrası davul zurna eşliğinde iş yerlerine Türk bayrağı astı.
15.06.2023 Gündem
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Bakan Dönmez'den flaş açıklama: Büyük bir müjde verebiliriz
Bakan Dönmez'den flaş açıklama: Büyük bir müjde verebiliriz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez petrolle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Dönmez: “Çok yakın bir zamanda petrolle ilgili büyük bir müjde verebiliriz.” dedi.
30.04.2023 Ekonomi
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Davul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki davul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.