Dana Eti

Dana Eti

Son dakika dana eti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dana eti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dana eti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dana Eti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dana eti gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 dana eti haberi bulunmuştur. Tüm dana eti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu!
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu! Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Nisan ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 73,8 ile kuru soğan oldu. Kuru soğandaki fiyat artışını yüzde 52 ile patates takip etti” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... K vitamini vücut için en önemli vitaminlerden biridir. Çünkü K vitamini sağlıklı kemikler oluşturmak, kalbi güçlü tutmak ve kanın pıhtılaşması için yardımcı olmak gibi görevlere sahiptir. 
30.01.2024 Yaşam
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Besinler, canlı organizmaların hayatta kalması için gereklidir. Günlük aktivitelerimizi gerçekleştirebilmemiz ve herhangi bir hasar durumunda vücut parçalarımızı geliştirebilmemiz, büyütebilmemiz ve onarabilmemiz için bize enerji sağlar. Bu nedenle doğru türde gıda tüketmenin önemini anlamak bir zorunluluk haline geliyor.
25.12.2023 Eğitim
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Polonya, Orta Doğu'da bulunan bir ülkedir. Polonya'nın bayrağı iki yatay şerit halinde üstte beyaz, altta kırmızı renkten oluşur. 
14.09.2023 Eğitim
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, nisan ayında fiyatı en fazla artan ürünün markette ve üreticide patates; fiyatı en fazla düşen ürünün ise markette kabak, üreticide sivri biber olduğunu açıkladı.
1.05.2023 Ekonomi
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Tarım Kredi Market şubeleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi Market nerede?
Tarım Kredi Market şubeleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi Market nerede? Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri şubeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın et ve ayçiçek yaşı başta olmak üzere pek çok üründe indirim yapılacağı açıklamasının ardından merak konusu oldu. Piyasadaki fahiş fiyat artışına karşı indirim talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “vatandaşa dara sokanları hizaya getirecek” dediği indirimler sonrasında Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri, şubeleri sorgulanıyor. Peki, Tarım Kredi Market şubeleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi Market nerede? Tarım Kredi Marketleri hangi illerde? İşte detaylar…
11.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yapılacak? İşte indirim yapılacak ürünler!
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yapılacak? İşte indirim yapılacak ürünler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Pek çok üründe indirim yapılacak! Talimatı bizzat verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan ürünlerde indirim yapılacağını açıkladı. Et fiyatlarında yüzde 30-35’lik indirimi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ila 40 ürün çeşitinde daha indirim uygulanacağının müjdesini verdi. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yapılacak? Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim var mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’on indirim açıklaması!
11.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak?
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak? Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları düşüyor! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 indirimli satış yapılacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? İşte Et ve Süt Kurumu et fiyatları 2022!
11.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifleri ürün fiyatları indirilecek mi? Temel gıda ürünlerine indirim gelecek mi? Et fiyatları düşecek mi?
Tarım Kredi Kooperatifleri ürün fiyatları indirilecek mi? Temel gıda ürünlerine indirim gelecek mi? Et fiyatları düşecek mi? Sektörde pek çok markete göre indirimli ürünleriyle ön plana çıkan Tarım Kredi Kooperatifleri’ne bağlı marketler de yeni bir hazırlık var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan indirim talimatı geldi. Kooperatiflere bağlı marketlerde satılan ürünlerin vatandaşa uygun fiyatla satılması için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, marketlerin kar amaçlı kurulmadığı uyarısında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce de dana eti için de fiyatların düşürülmesini istemişti. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri ürün fiyatları indirilecek mi? Temel gıda ürünlerine indirim gelecek mi? Et fiyatları düşecek mi? Hangi ürünlerde indirim olacak? Et, yumurta, yağ ve şeker fiyatlarına indirim gelecek mi? İşte detaylar…
10.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'fiyatları düşürün' talimatı! Hangi ürünlerde indirim yapılacak? İşte detaylar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'fiyatları düşürün' talimatı! Hangi ürünlerde indirim yapılacak? İşte detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait marketlerle ilgili talimat verdi. Peki hangi ürünlerde indirim yapılacak? İşte cevabı...
10.08.2022 Ekonomi
İlaç fiyatlarına zam! Temmuzda  yüzde 18,66 arttı
İlaç fiyatlarına zam! Temmuzda yüzde 18,66 arttı Temmuz ayında fiyatı en fazla artan ürün yüzde 18,66 ile ilaçlar olurken, en çok yüzde 8,18 ile kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları ucuzladı.
3.08.2022 Ekonomi
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022!
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022! Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022 açıkladı. TÜRK-İŞ'e göre temmuzda 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 22 bin 280 lira oldu. Açlık sınırı ise 6 bin 840 lira olarak hesaplandı. 
30.07.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama! Büyük zam geldi, fiyatı 145 liraya kadar çıktı
Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama! Büyük zam geldi, fiyatı 145 liraya kadar çıktı Kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Et fiyatları KDV indirimine rağmen son bir aylık dönemde yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Dana etinin kilogram fiyatı 90 liradan 120 liraya yükseldi. Bölgelere, market ve kasaplara göre değişiklik gösteren fiyatlar, şarküterilerde 145 liraya kadar çıkıyor. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, sadece kırmızı ete değil, her şeye zam geldiğine dikkat çekerek, “Fiyatların nereye kadar yükseleceğini bilmiyoruz. Vatandaşın satın alama gücünün de bir sınırı var. Bu sınır aşıldı gibi geliyor bana.” dedi.
14.03.2022 Ekonomi
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Türkiye'nin her bir bölgesinin birbirinden önemli değerleri vardır. Özellikle her şehrin kendine has yemekleri ve ürünleri bulunur. Genellikle Akdeniz ve Ege bölgelerine giden tatilciler çoğu zaman Afyon'a da uğrarlar. Afyon'un ise kendine has bazı ürünleri bulunmaktadır. Afyon tarihte önemli medeniyetlere de ev sahipliği yapmıştır. Tarihte Lidyalılar, Hititler ve Frigyalılar gibi medeniyetler de Afyon'da bulunmuşlardır. Afyon'un yemek kültürü de çok gelişmiştir. 
28.01.2022 Yaşam
Yılbaşı yemekleri tarifleri! Yılbaşında ne yemek yapılır, sofralar için yılbaşı menüsü!
Yılbaşı yemekleri tarifleri! Yılbaşında ne yemek yapılır, sofralar için yılbaşı menüsü! Yılbaşı yemekleri ve tarifleri yılbaşı sofrası için yılbaşı menüsü hazırlayacaklar tarafından araştırılıyor. Yılbaşı yemek tariflerinden yararlanmak için arama motorlarına yöneldi. Lezzetli, damak çatlatan bir yılbaşı menüsü için çeşitli tarifleri haberimizde derledik. Peki, yılbaşı sofrası yemekleri nelerdir? Yılbaşında ne yemek yapılır? İşte yılbaşı menüsü örnekleri ve yılbaşı yemekleri...
30.12.2021 Yaşam
Asgari ücretle ilgili flaş açıklama: '4 bin 250 lira net olarak uygulanacaktır'
Asgari ücretle ilgili flaş açıklama: '4 bin 250 lira net olarak uygulanacaktır' Asgari ücretle ilgili art arda açıklamalar geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni rakamları duyurmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den de açıklama geldi. "Asgari ücret hayırlı uğurlu olsun” diyen Bakan Nebati, “Asgari ücretliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik. 19 yıldır ezdirmedik şimdi de ezdirmiyoruz. Enflasyonun üzerinde değil çok çok üstünde yüzde 50'lik net artışla asgari ücreti açıkladı Sayın Cumhurbaşkanı... 2022 yılında 4.250 lira net olarak uygulanacaktır” dedi.
16.12.2021 Ekonomi
Kirpiler ne yer, ne ile beslenir? Kirpiler en çok neyi sever?
Kirpiler ne yer, ne ile beslenir? Kirpiler en çok neyi sever? Doğada yaşayan canlılardan bazılarını ev ortamında beslemek mümkün olmaktadır. Bu canlılardan biri de kirpiler olarak ifade edilmektedir. Ev ortamında bakımına dikkat edilmesi durumunda kirpi beslemek zor bir iş olmamaktadır. Bu canlılar herkes tarafından bilinen ve dikenlerinden dolayı tehlikeli olduğu düşünülen bir canlı türü olmaktadır. Yeşil alanlarda yaşamaya alışık olan bu canlılar bağışıklık sistemleri güçlü olduğu için uzun yıllar yaşayabilmektedir. Ormanlar ve ağaçlar bu canlılar için en uygun yaşam alanları olmaktadır.
17.11.2021 Gündem
Dikkat! Karaciğerdeki yağlanma önlenemezse...
Dikkat! Karaciğerdeki yağlanma önlenemezse... İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlhami Gültepe, “Son yıllarda çocuklarda görülen teknoloji bağımlılığı ve fast food beslenme alışkanlığının artmasının yanı sıra, pandemi sürecindeki hareketsizlik de karaciğer yağlanmasını artırdı. Hastalığın genç nüfusta görülme sıklığı arttı” dedi.
20.08.2021 Sağlık
Kaloriyi kesmek çok fazla kas kaybına yol açıyor!
Kaloriyi kesmek çok fazla kas kaybına yol açıyor! Yaz sezonuna girilmesi ve normalleşme ile birlikte sosyal medyada kilo verme ile ilgili birçok paylaşım yapılmaya başladı. Kilo kaybı ve özellikle yağların kasa çevrilmesi hakkında doğru bilinen yanlışlar olduğunu belirten uzmanlar, kilo kaybının genellikle çok fazla kilo olduğunda hızlı gerçekleşebildiğini ve küçültülebilen yağ hücrelerinin kasa çevrilemediğini vurguluyor. Uzmanlar kilo verme amacıyla kalorilerin çok hızlı kesilmesinin metabolizmada yavaşlamaya ve çok fazla kas kaybetme riskine yol açacağına dikkat çekiyor.
21.06.2021 Sağlık
Market fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Arttı...
Market fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Arttı... Market fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Mayısta, üretici ve market arasında fiyat farkı en fazla yüzde 305,11 ile karpuzda görüldü." ifadesini kullandı.
1.06.2021 Ekonomi
Yüzde 25 zam geldi! 29 ürün...
Yüzde 25 zam geldi! 29 ürün... Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubat ayında markette 42 ürünün 29'unda fiyat artışı, 8'inde fiyat azalışı; üreticilerde ise 34 ürünün 16'sında fiyat artışı, 6'sında fiyat azalışı meydana geldiğini açıkladı.
1.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dana Eti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dana eti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.