Damla Sönmez

Damla Sönmez

Son dakika Damla Sönmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Damla Sönmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Damla Sönmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Damla Sönmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan damla sönmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 damla sönmez haberi bulunmuştur. Tüm damla sönmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maviye Sürgün nerede çekiliyor? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekiliyor?
Maviye Sürgün nerede çekiliyor? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekiliyor? Maviye Sürgün nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümü yayınlanacak dizinin başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak yer alıyor. İzleyenler çekim yerleri konusunda da araştırmalara devam ediyor. SAT komandosu Ali ile dolandırıcı Defne'nin hikayesini anlatan Maviye Sürgün hangi şehirde çekiliyor? İşte detaylar...
17.07.2023 Televizyon
Maviye Sürgün konusu nedir? Maviye Sürgün oyuncuları kimler? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi?
Maviye Sürgün konusu nedir? Maviye Sürgün oyuncuları kimler? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi? Maviye Sürgün konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak'ın yer aldığı diziden ilk tanıtım geldi. O3 Medya yapımcılığında yaz dönemi için ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Peki Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi?
17.07.2023 Televizyon
Maviye Sürgün Ozan'ı kim oynuyor? Maviye Sürgün Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak hangi dizilerde oynadı?
Maviye Sürgün Ozan'ı kim oynuyor? Maviye Sürgün Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak hangi dizilerde oynadı? Maviye Sürgün Ozan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez'in yer aldığı dizide Ozan Adar isimli mafta lideri dikkat çekti. Defne'nin peşinde olan Ozan'ı Serkan Altunorak canlandırıyor. Peki Serkan Altunorak kaç yaşında? Serkan Altunorak hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
12.06.2023 Televizyon
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Maviye Sürgün Defne kimdir? Maviye Sürgün Defne'yi kim oynuyor?
Maviye Sürgün Defne kimdir? Maviye Sürgün Defne'yi kim oynuyor? Maviye Sürgün Defne kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV'de yayın hayatına başlayan Maviye Sürgün 1 bölümüyle ekrana geldi. Damla Sönmez ise Maviye Sürgün dizisinde Defne karakterini canlandırdı. Peki Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? Damla Sönmez hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar....
11.06.2023 Televizyon
Damla Sönmez tatilin tadını çıkartıyor! Plajda bol bol kitap okudu
Damla Sönmez tatilin tadını çıkartıyor! Plajda bol bol kitap okudu 'Aziz' dizisinin sürpriz bir kararla final yapmasının ardından Damla Sönmez tatile çıktı. Ümlü oyuncu önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıdı. Ortakent'deki bir plajda bol bol kitap okuyan ünlü oyuncu, ardından denize girmeye karar verse de suyu soğuk bulunca vazgeçti. 35 yaşındaki güzel, fit haliyle dikkatleri üzerine çekti.
28.08.2022 Magazin
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı? Murat Yıldırım, yeni sezonda yayın hayatına devam eden Aziz dizisine dönüp dönmeyeceği yönünde çıkan haberleri görünce jet hızında açıklama yaptı. Aziz dizisinde senaryo yüzünden kriz çıktığı ve Yıldırım'ın bu durumdan rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İşte Murat Yıldırım'ın konuya dair açıklaması...
9.08.2022 Magazin
Damla Sönmez kumsal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...
Damla Sönmez kumsal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı... Aziz dizisinde 'Dilruba' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Damla Sönmez, tatil sezonunu açtı erken açan ünlülerden... Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, kumsalda verdiği bikinili pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Sönmez'in sahil pozlarına yorum yağdı.
16.05.2022 Magazin
Damla Sönmez'den 'Hayatınızda biri var mı?' sorusuna yanıt!
Damla Sönmez'den 'Hayatınızda biri var mı?' sorusuna yanıt! Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Murat Boz'la adı aşk dedikodusuna karışan Damla Sönmez, Üsküdar'da objektiflere yansıdı. 34 yaşındaki oyuncuya, “Hayatınızda biri var mı?" ve “Aşkta kriterleriniz var mı?" soruları yöneltildi.
23.04.2022 Magazin
Damla Sönmez'in takıntısını duyan şaşırıyor!
Damla Sönmez'in takıntısını duyan şaşırıyor! Aziz dizisinde Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarıyla gündemde olan oyuncu, sürekli gördüğü rüyadan ve takıntılarından bahsetti.
18.04.2022 Magazin
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
Aziz dizisinin yıldızı hastanelik oldu! Sette fenalaştı...
Aziz dizisinin yıldızı hastanelik oldu! Sette fenalaştı... Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisinin Kenan’ı Eren Hacısalihoğlu, dün akşam sette fenalaştı. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan başarılı oyuncunun yarın sabah kalbinden operasyon geçireceği öğrenildi.
30.03.2022 Magazin
Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas yırtmacıyla olay oldu! 'Tanrı kadını yarattı'
Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas yırtmacıyla olay oldu! 'Tanrı kadını yarattı' Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz dizisi, seyirciyi ekrana kilitliyor. Aziz dizisinde hayat verdiği 'Efnan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Simay Barlas, Muhsin Akgün'e verdiği iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavurdu.
9.03.2022 Magazin
'Aziz' dizisine sürpriz konuk!
'Aziz' dizisine sürpriz konuk! Yılların sevilen ismi Hamdi Alkan, her cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanan 'Aziz' dizisine Peder Leo rolüyle konuk oluyor.
2.03.2022 Televizyon
Damla Sönmez'den iddialı paylaşımlar!
Damla Sönmez'den iddialı paylaşımlar! Aziz dizisinde Dilruba karakteri ile izleyici karşısına çıkan Damla Sönmez dizide gösterdiği başarılı performansın yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Damla Sönmez son olarak Instagram'da paylaştığı cesur karelerle gündeme geldi.
7.02.2022 Magazin
Damla Sönmez: İnternetten flört etmek bana uygun değil
Damla Sönmez: İnternetten flört etmek bana uygun değil Şimdilerde Aziz dizisinde hayat verdiği Dilruba karakteri ile izleyici karşısına çıkan Damla Sönmez, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Samimi itiraflarda bulunan Damla Sönmez, "İnternetten tanışmak bana garip geliyor. Yapanlar var, olabiliyor demek ki... Belki de hiç başıma gelmediği için bana garip geliyor" dedi.
30.01.2022 Magazin
Murat Boz, Damla Sönmez ile mi aşk yaşıyor? Düetleri çok konuşulmuştu
Murat Boz, Damla Sönmez ile mi aşk yaşıyor? Düetleri çok konuşulmuştu Şimdilerde 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Murat Boz, geçtiğimiz akşam Etiler’de bulunan yapım şirketinden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü şarkıcı, oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaştığı iddialarına yalnızca teşekkür etti.
15.01.2022 Magazin
Murat Boz ile düeti olay olmuştu! Damla Sönmez olay oldu!
Murat Boz ile düeti olay olmuştu! Damla Sönmez olay oldu! TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel gecesine Murat Boz ile yaptığı düetle damga vuran Damla Sönmez'in paylaşımları olay yarattı.
2.01.2022 Magazin
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler… SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.12.2021 Televizyon
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri Show TV'nin yeni dizisi 'Aziz' bu akşam saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1. bölümünde; Antakya’nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz'in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba'yı bırakır. Öldü sanılan Aziz'in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Peki, Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri...
5.11.2021 Gündem
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı 'Ramo'nun ardından bir süre dinlenen Murat Yıldırım, 'Aziz' isimli dizinin başrol oyuncusu olarak boy gösterecek. Dizinin kadrosuna, son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir'de 'Cemile' rolüyle izlediğimiz Elif Sönmez de dahil oldu.
26.09.2021 Magazin
Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi...
Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi... Çukur'da beraber rol alan Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in aşk yaşadığı iddia edildi. İlk açıklama Aras'ın menajerlik şirketinden geldi.
10.08.2021 Magazin
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu?
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Ekranların sevilen dizisi Çukur'da büyük final! Çukur dizisinin merakla beklenen son bölümü ekranlara veda ediyor. Dört sezon boyunca ekranlara damga vuran Çukur dizisi hem hikayesi hem de heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Çukur final bölümü adından söz ettirecek bir proje ile ekranlara gelecek. Peki, Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Çukur ne zaman başladı? İşte Çukur ile ilgili tüm merak edilenler...
7.06.2021 Gündem
Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı bitti
Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı bitti Ünlü çiftten 9 yıl sonra kötü haber geldi. Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı bitti. Bir dönem evlenecekleri konuşulan çifttin hayranları ise ayrılık nedenini merak ediyor.
14.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Damla Sönmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki damla sönmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.