Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?

Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?

Murat Yıldırım, yeni sezonda yayın hayatına devam eden Aziz dizisine dönüp dönmeyeceği yönünde çıkan haberleri görünce jet hızında açıklama yaptı. Aziz dizisinde senaryo yüzünden kriz çıktığı ve Yıldırım'ın bu durumdan rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İşte Murat Yıldırım'ın konuya dair açıklaması...

Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas ve Fırat Tanış'ın başrolünde olduğu Aziz dizisinde senaryo krizi yaşandığı iddia edilmişti. Dizinin senaristi değişince iddialara göre Murat Yıldırım rahatsız olmuştu. Amerika'dan dönüp dönmeyeceği belli olmadığı söylenen Yıldırım, hemen açıklama yaptı.

Murat Yıldırım "Diziye dönmeyeceğime dair haberler doğru değil" diyerek şunları söyledi:

Herkese merhaba, bazı haberler gördüm diziye dönmeyeceğime dair... Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendiğim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu. Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size 'Aziz' dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim, sevgiler.