Gazete Vatan Logo

Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…

SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?

Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…

Show TV’nin büyük beğeni toplayan Aziz dizisine Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış’ın paylaştığı dizide İmam Elbani’nin hangi rolle izleyici karşısına çıkacağı belli olmadı. Peki, Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…

Iman Elbani kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aslen Faslı olan İmane Elbani 1987 yılında dünyaya geldi. 2008 yılında Fas’ta güzellik yarışmasına katıldı ve yarışmada güzellik kraliçesi seçilmesiyle gündeme geldi. Aynı yıl düzenlenen Miss Arab World yarışmasında da birinci oldu. Elbani, Londra’da eğitim aldı. Eğitimi boyuncu Mısır'da ve Fas'ta birçok dizi ve reklam projesinde yer aldı.

Murat Yıldırımve İman Elbaniçifti 2016’da görkemli bir düğünle dünya evine girdi.