Damla

Damla

Son dakika damla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan damla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını damla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Damla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan damla gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.341 damla haberi bulunmuştur. Tüm damla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı!
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı! Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenlendi. Model uçaklar çocuklar için havalandı. Çocuklar, birbirinden farklı model uçakların uçuşunu ilgiyle izledi.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Babasının fotoğrafını paylaşan Damla Ersubaşı "Gitti pamuğum bitti her şeyim" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Magazin
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz"
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz" Türkiye tarımının başkenti Adana’nın yüzde 38’inde tarım yapıldığını yüzde 38’lik alanın da yüzde 75’inin sulanabilir alan olduğuna dikkat çeken Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan; damlama sulama sistemi tebliğinin beklendiğini söyledi.
4.04.2024 Adana
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’ Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı olaylı boşanmanın ardından yeni bir aşkla yelken açtı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti.
3.04.2024 Magazin
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı?
Ramazanda ağlamak, ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı? Oruçluyken ağlamak orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar, oruçla ilgili detayları araştırmaya başladı. Oruç tutarken nelere dikkat etmeleri gerektiği ve orucu bozan durumların ne olduğu her sene olduğu gibi bugün de sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Oruç tutan bireylerin merak ettikleri konulardan biri de ağlamanın orucu bozup bozmadığı oldu. Peki, Gözyaşı dökmek (ağlamak) orucu bozar mı? Ağlarken gözyaşı yutmak orucu bozar mı?
7.03.2024 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Damla Ersubaşı’dan yeni itiraf! Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
Damla Ersubaşı’dan yeni itiraf! Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Sihirli Annem dizisinde ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı boşanma sürecinde yayınladığı bir videoyla uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti. Ersubaşı şimdi de katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Magazin
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Kuru fasulyenin gazını alan tüyo- İçerisinde bir damla oligosakkarit kalmıyor! Denedikten sonra kuru fasülyenin tadına varacaksınız
Kuru fasulyenin gazını alan tüyo- İçerisinde bir damla oligosakkarit kalmıyor! Denedikten sonra kuru fasülyenin tadına varacaksınız Kuru fasülye kış mevsiminin en çok tüketilen besinlerindendir. Gerek proteini gerekse lezzeti zengindir. Ancak gaz yapmasından dolayı pek çok kişi yemek istemez, çekimser kalır. Ancak bu yöntemi denerseniz kuru fasülye yedikten sonra oluşacak gazı azaltabilirsiniz.
6.02.2024 Yaşam
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Kahvenin yeni hali: İçine damlatın, faydası da keyfi de 10 kat artıyor!
Kahvenin yeni hali: İçine damlatın, faydası da keyfi de 10 kat artıyor! Çay yerine kahve diyenler genellikle içerisinde bulunan kafeinin kendilerini uyandırdığını ve canlı tuttuğunu söyler. Günlük kahve miktarını abartanlar da vardır. Birçok kişi kahvaltıdan önce kahve içmenin yararından bahseder. Bu makalede kahvenin yararlarını anlattık. Ancak bir özel detaya yer verdik. Kahve fincanın bir damla damlattığınızda keyfi de yararı da 10 kat artıran o besin içeriğimizde.
17.01.2024 Yaşam
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulak tıkanıklığı, çeşitli hastalıkların habercisi olabilmesinin yanı sıra en büyük nedeni hava değişimi olarak bilinen bir rahatsızlıktır.
4.01.2024 Sağlık
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Arpacık, göz kapağının dışında meydana gelen, sivilceye benzer bir şişliktir. Sık sık gözünde arpacık çıkan kişiler bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilirler. Gözde arpacık çıkmasının bilinen en önemli nedeni ise, bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. Ama başka nedenler de gözde arpacık çıkmasına neden olabilir.
2.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Damla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki damla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.